Οπλισου με υπομονη και βαλε το βιντεο στα 46'' πριν την ληξη του 1ου ημιχρονουabovetherim έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 20, 2025 5:02 pm
Έλα, δώσε μας λεπτό να πάμε το βίντεο, δεν αντέχεται ο Προδρόμου για 40 λεπτά!!!!!![]()
![]()

Συντονιστής: Captains
Οπλισου με υπομονη και βαλε το βιντεο στα 46'' πριν την ληξη του 1ου ημιχρονουabovetherim έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 20, 2025 5:02 pm
Έλα, δώσε μας λεπτό να πάμε το βίντεο, δεν αντέχεται ο Προδρόμου για 40 λεπτά!!!!!![]()
![]()
Δεν τη βρήκα τη φάση που λες. Είναι σωστός ο χρόνος;gspara έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 12:52 amΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ STORIES No 6125415372811
Πανναξιακος-Ηλιουπολη και ακομα μια κωμικοτραγικη φαση στο αγαπημενο μας γηπεδο 3'36'' πριν την ληξη του 1ου ημιχρονου.
Ο (μαντεψτε ποιος?).........Γιαννης Προδρομου (ξερω ξερω,πεσαμε απο τα συννεφα) ΜΠΡΟΣΤΑ στα ματια του ρεφ,σπρωχνει απο πισω τον Πινη ο οποιος φυσικα πεφτει πανω στον Μαντιτς την ωρα που επιχειρουσε λει-απ.Μαντεψτε ποιος χρεωθηκε φαουλ??![]()
Στο τελος της χρονιας θα ηθελα να φτιαξω ενα συγκεντρωτικο βιντεακι με ολες αυτες τις ομορφιες,αλλα φοβαμαι οτι θα μου παρει μηνες..........
Γιατι μου το κανεις αυτο τωρα?Ειδα κι επαθα να ηρεμησω απο χθες για την φαση που εγραψα,ποσα λαπ-τοπ να σπασω ακομη???abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 7:59 am
Δεν τη βρήκα τη φάση που λες. Είναι σωστός ο χρόνος;
Πάντως υπάρχει καλύτερη στο 4'42'' πριν από το τέλος του ματς, για το βίντεο που θες να φτιάξεις!!! Θα βοηθήσω!
Ο Προδρόμου πέφτει κάτω με κωλοτούμπα σε ένα μπλοκάουτ για αμυντικό ριμπάουντ και κάνει σαν πεθαμένος!!!
Στην επόμενη φάση κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν αντίπαλο, του δίνουν επιθετικό και επί ένα λεπτό διαμαρτύρεται οτι ο άλλος τον κρατούσε.
Ο άνθρωπος είναι για θεατρικό!
Με την απαραίτητη διευκρίνησή σου, τη βρήκα, λάθος μου, δεν το είχα προσέξει.gspara έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 2:18 pmΓιατι μου το κανεις αυτο τωρα?Ειδα κι επαθα να ηρεμησω απο χθες για την φαση που εγραψα,ποσα λαπ-τοπ να σπασω ακομη???abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 7:59 am
Δεν τη βρήκα τη φάση που λες. Είναι σωστός ο χρόνος;
Πάντως υπάρχει καλύτερη στο 4'42'' πριν από το τέλος του ματς, για το βίντεο που θες να φτιάξεις!!! Θα βοηθήσω!
Ο Προδρόμου πέφτει κάτω με κωλοτούμπα σε ένα μπλοκάουτ για αμυντικό ριμπάουντ και κάνει σαν πεθαμένος!!!
Στην επόμενη φάση κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν αντίπαλο, του δίνουν επιθετικό και επί ένα λεπτό διαμαρτύρεται οτι ο άλλος τον κρατούσε.
Ο άνθρωπος είναι για θεατρικό!![]()
Τεσπα,ηπια ισχυρη δοση καφεινης και με προετρεψες να δω και το υπολοιπο.Σημα κατατεθεν Προδρομου και οι 2 φασεις που λες.Το περιεργο εδω ειναι οτι οι ρεφ (οι ποιοι???) χρεωσαν τον ιδιο με φαουλ![]()
Βεβαια η διαφορα ηταν ικανοποιητικη και νωριτερα ειχαν αποβληθει Μιχαλογλου-Παπαδιονυσιου![]()
Η φαση που εγραψα παραπανω ειναι 3'40'' πριν την ληξη του πρωτου ημιχρονου με το σκορ 25-29 υπερ της Ηλιουπολης.
"Όντως ξεπερνάει κατά πολύ" ήθελα να πω....! Καμία σχέση. Στην άλλη, τουλάχιστον τιμωρείται. Εδώ, στο απυρόβλητο.abovetherim έγραψε: ↑Παρ Μαρ 28, 2025 11:48 amΜε την απαραίτητη διευκρίνησή σου, τη βρήκα, λάθος μου, δεν το είχα προσέξει.gspara έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 27, 2025 2:18 pm
Γιατι μου το κανεις αυτο τωρα?Ειδα κι επαθα να ηρεμησω απο χθες για την φαση που εγραψα,ποσα λαπ-τοπ να σπασω ακομη???![]()
Τεσπα,ηπια ισχυρη δοση καφεινης και με προετρεψες να δω και το υπολοιπο.Σημα κατατεθεν Προδρομου και οι 2 φασεις που λες.Το περιεργο εδω ειναι οτι οι ρεφ (οι ποιοι???) χρεωσαν τον ιδιο με φαουλ![]()
Βεβαια η διαφορα ηταν ικανοποιητικη και νωριτερα ειχαν αποβληθει Μιχαλογλου-Παπαδιονυσιου![]()
Η φαση που εγραψα παραπανω ειναι 3'40'' πριν την ληξη του πρωτου ημιχρονου με το σκορ 25-29 υπερ της Ηλιουπολης.
Δεν υπάρχουν λόγια, εγκληματικά πράγματα. Όντως δεν ξεπερνάει τη φάση που ανέφερα εγώ,
αλλά γενικά είναι εξοργιστικός ο τρόπος που παίζει ο συγκεκριμένος παίκτης.
Και αυτά που κάνει και αυτά που ζητάει από τους ρεφ και ο τρόπος με τον οποίο οι ρεφ τον αντιμετωπίζουν. Τον φοβούνται; μα, τα κάνει όλα τόσο απροκάλυπτα και προκλητικά. Τι να πω.
Σιγα μην κραταγε ο Αργυρουδης το αρχικο του σφυριγμα για 3 δευτερολεπτα στον ακατανομαστο.Εδω εμεινα πραγματικα αφωνος οταν του χρεωσαν φλοπινγκ καπου στα 6 λεπτα πριν την ληξη.Προς στιγμην πιστεψα οτι υπαρχει ελπιδα.Δυστυχως ακομα μια ηττα του αθληματος.abovetherim έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 4:48 pmO Πανναξιακός κέρδισε δύσκολα 73-69 την Ηλιούπολη.
Γίγαντας Προδρόμου, 1.12 πριν από το τέλος του ματς, κλεισμένος στη βασική γραμμή, αλλάζει επτά φορές σταθερό πόδι πριν πασάρει μπροστά στο διαιτητή. Μέχρι και ο σπίκερ είπε ότι "μπερδεύτηκε". Στη συνέχεια της φάσης, πάλι ο Προδρόμου μένει 6 δευτερόλεπτα μέσα στη ρακέτα μετά το άστοχο σουτ του Τσακίρη πριν πάρει τελικά τη μπάλα και πετύχει καλάθι και φάουλ. Τα δευτερόλεπτα είναι μετρημένα με το ρολόι του γηπέδου, δεν επιδέχονται αμφισβήτηση!
Gspara, υπάρχει κανένας τρόπος να ταγκάρουμε τον Βαγγέλη το Λιόλιο να δει ομορφιές;;;![]()
![]()
![]()
Στο τέλος του ματς η κάμερα ανεξήγητα ζουμάρει, σου λέει μην κάνουν τίποτα ομορφιές τα πρωτοπαλίκαρά μας και τιμωρηθούμε!
Ήμουν στο γήπεδο, το είδα live! Φοβερή φάση, χάιλάιτ όντως!!! Ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο παιχνίδι, απελευθερωμένο το Πικέρμι μετά από καιρό. Δεν έγραψα τίποτα για το ματς γιατί δεν αντέχει σε κριτική. Οι μεν τα έβαζαν όλα, οι δε τα έσπαγαν όλα. Ωστόσο κρατάω μικρό καλάθι για το 3ο ματς. Αν και με τα χάλια που έχει ο Πορφύρας και την απώλεια Τηλιόπουλου, βλέπω το Πικέρμι να σώζει την παρτίδα στο παρά ένα!
Εισαι δυναμη αφου καταφερες να βρεις τον δρομο για την εξωτικη Διωνηabovetherim έγραψε: ↑Τρί Απρ 08, 2025 12:37 am
Ήμουν στο γήπεδο, το είδα live! Φοβερή φάση, χάιλάιτ όντως!!! Ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο παιχνίδι, απελευθερωμένο το Πικέρμι μετά από καιρό. Δεν έγραψα τίποτα για το ματς γιατί δεν αντέχει σε κριτική. Οι μεν τα έβαζαν όλα, οι δε τα έσπαγαν όλα. Ωστόσο κρατάω μικρό καλάθι για το 3ο ματς. Αν και με τα χάλια που έχει ο Πορφύρας και την απώλεια Τηλιόπουλου, βλέπω το Πικέρμι να σώζει την παρτίδα στο παρά ένα!