RG13 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 26, 2020 6:30 pm
Εγώ που παρακολουθώ δε βλέπω κάτι τέτοιο πάντως..υπάρχει μια αντιπάθεια για τους Fakers αλλά μέχρι εκεί..
Μια αντιπάθεια, που φτάνει στα όρια της αλαζονείας λόγω έλλειψης επιτυχιών (μπορεί όχι από σένα αλλά από άλλους σίγουρα). Σχόλια του τύπου "μας ανήκει το ΛΑ" και διάφορα τέτοια ευτράπελα από οπαδούς των Clippers, τα θεωρούσα τουλάχιστον αστεία. Είχα δει πολλά τέτοια σχόλια και σε ελληνικά φόρουμ. Επειδή η άλλη ομάδα της πόλης πέρασε μια επταετία δύσκολη, ξαφνικά έγιναν οι άρχοντες του ΛΑ (με σπρώξιμο στην περίπτωση της ανταλλαγής του Paul), χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα σ' αυτή την περίοδο, χωρίς καν να έχουν συμμετάσχει έστω και σε έναν τελικό. Το ΛΑ δεν είναι Νέα Υόρκη, όπου οι Νικς έχουν βαθιά πτώση εδώ και 20 χρόνια και οι Νετς μπορούν με 1-2 τίτλους να τους φτάσουν. Η διαφορά στο ΛΑ είναι χαώδης, που δύσκολα την καλύπτουν και 2-3 πρωταθλήματα (θα είναι μια αρχή πάντως). Απ΄τη μία υπάρχει η πιο επιτυχημένη ομάδα της λίγκας μαζί με τη Βοστόνη, με 16 τίτλους, 31 συμμετοχές σε τελικούς και πολλούς θρύλους που έχουν φορέσει τη φανέλα της, που μαζί με τους Celtics ήταν οι ομάδες που "ανέστησαν" το ΝΒΑ στα 80's κι απ' την άλλη μια ομάδα συνώνυμο της έννοιας "λούζερ" για πολλά χρόνια, που δεν έχει καταφέρει να περάσει ούτε τον δεύτερο γύρο και πιθανότατα θα χάσει φέτος μια καλή ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μαζί με τους lakers. Το ποιος είναι fake λοιπόν στο ΛΑ το κρίνουν τα λάβαρα, τα οποία η διοίκηση κάλυπτε όταν η ομάδα χρησιμοποιούσε το Staples Center.
Είναι άλλο να μας αρέσει η ομάδα μας και άλλο να πικάρουμε τους άλλους, όταν απέχουμε κιόλας παρασάγγης απ'αυτούς. Αν παρατηρήσεις, δεν είμαι καν οπαδός των Λέικερς και μάλιστα η ομάδα μου είχε και κόντρα μαζί τους αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την επιτυχία κάποιων οργανισμών.
Υ.Γ. το σταματώ εδώ γιατί είμαστε εντελώς off topic. Χωρίς καμια διάθεση παρεξήγησης ελπίζω. Την άποψή μου αναφέρω, δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου.