Euroleague Round 7 : Panathinaikos - CSKA

Συντονιστής: Captains

Redoctor_33

senior
Reactions: 259
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 07, 2020 12:45 am

Mάλλον θα το γλυτωσουμε το ρετρο οποτε ας πουμε και τιποτα αθλητικο εκτος απο πολιτικοκοβιντ (θα ερθουν σεντονια αληθειας βεβαια κι εκει :P )

O Παο γενικα τα παει αρκετα καλα. Εχει κοντραρει νομιζω ολα τα ματς και ειναι αρκετα αξιομαχος. Credit to monsieur Vovoràs.
Νεντοβιτς ειναι ηγετης. Βεβαια το μπασκετ 1-1 εχει ταβανι αλλα για τα τωρινα δεδομενα ειναι μια χαρα.

Ο Παπαγιαννης αρχιζει και θυμιζει σεντερ. Και καλυτερα που ναι ελαφρυς. Τα παραπανω κιλα δεν ηξερε τι να τα κανει. Τωρα τουλαχιστον ειναι πιο ευελικτος γρηγορος.

Παπαπετρου μου φανηκε κομμενος..

Τωρα για τον Ολυμπιακο Β'. Δεν με ενθουσιαζει. Εχει μια πενταδα παιχταραδων που ομως δεν ταιριαζουν τοσο μεταξυ τους.
Ευτυχως που υπαρχει ο χακετ και δρα ως glue-guy. Σημερα και ως go-to guy. Iτουδης διαχρονικα εκνευριστικος. Εχει πλακα που ακουμε τι λενε πλεον.

Σενγκέιλα-Μιλουτινοφ δεν αξιοποιουνται πληρως πχ γιατι διαχρονικα η ΤΣΣΚΑ του Ιτουδη δεν βασιζει εκει τοσο το παιχνιδι της

Τεσπα. Μεγαλο κριμα που χασαμε τον Χάκετ.
Μπαίνει στην τριάδα των ξενων που επρεπε να χαν μεινει χρονια: μαζι Χάινς-Λο ( :mad: )

Το ιατρικο τιμ που χουμε ειχε βαλει να παιξει ο Γιανγκ με χιαστο και νομιζω και ο Αγραβανης στον εναν τραυματισμο που χε αρχικα είχε κάτι (πιο;) ήπιο που στη συνεχεια επαιξε και εγινε χιαστος. Και με Πριντεζη στη σειρα με Ζαλγκιρις νομιζω ειχε γινει καποια πατατα στην διαχειριση (λαθος διαγνωση παλι; καποιο μπερδεμα μεταξυ κάλων και μυρμηγκιας θυμαμαι)
Αλλα με Χακετ προφανως γνωματευσε οτι ο τραυματισμος του πιθανοτατα δεν θα του επετρεπε να επανελθει στο 100%..

ΥΓ τα κοβιντ του ΠΑΟ οποτε ηταν Μπεντιλ και Ογκαστ; να τα λετε ρε παιδια κανουμε επιδημιολογικη ερευνα εδω!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Νοέμ 07, 2020 1:37 am

Πολλά με λίγα ήταν απόψε το ματς. Είχαμε και τις απουσίες και έδεσε το γλυκό. Το παλέψαμε και μπράβο στην ομάδα αλλά η ΤΣΣΚΑ ήταν ένα επίπεδο πάνω.
Η έλλειψη άσσου φάνηκε και πάλι. Πιθανότατα να καλυφθεί σε κάποιο μελλοντικό αγώνα αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει ούτε σταθερά ούτε συχνά.

Ο Βόβορας και πάλι μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Το παλεύει ο μπαγάσας και προσπαθεί να βγάλει απ' τη μύγα ξυγκι αλλά δεν γίνεται να σου βγαίνει διαρκώς όταν το ταλέντο έχει συγκεκριμένο ταβάνι. Έχω μερικές ενστάσεις όπως τη χρησιμοποίηση του Φόστερ που δεν πήρε τις προσπάθειες που του αναλογούσαν και μπορούσε να χρησιμοποιηθεί παραπάνω, όπως και το χρόνο του Ουάιτ, που ήταν σίγουρα καλύτερος από ποτέ, αλλά 4-5 λεπτά του θα μπορούσαν να πάνε στον Μήτογλου ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά και θα μπορούσε να δώσει περισσότερες βοήθειες στο αμυντικό ριμπάουντ που μας πλήγωσε στο β' μέρος.

Ο Νέντοβιτς έκανε επικό 2ο δεκάλεπτο. Οργίασε και μας κράτησε στο παιχνίδι αλλά τον φρέναρε ο Χάκετ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο ΛεΜπο κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις. Με το σπαθί του δείχνει ιδανικός 2ο-3ος άσσος. Παίζει σαφώς καλύτερα απ' ότι του αναλογεί.
Σε ρηχά νερά επιθετικά ο Φόστερ παρά ένα ξέσπασμα. Δεν πέρασε η μπάλα απ' τα χέρια του όσο έπρεπε. Ο Κασελάκης ψυχάρα αλλά τα είδε όλα όταν πήγε να παίξει στο 4.
Μέτριος παρά τα καλά νούμερα ο Παπαπέτρου (σκόραρε κυρίως στο φινάλε). Έδειξε να έχει επιρρεαστεί από την αποχή. Ενώ ο ΣαντΡοος βρέθηκε συνολικά σε κακή μέρα, ο Ιτούδης τον ήξερε και τον κλείδωσε.
Η καλύτερη εμφάνιση του Ουάιτ μέχρι σήμερα. Με κάνει αισιόδοξο αν και τα είπαμε και πιο πριν. Ο Μήτογλου μπορούσε να πάιξει λίγο παραπάνω κια να δώσει ανάσες και στον Αμερικάνο.
Πολύ καλός ο Παπατζον. Τροφοδοτήθηκε καλά, βοήθησε στο ριμπάουντ και έβγαλε και κάποιες καλές άμυνες. Έχασε κάμποσες άλλες ΟΚ. Αλλά βελτιώνεται και φαίνεται.

Ελπίζω ο Μακ να βοηθήσει αν και δημιουργικό άσσο δεν τον λες. Είναι όμως ντούκι και έχει εμπειρία, ας ελπίσουμε η περσινή μετριοκακή εικόνα του να ήταν παρένθεση.

Προχωράμε.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 07, 2020 10:54 am

ειμαστε ατυχοι φετος. εκτος απο το δυσκολο προγραμμα που επρεπε να βγαλουμε, ειχαμε και τις απουσιες παικτων (δεν εχουμε παιξει ακομα πληρεις), ενω ουτε ρυθμο μπορουμε να βρουμε αφου αρκετα παιχνιδια μας εχουν ακυρωθει.

χθες το ματς ηταν δυσκολο. παιζαμε χωρις 3 παικτες (σαικς, μπεντιλ, ογκαστ) απεναντι στην πληρη και με φουλ ρυθμο Τσσκα που για μενα εχει ισως το καλυτερο ροστερ στην ευρωλιγκα (μετα την μπαρτσα ισως).

το προβλημα μας στον ασσο ηταν τεραστιο. ειναι αδιανοητο οχι μονο να βαζει ασσο τον σαντ ρος αλλα να του δινει και πολλες φασεις στο πικ εν ρολ, σε 1vs1 κλπ. καλυτερα να παιζει ο φοστερ ασσος παρα ο κουβανος. και ειναι κριμα γιατι πραγματικα μπορει να δωσει παρα πολλα πραγματα ως φτερο ο σαντ-ρος, δεν λεει να χαραμιζεται εκει!

τωρα με μακ θα αλλαξουν τα πραγματα σιγουρα. θα παει φτερο ο σαντ-ρος και θα εχει και περισσοτερες ανασες και για να πιεσει στην αμυνα πανω στην μπαλα(φοβερος σε αυτο το κομματι) αλλα και για να τον βαλουμε στο παιχνιδι ειτε απο αιφνιδιασμο ειτε να κοβει απο baseline ως slasher.

σιγουρα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι απο την πορεια της ομαδας, γιατι βγαλαμε ενα δυσκολο προγραμμα με πολλες απουσιες, χωρις ποτε να τα παραταμε και χωρις να χανουμε ουτε ενα ματς ευκολα.

εγω παντως το λεω εχω πολυ καιρο να ευχαριστηθω να βλεπω την ομαδα και ας χανω! ισως απο 1η χρονια αρτζι να εχει να συμβει αυτο.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 07, 2020 11:15 am

Tracy Mac έγραψε:
Σάβ Νοέμ 07, 2020 10:54 am
ειμαστε ατυχοι φετος. εκτος απο το δυσκολο προγραμμα που επρεπε να βγαλουμε, ειχαμε και τις απουσιες παικτων (δεν εχουμε παιξει ακομα πληρεις), ενω ουτε ρυθμο μπορουμε να βρουμε αφου αρκετα παιχνιδια μας εχουν ακυρωθει.

χθες το ματς ηταν δυσκολο. παιζαμε χωρις 3 παικτες (σαικς, μπεντιλ, ογκαστ) απεναντι στην πληρη και με φουλ ρυθμο Τσσκα που για μενα εχει ισως το καλυτερο ροστερ στην ευρωλιγκα (μετα την μπαρτσα ισως).

το προβλημα μας στον ασσο ηταν τεραστιο. ειναι αδιανοητο οχι μονο να βαζει ασσο τον σαντ ρος αλλα να του δινει και πολλες φασεις στο πικ εν ρολ, σε 1vs1 κλπ. καλυτερα να παιζει ο φοστερ ασσος παρα ο κουβανος. και ειναι κριμα γιατι πραγματικα μπορει να δωσει παρα πολλα πραγματα ως φτερο ο σαντ-ρος, δεν λεει να χαραμιζεται εκει!

τωρα με μακ θα αλλαξουν τα πραγματα σιγουρα. θα παει φτερο ο σαντ-ρος και θα εχει και περισσοτερες ανασες και για να πιεσει στην αμυνα πανω στην μπαλα(φοβερος σε αυτο το κομματι) αλλα και για να τον βαλουμε στο παιχνιδι ειτε απο αιφνιδιασμο ειτε να κοβει απο baseline ως slasher.

σιγουρα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι απο την πορεια της ομαδας, γιατι βγαλαμε ενα δυσκολο προγραμμα με πολλες απουσιες, χωρις ποτε να τα παραταμε και χωρις να χανουμε ουτε ενα ματς ευκολα.

εγω παντως το λεω εχω πολυ καιρο να ευχαριστηθω να βλεπω την ομαδα και ας χανω! ισως απο 1η χρονια αρτζι να εχει να συμβει αυτο.
ΖΦιλε μου στο μυαλο μου εισαι και γω περισσοτερο την χαιρομαι την ομαδα απο αλλες χρονιες γτ παρα το πολυ μειωμενο μπατζετ παλευει μεχρι το τελευταιο λεπτο οπως εγινε και μεσα στην βαρκελωνη. Πολυ συμπαθητικος κοουτς ο Βοβορας

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Νοέμ 08, 2020 9:40 pm

Κι εγώ θα συστρατευθώ με τους από πάνω. Μ' αρέσει που τα παλεύει η ομάδα, μου αρέσει που ε΄χουμε κόουτς που δοκιμάζει πράγματα, ελπίζω να δούμε άλλον στον άσο, έστω και τον Μακ.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 08, 2020 9:59 pm

thory έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 11:21 pm
Κάτι άσχετο για όσους βλέπατε Spartacus, ο κασελάκης δεν μοιάζει με τον κρίξο?? :D
ε ενταξει δεν τους λες και διδυμα αδερφια αλλα του φερνει καπως

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”