Γ' Εθνική 2022/23 - 2ος Όμιλος
Συντονιστής: Captains
Ειδα εναν αγωνα Β εθνικη και εναν Γ το Αρκαλοχωρι-Κορωπι,για την Β εθνικη τα ειπα στην Β.Για το Αρκαλοχωρι εχω να πω οτι μου αρεσε πολυ η ομαδα του Αρκαλοχωριου,εκτος τους παικτες που εχουν παρει απο Α2 και Β εθνικη με πολλες παραστασεις ,εχουν κανει και πολυ δεμενο και ωραιο συνολο σαν ομαδα!!Η εδρα παιζει μεγαλο ρολο στα ματς οπως εχθες που ηταν ντερμπυ!!Ο κουρεπης δεν μου αρεσε εχθες για το βαρυ ονομα που εχειι,αλλα Ραζης,μητροπαππας ηταν απιστευτοι!! Τα λεφτα των κρητικων εδω επιασαν τοπο !!το ματσ το πηρε στο τελος η γηπεδουχος στης λεπτομερειες και λογω εδρας!!Δεν ειναι τυχαια η θεση του Αρκαλοχωριου,πολυ ωραιο συνολο!!Το κορωπι τωρα,στο πρωτο ημιχρονο ως....συνηθως ψαχνοταν....στο δευτερο με την αλλαγη playmaker,μπηκε ο Παπαιωαννου και τον Θεοδοσιου μεσα το παιχνιδι εγινε ντερμπυ!! Ο μικρος playmaker, του 2003 οποτε μπαινει αλλη ομαδα το Κορωπι,στον αγωνα με τον πορφυρα και τον Αγιο Δημητριο τα ιδια!Παρα πολυ καλος επισης που μου αρεσε ο Θεοδοσιου,οσο περναει ο καιρος γινεται καλυτερος.Ο Υμερι πολυ καλος επισης κρατησε με τον Σιδερη τον Κουρεπη πολυ χαμηλα!!Θελει λιγο πιο τσαγανο υο κορωπι Στο Α ημιχρονο για να μην κυνηγαει συνεχεια το σκορ!!Ο Πεττας σκορερ εμπειρος αλλα καποιες φορες το παρακανει!
0
Είχα πει ότι δεν θα ξανασχολιασω ποσταρισνα σου γιατί δεν βγάζω άκρη μαζί σου αλλά εδώ ώπα γιατί θα μας τρελάνεις όλους. Την περασμένη Κυριακή δεν έγραψες ότι είναι έκπληξη το Αρκαλοχώρι κ περιμένεις στραβοπατημα ;;;;;; Σήμερα τι είναι αυτά που γράφεις;;; επειδή δεν μπορώ να σου αφιερώσω τραγουδάκι στο φόρουμ βρες ένα καθρέπτη βάλε κ το όπου φυσάει ο άνεμος πάω του Τουρνά κ είσαι ταμαμ
0
Δεν ξερω τι εχεις με αυτα που γραφω αλλα απλα λεω την γνωμη μου για τους αγωνες που ειδα το σκ ,μπορεις και εσυ να γραψεις την γνωμη σου και να μην προσβαλεις τα,μελη του φορουμ!! Αλλωστε αυτο κανουμε ολοι,γραφουμε ο καθενας την γνωμη του.Δεν θα προσβαλω ποτε κανεναν για συτα που γραφει ,δεν ειναι σωστο διοτι ο καθενας γραφει αυτα που βλεπει απο τους αγωνες!!
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3378
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτή η παρατήρηση. όταν κάποιος έχει δει ένα παιχνίδι να λέει την άποψη του όμως χθες το παιχνίδι δεν έπαιζε λόγω προβλήματος internet όπως έμαθα κ ακόμη κ τώρα που μπήκα για να δω το μεγαλύτερο κομμάτι του δεν τρέχει οπότε πώς κατάφερε κάποιος να το δει κ εγώ δεν μπορώ;;; Επίσης παρακαλώ να πάτε σε όλα τα προηγούμενα ποσταρισματα του συγκεκριμένου χρήστη που υπάρχει πάντα μειωτική κ προσβλητική συμπεριφορά προς συγκεκριμένη ομάδα κ συγκεκριμένο προπονητή ακόμα κ την περασμένη Κυριακή. Δεν του έγινε καμία παρατήρηση όταν μιλούσε για διοίκηση φάντασμα για προπονητή ανεπαρκή για αμοιβές από την ομάδα που δεν πληρώθηκαν ενώ δεν υπήρχαν αμοιβές. Αν θεωρείται ότι πρέπει να αποβληθω από το φόρουμ θα το δεχτώ αυτό που δεν μπορώ όμως να δεχθώ είναι έναν κακομαθημένο συκοφάντη κ προπαγανδιστή κηδεμόνα. Ευχαριστώ για την φιλοξενία κ σορρυ για την αναστάτωση απλά θεωρουσα ότι τρολαρει όταν την προηγούμενη Κυριακή η αναγέννηση ήταν έκπληξη κ σε μια εβδομάδα εξαιρετικό σύνολο κ μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία της;;;;;; Ότι ανέφερα παραπάνω είναι καταγεγραμμένα σε προηγούμενα ποσταρισματα κ όχι προϊόν εικασιας
0
Ειπα να μην σου απαντησω Αλλα δεν τρωγεσαι βρε ανεπαγγελτε σουλατσαδορε του κορωπιου που σε πετανε οι διαιτητες εξω απο τα γηπεδα,που σου φταινε ολοι οι αλλοι,διαιτητες,παικτες,οχι βεβαια η κολοκλικα σας....
Και οσο για το Κηδεμονας......Ειμαι περηφανος Γονιος......ενω εσυ αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις,διοτι και αμορφωτος εισαι και παιδια δεν εχεις!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΛΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...
Και οσο για το Κηδεμονας......Ειμαι περηφανος Γονιος......ενω εσυ αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις,διοτι και αμορφωτος εισαι και παιδια δεν εχεις!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ ΛΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ...
0
- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- gspara
- Reactions: 1579
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ημίχρονο 45-49 στο Μάνος Λοιζος σε μια χορταστική ντερμπαρα για την ώρα ανάμεσα σε Άρη Νικαίας και Κορωπί.Δυστυχως όμως χτύπησε ο Μιχάλης 44" πριν την ανάπαυλα.Μακαρι να μην είναι σοβαρό
Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα (17-9) αν κ με Μαραγκιδη άστοχο κ εγκλωβισμένο ,αλλά το ζον πρες του Δρακοπούλου έφερε αποτελέσματα και με την είσοδο του Πέττα από το 12' το Κορωπί προσπέρασε.Πριν τραυματιστεί έδωσε λύσεις απέναντι στην ζώνη ο Μιχάλης,ενώ εκτός από Μαρκομιχαλη μου αρέσουν Νούτσος κ Παπαϊωάννου επίσης.Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα ο απροπονητος Θεοδοσίου ,ενώ εκτός αποστολης είναι Υμερι,Μουζουράκης,Τιλη,Δαουτακος.
Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα (17-9) αν κ με Μαραγκιδη άστοχο κ εγκλωβισμένο ,αλλά το ζον πρες του Δρακοπούλου έφερε αποτελέσματα και με την είσοδο του Πέττα από το 12' το Κορωπί προσπέρασε.Πριν τραυματιστεί έδωσε λύσεις απέναντι στην ζώνη ο Μιχάλης,ενώ εκτός από Μαρκομιχαλη μου αρέσουν Νούτσος κ Παπαϊωάννου επίσης.Δεν έχει αγωνιστεί ακόμα ο απροπονητος Θεοδοσίου ,ενώ εκτός αποστολης είναι Υμερι,Μουζουράκης,Τιλη,Δαουτακος.
0
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλαξε το σκηνικο στην επαναληψη και ο Αρης επικρατησε ανετα 93-82 με την διαφορα να φτανει και στο +17.Ο τραυματισμος του Μιχαλη επηρεασε το Κορωπι ενω και χωρις τον Υμερι αλλα και τον Σιδερη να ερχεται απο τραυματισμο,ηταν αδυναμο στην ρακετα αλλα και γενικα η αμυντικη του εικονα ηταν κακη.Επιθετικα κολλησε στην ζωνη του Αρη αφου και η εισοδος του ανετοιμου Θεοδοσιου στο 26' δεν αλλαξε την κατασταση.
Ενα σερι 17-2 του Αρη στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου (62-51) καθαρισε την υποθεση νικη.Πολυ καλοι για τους νικητες Πριτσος,Κολλιας,Δροσος,Κωνσταντινακης.
Ενα σερι 17-2 του Αρη στο ξεκινημα του 2ου ημιχρονου (62-51) καθαρισε την υποθεση νικη.Πολυ καλοι για τους νικητες Πριτσος,Κολλιας,Δροσος,Κωνσταντινακης.
0
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Xωρις Παπαπετρου και με τον Τσαβο να αγωνιζεται μολις 3λεπτο λογω φαουλ,ο αστοχος Κρονος χανει 32-29 στο ημιχρονο απο τον Πανναξιακο.Χωρις Τσαβο,ο Μακαρης βρηκε ελευθερο πεδιο δρασης παρα την αμυνα ζωνης του Κατσουνη,αλλα ακομα δεν εχει πιασει τα στανταρς του ο Σερβος Σιμοβιτς.Απο τον Κρονο ξεχωριζουν εως τωρα οι νεαροι Κυριακοπουλος και Ροζακης!!
0
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγαλη νικη του Πανναξιακου 70-65 αν και εχασε για ενα 8λεπτο με τραυματισμο τον Σιμοβιτς(28'-36') ενω αποβληθηκε με 5 φαουυλ ο Καραγκιολιδης στο 31'.Ηγετικη εμφανιση απο Ρουζιο για τον Πανναξιακο που προηγηθηκε ακομα και +12 και εβαλε τα μεγαλα σουτ ακομα και απο τους ψηλους Μακαρη-Δημακο,ενω αντιθετα ο Κρονος ηταν απελπιστικα αστοχος.gspara έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 04, 2022 2:26 pmXωρις Παπαπετρου και με τον Τσαβο να αγωνιζεται μολις 3λεπτο λογω φαουλ,ο αστοχος Κρονος χανει 32-29 στο ημιχρονο απο τον Πανναξιακο.Χωρις Τσαβο,ο Μακαρης βρηκε ελευθερο πεδιο δρασης παρα την αμυνα ζωνης του Κατσουνη,αλλα ακομα δεν εχει πιασει τα στανταρς του ο Σερβος Σιμοβιτς.Απο τον Κρονο ξεχωριζουν εως τωρα οι νεαροι Κυριακοπουλος και Ροζακης!!
0