Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 2ος τελικός Basket League 2021-22

Συντονιστής: Captains

Redoctor_33

senior
Reactions: 282
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 14, 2022 11:39 pm

Γιατί παραμένετε άπιστοι αδερφοί ολυμπιακοί;

Έτσι είναι ο μπαρτζωκισμος.

Τα εξηγούν εδώ ωραία οι απόστολοι του https://www.fosonline.gr/basket/ellada/ ... olympiakoy

Υγ βαλτα ρε Σάσα με την εφες. Και σταμάτα αυτή την προσποίηση στο κενό

Τελικά Ντορσευ κρατάμε η όχι;

Οκ λόγω διαβατηρίου προφανώς κρατάμε. Αλλά και χωρίς διαβατήριο δεν έχουμε και συχνά τέτοιον ινσταντ σκόρερ. Ο προηγούμενος ήταν ο Έρικ δε γκανερ που σαφώς ήταν χειρότερος

0
BillyPao

champion
Reactions: 2537
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 14, 2022 11:40 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 10:11 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 10:07 pm
Επειδή έχουμε ''αυτοκτονήσει'' ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, δεν αποκλείω ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το σκορ στο 2ο ημίχρονο. Είναι πιο ποιοτική ομάδα από μας και θα αντιδράσει. Σας αφήνω, συνεχίζω την παρακολούθηση του αγώνα της Αρμάνι με τη Βίρτους. :D
Γεια σου Μπίλι με τα γούρια σου. :wink:
Παίζετε στα κόκκινα και μαγκιά σας. Άντε να το δεις να το χαρείς. :)
Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, αν και πρέπει να πω ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα αλαζονικά σχόλια που διαβάζω από Ολυμπιακούς σε άλλα σάιτ. Κάποιοι ξεχνάνε που ήταν η ομάδα τους πριν 2 χρόνια, και βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ. Δε μιλάω για τα παιδιά εδώ μέσα, όπου το επίπεδο συζήτησης είναι πολύ ικανοποιητικό. Όσο για μας, δε γίνεται να κερδίζουμε με 14 πόντους στο 1ο ημίχρονο και τελικά να χάνουμε, με τον Ολυμπιακό παίζαμε, όχι με τους Γουόριορς. Καλό σου βράδυ, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιουν 14, 2022 11:44 pm

Συγχαρητήρια στον οσφπ για την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και την δικαιοτατη νίκη. Παίχτες ποιότητας του σλουκα και του βεζε δε έχει ο παο. Επίσης η άμυνα του οσφπ σπάει κόκαλα - η ατάλαντη και streeball επίθεση του παο δεν έχει ελπίδα. Αξιολυπητη η εικόνα παπαπετρου να κάνει χάι φαιβ με φιλάθλους και να φλεξαρει τα μπράτσα στο 1ο ημίχρονο λες και ειχαμε κερδίσει εμφατικά ξέρω γω. Ο οσφπ με δεύτερο αξιόλογο ψηλό φτιάχνει ανίκητο σύνολο.

0
avtokrator13

senior
Reactions: 123
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 14, 2022 11:45 pm

δωστε τα κλειδια σε τρινκερι-μπαεζι να αναμορφωσουν συνολικα το τμημα σε επιπεδο σκαουτινγκ και staff και πληρωστε τους οσο χρειαστει για τις αποζημιωσεις τους ακομη και αν χρειαστει να παιξουμε με κοντυτερο ροτεσιον και ροστερ θυσιαζοντας δυο συμβολαια επιπεδου καββαδα και μποχωριδη

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2134

Τρί Ιουν 14, 2022 11:46 pm

BillyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:

Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, αν και πρέπει να πω ότι δε μου αρέσουν καθόλου τα αλαζονικά σχόλια που διαβάζω από Ολυμπιακούς σε άλλα σάιτ. Κάποιοι ξεχνάνε που ήταν η ομάδα τους πριν 2 χρόνια, και βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ. Δε μιλάω για τα παιδιά εδώ μέσα, όπου το επίπεδο συζήτησης είναι πολύ ικανοποιητικό. Όσο για μας, δε γίνεται να κερδίζουμε με 14 πόντους στο 1ο ημίχρονο και τελικά να χάνουμε, με τον Ολυμπιακό παίζαμε, όχι με τους Γουόριορς. Καλό σου βράδυ, δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο.
Billy μη τα διαβάζεις. Όλα στη ζωή είναι επιλογή είναι. Θα μπορούσαμε κι εδώ να γράφαμε καφριές αλλά δεν είναι έτσι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 14, 2022 11:47 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 11:34 pm
ας υποθεσουμε οτι σε ενα παραλληλο συμπαν ολυμπιακος και παναθηναικος συγχωνευονται με σκοπο την κατακτηση της ευρωλιγκας για να μπουμε στο ματι των τουρκων που μας κανουν νουμερα τωρα τελευταια ... πειτε μου ποιους θα ξεκιναγατε
Πλακα εχει η ερωτηση σου, απαντάω για να ξεχαστω. Αν δεν υπήρχε περιορισμός στο μπατζετ θα επέλεγα την εξής 12αδα :

Σλουκας - Γουοκαπ
Ντορσει - Νεντοβιτς - Μακισικ
Παπαπετρου - Παπανικολάου
Βεζενκοφ - Οκαρο - Ματζουκας
Παπαγιαννης - Φαλ

0
BillyPao

champion
Reactions: 2537
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 14, 2022 11:55 pm

tarp7 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 11:46 pm
BillyPao έγραψε:

Billy μη τα διαβάζεις. Όλα στη ζωή είναι επιλογή είναι. Θα μπορούσαμε κι εδώ να γράφαμε καφριές αλλά δεν είναι έτσι.
Επιλογή μου είναι φίλε tarp7, έχεις δίκιο. Απλά συνήθως, από περιέργεια, μπαίνω και σε άλλα σάιτ και διαβάζω σχόλια. Το έχω ελαττώσει βέβαια τελευταία, δε γίνεται αλλιώς. Καλή συνέχεια και σε σένα.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1135

Τρί Ιουν 14, 2022 11:56 pm

old boy έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 11:44 pm
Συγχαρητήρια στον οσφπ για την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και την δικαιοτατη νίκη. Παίχτες ποιότητας του σλουκα και του βεζε δε έχει ο παο. Επίσης η άμυνα του οσφπ σπάει κόκαλα - η ατάλαντη και streeball επίθεση του παο δεν έχει ελπίδα. Αξιολυπητη η εικόνα παπαπετρου να κάνει χάι φαιβ με φιλάθλους και να φλεξαρει τα μπράτσα στο 1ο ημίχρονο λες και ειχαμε κερδίσει εμφατικά ξέρω γω. Ο οσφπ με δεύτερο αξιόλογο ψηλό φτιάχνει ανίκητο σύνολο.
οκ ειναι κατανοητο να βγαλει καποια ενταση αλλωστε και ο ετερος παπ (ο δικος μας) τα ιδια κανει ( οκ δνε φλεξαρει μπρατσα ) αλλα ισως να ηταν λιγο νωρις για τετοια πραγματα

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Volunteer

junior
Reactions: 120

Τρί Ιουν 14, 2022 11:57 pm

Τρί Ιουν 14, 2022 11:38 pm
η φερνεις τον γκιλλ να μοιραστει με παπ και βεζε το 3 -4 και 5 σε σμολ μπολ σχηματα αυτοκτονιας (γιατι ετσι θελω εγω ο παλαβος) κρατας τον τρελλο ντορσευ και φερνεις ενα ψηλο -ψηλο (οχι κοντο ψηλο ) ισως λιγο ποιο mobile διπλα στο φαλλ και καληνυχτα μεταγραφολογια να δω τι θα κανουμε ολο το καλοκαιρι ...
Με Σλούκα στον άσο είναι έγκλημα να μην υπάρχει mobile ψηλός δυναμίτης να τελειώνει όλη νύχτα τις φάσεις με καρφώματα, back door φάσεις και τα ρέστα από πικ-εν-ρολ. Ο Μιλουτίνοφ που ακούγεται είναι σπατάλη χρημάτων για τους παρακάτω λόγους:

- Είναι ψηλός τύπου δεινόσαυρος χωρίς να έχει τη δύναμη, το εκτόπισμα του, την ικανότητα στο μπλοκ και τα ριμπάουντ που έχει ο Φαλ και που κστίζει σχεδόν το 1/3 από αυτά που λένε ότι ζητάει ο Σέρβος.

- Παρότι είναι ψηλός παλαιάς κοπής δεν ξέρει ούτε το μισό από το μπάσκετ που ήξερε ο Ντίβατς, ο Ράτζα ή ο Ρέμπρατσα, ενώ δεν έχει και την προσωπικότητα που είχαν οι dominant ψηλοί αυτού του τύπου.

- Δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια την αθλητικότητα και το νεύρο που βγάζουν οι mobile σέντερ τύπου ΜΑΠ και έτσι στην επίθεση καθιστά άχρηστη την ικανότητα του Σλούκα να παίζει πικ-εν-ρολ, ενώ στην άμυνα είναι ακατάλληλος για τις συνεχείς αλλαγές σε όλα τα μαρκαρίσματα που τόσο γουστάρει να δοκιμάζει ο Μπαρτώκας.

- Είναι πανάκριβος χωρίς να είναι πραγματικό φόβητρο για τις αντίπαλες ομάδες.

Με το 1,5 εκατομμύριο που ζητάει δίνει ο Ολυμπιακός στον Χολ όσα ζητάει (εκεί γύρω στο εκατομμύριο) και έχει περίσσευμα για να φορτώσει χρήμα στις άλλες δύο θέσεις που χρειάζεται βελτίωση (περισσότερο στο 3 και στον Μπέικον που είναι ζεστός στο να πατήσει λιμάνι αρκεί να μπει στον τραπεζικό του λογαριασμό το κατάλληλο ποσό, λιγότερο στο 4).

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1135

Τετ Ιουν 15, 2022 12:04 am

BillyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:

φιλε μου μπιλλη εχεις απολυτο δικιο ουτε κι εγω που ειμαι ολυμπιακος απο τα γεννοφασκια μου δεν καλοβλεπω τετοιου ειδους σχολια αλλα θα πρεπει να δωσεις ενα ελαφρυντικο στον κοσμο που τα γραφει ...εχοντας ζησει καταστασεις με κοτοπουλα και εσωρουχα στους παγκους , "αντιο αντιο εκει στηνΑ2 "και εφευτερες της αλητειας αγκαζε με καταρες για καρκινους σε γυναικοπαιδα ειναι πολυ ευκολο να βγαλεις χολη σαν αποτελεσμα της "απελευθερωσης" απο ενα βαρος χρονων ...δεν το συμμεριζομαι σε καμια περιπτωση ,δυναμαι να το καταννοησω ομως . απο εκει και περα εχεις παντα τη δυνατοτητα να μην διαωασεις κατι που θεωρεις οτι δεν ειναι καποιου συγκεκριμενου επιπεδου (καλο στον εαυτο σου κανεις στο λεει ενας που εχει να μπει στο φειςμπουκ απο τοτε που ο κοσμος εκραζε τους φαρμακοποιους κερδοσκοπουσαν με τις μασκες εκει να δεις απιθεσεις και μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο ) . κατα τα αλλα εδω θα ειμαστε να τα λεμε ο Θεος να μας εχει καλα αλλα να ξερεις τον γκιλ τον θελω εγω ενταξει?

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
avtokrator13

senior
Reactions: 123

Τετ Ιουν 15, 2022 12:07 am

ο νεντοβιτς δεν μπορει να σταθει σε κανμια σοβαρη ομαδα

ειναι ο ορισμος του παικτη-τσιρκο-χαρλεμ

ανταγωνιζεται ισαξια τον φριντετ

0
Άβαταρ μέλους
Belorin

Reactions: 23
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Ιουν 15, 2022 12:10 am

Όπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω, η διαφορά ταλέντου των δύο ομάδων δεν είναι τόσο σημαντική.

Το πρόβλημα είναι συνολικό, ξεκινάει από τη δουλειά που γίνεται στην ομαδική λειτουργία και στη διάθεση και τελειώνει στις ανάσες, στο καθαρό μυαλό και στις επιλογές. Παρακολουθώ τον ΠΑΟ από αρχές 90's, τέτοιο νερόβραστο δημιούργημα πρώτη φορά βλέπω. Παίχτες που παίζουν για τα νούμερα, ευθυνοφοβία και ένας πάγκος στον αυτόματο πιλότο - για να μην πω λευκή πετσέτα - από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τελικός κυπέλλου χάθηκε - και σχετικά εύκολα - από τρία με τέσσερα καλά λεπτά μπάσκετ του Ολυμπιακού. Χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή, με έναν προπονητή που να έχει πλάνο, όποιο και αν είναι αυτό και με παίχτες που να έχουν κίνητρο. Το σύγχρονο μπάσκετ θέλει τους παίχτες να είναι εργάτες, θέλει το hustle, θέλει την καραμπόλα, θέλει τον ιδρώτα και το νεύρο. Δεν είναι τύχαιο ότι ο Λάσο ζει και πεθαίνει με τους Ντεκ και Γιαμπουσελέ στο παρκέ. Αυτά τα στοιχεία, σε συνδιασμό με μια σωστή καθοδήγηση και τακτική κάνουν μια ομάδα ανταγωνιστική, όπως είναι ο ΟΣΦΠ του Μπαρτζώκα.

Το χειρότερο για εμάς βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό, είναι ότι ο ΟΣΦΠ έχει πάρει και το κομμάτι της ψυχολογίας. Επειδή η σειρά είναι κατά 99% τελειωμένη, μένει να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν για την επόμενη σεζόν και αν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Ο ΟΣΦΠ από την άλλη, είναι έτοιμος, τουλάχιστον έτσι δείχνει, να είναι ανταγωνιστικός και του χρόνου.

1
1 Εικόνα
It's like a jungle sometimes
It makes me wonder how I keep from going under
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Ιουν 15, 2022 12:14 am

Τρί Ιουν 14, 2022 11:25 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:
Τρί Ιουν 14, 2022 11:09 pm
Αυτός ο Χατζηγεωργίου δε καταλαβαίνει ότι μεταδίδει αγώνα δημοσίως και για τους μεν και για του δεν;Τι θα γίνει με αυτόν επιτέλους, στο ΣΕΦ με τον άλλον θα γίνεται απονομή κι αυτος θα ψιθυρίζει....
η στιγμη που χαθηκε η ντροπη κι εξαφανιστηκαν τα οποια προσχηματα ηταν η φαση με το επ.ριμπαουντ του φαλ και το φαουλ στο Σλουκα ...ειπε κατι του στυλ "και τωρα χαθηκαν ολα " ... συνεχιζει να βρισκεται στην κατηγορια των επαξια παντελονοφορων ομως για εμενα επειδη στεκεται βραχος διπλα στη συζυγο του με τα γνωστα προβληματα
Ο τύπος θέλει βρίσιμο, νομίζει ότι σχολιάζει στο paonews.gr ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιους κλόουν;

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 572

Τετ Ιουν 15, 2022 12:15 am

Ακούστηκε ότι στο επομενο παιχνίδι αποχωρεί Βοβορας Πεδουλάκης κι αναλαμβάνει Πρίφτης με Αλβέρτη και Διαμαντίδη... :roofl:

Πέρα από την πλάκα, η εξέλιξη της σειράς μόνον θετική ήταν για το άθλημα. Από την μια επιβραβεύεται ο Ολυμπιακός για τη διατήρηση του προπονητή για τρίτη χρονιά καθώς κρίνεται απολύτως επιτυχημένος. Κι από την άλλη, ο ΠΑΟ θα έθαβε τα προβλήματα κάτω από το χαλί αν επερνε φέτος τον τίτλο κάτι που φαίνεται απίθανο πλέον. Μόνο καλό θα του κάνει να συνέλθει και να δει που βρίσκεται και που έχει φτάσει ο αντίπαλος. Από τη στιγμή που υπομονή δεν υπάρχει στο θέμα προπονητή και οι συνεχείς αλλαγές μεσούσης της σεζόν μόνο σε καλό δεν έχουν βγει, ας αρπάξει την ευκαιρία που είχε και πέρσυ να πάρει έναν από το πρώτο ράφι. Ομπράντοβιτς πέρσυ πήγε άλλου ενώ πλέον ελεύθερος είναι ο Ιτουδης. Αλλιώς παίζουμε ξυστό οι ότι βγει ..

1
1 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Τετ Ιουν 15, 2022 12:19 am

Belorin έγραψε:
Τετ Ιουν 15, 2022 12:10 am
Όπως έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω, η διαφορά ταλέντου των δύο ομάδων δεν είναι τόσο σημαντική.

Το πρόβλημα είναι συνολικό, ξεκινάει από τη δουλειά που γίνεται στην ομαδική λειτουργία και στη διάθεση και τελειώνει στις ανάσες, στο καθαρό μυαλό και στις επιλογές. Παρακολουθώ τον ΠΑΟ από αρχές 90's, τέτοιο νερόβραστο δημιούργημα πρώτη φορά βλέπω. Παίχτες που παίζουν για τα νούμερα, ευθυνοφοβία και ένας πάγκος στον αυτόματο πιλότο - για να μην πω λευκή πετσέτα - από την αρχή της σεζόν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τελικός κυπέλλου χάθηκε - και σχετικά εύκολα - από τρία με τέσσερα καλά λεπτά μπάσκετ του Ολυμπιακού. Χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή, με έναν προπονητή που να έχει πλάνο, όποιο και αν είναι αυτό και με παίχτες που να έχουν κίνητρο. Το σύγχρονο μπάσκετ θέλει τους παίχτες να είναι εργάτες, θέλει το hustle, θέλει την καραμπόλα, θέλει τον ιδρώτα και το νεύρο. Δεν είναι τύχαιο ότι ο Λάσο ζει και πεθαίνει με τους Ντεκ και Γιαμπουσελέ στο παρκέ. Αυτά τα στοιχεία, σε συνδιασμό με μια σωστή καθοδήγηση και τακτική κάνουν μια ομάδα ανταγωνιστική, όπως είναι ο ΟΣΦΠ του Μπαρτζώκα.

Το χειρότερο για εμάς βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό, είναι ότι ο ΟΣΦΠ έχει πάρει και το κομμάτι της ψυχολογίας. Επειδή η σειρά είναι κατά 99% τελειωμένη, μένει να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν για την επόμενη σεζόν και αν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ. Ο ΟΣΦΠ από την άλλη, είναι έτοιμος, τουλάχιστον έτσι δείχνει, να είναι ανταγωνιστικός και του χρόνου.
Δεν είναι σημαντική η διαφορά ταλέντου; ; έχουν έναν τοπ pg κι εμείς τον Σίβα και τον Μποχω. Έχουν 2 σουτερ πρώτης κλάσης εμείς κανένα. Αρκετά σημαντικά μου κάνουν αυτά. Σε όλα τα υπόλοιπα γραφόμενα σου συμφωνώ.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος old boy την Τετ Ιουν 15, 2022 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχείο Τελικών Α1 και Yποβιβασμένων Ομάδων Α1”