gspara έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 23, 2025 7:19 pm
Kαρυδατη νικη των Μελισσιων μεσα στην Ναξο και δικαιοτατα 2η θεση !!Ο Προδρομου αυτη την φορα δεν μπορουσε να κανει τα ''δικα'' του,καθως ο πτεροσαυρος Οκπεμπορ εστησε απαγορετευτικο στην ρακετα και του εκανε ανελεητο μπουλινγκ με εντυπωσικα μπλοκ !! Μεταξυ ισων,κορυφαιοι οι Παρασκευοπουλος και Βουδουρης που επαιξε μαλιστα με ραμματα στην 4η περιοδο.
Για ακομα ενα αγωνα εννοειται ο Μακαρης δεν παρελειψε να κανει επικινδυνο τακλινγκ σε ντραιβ αυτη την φορα του Ηλιοπουλου.Ετσι οπως επεσε ο γκαρντ των Μελισσιων φοβηθηκα οτι χτυπησε ασχημα στην μεση,αλλα ευτυχως τον ειδα καλα στον παγκο.Φυσικα δεν αγωνιστηκε στα εναπομειναντα 14 λεπτα.....
Πάντα είναι δύσκολο να δουλεύεις Κυριακές, αλλά τουλάχιστον έχεις ρεπό τη Δευτέρα
Ωραίο πρωινό με Νάξος-Μελίσσια, χάρη στο πόστ του gspara.
Δύο πολύ δυνατές ομάδες του ομίλου, τα Μελίσσια βγάζουν πολύ πολύ ενέργεια στην άμυνα, στα όρια του φάουλ πολλές φορές ή και παραπάνω, όπως έχω γράψει και για άλλες ομάδες στη λογική του κάνω τρία, θα μου δώσουν το ένα, άρα είμαι κερδισμένος. Το κάνεις αν έχεις ρόστερ 12 παικτών όπως τα Μελίσσια και 5-6 καλά γκαρντ, όπως διαθέτουν.
Θεωρώ ότι στο τέλος ο Βουδούρης κάνει βήματα σε ένα ποστάρισμα που φέρνει καλάθι, ενώ σε ένα επιθετικό ριμπάουντ που ο Ζαβιτσάνος παίρνει βολές, πάλι σε κρίσιμο σημείο, έρχεται έξω από το γήπεδο. Νομίζω είναι δύο λάθη που βοήθησαν τα Μελίσσια να φτάσουν στη νίκη. Αλλά δεν πειράζει, έχουν κάνει μέσα στη χρονιά δέκα δώρα στη Νάξο οι άντρες με τα γκρι.
Η Νάξος τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Κλειδώματα και αγκωνιές από Μάκαρη και Προδρόμου. Φίλε gspara δεν θα συμφωνήσω για το αγωνιστικό του Προδρόμου, ήταν καλός γενικά και σκόραρε, κέρδισε και έχασε μάχες από τον Οκπέμπορ, ίσως ότι έχασε τις περισσότερες στην 4η περίοδο, μας αφήνει την τελευταία εντύπωση.
Ο Μάκαρης απλώνει το πόδι για τάκλιν στον Ηλιόπουλο, συμφωνώ μαζί σου, κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό επίσης με τους τοπικούς σπίκερ που ποτέ δεν βλέπουν τίποτα εις βάρος των δικών τους ομάδων...τέλος πάντων.
Στο τέλος μετά τα ζντο, ο Μάκαρης πάλι, έκανε και κάτι ψευτοτσαμπουκάδες στον Οκπέμπορ, να τα λέμε κι αυτά.
Συνολικά για τον όμιλο, βλέπω Πορφύρα ολοταχώς για τα πλέι άουτ. Αν προλάβει και ο ΕΦΑΟΖ και τον προσπεράσει, το Πικέρμι είναι τυχερό, έστω και με μειονέκτημα έδρας. Γιατί κακά τα ψέμματα, όποιος πέσει με (Μανδραϊκός ή Πικέρμι) ΕΦΑΟΖ δεν γλιτώνει...