A1 2022-23, 3ος τελικός, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 13, 2023 9:23 pm

τον Παππά δε τον συμπαθώ καθόλου, κυρίως λόγω της γελειότητας του "δηλώνω αριστερός αλλά τα πάω τέλεια με έναν ψεκασμένο ακροδεξιό έως φασίστα που τυχαίνει να είναι ο εργοδότης μου και να με καλοπληρώνει".

αλλά το ότι έγινε θέμα που κλώτσησε ένα διαχωριστικό στο ΣΕΦ και το έσπασε μου φαίνεται αδιανόητο. συμβαίνουν αυτά παιδιά, οι παίκτες κάνουν και ζντο και προσπαθούν να πορώσει ο ένας τον άλλο, οι δικοί μας έχουν τη δική τους ιεροτελεστία με τα πεινασμένα σκυλιά κτλ, οκ ας προχωρήσουμε.

το συζητάμε σαν να μειώθηκε το μπάτζετ της ΚΑΕ λόγω του σπασμένου διαχωριστικού και να μη μπορούμε να φέρουμε τον Μιλουτίνοφ.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2473
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 13, 2023 9:34 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 9:20 pm
Ειλικρινα τωρα σε τι διαφωνουμε ?Θεωρεις οτι αυτο που εκανε ο Παππας ηταν σωστη πραξη?Και σε ρωταω κανεις τη βλακεια γιατι δεν πας μονος σου να το πεις?Γιατι?

Γενικοτερα στη ζωη πρωτα κοιταω αυτον που δρα και μετα αυτον που αντιδρά....Στην προκειμενη περιπτωση ο δράστης μεχρι να τον εκθέσουν εκανε τουμπεκι και νομιζω αν δεν τον εξέθετε ο Ολυμπιακός άχνα δε θα εβγαζε
Διαφωνούμε στο ότι το ένα το βλέπεις ως έγκλημα ενώ το άλλο ως "νταξ, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε".

Αν είμαι στο ΣΕΦ και πάω να μπω στην τουαλέτα και σπάσω το χερούλι κατά λάθος, δεν θα πάω να βρω την ασφάλεια να τους πω "Παιδιά, έγινε μαλακία, πείτε μου τι χρωστάω". Αν βγουν και με ξεφωνίσουν για μια ζημιά 50 ευρώ θα βγω και θα πω "Συγγνώμη, θα πληρώσω". Δεν έχω και ιδέα τι θα κοστίσει η επισκευή στον Ολυμπιακό; Να πούμε 1000 ευρώ; Ψίχουλα δλδ. Απλά ήθελαν να βγουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όταν σπάνε καθίσματα τα παλικάρια στην κερκίδα βγαίνουν και λένε τίποτα;

Ο Παππάς έκανε μαλακία. Τελεία. Η μεγέθυνση του θέματος από πλευράς Ολυμπιακού είναι θλιβερή όμως.
austerity_blues έγραψε:
Τρί Ιουν 13, 2023 9:23 pm
τον Παππά δε τον συμπαθώ καθόλου, κυρίως λόγω της γελειότητας του "δηλώνω αριστερός αλλά τα πάω τέλεια με έναν ψεκασμένο ακροδεξιό έως φασίστα που τυχαίνει να είναι ο εργοδότης μου και να με καλοπληρώνει".
^ :+1:

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”