Καλύτερος Ευρωπαίος σέντερ όλων των εποχών – Ψηφοφορία
Συντονιστής: Captains
-
abovetherim

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιόκιτς, Άρβιντας, Ντίβατς.
Θα χαρακτήριζα τον Γκασόλ ως "ψηλό" κι όχι ως "σέντερ". Ένα ευρωπαϊκό υβρίδιο Ντάνκαν.
Αλλά νομίζω το 1-2 ή 2-1 αν προτιμάτε, δεν αλλάζει.
Ο Γιόκιτς έχει πάρει ότι έχει πάρει και θα πάρει κι άλλα. Αν κριτήριο μας είναι τα κατορθώματα στο ΝΒΑ, ο Γιόκιτς είναι στο 1, αν πάμε στο ποιος άλλαξε το ρόλο το σέντερ και το what if?, πάμε στον Άρβιντας.
Θα χαρακτήριζα τον Γκασόλ ως "ψηλό" κι όχι ως "σέντερ". Ένα ευρωπαϊκό υβρίδιο Ντάνκαν.
Αλλά νομίζω το 1-2 ή 2-1 αν προτιμάτε, δεν αλλάζει.
Ο Γιόκιτς έχει πάρει ότι έχει πάρει και θα πάρει κι άλλα. Αν κριτήριο μας είναι τα κατορθώματα στο ΝΒΑ, ο Γιόκιτς είναι στο 1, αν πάμε στο ποιος άλλαξε το ρόλο το σέντερ και το what if?, πάμε στον Άρβιντας.
-
xavier

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: j kidd
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιοκιτς, αρβιντας, ρατζα για μενα. ηθελα πολυ να βαλω 1ο καποια ρετρο επιλογη, αλλα δεν γινεται.
πολλες απο τις επιλογες της λιστας ειναι αγαπημενοι παιχτες, αλλα αυτοι οι 3 για μενα ηταν παντα dominant σε οποιο επιπεδο και αν αγωνιστηκαν.
τον γκασολ, δεν μπορω να τον πω σεντερ . πηρε πρωταθληματα παιζοντας σεντερ, αλλα για μενα στο κεφαλι μου παντα ως 4 τον ειχα.
btw ο gortat δεν ειναι ο καλυτερος, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα καλυτερος απο πολλους της λιστας.
πολλες απο τις επιλογες της λιστας ειναι αγαπημενοι παιχτες, αλλα αυτοι οι 3 για μενα ηταν παντα dominant σε οποιο επιπεδο και αν αγωνιστηκαν.
τον γκασολ, δεν μπορω να τον πω σεντερ . πηρε πρωταθληματα παιζοντας σεντερ, αλλα για μενα στο κεφαλι μου παντα ως 4 τον ειχα.
btw ο gortat δεν ειναι ο καλυτερος, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα καλυτερος απο πολλους της λιστας.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ ότι ο Jokic παίζει μπάλα μόνος του. Θα βάλω ως υποσημείωση ότι παίζει χωρίς αντίπαλο στη θέση του σε σχέση με τους παλαιότερους και έχουμε δει στα τελευταία 2 χρόνια να τον αντιμετωπίζουν αρκετά καλά και να χτυπούν τις αδυναμίες τους. Παραμένει όμως κορυφαίος στη θέση του.
Ο Sabas ήταν από τους πιο γκρινιάρηδες παίκτες που είχαν περάσει. Θεϊκό ταλέντο, τρομερά προσόντα αλλά όχι winner. Οι 3 ψήφοι μου πήγαν στον Gasol - εφόσον μπήκε εδώ - διότι είναι ο πιο winner ψηλός (πεντάρι)που έχει βγει από τη γηραιά ήπεριο. Αν δε ήταν λιγάκι πιο τυχερός θα είχε και 2 χρυσά ολμπιακά μετάλλια.
** Βάζω και ένα παράπονάκι
. Σεβασμός προς τον Gobert ρε παιδιά. Ναι είναι άτεχνος όμως δεν παύει να είναι ο κορυφαίος αμυντικός ψηλός της Ευρώπης και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στο άθλημα. Να σας τσιγκλήσω λίγο ακόμη για πολύ λίγο θα ήταν και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2021, ώντας ο καλύτερος παίκτης με διαφορά στον τελικό κόντρα στις ΗΠΑ.
Ο Sabas ήταν από τους πιο γκρινιάρηδες παίκτες που είχαν περάσει. Θεϊκό ταλέντο, τρομερά προσόντα αλλά όχι winner. Οι 3 ψήφοι μου πήγαν στον Gasol - εφόσον μπήκε εδώ - διότι είναι ο πιο winner ψηλός (πεντάρι)που έχει βγει από τη γηραιά ήπεριο. Αν δε ήταν λιγάκι πιο τυχερός θα είχε και 2 χρυσά ολμπιακά μετάλλια.
** Βάζω και ένα παράπονάκι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο