qspock έγραψε: ↑Δευ Φεβ 01, 2021 11:50 pm
A.CAB II έγραψε: ↑Δευ Φεβ 01, 2021 5:47 pm
1) Τώρα όχι. Γιατί μόλις ήρθε. Αν χάσει κανά πρωτάθλημα σίγουρα.
2) Του ΛεΜπο ναι. Του Καλαιτζάκη όχι.
3) Στον Παναθηναικό. Όπως και ο Καλάθης αλλά και ο Καραμολέγκος.
4) Πολύ καλός. Εφόσον είχαμε Βόβορα πριν γιατί να είναι λίγος ο Γιατράς; Δεν ψάχνουμε μοντέλο αλλά προπονητή μπάσκετ.
5) Δύσκολη απάντηση. Το τρίο ΔΔ, Φράνκι, Τριαντόπουλου νομίζω.
6) Τάκης Τριαντόπουλος.
7) Πολλοί λίγοι. Από χαμηλώτερο επίπεδο λογικά που θα θέλουν να ρισκάρουν αλλά να δοκιμάσουν το επίπεδο της Ευρολίγκα. Όπως ο Κάτας.
8) Ήδη είμαστε στο δεύτερο κόουτς.
9) Αυξημένο λόγω εισιτηρίων και διαρκείας. Πόσο αυξημένο είναι άγνωστο.
1) Τοτε γιατι δεν περιμεναν τον Βοβορα να χασει το πρωταθλημα πριν τον διωξουν?
2) Διαφωνω, ειναι ταλενταρα με προοπτικες σαφως καλυτερες του Μποχωριδη. Και παιζει ασσος σε αντιθεση με τον Μποχω που συνεχιζει να δηλωνει οτι ειναι δυαρι. Ο Μποχωριδης ειναι ενας γκαρντ με χαμηλο ταβανι, και αυτο φαινεται και απο τη νοοτροπια του, αν και εχει πολυ καλα στοιχεια ως παιχτης, . Εχει σταματησει να δουλευει και κρυβεται πισω απο τη θεση 2... Εχεις την ευκαιρια να παιξεις βασικος ασσος στον ΠΑΟ και δε την αρπαζεις απο τα μαλλια? Δηλαδη αν σε βαζει να αντικαθιστας τον Νεντοβιτς στη θεση 2 θα παιξεις καλυτερα?
3) Αυτο που δεν διακρινεις στην ερωτηση μου ειναι η ουσια: γιατι δεν ειχε επενδυσει ο ΠΑΟ σε παιχτες οπως ο Λουντζης αλλα προτιμησε να τον αφησει να φυγει. Κινηση που ηταν λαθος παροτι ο Λουντζης αν τον θυμασαι, ειχε δωσει εξαιρετικα δειγματα γραφης.
4) Εδω συμφωνουμε, και φυσικα το ποστ μου ηταν ειρωνικο γιατι εχω διαβασει καπου οτι δεν αρεσει ο Γιατρας σαν φυσιογνωμια... Σα να λεμε η mis Ελλαδα μπορει να ειναι κομματος αλλα δε σκαμπαζει απο μπασκετ οποτε δε λεει...
5) Απο που το συμπεραινεις αυτο? Γιατι δεν προκυπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ!
6) Α ναι? Αρα αυτος κανει κουμαντο? Γιατι δεν προκυπτει απο ΠΟΥΘΕΝΑ!
7) Και γιατι να μην ειναι απο υφηλοτερο επιπεδο (ελληνες), φτηνοι και με γνωση της Ελληνικης πραγματικοτητας? Που να θελουν να παιξουν Ευρωλιγκα. Και να βγαλουν και καναν παιχτη... Γιατι ακριβως επελεγη ο Κατας? Με τι κριτηριο? Οτι θελει να ρισκαρει? Μα το ρισκο για την ομαδα δε το σκεφτεται κανενας?
Ποτε επιτελους θα προτιμηθει ενας προπονητης που αποδεδειγμενα μπορει να παραγει εργο? Αρκει φυσικα να τον αφησουν να δουλεψει και να του δωσουν χρονο. Γιατι να πηγαινεις στην τελικη σε ξενα ρισκα και οχι σε σιγουρες ελληνικες λυσεις?
Ποιος δεν εμπιστευεται τις ελληνικες λυσεις? Ο Αλβερτης? Ο Διαμαντιδης? Α, μη το λες, ξερω, ο ...Τριαντοπουλος! Γνωστος για τις ξενες προτιμησεις του.
8) Λυπαμαι, αλλα δεν ειμαστε στον δευτερο. Για ξεκινα λιγο νωριτερα, μετα το Ζελικο και τα ξαναλεμε.
9) Να κανω μια μαντεψια? Μειωμενο θα ειναι. Ξερεις γιατι?
2 ακομη ερωτησεις μπας και μπεις στο πνευμα μου και απαντησεις σωστα:
α) Ποιος ειναι ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟ?
β) Τι εξαγει το Ισραηλ?
και μη μου πεις
α) η τριαδα Διαμαντιδης Αλβερτης Τριαντοπουλος και
β) ...προπονητες
γιατι νομιζω οτι τσαμπα μιλαμε.