1η Αγωνιστική- Euroleague 2020-2021
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω το ροτέισιον του Λάσο σήμερα. Στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα επιλέγει να παίξει με τους χειρότερους παίκτες του και χαρίζει το παιχνίδι. Το κενό πίσω από τον Καμπάτσο είναι ΝΑ με το συμπάθειο: δεν είναι γι αυτό το επίπεδο ο Αλοθέν ακόμη και για το Λαπροβιτόλα ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο, μπαίνει και καταστρέφει όλο το παιχνίδι της ομάδας, τον βλέπεις απέναντι στο Χένρι και προκαλεί θλίψη.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- ssoulliss
- Reactions: 4004
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά "μπραφ" γίνανε στην πρεμιέρα της αγωνιστικής. Νομίζω ότι περισσότερο απογοήτευσαν τα φαβορί, παρά ενθουσιάσαν τα αουτσάιντερ. Επίσης εντύπωση κάνει ότι σε 40' αγώνα δεν μπόρεσε καμμία ομάδα να ξεπεράσει τους 80 πόντους της Maccabi. Καλός ο Baldwin, νομίζω ότι βρίσκεται με τον κατάλληλο προπονητή για να εξελιχθεί. Η Milano με την απουσία του Punter μοίρασε τις προσπάθειες και κανείς δεν πήρε υπερβολικά πολλές. Με το που θα επιστρέψει θα αρχίσει το μπέρδεμα, πάλι.
Ο Peters όπως έλεγε και ο φίλος basket72, δεν θα έχει καμμία σχέση με τον παίκτη της Efes. Και πράγματι σήμερα ήταν εξαιρετικός. Η Baskonia έχει ωραία διδυμάκια στα guard και στα forward.
Ο Peters όπως έλεγε και ο φίλος basket72, δεν θα έχει καμμία σχέση με τον παίκτη της Efes. Και πράγματι σήμερα ήταν εξαιρετικός. Η Baskonia έχει ωραία διδυμάκια στα guard και στα forward.
0
Η Ρεάλ είναι σε μια πολύ περίεργη κατάσταση με την όλη ιστορία Καμπάσο (και Ντεκ, δευτερευόντως). Όταν ο μαέστρος σου είναι με το ένα πόδι έξω και περιμένει να ξεκινήσει το νταραβέρι με το ΝΒΑ, τι να σχεδιάσει κι ο άμοιρος ο Βιτοριάνος κόουτς; Εδώ, έμπασε μέσα τον Λάπρο ( ποτέ του, δεν τον ήθελε στην ομάδα, είναι μεταγραφή του Ερέρος) και χάρισε ξέγνοιαστες στιγμές στον Χένρι που παρέπεμπε σε Διαμαντίδη στα φόρτε του.yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2020 11:43 pmΔεν καταλαβαίνω το ροτέισιον του Λάσο σήμερα. Στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα επιλέγει να παίξει με τους χειρότερους παίκτες του και χαρίζει το παιχνίδι. Το κενό πίσω από τον Καμπάτσο είναι ΝΑ με το συμπάθειο: δεν είναι γι αυτό το επίπεδο ο Αλοθέν ακόμη και για το Λαπροβιτόλα ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο, μπαίνει και καταστρέφει όλο το παιχνίδι της ομάδας, τον βλέπεις απέναντι στο Χένρι και προκαλεί θλίψη.
Αν τελικά φύγει ο Καμπάσο (πόσο μάλλον κι ο Ντεκ) και δεν πάρουν και δεύτερο σέντερ, τους βλέπω να δυσκολευόνται να μπουν στην 8δα!!
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα ούτε ο Ντεκ μου αρέσει πάντως, τον βλέπω πολύ υπερτιμημένο και δε βλέπω τι θα πάει να κάνει και στο ΝΒΑ χωρίς σουτ, με τραγικό μηχανισμό και άθλιο χειρισμό, τα σωματικά του προσόντα εκεί δεν κάνουν τη διαφορά όπως στην Ευρώπη.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 03, 2020 7:33 pmΗ Ρεάλ είναι σε μια πολύ περίεργη κατάσταση με την όλη ιστορία Καμπάσο (και Ντεκ, δευτερευόντως). Όταν ο μαέστρος σου είναι με το ένα πόδι έξω και περιμένει να ξεκινήσει το νταραβέρι με το ΝΒΑ, τι να σχεδιάσει κι ο άμοιρος ο Βιτοριάνος κόουτς; Εδώ, έμπασε μέσα τον Λάπρο ( ποτέ του, δεν τον ήθελε στην ομάδα, είναι μεταγραφή του Ερέρος) και χάρισε ξέγνοιαστες στιγμές στον Χένρι που παρέπεμπε σε Διαμαντίδη στα φόρτε του.yorgos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2020 11:43 pmΔεν καταλαβαίνω το ροτέισιον του Λάσο σήμερα. Στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα επιλέγει να παίξει με τους χειρότερους παίκτες του και χαρίζει το παιχνίδι. Το κενό πίσω από τον Καμπάτσο είναι ΝΑ με το συμπάθειο: δεν είναι γι αυτό το επίπεδο ο Αλοθέν ακόμη και για το Λαπροβιτόλα ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο, μπαίνει και καταστρέφει όλο το παιχνίδι της ομάδας, τον βλέπεις απέναντι στο Χένρι και προκαλεί θλίψη.
Αν τελικά φύγει ο Καμπάσο (πόσο μάλλον κι ο Ντεκ) και δεν πάρουν και δεύτερο σέντερ, τους βλέπω να δυσκολευόνται να μπουν στην 8δα!!
Η Ρεάλ έχει σοβαρό πρόγραμμα βελτίωσης νέων παικτών και κάποια στιγμή ο Αλοθέν θα είναι σε θέση να παίξει σε αυτό το επίπεδο, το πόσο καλά θα το δούμε. Αλλά αυτή τη στιγμή αν φύγει ο Καμπάτσο καταρρέουν όλα και συμφωνώ και για το δεύτερο σέντερ. Για το θέμα του άσου φαντάζομαι πως περιμένουν να δουν αν φύγει, κι από τη στιγμή που αυτό θα γίνει την εποχή που θα υπάρχουν και κομμένοι από το ΝΒΑ ίσως τους κάτσει κάτι καλό, αλλά με παίκτη χωρίς εμπειρία από την Ευρώπη δύσκολο να τον βάλεις Φλεβάρη μήνα σε φουλ ρυθμούς Ευρωλίγκας. Δεν ξέρω πώς το σκέφτονται, ίσως με τα λεφτά του Καμπάτσι να πληρώσουν κανένα παλαβό buy out και να πάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ισπανία εκτός Μπαρτσελόνα. Querejeta likes this, Luca Vildoza too.
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Ίσως έχει και το καλύτερο πρόγραμμα βελτίωσης νέων παικτών η Ρεάλ. Επιπλέον έχει το καλύτερο δίκτυο ανίχνευσης νέων παικτών (από σένα το έχω κοπιάρει αυτό- δεν το έχω τσεκάρει καθώς σε εμπιστεύομαιyorgos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 03, 2020 9:06 pm[
Η Ρεάλ έχει σοβαρό πρόγραμμα βελτίωσης νέων παικτών και κάποια στιγμή ο Αλοθέν θα είναι σε θέση να παίξει σε αυτό το επίπεδο, το πόσο καλά θα το δούμε. Αλλά αυτή τη στιγμή αν φύγει ο Καμπάτσο καταρρέουν όλα και συμφωνώ και για το δεύτερο σέντερ. Για το θέμα του άσου φαντάζομαι πως περιμένουν να δουν αν φύγει, κι από τη στιγμή που αυτό θα γίνει την εποχή που θα υπάρχουν και κομμένοι από το ΝΒΑ ίσως τους κάτσει κάτι καλό, αλλά με παίκτη χωρίς εμπειρία από την Ευρώπη δύσκολο να τον βάλεις Φλεβάρη μήνα σε φουλ ρυθμούς Ευρωλίγκας. Δεν ξέρω πώς το σκέφτονται, ίσως με τα λεφτά του Καμπάτσι να πληρώσουν κανένα παλαβό buy out και να πάρουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ισπανία εκτός Μπαρτσελόνα. Querejeta likes this, Luca Vildoza too.

Τον Αλοθέν ο Λάσο τον πιστεύει και καλά κάνει κατ΄εμέ. Χθες με αυτόν θα έπαιζε αν δεν στράβωνε τόσο το ματς. Ε, όταν στράβωσε, είπε να δοκιμάσει τίποτε, απενενοημένο μπας κι έκανε ο Λάπρο έστω κατι απ' αυτά που είχε κάνει λίγα 24ωρα πριν, στην ACB. Αλλά φευ. Η γνώμη μας ( η δικιά σου, τη δικιά μου αλλά και του Λάσο) συμπίπτει για τον old school ταλαντούχο Νικολάς.
Το θέμα είναι ότι ο καλύτερος τους (και πλέον κομβικός) έχει αλλού το μυαλό του. Μέχρι και το παιχνίδι του έχει αλλάξει. Δεν είναι πια ο παίκτης ομάδας αλλά παίζει για τα στατιστικά του μπροστά. Αυτό και μόνο δείχνει ότι έχει τελειωμένο μέσα του το που θα είναι σε λίγο καιρό.
Νομίζω ότι και παικταρά να πάρει π.χ τον Βιλτόσα που λες ή και τον Γουοναμέικερ που μάλλον είναι καλύτερη λύση, δεν προλαβαίνει να σώσει τη χρονιά.
Από και πέρα, καλά θα είναι να παίξει πολύ με Αλοθέν, Αμπάλδε και Γκαρούμπα, για να γυρίσει του χρόνουν έτοιμη για την κούπα που εγώ πιστεύω ότι θα την έπαιρνε τη χρονιά που ποτέ δεν τελείωσε.....
Μετά τον Γιασικέβιτσιους και τον βοηθό του, έχουμε τους Μιλουτίνοβ, Στρέλνιεκς και Αντόνοφ με Covid -19.
Θα φάμε καλά. Ετοιμαστείτε για φούσκες.
Που είσαι βρε Reddoctor aka Κάλχα; Δώσε κανά στοίχημα σε p.m
να βγάλουμε κανά μακρινό εισιτήριο όταν με το καλό βγει το εμβόλιο του KGB μποτοξάκια-τζουντόκα.
Θα φάμε καλά. Ετοιμαστείτε για φούσκες.
Που είσαι βρε Reddoctor aka Κάλχα; Δώσε κανά στοίχημα σε p.m

- benchwarmer
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό.. Δεν έχω ιδέα τι πρωτόκολλα κλπ υπάρχουν, θα το δούμε στην πράξη.
Δυστυχώς όλο αυτό ήταν ο elephant in the room για τον οποίο δεν μιλούσε κανείς. Θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι η φετινή σεζόν "κανονική", δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην πράξη, αλλά προς το παρόν ας απολαμβάνουμε απλά το μπασκετάκι όσο μπορούμε.
Δυστυχώς όλο αυτό ήταν ο elephant in the room για τον οποίο δεν μιλούσε κανείς. Θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι η φετινή σεζόν "κανονική", δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην πράξη, αλλά προς το παρόν ας απολαμβάνουμε απλά το μπασκετάκι όσο μπορούμε.
0
Συμφωνώ κι εγώ φίλε μου (περί Covid-19) κι εννοείται ότι απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας Λίγκα για όσο παίζει. Πόσο μάλλον τώρα που ακόμα δεν έχουν αρχίσει τα "σούπα" ματς με ομάδες αδιάφορες κλπ. Δεν τη βαριόμαστε ποτέ. Είναι σαν να σου βάλουν π.χ το California dreamin. Ε, όσες φορές και να το ακούσεις δεν το βαριέσαι.benchwarmer έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 03, 2020 11:07 pmΚάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό.. Δεν έχω ιδέα τι πρωτόκολλα κλπ υπάρχουν, θα το δούμε στην πράξη.

Μου αρέσει ως όρος ο "ασθενής μηδέν¨. Θυμίζει κάτι από Υπαρκτό Σοσιαλισμό ενώ παραπέμπει και στο αξεπέραστο καλτ, "Ορατότης μηδέν¨

- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κυριως γιατι ειναι απιθανο σε μια ομαδα να υπαρχει μονο ενα κρουσμα ενω δεν ειναι συνηθισμενο να τραυματιζονται 2-3-4 ταυτοχρονα.
Και δεν ειναι 1-2 παιχνιδια, ειναι απομονωση μεχρι ο παικτης να εχει 2 συνεχομενα αρνητικα τεστ δηλαδη γυρω στις δυο εβδομαδες καραντινα και μετα θα χρειαστει και μερικες μερες προπονησεις πριν ξαναμπει να παιξει.
Η Ευρωλιγκα ως τωρα λεει αναβολη παιχνιδιου μονο αν μια ομαδα δεν εχει 8 διαθεσιμους παικτες αλλα δεν πιστευω οτι αν την παραμονη παιχνιδιου βρεθουν σε ομαδα 3-4 θετικοι θα αφησουν να γινει το παιχνιδι.
Η φουσκα σαν κονσεπτ φανηκε στην Αμερικη οτι δουλευει αλλα εδω λογω εθνικων πρωταθληματων δεν μπορει να γινει, δεν μπορεις να βαλεις ολες τις ομαδες σε μια πολη μεχρι να τελειωσει η Ευρωλιγκα
0
- Conan1982
- Reactions: 3328
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως είναι το πρωτόκολλο ακριβώς; Μετά που βγαίνει τεστ θετικό υπάρχει υποχρωτική περίοδο καραντίνας για τους παίκτες μέχρει να κάνουν ξανά τεστ ή αρχίζουν κάθε μέρα με την ελπίδα να βγει αρνητικό κάποιο; Ρωτάω για την πρακτικά ελάχιστη περίοδος που ένας παίκτης θα μείνει εκτός και δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα θα κάνουν και τεστ.
0
Δεν το ξέρω το πρωτο-κωλοConan1982 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 05, 2020 9:16 amΠως είναι το πρωτόκολλο ακριβώς; Μετά που βγαίνει τεστ θετικό υπάρχει υποχρωτική περίοδο καραντίνας για τους παίκτες μέχρει να κάνουν ξανά τεστ ή αρχίζουν κάθε μέρα με την ελπίδα να βγει αρνητικό κάποιο; Ρωτάω για την πρακτικά ελάχιστη περίοδος που ένας παίκτης θα μείνει εκτός και δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα θα κάνουν και τεστ.

Αν τώρα, βγουν 3 μπορεί και να μπει όλη η ομάδα σε καραντίνα. Έγινε στην Μπαρτσελόνα, δεν έγινε σε ΤΣΣΚΑ και Χίμκι.
Του πρωτο-κώλου τα εννιάμερα θα έλεγα. Είναι λίγο σε αυτοσχεδιαστικό mode. Σα να παίζαν τζαζ, ένα πράγμα.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aν έχω καταλάβει καλά, στην ACB με 3 θετικούς αναβάλλεται το ματς. Στην Ευρωλίγκα όσο έχεις 8 υγιείς παίζεις. Λογικά οι θετικοί θα πρέπει να κάνουν 2 εβδομάδες καραντίνα, αλλά δεν το έχω διαβάσει αυτό.basket72 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 05, 2020 10:18 amΔεν το ξέρω το πρωτο-κωλοConan1982 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 05, 2020 9:16 amΠως είναι το πρωτόκολλο ακριβώς; Μετά που βγαίνει τεστ θετικό υπάρχει υποχρωτική περίοδο καραντίνας για τους παίκτες μέχρει να κάνουν ξανά τεστ ή αρχίζουν κάθε μέρα με την ελπίδα να βγει αρνητικό κάποιο; Ρωτάω για την πρακτικά ελάχιστη περίοδος που ένας παίκτης θα μείνει εκτός και δεδομένου ότι κάθε εβδομάδα θα κάνουν και τεστ.αλλά φαντάζομαι ότι αν βγει καποιος θετικός μες την ομάδα, μπαίνει ο ιδιος καραντίνα, άντε να ξανακάνουν τεστ οι υπόλοιποι για να είναι σίγουροι.
Αν τώρα, βγουν 3 μπορεί και να μπει όλη η ομάδα σε καραντίνα. Έγινε στην Μπαρτσελόνα, δεν έγινε σε ΤΣΣΚΑ και Χίμκι.
Του πρωτο-κώλου τα εννιάμερα θα έλεγα. Είναι λίγο σε αυτοσχεδιαστικό mode. Σα να παίζαν τζαζ, ένα πράγμα.
1
1

tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv