Μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ η ΤΣΣΚΑ, έφυγε ο Χάινς και δεν παίζει και ο Μιλουτίνοφ βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα να παίξει θα είναι αλλιώς. Ο Ζίζιτς φάνηκε κυρίαρχος ίσως και λόγω αυτής της απώλειας. Τέλος των πάντων το πήρε η ΤΣΣΚΑ και πήγε η (στοιχηματική καρδιά μας στη θέση της) αν και φρόντισε η Ρεάλ με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση να τα κάνει ρόιδο. Έλεος δηλαδή, ο Ντούμπλιεβιτς κάνει 2 πράγματα πολύ καλά στο γήπεδο, αλλά αυτά κάνει, δε γίνεται να τον αφήνεις να σουτάρει όλο το ματς. Είναι πολύ νωρίς μεν, αλλά μετράει 2 ήττες από Βαλένθια (εντός κιόλας) και Μπασκόνια που μάλλον εκτός προγράμματος θεωρούνται για ομάδα που πάει για 4άδα. Δεν τη βλέπω στους 4 έτσι όπως πάει, ορισμένοι φαίνονται κι εντελώς κοιμισμένοι.
Για τη Φενέρ τα λέγαμε, για μένα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από όσο νόμιζαν οι περισσότεροι, ο Ντε Κολό πιστεύω ότι θα κάνει φοβερή χρονιά αν είναι υγιής, μου αρέσουν οι μαυρούκοι της και πάει και χωρίς πίεση και μουρμούρα. Όταν κάποιοι ξερογλειφόμασταν που ο Παναθηναϊκός κοιτούσε Μπράουν μας στραβοκοιτάγατε και μας λέγατε για τη μία αγία λαβίδα το Λάπρο.
Πάντως για την Εφές θα διαφωνήσω, έπαιξε αρκετά ματς χωρίς το Λάρκιν πέρυσι και ήταν εξαιρετική. Μετά έλειψε και ο Μίσιτς και πάλι τραίνο πήγαινε. Απλά δε βλεπόταν ο Μίσιτς τώρα, όχι μόνο επιθετικά (που είναι ανθρώπινο) αλλά και αμυντικά (που είναι ανησυχητικό). Πάντως και η Εφές 0/2 με ήττα σε εντός έδρας ντέρμπι και ανέλπιστη ήττα από τη Ζενίτ. Μήπως να "σβήσει" τις ανταύγειες ο Αταμάναρος;
Στα υπόλοιπα σημερινά, μου αρέσει η ιδέα να μη χάσει με μεγάλη διαφορά η Ζενίτ, πιστεύω σε νίκη της Χίμκι και δεν καταλαβαίνω τις στοιχηματικές στο συγκεκριμένο, η Μπασκόνια μετά από άθλια εμφάνιση στην ACB πιστεύω θα μπει δυνατά στο Βελιγράδι (φαντάζομαι χωρίς κόσμο), βλέπω φαντασιακές επιδόσεις στο γερμανικό ντέρμπι , νίκη της Μιλάνο αλλά περιμένω να δω και το Φρίμαν να κάνει αυτά που περιμένουμε (η μεγάλη απογοήτευση της πρεμιέρας ήταν για μένα) και για το ΟΑΚΑ ειλικρινά δεν έχω ιδέα.
Πρώτη φορά σε ντέρμπι που να μη μπορώ καν να φανταστώ τα ματσάπια. Μάλλον χαμηλό σκορ πάντως και αποκλείω ο Νέντοβιτς να είναι τόσο χάλι όσο στην πρεμιέρα, έχει μεγάλη ποιότητα. Για το Φόστερ τα έχουμε πει, με εκπλήσσει η συνέπειά του στην άμυνα, στην επίθεση τον περιμέναμε, χωρίς Μποχώ θα παίξει παραπάνω και ίσως και σε πράγματα που δεν έχει συνηθίσει. Από το Σάικς δεν έχω απαιτήσεις, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να παίξει. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως θα είναι στις ρακέτες. Ελπίζω να δούμε αρκετό Μπέντιλ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την επιθετική συνεισφορά του Χασάν και του Έλλις. Περιμένω πολύ καλό Χάρισον, ένα παρά ένα θα παίζει αυτός, να το δείτε.