Δε νομίζω ότι ήταν οι ισορροπίες το κίνητρο του Μπαρτζώκα, πιο πολύ μου φαίνεται ότι είδε πως δε πατάμε καλά στο 4ο δεκάλεπτο και έβαλε τους πάλαι ποτέ refuse to lose μέσα μπας και πάρουμε τον αγώνα από συνήθεια. Με ενοχλεί που το έκανε αυτό, περιμένω περισσότερα από αυτόν αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο σκέφτηκε.Weekendman έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 10:43 pmΑυτά παθαίνεις αν βάζεις πεντάδα για ισορροπίες στα αποδυτήρια κόντρα στην ροή του αγώνα.
Day 1 : Olympiacos vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Και το ενναλακτικό σενάριο που παραθέτεις παραπάνω δεν είναι απαραίτητα περισσότερο κολακευτικό για τον Μπαρτζώκα.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 11:02 pmΔε νομίζω ότι ήταν οι ισορροπίες το κίνητρο του Μπαρτζώκα, πιο πολύ μου φαίνεται ότι είδε πως δε πατάμε καλά στο 4ο δεκάλεπτο και έβαλε τους πάλαι ποτέ refuse to lose μέσα μπας και πάρουμε τον αγώνα από συνήθεια. Με ενοχλεί που το έκανε αυτό, περιμένω περισσότερα από αυτόν αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο σκέφτηκε.Weekendman έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 10:43 pmΑυτά παθαίνεις αν βάζεις πεντάδα για ισορροπίες στα αποδυτήρια κόντρα στην ροή του αγώνα.
1
1

σαφώς.Weekendman έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 11:13 pmΚαι το ενναλακτικό σενάριο που παραθέτεις παραπάνω δεν είναι απαραίτητα περισσότερο κολακευτικό για τον Μπαρτζώκα.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 11:02 pm
Δε νομίζω ότι ήταν οι ισορροπίες το κίνητρο του Μπαρτζώκα, πιο πολύ μου φαίνεται ότι είδε πως δε πατάμε καλά στο 4ο δεκάλεπτο και έβαλε τους πάλαι ποτέ refuse to lose μέσα μπας και πάρουμε τον αγώνα από συνήθεια. Με ενοχλεί που το έκανε αυτό, περιμένω περισσότερα από αυτόν αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο σκέφτηκε.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε αν και δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν σπανούλη πάνω απο 10 λέπτά, νομίζω ότι ο Παπ ήταν ο χειρότερος σήμερα. Και στο 4 έπαιξε μόνο ο Βεζε για όσο άντεχε. Αν είχαμε δεύτερο playmaker δε θα έπαιζε τόσο ο σπανούλης. Ο σχεδιασμός και η έλλειψη στο 1 είναι αποφάσεις του κοουτς. Ο Λαρε δε κατάλαβα γιατί δεν επιλέχθηκε. Είδε αλλον καλύτερο στα φιλικά? Ο μονος που έπαιζε σοβαρά ήταν. Νομίζω αν καναμε κλήρωση εδω, οποιος και αν εβγαινε, καλύτερες αποφάσεις θα έπαιρνε. Πολύ αγχος απο τον Μπαρτζώ, που θόλωσε το μυαλό του.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2020 11:33 pmΔεν είδα όλο το παιχνίδι, αλλά έχω την εντύπωση πως ο Μπαρτζώκας βιώνει dejavu παρόμοιο της Βαρκελώνης. Φαίνεται να μην έμαθε. Τότε Navarro, τώρα Σπανούλης. Ο Σπανούλης μετά από δύο συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς, στα 38 πατημένα, δε γίνεται να παίζει παραπάνω από δέκα λεπτά. Απλά δεν γίνεται.![]()
Το να μην τραβαει μια ομαδα για τοσα λεπτα, στην αρχή της σεζον μπορεί να συμβεί και το περμένεις, το να μην είσαι προετοιμασμένος γι αυτό όμως είναι παιδικό λαθος. Είχαμε τη τύχη να ανανεώσουμε παρα πολλές επιθέσεις, κανονικά θα χάναμε με περισσότερα. Μπορεί να ανανεώναμε και να μη τα βάζαμε αλλά κυλούσε τουλάχιστον το χρονόμετρο. Εγώ είδα καθαρή ήττα με τα χέρια κάτω σε όλη τη 4η περίοδο.
0
- ssoulliss
- Reactions: 733
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με -11 τελειώσαν και οι δύο (Σπανούλης-Παπανικολάου). Όσο είδα η Zalgiris που είναι από τις μετριότερες ομάδες της χρονιάς, χτυπούσε συνεχώς συγκεκριμμένους παίκτες. Είτε με P'n'R, είτε με πάσα στην αδύνατη πλευρά (οπου βρισκόταν συνήθως ο Σπανούλης). Είναι άδικο για τον Σπανούλη αυτό που συμβαίνει. Θα ήταν χρησιμότατος για δέκα λεπτά, όχι όμως να είναι η πρώτη αλλαγή στην περιφέρεια. Τα ίδια έγιναν και με τον Navarro πριν λίγα χρόνια. Με τον ίδιο προπονητή, τον Μπαρτζώκα.Redfly έγραψε: ↑Παρ Οκτ 02, 2020 12:03 am
Φίλε αν και δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν σπανούλη πάνω απο 10 λέπτά, νομίζω ότι ο Παπ ήταν ο χειρότερος σήμερα. Και στο 4 έπαιξε μόνο ο Βεζε για όσο άντεχε. Αν είχαμε δεύτερο playmaker δε θα έπαιζε τόσο ο σπανούλης. Ο σχεδιασμός και η έλλειψη στο 1 είναι αποφάσεις του κοουτς. Ο Λαρε δε κατάλαβα γιατί δεν επιλέχθηκε. Είδε αλλον καλύτερο στα φιλικά? Ο μονος που έπαιζε σοβαρά ήταν. Νομίζω αν καναμε κλήρωση εδω, οποιος και αν εβγαινε, καλύτερες αποφάσεις θα έπαιρνε. Πολύ αγχος απο τον Μπαρτζώ, που θόλωσε το μυαλό του.
Το να μην τραβαει μια ομαδα για τοσα λεπτα, στην αρχή της σεζον μπορεί να συμβεί και το περμένεις, το να μην είσαι προετοιμασμένος γι αυτό όμως είναι παιδικό λαθος. Είχαμε τη τύχη να ανανεώσουμε παρα πολλές επιθέσεις, κανονικά θα χάναμε με περισσότερα. Μπορεί να ανανεώναμε και να μη τα βάζαμε αλλά κυλούσε τουλάχιστον το χρονόμετρο. Εγώ είδα καθαρή ήττα με τα χέρια κάτω σε όλη τη 4η περίοδο.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αξίζει τον κόπο να δει κανείς σε πόσες επιθέσεις στόχευαν το Σπανούλη.
Κατά τα λοιπά, μέτρια ομάδα η Ζαλγκίρις, ο Χασάν όπως λέγαμε θα είναι από τα λαβράκαι του φάντασι και σίγουρα θα εξελιχθεί πολύ, ο Χάρισον όπως περιμέναμε: έβαλε 8π σε 2' και μετά κανέναν
Θα έχει ματς που θα βάζει 25άρες κι άλλα που θα τον ψάχνουμε με αμπελαλέ. Η ραγματική απογοήτευση σήμερα ήταν ο Σλούκας, αντίθετα ο Τζένκινς που τον έκραζαν πολλοί έκανε ακριβώς αυτά που περίμενε κανείς από αυτόν.
Κατά τα λοιπά, μέτρια ομάδα η Ζαλγκίρις, ο Χασάν όπως λέγαμε θα είναι από τα λαβράκαι του φάντασι και σίγουρα θα εξελιχθεί πολύ, ο Χάρισον όπως περιμέναμε: έβαλε 8π σε 2' και μετά κανέναν

2
2

Μια ήττα σα νίκη που έλεγε και μια ψυχή. Εγώ τη φοβήθηκα τη δουλειά από χθες που είδα δήλωση Μπαρτζώκα ότι 6 μήνες απραξίας είναι πολλοί κλπ κλπ.
Έμαθα το αποτέλεσμα μόλις πριν 10λεπτά.
Η αρχή είναι το ήμισι του παντός κι αφού η ήττα ήταν σα νίκη, ε, τότε καλά ξεκινήσαμε.

- nikolas12
- Reactions: 883
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

- Conan1982
- Reactions: 3603
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει το ξέραμε ότι έχουμε πάει με πολλούς παίκτες στοιχήματα, όλοι οι ξένοι που είχαμε πάρει βασικά πλην του Τζένκινς.
Για μένα δεν ήρθε πάντως η καταστροφή, είδαμε και τις ομάδες στο NBA πως ήταν μετά από τόση αποχή. Η ομάδα ψάχνεται και θα συνεχίζει να ψάχνεται για καιρό μέχρι να βρει την απαραίτητη ομοιογένεια και στην επίθεση και στην άμυνα ενώ οι Σπανούλης, Πρίντεζης δεν ξέρουμε πόσο υψηλό θα είναι το πικ τους φέτος.
Ο Χασάν επιβεβαιώνει ότι πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες γι' αυτόν αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο κακός ήταν στα ριμπάουντ, τοποθετήσεις, συγχρονισμός, ύψος, δεν ξέρω που οφείλεται.
Για μένα δεν ήρθε πάντως η καταστροφή, είδαμε και τις ομάδες στο NBA πως ήταν μετά από τόση αποχή. Η ομάδα ψάχνεται και θα συνεχίζει να ψάχνεται για καιρό μέχρι να βρει την απαραίτητη ομοιογένεια και στην επίθεση και στην άμυνα ενώ οι Σπανούλης, Πρίντεζης δεν ξέρουμε πόσο υψηλό θα είναι το πικ τους φέτος.
Ο Χασάν επιβεβαιώνει ότι πρέπει να έχουμε υψηλές προσδοκίες γι' αυτόν αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο κακός ήταν στα ριμπάουντ, τοποθετήσεις, συγχρονισμός, ύψος, δεν ξέρω που οφείλεται.
0
Και σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται το γιατί δεν πήραμε έναν δεύτερο καλό χειριστή πίσω απο τον Σλούκα. Μάλλον ο κόουτς προορίζει τον Σπαν για παραπάνω απο το "δεκάλεπτο" που δικαιολογεί η ηλικία ή η κατάσταση του παίχτη. Μπορεί να του βγει, μπορεί και όχι. Πάντως χθες εγώ είδα πολλές απο τις παθογένειες που βλέπουμε τα τελευταία δυο-τρια χρόνια. Κουτουλάγαμε μεταξύ μας στην επίθεση, ξεφόρτωμα της μπαλας στα τελευταία δευτερόλεπτα, κακές επιστροφές, χαζά φάουλ, βιαστικές επιλογές.
Νωρίς είναι, δεν χάθηκε και τίποτα. Νομίζω οτι σιγά σιγά θα το περιορίσει το ροτέισον ο Μπαρτζώκας, έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να έχουμε και πολλές λύσεις, μετρημένα κουκιά είναι. Πιστεύω οτι θα δούμε βελτιωμένη εικόνα όταν σταθεροποιηθούν οι χρόνοι και σπάσουν κάποια "ταμπού" στην ομάδα.
Υ.Γ.: Ο Έλλις πολύ κακός. Ερασιτεχνικά φάουλ, ο Λοβέρν τον έκανε οτι ήθελε. Προβληματισμός στην ρακέτα.
Νωρίς είναι, δεν χάθηκε και τίποτα. Νομίζω οτι σιγά σιγά θα το περιορίσει το ροτέισον ο Μπαρτζώκας, έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να έχουμε και πολλές λύσεις, μετρημένα κουκιά είναι. Πιστεύω οτι θα δούμε βελτιωμένη εικόνα όταν σταθεροποιηθούν οι χρόνοι και σπάσουν κάποια "ταμπού" στην ομάδα.
Υ.Γ.: Ο Έλλις πολύ κακός. Ερασιτεχνικά φάουλ, ο Λοβέρν τον έκανε οτι ήθελε. Προβληματισμός στην ρακέτα.
-
- Reactions: 191
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαφώς και η ομάδα είναι ανέτοιμη και θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να παίξει τουλάχιστον ωραίο μπάσκετ. Αλλά έτσι όπως ήταν εξέλιξη του παιχνιδιού θα μπορούσε να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει ψυχολογία.Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα δε χτίζεις εύκολα ψυχολογία.
Όσο τα παιχνίδια είναι χωρίς κόσμος θα γίνουν αρκετές εκπλήξεις και νίκες-ήττες εκτός προγράμματος. Η Ζαλγκίρις έχει γίνει ο κακός μας δέμονας τα τελευταία χρόνια.
Δε κατάλαβα την αρχική χρησιμοποιήση του Χαραλαμπόπουλου. Νομίζω χάλασε το rotation εξ αρχής. Με τον Μακσικ στη 5αδα η άμυνα βελτιώθηκε πολύ και κατάφερε να βρει εύκολους πόντους στην επίθεση.
Καλό θα ήταν να ξεφύγουμε λίγο από αυτά τα "πρέπει" να παίζει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης στο τέλος είτε να πέρνει χρόνο συμμετοχής ο Παπανικολάου όταν δεν είναι καλός. Ένας από τους λόγους της χθεσινής ήττας είναι αυτός. Αυτή η νοοτροπία μας κρατάει πίσω.
Σίγουρα η ομάδα θα βελτιωθεί αλλά θέλει χρόνο και τα μονά παιχνίδια δε βοηθάνε.
Όσο τα παιχνίδια είναι χωρίς κόσμος θα γίνουν αρκετές εκπλήξεις και νίκες-ήττες εκτός προγράμματος. Η Ζαλγκίρις έχει γίνει ο κακός μας δέμονας τα τελευταία χρόνια.
Δε κατάλαβα την αρχική χρησιμοποιήση του Χαραλαμπόπουλου. Νομίζω χάλασε το rotation εξ αρχής. Με τον Μακσικ στη 5αδα η άμυνα βελτιώθηκε πολύ και κατάφερε να βρει εύκολους πόντους στην επίθεση.
Καλό θα ήταν να ξεφύγουμε λίγο από αυτά τα "πρέπει" να παίζει ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης στο τέλος είτε να πέρνει χρόνο συμμετοχής ο Παπανικολάου όταν δεν είναι καλός. Ένας από τους λόγους της χθεσινής ήττας είναι αυτός. Αυτή η νοοτροπία μας κρατάει πίσω.
Σίγουρα η ομάδα θα βελτιωθεί αλλά θέλει χρόνο και τα μονά παιχνίδια δε βοηθάνε.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Λοβέρν έχει ένα περίεργο θέμα. Με το που παίρνει τη μπάλα περνάει το χέρι του πίσω από την πλάτη του αντιπάλου, σαν να τον αγκαλιάζει, το οποίο απαγορεύεται. Υπάρχουν διαιτητές που το σφυρίζουν από την πρώτη φάση και του κόβουν τον αέρα κι υπάρχουν κι άλλοι που το αφήνουν σε όλο το ματς. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε ποιο διαιτητή θα πέσει ενώ θα πρέπει και οι αντίπαλοι προπονητές να το υποδεικνύουν στους διαιτητές από την πρώτη φάση, το συγκεκριμένο αγκάλιασμα του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Κατά τα λοιπά, σωματικά παρουσιάστηκε αρκετά καλά.
0
- kojito
- Reactions: 2705
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Το χτεσινό rotation όντως ήταν λες και ήταν rotation ματς Basket League. Ο Λάρε που ήταν από τους καλύτερους τηρουμένων των αναλογιών στα φιλικά, εκτός 12αδας. Ο Χαραλαμπόπουλος μπήκε από το παράθυρο λοιπόν, ξεκίνησε πεντάδα κιόλας και μετά από πέντε λεπτά δεν τον ξαναείδαμε.
Ο ΜακΚίσικ και ο Βεζένκοφ αν δεν κάνω λάθος πάτησαν παρκέ πρώτη φορά μόλις γύρω στο 17-18' και ήταν οι κορυφαίοι ίσως στο διάστημα αυτό μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου που χτίσαμε μια διαφορά. Στο τέλος ξεχάστηκαν, ειδικά ο ΜακΚίσικ που θα μπορούσε να κλείσει αντί του Χάρισον ή του Παπ. Ο οποίος Χάρισον αν θυμάμαι καλά πήρε 4-5 σουτ στα πρώτα τρία λεπτά του ματς, και σε όλο το υπόλοιπο δεν πρέπει να πήρε παραπάνω από 2 ή 3.
Ο Μάρτιν στην επίθεση δείχνει να έχει καλά τελειώματα και με πλάτη αλλά και με πρόσωπο στο καλάθι. Ωστόσο πέρα από το θέμα με το ριμπάουντ (αν και στα προηγούμενα ματς ήταν καλύτερος σε αυτό τον τομέα), μου έκανε εντύπωση πόσο κακός screener είναι. Ενώ είναι δυνατός και θα μπορούσε να στήσει καλά picks, κάθε φορά που τον έβλεπα έδινε πάρα πολύ κακά screens με αποτέλεσμα είτε να βιάζεται να ρολάρει από το screen είτε να παίρνει κακές γωνίες. Σαν να περίμενε δηλαδή τον αμυνόμενο να πέσει πάνω του, παρά να στήσει εκείνος.
Ο Τζένκινς έδειξε καλή εικόνα χτες, καλύτερη του αναμενόμενου. Ειδικά στην επίθεση που κυνήγησε ακόμα και μερικά επιθετικά ριμπάουντ ή χαμένες κατοχές.
Ελπίζω αυτή η ήττα να κάνει πάντως καλό και αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα να αλλάξουν κάποια πράγματα. Όχι τόσο αγωνιστικά για αρχή, κυρίως σε θέμα νοοτροπίας.
Ο ΜακΚίσικ και ο Βεζένκοφ αν δεν κάνω λάθος πάτησαν παρκέ πρώτη φορά μόλις γύρω στο 17-18' και ήταν οι κορυφαίοι ίσως στο διάστημα αυτό μέχρι τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου που χτίσαμε μια διαφορά. Στο τέλος ξεχάστηκαν, ειδικά ο ΜακΚίσικ που θα μπορούσε να κλείσει αντί του Χάρισον ή του Παπ. Ο οποίος Χάρισον αν θυμάμαι καλά πήρε 4-5 σουτ στα πρώτα τρία λεπτά του ματς, και σε όλο το υπόλοιπο δεν πρέπει να πήρε παραπάνω από 2 ή 3.
Ο Μάρτιν στην επίθεση δείχνει να έχει καλά τελειώματα και με πλάτη αλλά και με πρόσωπο στο καλάθι. Ωστόσο πέρα από το θέμα με το ριμπάουντ (αν και στα προηγούμενα ματς ήταν καλύτερος σε αυτό τον τομέα), μου έκανε εντύπωση πόσο κακός screener είναι. Ενώ είναι δυνατός και θα μπορούσε να στήσει καλά picks, κάθε φορά που τον έβλεπα έδινε πάρα πολύ κακά screens με αποτέλεσμα είτε να βιάζεται να ρολάρει από το screen είτε να παίρνει κακές γωνίες. Σαν να περίμενε δηλαδή τον αμυνόμενο να πέσει πάνω του, παρά να στήσει εκείνος.
Ο Τζένκινς έδειξε καλή εικόνα χτες, καλύτερη του αναμενόμενου. Ειδικά στην επίθεση που κυνήγησε ακόμα και μερικά επιθετικά ριμπάουντ ή χαμένες κατοχές.
Ελπίζω αυτή η ήττα να κάνει πάντως καλό και αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα να αλλάξουν κάποια πράγματα. Όχι τόσο αγωνιστικά για αρχή, κυρίως σε θέμα νοοτροπίας.
1
1