Μολις το εγραψες τον εβαλε...τι να πω το παιδι οπως λες θελει πολυ δουλεια στο σωμα του πραγματικα.shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 21, 2021 10:30 pmΚαθόλου Φοστερ, καθόλου Καλιτζακης.
Ο πρώτος είναι πλέον φανερό ότι είναι περιττός και πιθανόν να είναι αυτός που θα αποχωρήσει.
Ο δεύτερος αν δεν πάρει και φέτος χρόνο δεν ξέρω πότε θα μπορέσει. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μικρός, είναι 22 χρονών, ενώ το σώμα του μοιάζει με 16χρονου. Δεν έχουμε δει ακόμα καθόλου Ματζουκα. Το καλοκαίρι θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις
Day 21 : Panathinaikos - Khimki
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει παιχνίδι απέναντι σε ομάδα ΤσουΛου στην καλή. Γιατί ήταν που ήταν μπάχαλο, με τις απουσίες σήμερα ήταν για κλάματα οι άνθρωποι. Αν δεν το ψιλοπαρατάγαμε στην 4η θα πήγαινε πολύ ψηλά η διαφορά.
Οπότε δεν ξέρω τι να πεις ακριβώς σήμερα. Πάλι δοκιμές σε σχήματα είδαμε σαν παιχνίδι Σεπτεμβρίου. Καλά έκανε βέβαια ο Κάτας και εκμεταλεύτηκε το ματσάκι.
Ο Μήτογλου είναι κανονικότατος παίχτης Ευρολίγκας και ένα απ' τα μεγαλύτερα λάθη του Βόβορα όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του. Δεν έχει σημασία αν παίζει 4 (προτιμότερο) ή 5 (έχει κάνει και πολύ καλά ματς) αλλά πρέπει να παίζει πολύ πανω από τα 10-12 λεπτά που του έδινε προς το τέλος ο Βόβορας. Σήμερα τους έκανε χαβαλέ.
Επίσης μήπως δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στο Ουάιτ στο 3; Ετσι κι αλλιως να σπρώξει πλέον δεν μπορεί κανένα σοβαρό φόργουορντ.
Το θέμα στον άσσο χειροτερεύει πάντως. Ο Μακ σαν να το παράτησε μετά το συμβόλαιο. Ο ΛεΜπο με κουράζει και για τον Ρος τα 'χουμε χιλιοπει.
Δεν μ' αρέσει καθόλου η συμπεριφορά στο Φόστερ. 12αδα και δεν τον σηκώνεις καν απ' τον παγκο σε ματς 20 πόντων;
Αντε να δούμε και τη διαβολοβδομάδα τώρα.
Οπότε δεν ξέρω τι να πεις ακριβώς σήμερα. Πάλι δοκιμές σε σχήματα είδαμε σαν παιχνίδι Σεπτεμβρίου. Καλά έκανε βέβαια ο Κάτας και εκμεταλεύτηκε το ματσάκι.
Ο Μήτογλου είναι κανονικότατος παίχτης Ευρολίγκας και ένα απ' τα μεγαλύτερα λάθη του Βόβορα όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του. Δεν έχει σημασία αν παίζει 4 (προτιμότερο) ή 5 (έχει κάνει και πολύ καλά ματς) αλλά πρέπει να παίζει πολύ πανω από τα 10-12 λεπτά που του έδινε προς το τέλος ο Βόβορας. Σήμερα τους έκανε χαβαλέ.
Επίσης μήπως δώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στο Ουάιτ στο 3; Ετσι κι αλλιως να σπρώξει πλέον δεν μπορεί κανένα σοβαρό φόργουορντ.
Το θέμα στον άσσο χειροτερεύει πάντως. Ο Μακ σαν να το παράτησε μετά το συμβόλαιο. Ο ΛεΜπο με κουράζει και για τον Ρος τα 'χουμε χιλιοπει.
Δεν μ' αρέσει καθόλου η συμπεριφορά στο Φόστερ. 12αδα και δεν τον σηκώνεις καν απ' τον παγκο σε ματς 20 πόντων;
Αντε να δούμε και τη διαβολοβδομάδα τώρα.
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
To ματς θυμιζε τουρνουα ''Ακροπολις'' ...Μαζευτηκαμε να παιξουμε λιγο μπασκετακι οσοι μπορεσαμε να παρουμε ρεπο και να τεσταρουμε και μερικα συστηματα...Αναξιο λογου καθε σχολιο οσον αφορα το ματς 2 ''κατ αναγκη'' αντιπαλων 5αδων....Το μονο που αποκομιζουμε ειναι οτι ο Φοστερ μαλλον εχει βγαλει ηδη εισιτηρια αν και νομιζω οτι δεν του φερθηκαν και πολυ σωστα.....
3
3

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
μάλλον επειδή δεν έχει βγάλει εισιτήρια δε του φέρονται σωστά

δεν εξηγείται αλλιώς.
δε θα μου κάνει εντύπωση πάντως να φύγει από εσάς και να τον πάρουμε εμείς. πρακτικά τσάμπα θα μας βγει (ούτε καν έξοδα μετακόμισης δε θα έχει) και θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις στα γκαρντ. κίνηση χαμηλού ρίσκου. μπορεί να μην είναι αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά με τόσο χαμηλό κόστος θα γυαλίζει το μάτι του Σκινδήλια.

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιαν 22, 2021 2:21 amμάλλον επειδή δεν έχει βγάλει εισιτήρια δε του φέρονται σωστά![]()
δεν εξηγείται αλλιώς.
δε θα μου κάνει εντύπωση πάντως να φύγει από εσάς και να τον πάρουμε εμείς. πρακτικά τσάμπα θα μας βγει (ούτε καν έξοδα μετακόμισης δε θα έχει) και θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις στα γκαρντ. κίνηση χαμηλού ρίσκου. μπορεί να μην είναι αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά με τόσο χαμηλό κόστος θα γυαλίζει το μάτι του Σκινδήλια.![]()
Νομίζω ο Ολυμπιακός θελει κάποιον να μπορει να δίνει ανάσες στον Σλουκα, δεν είναι ο Φοστερ το στυλ του παιχτη που ψάχνετε..
Παρολα αυτα και μενα με ξενίζει που δεν πηρε περισσότερες ευκαιρίες ο συγκεκριμένος. Ήταν ενδιαφέρον πρότζεκτ και ειχε δείξει πράγματα στην αρχη της χρονιάς.. Δεν ξέρω τα παρασκηνιακα αλλα μετα τον τραυματισμό του σαν να μην επέστρεψε ποτε. Αν μας είχε βγει παντως θα είχαμε ήδη τον αντικαταστατη του Νεντοβιτς για του χρονου, πολυ κριμα. Λενε πως θα τον αντικαταστήσει ο Κοντι Μίλερ της Παρτιζαν.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το χω ξαναγραψει. δεν φταιει ο φοστερ για το οτι δεν παιζει. δεν ειναι κακος παικτης ισα ισα, αλλα σε αυτην την ομαδα απλως δεν ταιριαζει. η ομαδα δεν εχει ασσο αλλα εχει 4 2αρια και ενα κομπο γκαρντ(μακ). ε λογικο ειναι να μην βρισκει χρονο αφου εχει νεντο μπροστα του, ειδικα παικτες σαν αυτον που θελουν πολυ χρονο συμμετοχης για να βρουν ρυθμο δεν αποδιδουν στα διασπαρτα 5λεπτα που του δινουν.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 22, 2021 2:25 amausterity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιαν 22, 2021 2:21 am
μάλλον επειδή δεν έχει βγάλει εισιτήρια δε του φέρονται σωστά![]()
δεν εξηγείται αλλιώς.
δε θα μου κάνει εντύπωση πάντως να φύγει από εσάς και να τον πάρουμε εμείς. πρακτικά τσάμπα θα μας βγει (ούτε καν έξοδα μετακόμισης δε θα έχει) και θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις στα γκαρντ. κίνηση χαμηλού ρίσκου. μπορεί να μην είναι αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά με τόσο χαμηλό κόστος θα γυαλίζει το μάτι του Σκινδήλια.![]()
Νομίζω ο Ολυμπιακός θελει κάποιον να μπορει να δίνει ανάσες στον Σλουκα, δεν είναι ο Φοστερ το στυλ του παιχτη που ψάχνετε..
Παρολα αυτα και μενα με ξενίζει που δεν πηρε περισσότερες ευκαιρίες ο συγκεκριμένος. Ήταν ενδιαφέρον πρότζεκτ και ειχε δείξει πράγματα στην αρχη της χρονιάς.. Δεν ξέρω τα παρασκηνιακα αλλα μετα τον τραυματισμό του σαν να μην επέστρεψε ποτε. Αν μας είχε βγει παντως θα είχαμε ήδη τον αντικαταστατη του Νεντοβιτς για του χρονου, πολυ κριμα. Λενε πως θα τον αντικαταστήσει ο Κοντι Μίλερ της Παρτιζαν.
το λαθος ηταν του βοβορα. τελειως λαθος επιλογη ηταν αφου θεση ξενου για 2ο-3ο 2αρι δεν πρεπει να εχει ξαναχαλαστει σε ροστερ ομαδας. ο φοστερ θα ηταν χρησιμος αν ειχαμε 2 κομπο γκαρντ που θα παιζουν κυριως στο 1 και στο 2 θα ηταν αυτος π.χ με παππα. τωρα χωρις ασσο και με νεντο απλως χαντακωνεται, την στιγμη που μποχω και καλαιτζακης ειναι 2αρια.
0
- Conan1982
- Reactions: 3328
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιαν 22, 2021 2:21 am
Τσάμπα μπορεί να μας βγει αλλά θα τον έχουμε πάρει και..τσάμπα γιατί εφ' όσον έχει παίξει σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής φέτος με άλλη ομάδα.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ, είμαστε χάλια στο τρίποντο και στην άμυνα και διώχνουμε ένα.παιχτη που ήταν πολύ καλός αμυντικά και μακράν ο καλύτερος σουτερ μας με 48%. Στην αρχή που έπαιρνε χρόνο μια χαρά ήταν, μετά τον ρίξαμε στα τριλεπτα, δεν ξέρω αν υπήρχαν εξωαγωνιστικοι λόγοι .manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 22, 2021 1:42 amTo ματς θυμιζε τουρνουα ''Ακροπολις'' ...Μαζευτηκαμε να παιξουμε λιγο μπασκετακι οσοι μπορεσαμε να παρουμε ρεπο και να τεσταρουμε και μερικα συστηματα...Αναξιο λογου καθε σχολιο οσον αφορα το ματς 2 ''κατ αναγκη'' αντιπαλων 5αδων....Το μονο που αποκομιζουμε ειναι οτι ο Φοστερ μαλλον εχει βγαλει ηδη εισιτηρια αν και νομιζω οτι δεν του φερθηκαν και πολυ σωστα.....
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv