Γ' Εθνική-Μεταγραφές 2022-23

Συντονιστής: Captains

Takaros

junior
Reactions: 13
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 20, 2022 3:01 pm

Επιστροφη στην αθηνα.Σε τηλεφωνικη συζυτηση με πολυ γνωστο μανατζερ,με πληροφορησε πως πανω απο 6 ομαδες νοτιου και βορειου ομιλων Γ εθνικης ψαχνουν κοινοτικους,πολλες και μεγαλες οι λιστες που ερχονται.....Δυστυχως εχω την αισθηση πως θα γεμισουμε κοινοτικους πλεον.Ειδικα ομαδες απο επαρχια απο οτι μου ειπε.Αν θα εχω νεα πριν της ανακοινωσης των ομαδων θα τσ γραψω.Καλη σεζον να εχουμε!!!

0
Άβαταρ μέλους
CrossoverOnE

euroleague
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: MJ, KG
Αγαπημένη ομάδα: ΚΑΟΔ

Σάβ Αύγ 20, 2022 3:21 pm

Takaros έγραψε:
Επιστροφη στην αθηνα.Σε τηλεφωνικη συζυτηση με πολυ γνωστο μανατζερ,με πληροφορησε πως πανω απο 6 ομαδες νοτιου και βορειου ομιλων Γ εθνικης ψαχνουν κοινοτικους,πολλες και μεγαλες οι λιστες που ερχονται.....Δυστυχως εχω την αισθηση πως θα γεμισουμε κοινοτικους πλεον.Ειδικα ομαδες απο επαρχια απο οτι μου ειπε.Αν θα εχω νεα πριν της ανακοινωσης των ομαδων θα τσ γραψω.Καλη σεζον να εχουμε!!!
Σε προσφατη συνεντευξη, ο προπονητης του ΚΑΟΔ σχολιαζε το γεγονος οτι ο ΚΑΟΔ ξεκιναει απο δυσμενεστερη θεση εναντι ομαδων της Θεσ/νικης αναφορικα με τις μεταγραφες. Περαν των πληθυσμιακων διαφορων ακομη και η υπαρξη ή μη μεγαλων πανεπιστημιακων σχολων αφαιρει τη δυνατοτητα μεταγραφων σε φοιτητες που παιζουν μπασκετ και βρισκονται στην περιοχη για σπουδες. Αν και ο ιδιος δε μου φανηκε ζεστος στην προοπτικη των κοινοτικων, νομιζω οτι μπορει να εξηγηθει αυτο που σου ειπε για τις ομαδες της επαρχιας.

0
Άβαταρ μέλους
taraboura

euroleague
Reactions: 262
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Real-Madrid

Σάβ Αύγ 20, 2022 3:30 pm

CrossoverOnE έγραψε:
Σάβ Αύγ 20, 2022 3:21 pm
Takaros έγραψε:
Σε προσφατη συνεντευξη, ο προπονητης του ΚΑΟΔ σχολιαζε το γεγονος οτι ο ΚΑΟΔ ξεκιναει απο δυσμενεστερη θεση εναντι ομαδων της Θεσ/νικης αναφορικα με τις μεταγραφες. Περαν των πληθυσμιακων διαφορων ακομη και η υπαρξη ή μη μεγαλων πανεπιστημιακων σχολων αφαιρει τη δυνατοτητα μεταγραφων σε φοιτητες που παιζουν μπασκετ και βρισκονται στην περιοχη για σπουδες. Αν και ο ιδιος δε μου φανηκε ζεστος στην προοπτικη των κοινοτικων, νομιζω οτι μπορει να εξηγηθει αυτο που σου ειπε για τις ομαδες της επαρχιας.
Πρώτα από όλα έστω και καθυστερημένα τα χαιρετίσματα μου σε ένα ακόμα παλιό μέλος του φόρουμ, μόνο νοσταλγία για τις εποχές προ 15ετίας, γεράσαμε :D

Απολύτως λογικό αυτό. Και μην ξεχνάμε και ότι έχουμε ακούσει άπειρες φορές ότι πολλοί παίκτες ζητούν κατά πολύ αυξημένα συμβόλαια από επαρχιακές ομάδες συν κατοικία, γεγονός που κάνει συμφέρουσα την απόκτηση κοινοτικού, καθώς και ίδιο κόστος τελικά θα έχει και σε ευρύτερη αγορά γίνεται η αναζήτηση παίκτη με τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα

0
Takaros

junior

Σάβ Αύγ 20, 2022 4:10 pm

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες,για το ποσο μεγαλο τελικα ειναι το κοστος αμοιβη,φαγητο,στεγη..φαντασου σε γνωριμια με βορειο μπασκετικο γενικο αρχηγο μου ελεγαν πως ομαδα απο θρακη την συμφερει ενας κοινοτικος απο βουλγαρια παρα απο αθηνα η θεσσ/νικη.Να σημειωθει πως κομοτηνη και αλεξανδρουπολη και γυρω περιοχες ειναι 22 χιλιομετρα απο Βουλγαρια.

0
Apatsi

junior
Reactions: 69
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 23, 2022 1:34 am

Στο Κορωπί δεν ευοδώθηκε τελικά η προσπάθεια για τον μικρό από τον βορρά όπως είχα γράψει αυτό όμως που έμαθα αφορά επίσημη πρόταση προς Δημήτρη Στάνκοβιτς της Μυκόνου με την απάντηση να αναμένεται τις επόμενες ώρες. Επίσης αρνητική ήταν η απάντηση του Χάρη Σπυράκου 2.11 που ήταν στους Ικάρους Τρικάλων με τον παίκτη να προτιμά μάλλον το βορρά κ το Κορωπί να πλησιάζει σε άλλον αθλητή με ανάλογα προσόντα για να ολοκληρωθεί η front line. Έτσι κ αλλιώς η ομάδα αναχωρεί για Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας οπότε οι εξελίξεις με την επιστροφή προς το τέλος του μήνα.

0
Apatsi

junior

Τετ Αύγ 24, 2022 5:46 pm

Ακόμα ένα ρεσιτάλ σήμερα από την ΕΟΚ στην τηλεδιάσκεψη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος under 21. Που είναι η μπάλα όεο; Μην μπείτε στον κόπο για λεπτομέρειες ούτε οι ίδιοι ξέρουν. Κ βέβαια στις 30 Αυγούστου ακολουθεί η ΕΣΚΑ δηλ το κερασάκι στην τουρτα

0
polykos

nba
Reactions: 781

Τετ Αύγ 24, 2022 5:58 pm

Apatsi έγραψε:
Τετ Αύγ 24, 2022 5:46 pm
Ακόμα ένα ρεσιτάλ σήμερα από την ΕΟΚ στην τηλεδιάσκεψη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος under 21. Που είναι η μπάλα όεο; Μην μπείτε στον κόπο για λεπτομέρειες ούτε οι ίδιοι ξέρουν. Κ βέβαια στις 30 Αυγούστου ακολουθεί η ΕΣΚΑ δηλ το κερασάκι στην τουρτα
Κρίμα που οι τηλεδιασκέψεις δεν γίνονται φιλμάκι. Μπορεί και βραβείο στο Sundance Film Festival.

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Apatsi

junior

Τετ Αύγ 24, 2022 6:51 pm

Όταν θα σκάσουν λεπτομέρειες μην είναι lastdance. Ταξιδακια Τετάρτη απόγευμα για το under δεν ξέρω πραγματικά ποιος προφεσορας το σκέφτηκε. Δεν φτάνουν τα υπόλοιπα προβλήματα στις ομάδες θα πάνε ταξίδια κ με το under χαχαχαχα

0
Apatsi

junior

Παρ Αύγ 26, 2022 5:30 pm

Συνεχίζονται οι πολύ καλές κινήσεις στον 2ο όμιλο με δρικογια στην Πεντέλη που ψάχνει κ άσσο για να ντουμπλάρει τον χώματα κ Παπαπέτρου στον Κρόνο αρχίζω κ πιστεύω ακράδαντα ότι σε αυτόν τον όμιλο με πολλές αθηναϊκές κ με τις νησιωτικές να έχουν κάνει πολύ πολύ καλές κινήσεις κξ γενικά με τους αθλητές που έχουν επανδρώσει τις ομάδες αυτού του ομίλου θα θυμηθούμε παλιότερες εποχές γ εθνικης

0
Apatsi

junior

Δευ Αύγ 29, 2022 10:25 am

Μουζουράκης Οδυσσέας 2.10 18χρ από ΑΕΚ στο Κορωπί

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Αύγ 29, 2022 12:46 pm

Δυνατές κινήσεις και η Δάφνη που θέτει πάλι ως στόχο την άνοδο, και πήρε Δερμιτζάκη από Διαγόρα, Έξαρχο από Αμύντα και Αναγνώστου ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα, αφού πέρσι είχε αποχωρήσει λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό. Μαζί με Γιαννίκο και την περσινή αρχική πεντάδα που παρέμειναν όλοι εκτός του Πίνη, φτιάχνει ένα πολύ καλό κορμό.

0
Apatsi

junior

Δευ Αύγ 29, 2022 2:01 pm

Μόλις πήγα να το γράψω για Δάφνη κ με πρόλαβες πήρε κ ο μανδραικος τον σέρβο ανεβαίνει ο 3ος ομιλος

0
Apatsi

junior

Πέμ Σεπ 01, 2022 12:48 am

Κωστας Μερισιωτης 23 χρ 1.97 pf τέως πρωταθλητής Ελλάδος με τους εφήβους του ΟΣΦΠ όπως κ ο Δημήτρης Στάνκοβιτς 24χρ 1.93 2-1 της Μυκόνου υπέγραψαν απόψε στο Κορωπί. Επίσης για την β Εθνική κ τον Εφαοζ Εφέ Ζεκιριε 20χρ 1.90 1-2 από Κομοτηνή κ κρατήστε το ονομα

0
Apatsi

junior

Πέμ Σεπ 01, 2022 1:54 am

Επίσης κ μερικές πληροφορίες για Άρη Νικαίας που μέχρι τώρα ήταν άγνωστος Χ. Προπονητής Μανδραγος Ηλίας με πέρασμα στην αρχή της περασμένης σεζόν από Νίκη Αμαρουσίου ανανέωσαν Κόλλιας πριτσος δαχρετζης μεγάλη κίνηση με καραδολαμη κ υπάρχουν κ άλλοι που έμειναν κ μια δυο μεταγραφές ακόμα αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα ονόματα το αφήνω εδώ. Το θετικό είναι ότι ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός αλλά με μικρό ροτεισον

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Πέμ Σεπ 01, 2022 10:49 am

Apatsi έγραψε:
Πέμ Σεπ 01, 2022 1:54 am
Επίσης κ μερικές πληροφορίες για Άρη Νικαίας που μέχρι τώρα ήταν άγνωστος Χ. Προπονητής Μανδραγος Ηλίας με πέρασμα στην αρχή της περασμένης σεζόν από Νίκη Αμαρουσίου ανανέωσαν Κόλλιας πριτσος δαχρετζης μεγάλη κίνηση με καραδολαμη κ υπάρχουν κ άλλοι που έμειναν κ μια δυο μεταγραφές ακόμα αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος για τα ονόματα το αφήνω εδώ. Το θετικό είναι ότι ο Άρης θα είναι ανταγωνιστικός αλλά με μικρό ροτεισον
Μανδραγός και ανταγωνιστικός μαζι δεν πάνε σαν λέξεις. Μανδραγός και χορηγός μπορεί. :twisted:

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γ' Εθνική-National League 2”