Προτάσεις για τους καλύτερους Ευρωπαίους της ιστορίας
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μα δεν το ειπα επειδη αποχώρησε απο τον Παναθηναικο. Μετα το 1999 χαθηκε και απο την εθνικη. Ο Οικονόμου στον Ολυμπιακό το 2000-2001 δεν ηταν ο ιδιος με πριν, το είχε πει και ο Ρατζα αυτο ο οποιος δεν μασαγε τα λογια του. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του ειχε δηλωσει:
" Ο Οικονόμου δεν ήταν ο Οικονόμου που ήξερα στον Παναθηναϊκό. Από τον νέο χρόνο και μετά άλλαξε. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά λυπάμαι γι’ αυτόν. Είναι ηλίθιο πιστεύω να κάνουμε ανήμερα την Πρωτοχρονιά προπόνηση, όμως, πήγα και έκανα, όπως όλοι οι άλλοι. Όταν ρώτησα πού είναι ο Νίκος μού είπαν ότι γιορτάζει την Πρωτοχρονιά και έχει πάει εκδρομή! Χωρίς να πάρει άδεια. "
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω Οικόνομου και Κλέιζα θα έπρεπε να δώσουν τη θεση τους σε Ιλιάσοβα και τον θρυλικό Ζόραν Σάβιτς (που δεν τον είδα στους Σεντερ οπότε ίσως αξίζει να μπει εδώ)Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 01, 2026 8:55 amΛοιπό, παιδιά, άκουσα τις προτάσεις σας, προσπάθησα να περιορίσω την λίστα σε 25 παίκτες. Ακούω προτάσεις αλλά όχι για επιπλέον παίκτες απλώς, αν θέλετε να προτείνετε να μπει μέσα παίκτης θα ήθελα και ποιον προτείνετε να βγει, νομίζω δεν πρέπει να την μεγαλώσουμε άλλο. Έβαλα τον Ράτζα και στα 4άρια αλλά όχι τον Πάου, ούτως ή άλλως έχει ψηλή κατάταξη στην ψηφοφορία για τους σέντερ και δεν πρόκειται να ξεπεράσει εδώ Ντιρκ και Γιάννη.
Giannis Antetokounmpo
Nikola Mirotić
Tornike Shengelia
Sasha Vezenkov
Lauri Markkanen
Alexander Volkov
Gregor Fučka
Dirk Nowitzki
Andrei Kirilenko
Boris Diaw
Serge Ibaka
Danilo Gallinari