2η αγωνιστική- Euroleague 2020-2021

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 09, 2020 1:16 am

ssoulliss έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 1:06 am
Πάντως εγώ βλέπω αύριο τον Έκτωρα να ξεφυσάει στο βραδυνό παιχνίδι :D . Όπως θέλω να δω πως θα παρουσιαστούν δύο κλασσικές ομάδες έδρας στα αυριανά παιχνίδια τους (δεν ξέρω τι κόσμο θα επιτρέπεται να έχει στο Βελιγράδι αύριο).
Λες να τα βρει σκούρα; Διόλου απίθανο, μιας και είναι σκληρά καρύδια οι Λυονέζοι.

Ο Ερυθρός τα έσκασε φέτος, αλλά τη δουλειά θα την κάνει τελικά ο Τέιλορ. Μια χαρά κόλλαγε στον Ολυμπιακό αυτό, στη θέση Κόνιαρη. Κακώς- μακάρι να διαψευστώ και να θυμίσει χρονιά ΠΑΟΚ ο Κόνιαρης.

Πλάκα θα έχει και το γερμανικό ντέρμπι αύριο, ενώ το ματς στη Ζενίτ θα είναι δύσκολο για την Μπαρτσελόνα.

Όσο για την Εφές, της λείπει η μισή της δύναμη. Κυριολεκτικά, όμως. Η μισή Εφές είναι ο Λάρκιν. Ενώ πολύ μα πολύ καθοριστικός ήταν κι ο περσινός Σίνγκλετον στην πιο ώριμη χρονιά της ευρωπαϊκής του καριέρας.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Οκτ 09, 2020 10:50 am

Μεγάλο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ η ΤΣΣΚΑ, έφυγε ο Χάινς και δεν παίζει και ο Μιλουτίνοφ βέβαια, όταν θα έρθει η ώρα να παίξει θα είναι αλλιώς. Ο Ζίζιτς φάνηκε κυρίαρχος ίσως και λόγω αυτής της απώλειας. Τέλος των πάντων το πήρε η ΤΣΣΚΑ και πήγε η (στοιχηματική καρδιά μας στη θέση της) αν και φρόντισε η Ρεάλ με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση να τα κάνει ρόιδο. Έλεος δηλαδή, ο Ντούμπλιεβιτς κάνει 2 πράγματα πολύ καλά στο γήπεδο, αλλά αυτά κάνει, δε γίνεται να τον αφήνεις να σουτάρει όλο το ματς. Είναι πολύ νωρίς μεν, αλλά μετράει 2 ήττες από Βαλένθια (εντός κιόλας) και Μπασκόνια που μάλλον εκτός προγράμματος θεωρούνται για ομάδα που πάει για 4άδα. Δεν τη βλέπω στους 4 έτσι όπως πάει, ορισμένοι φαίνονται κι εντελώς κοιμισμένοι.

Για τη Φενέρ τα λέγαμε, για μένα έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από όσο νόμιζαν οι περισσότεροι, ο Ντε Κολό πιστεύω ότι θα κάνει φοβερή χρονιά αν είναι υγιής, μου αρέσουν οι μαυρούκοι της και πάει και χωρίς πίεση και μουρμούρα. Όταν κάποιοι ξερογλειφόμασταν που ο Παναθηναϊκός κοιτούσε Μπράουν μας στραβοκοιτάγατε και μας λέγατε για τη μία αγία λαβίδα το Λάπρο. :mutombo:

Πάντως για την Εφές θα διαφωνήσω, έπαιξε αρκετά ματς χωρίς το Λάρκιν πέρυσι και ήταν εξαιρετική. Μετά έλειψε και ο Μίσιτς και πάλι τραίνο πήγαινε. Απλά δε βλεπόταν ο Μίσιτς τώρα, όχι μόνο επιθετικά (που είναι ανθρώπινο) αλλά και αμυντικά (που είναι ανησυχητικό). Πάντως και η Εφές 0/2 με ήττα σε εντός έδρας ντέρμπι και ανέλπιστη ήττα από τη Ζενίτ. Μήπως να "σβήσει" τις ανταύγειες ο Αταμάναρος;

Στα υπόλοιπα σημερινά, μου αρέσει η ιδέα να μη χάσει με μεγάλη διαφορά η Ζενίτ, πιστεύω σε νίκη της Χίμκι και δεν καταλαβαίνω τις στοιχηματικές στο συγκεκριμένο, η Μπασκόνια μετά από άθλια εμφάνιση στην ACB πιστεύω θα μπει δυνατά στο Βελιγράδι (φαντάζομαι χωρίς κόσμο), βλέπω φαντασιακές επιδόσεις στο γερμανικό ντέρμπι , νίκη της Μιλάνο αλλά περιμένω να δω και το Φρίμαν να κάνει αυτά που περιμένουμε (η μεγάλη απογοήτευση της πρεμιέρας ήταν για μένα) και για το ΟΑΚΑ ειλικρινά δεν έχω ιδέα.

Πρώτη φορά σε ντέρμπι που να μη μπορώ καν να φανταστώ τα ματσάπια. Μάλλον χαμηλό σκορ πάντως και αποκλείω ο Νέντοβιτς να είναι τόσο χάλι όσο στην πρεμιέρα, έχει μεγάλη ποιότητα. Για το Φόστερ τα έχουμε πει, με εκπλήσσει η συνέπειά του στην άμυνα, στην επίθεση τον περιμέναμε, χωρίς Μποχώ θα παίξει παραπάνω και ίσως και σε πράγματα που δεν έχει συνηθίσει. Από το Σάικς δεν έχω απαιτήσεις, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να παίξει. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως θα είναι στις ρακέτες. Ελπίζω να δούμε αρκετό Μπέντιλ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την επιθετική συνεισφορά του Χασάν και του Έλλις. Περιμένω πολύ καλό Χάρισον, ένα παρά ένα θα παίζει αυτός, να το δείτε.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:27 am

Η Εφές όντως πέρσι έπαιξε σούπερ κι άνευ Λάρκιν, όμως αυτός ήταν που την είχε βάλει σε τέτοια τροχιά από πρόπερσι την άνοιξη.
Την Εφές εξακολουθώ να την πιστεύω σε αντίθεση με τη Ρεάλ. Φέτος έχει ξεκινήσει χάλια, πάντως.

Ξεχωρίζω επίσης την πολύ καλή εμφάνιση του Κάλινιτς που πιστεύω ότι θα έχει πολυεπίπεδη συνεισφορά στη Βαλένθια. Από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού κι ας μη γεμίζει το μάτι..

Το θέμα είναι όμως ότι αν δεν έχουμε κάποια δραστική αλλαγή στο θέμα της πανδημίας, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για την Ευρωλίγκα. Σίγουρα θα έχουμε αναβολές αγώνων.

titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 09, 2020 11:28 am

Βλέπω Μπασκόνια να περνάει αέρας από Βελιγράδι. Ο Αστήρ δε με πείθει.

Επίσης, νομίζω η Κιμκι θα νικήσει τη Ζαλγκίρις.

Γνώμες? (θέλω να τις ποντάρω στο στοίχημα βασικα) :D

0
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:37 am

titsokk έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 11:28 am
Βλέπω Μπασκόνια να περνάει αέρας από Βελιγράδι. Ο Αστήρ δε με πείθει.

Γνώμες? (θέλω να τις ποντάρω στο στοίχημα βασικα) :D
Η Χίκμι δύσκολα μετά και τα 2 τελευταία κρούσματα. ΘΑ υπάρχει αναταραχή στην ομάδα- πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει - στην ουσία- και προπονητής να την κρατήσει δυνατή.

Επαναλαμβάνω ότι η Ζενίτ θα δυσκολέψει τη Μπαρτσελόνα, ενώ το ματς στο Βελιγράδι έχει φαβορί την Μπασκόνια, εκτός κι αν δώσει πάλι τα ρέστα του ο Ρότσεστι.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Οκτ 09, 2020 11:41 am

Aυτό μόνο του δίνει 2.40 ή 1.85 ακόμη και με ήττα μέχρι 3 πόντους και το τίμησα. Σε ατομικό επίπεδο, πιστεύω ότι ο Μπέρτανς (που στη VTB τα σπάει λόγω αποσυιών) και ο Μπούκερ θα έχουν μεγάλη συμμετοχή και υψηλές επιδόσεις.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 09, 2020 12:49 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 11:27 am
Η Εφές όντως πέρσι έπαιξε σούπερ κι άνευ Λάρκιν, όμως αυτός ήταν που την είχε βάλει σε τέτοια τροχιά από πρόπερσι την άνοιξη.
Την Εφές εξακολουθώ να την πιστεύω σε αντίθεση με τη Ρεάλ. Φέτος έχει ξεκινήσει χάλια, πάντως.
Τρία ματς είχε χάσει βασικά ο Λάρκιν, το πρώτο με την Μπάρτσα που η Εφές έχασε και 2 με Μπάγερν και Άλμπα προς το τέλος που η ομάδα πήγαινε τρένο και δεν ήταν και από τους δυσκολότερους αντιπάλους οι άλλοι.
Η Εφές πάντως είχε εξαιρετική ομάδα ούτως ή άλλως, κι εγώ την πιστεύω, απλά χωρίς τον Λάρκιν είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον Λάρκιν γίνεται υποψήφια για τον τίτλο.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 09, 2020 1:38 pm

Λοιπόν , προτάσεις (για στοιχηματίες και μή):

Διπλό Μπασκόνια και με σχετική διαφορά. Το over 5,5 assist του Χενρι (σιχαινομαι το στιλ του αλλα ειναι σε φορμα) plus το 11,5+ ποντοι του Peters είναι πολύ καλό πακέτο

Νίκη Κίμκι εστω και με μισό μηδέν :drunk: . Αιμα και άμμος στη Μοσχα σήμερα. Όπως προελάλησε και κάποιος νωρίτερα αναμένω όργια απο Μπερτανς.

Περιμένω νικη της Αλμπα , τη βλεπω ελαφρα καλυτερη σ αυτο το ξεκινημα απο τη Μπαγερν αλλα θα παιχτει στα ισια.

Επίσης νομιζω η Αρμανι θα κανει ενα μικρό παρτι. 10,5+

Τέλος αν πρέπει να πονταρει καποιος στο ντερμπι κατι νομιζω αξιζει παρα πολύ το μικρο γλεντι που θα στησει ο Χασαν Μαρτιν και λογω στιλ παιχνιδιου αλλα και ανυπαρξίας αμυντικού ματς απ. Το Double double πληρωνει γυρω στο 7.00!

Καμμία εκτίμηση για Ζενιτ-Μπαρτσα. Ολα τα αποτελεσματα ειναι ανοικτα. Ισως το 1,5+ τριποντα του KC να αξίζει. Τελευτάια το βλεπει παλι σαν μπανιερα.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Οκτ 09, 2020 5:58 pm

O Urbonas tweetαρε πως το Κιμκι - Ζαλγκιρις θα μεταφερθεί για αύριο.

][/url][/url][/url]

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Οκτ 09, 2020 6:03 pm

Τέλος αν πρέπει να πονταρει καποιος στο ντερμπι κατι νομιζω αξιζει παρα πολύ το μικρο γλεντι που θα στησει ο Χασαν Μαρτιν και λογω στιλ παιχνιδιου αλλα και ανυπαρξίας αμυντικού ματς απ. Το Double double πληρωνει γυρω στο 7.00!
Λογικά πάντως θα του βάλει το Μπέντιλ πάνω και όσο παίξει ο Παπατζόν θα πάρει επιθέσεις (Θεός φυλάξοι) μπας και φθείρει το Χασάν με φάουλ.

Δεν το βλέπω εύκολο το double double.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4004
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Οκτ 09, 2020 8:19 pm

Fitz έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 5:58 pm
O Urbonas tweetαρε πως το Κιμκι - Ζαλγκιρις θα μεταφερθεί για αύριο.

][/url][/url][/url]
Αυτό το παιχνίδι μεταφέρεται (μπορεί και σωστά), η Cedevita τρώει μηδενισμό γιατί είναι η Cedevita. Ό,τι να 'ναι!!! :drunk:

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1495
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Οκτ 09, 2020 8:48 pm

Μπασκονια εμεινε στη νικη με Ρεαλ,πολυ κακο 1ο ημιχρονο.

0
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 9:51 pm

Είχα πάνω από χρόνο να παίξω στοίχημα και διάλεξα τη Ζενίτ και τον Ολυμπιακό. Η μία με πλήρωσε ήδη. :)

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Οκτ 09, 2020 10:39 pm

Καλοφαγωτα ρε συ :hoho:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 09, 2020 11:00 pm

john wick έγραψε:
Παρ Οκτ 09, 2020 10:39 pm
Καλοφαγωτα ρε συ :hoho:
Είσαι ωραίος Johny μου. Καλύψαμε τρύπες. :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”