12η αγωνιστική - Euroleague 2020/21

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4004
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Δεκ 05, 2020 12:26 pm

Γύρισε ο Jovic βελτιώνοντας την ομαδική άμυνα και την οργάνωση, πήγε η μπάλα στον Monroe που μέχρι στιγμής δεν τον έπαιζαν τα υπόλοιπα παιδάκια και κάποως έτσι η Khimki ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Θα βελτιωθούν, πιθανότατα με αλλαγή προπονητή, κάποια στιγμή θα κάνουν ένα σερί νικών. Η Bayern είναι η ομάδα-αποκαλύψη και δεν δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει την κορυφή.

Στη Μαδρίτη yorgos, πράγματι είδαμε ένα Llull από τα παλιά, πράγματι είδαμε ένα Tavares να σκεπάζει τα καλάθια, όμως είδαμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τις δυνατότητες των Γάλλων. Τρίτο ματς που παίζουν πλήρεις, τρίτο παιχνίδι που παίζουν αρκετά καλά. Και αυτοί θα ανέβουν.

*Στο παιχνίδι στη Μαδρίτη καθοριστικός ήταν και ο Rudy με τα κολλητά τρίποντα που έφερε το παιχνίδι στο μονοψήφιο στο τέλος.

1
1 Εικόνα
gourgou

a1greece
Reactions: 158

Σάβ Δεκ 05, 2020 5:53 pm

O Λάσο χθες ήταν πολύ τυχερός, για να μην πω πατόφαρδος. Κέρδισε καθαρά κ μόνο λόγο ηγετικής στόφας των Γιουλ κ Φερνάντεθ κ ας φάνηκε περισσότερο ο Ταβάρες. Το ροτέσιον που έκανε ήταν τραγικότατο. Δεν ξέρω αν έκανε πειράματα, μιας κ θεώρησε ότι μπορεί να κερδίσει την Βιλλερμπαν με κάθε τρόπο, αλλά αν συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα τον συγχωρέσουν. Σε όλη την πρώτη περίοδο χρησιμοποίησε στα γκαρντ μόνο τον Λαπροβίτολα κ 1 μισο λεπτό περίπου τον Φερναντεθ. Αφού κάποια στιγμή θεώρησα ότι Γιουλ κ Κοζέρ ήταν τραυματίες. Παρεπιπτόντως ο Κοζερ προχθές με την Μπασκόνια ήταν μακράν ο καλύτερος παίχτης, αλλά δεν ξέρω τι απωθημένα βγάζει ο Λάσο πάνω του.
Ο Ρίμας είναι περιπτωσάρα. Δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες, αλλά δεν στρίβει ούτε με κουμάντο. Ότι είναι κακός προπονητής δεν χρειάζεται ανάλυση αλλά το να μην κάνει φάουλ με 25 δεύτερ. κ ένα πόντο πίσω με κατοχή του αντιπάλου δεν θέλει φοβερές προπονητικές γνώσεις αλλά κοινή λογική.
Ο Σάρας δεν ξέρω τι σχέση αναπτύσει με τους παίχτες του αλλά στην οθόνη βγάζει μία πολύ αρνητική εικόνα. Σου δίνει την αίσθηση ότι αν η ομάδα πιεστεί, ντεφορμαριστεί ή κάνει ένα κακό σερί αγώνων τα αποδυτήρια θα γίνουν ροντέο.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Δεκ 05, 2020 9:41 pm

gourgou έγραψε:
Σάβ Δεκ 05, 2020 5:53 pm
O Λάσο χθες ήταν πολύ τυχερός, για να μην πω πατόφαρδος. Κέρδισε καθαρά κ μόνο λόγο ηγετικής στόφας των Γιουλ κ Φερνάντεθ κ ας φάνηκε περισσότερο ο Ταβάρες. Το ροτέσιον που έκανε ήταν τραγικότατο. Δεν ξέρω αν έκανε πειράματα, μιας κ θεώρησε ότι μπορεί να κερδίσει την Βιλλερμπαν με κάθε τρόπο, αλλά αν συνεχίσει με το ίδιο σκεπτικό δεν θα είναι πολλές οι ομάδες που θα τον συγχωρέσουν. Σε όλη την πρώτη περίοδο χρησιμοποίησε στα γκαρντ μόνο τον Λαπροβίτολα κ 1 μισο λεπτό περίπου τον Φερναντεθ. Αφού κάποια στιγμή θεώρησα ότι Γιουλ κ Κοζέρ ήταν τραυματίες. Παρεπιπτόντως ο Κοζερ προχθές με την Μπασκόνια ήταν μακράν ο καλύτερος παίχτης, αλλά δεν ξέρω τι απωθημένα βγάζει ο Λάσο πάνω του.
Ο Ρίμας είναι περιπτωσάρα. Δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες, αλλά δεν στρίβει ούτε με κουμάντο. Ότι είναι κακός προπονητής δεν χρειάζεται ανάλυση αλλά το να μην κάνει φάουλ με 25 δεύτερ. κ ένα πόντο πίσω με κατοχή του αντιπάλου δεν θέλει φοβερές προπονητικές γνώσεις αλλά κοινή λογική.
Ο Σάρας δεν ξέρω τι σχέση αναπτύσει με τους παίχτες του αλλά στην οθόνη βγάζει μία πολύ αρνητική εικόνα. Σου δίνει την αίσθηση ότι αν η ομάδα πιεστεί, ντεφορμαριστεί ή κάνει ένα κακό σερί αγώνων τα αποδυτήρια θα γίνουν ροντέο.
Εντάξει ο Λαπρο έπαιξε την πρώτη και την Τρίτη περίοδο όπως γίνεται πάντα ώστε στα ζυγα δεκάλεπτα να προλαβαίνουν να διορθώσουν οι άλλοι τις χαζομάρες του, αν κι εχτές ήταν απλά μέτριος κι όχι καταστροφικός.

Το μη φάουλ της Κουρτίνας το έχει ξανακάνει, δεν το κατανοώ, αλλά νομίζω ότι δεν τον νοιάζει και πολύ αν θα χάσουν, ήταν και χωρίς βοηθούς εχθές, οπότε ίσως να έκανε και απεργία με παρουσία σαν τους Γιαπωνεζους. Παντως με το υλικο που εχει η Χιμκι, με προπονητη που να μπορεί να εκπνεύσει στοιχειωδώς, προλαβαίνει 4αδα. Τη δε Τρίτη την έχει τη Μιλάνο, που για μένα είναι χειρότερη ως ροατερ κι έχει κι ένα τύπο στον πάγκο που από περυσι εχει μπει στο σωμα του Μεσινα. Κουρτινα εναντιον Μεσινα δηλαδή.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι η Μπάγερν προφανώς, κάνεις δεν την περίμενε, με ανακυκλωμένα υλικά άμα έχεις καλό μάστερ σεφ σαφώς και βγάζεις καλό φαγητό. Τη Ζενιτ και τη Βαλένθια εξακολουθώ να μην τις πιστεύω, σε αντίθεση με πολλούς εδώ.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”