Euroleague Round 7 : Panathinaikos - CSKA

Συντονιστής: Captains

jazz thrilos
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:31 pm

villiskabas έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 10:10 pm
jazz thrilos έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 9:55 pm
24-24 το πρωτο δεκάλεπτο με την ΤΣΣΚΑ να ευστοχεί σε 5 τρίποντα με 71% παρακαλώ απο το τρίποντο. Μια χαρά τα πάει ο Παναθηναικός νομίζω. Αν κλείσει λίγο στην περιφέρεια θα μείνει στο ματς μέχρι το τέλος.

Επίσης, δεν έχω δει ούτε ένα πλάνο του Ιτούδη που να μην παραπονιέται στους διαιτητές. Του έχει γίνει κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια.
Μολις το ειπες πατησε γκαζι και μοιαζει φεραρι διπλα σε σκαραβαιο....ας μην μας διασυρουν τουλαχιστον γιατι η διαφορα ποιοτητας ειναι τεραστια

Πραγματικά έτσι είναι. Φέρνει παίχτες απο τον πάγκο, πατάει γκάζι και παίρνει διαφορές όποτε θέλει. Αλλά το οτι ο Παναθηναικός είναι μέσα στο παιχνίδι και παρουσιάζει μαχητική εικόνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του 77%!!!! στο τρίποντο με 10 στα 13, αποτελεί απο μόνο του παράσημο.

Αν μειωθεί αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο το ποσοστό των Ρώσων ίσως δούμε πιο κλειστό ματς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Παρ Νοέμ 06, 2020 10:34 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:32 pm

RipCity έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 10:23 pm
Η ομάδα πραγματικά...πεθαίνει για καθαρό άσο κι ο Βοβορας για κάποιο λόγο έχει σκαλωσει με τους scoring guards. Το έχει πάρει απόφαση ότι φέτος θα το πάει με φουλ iso κι ότι κατεβάσει; Βάζετε πόντους γενικά φέτος, αλλά η επίθεση σας μου φαίνεται πολύ απλή, χωρίς καμία δημιουργία. Και στα ζορικα αυτά δεν περνάνε.
Σε αυτο δεν συμφωνω πιο καλα γυρνανε την επιθεση σημερα απο την Τσσκα αλλα οι Ρωσοι απο οποια γωνια και να τα πεταξουνε μπαινει μεσα. Ειδα σε πολλες επιθεσεις η μπαλα να γυριζει αρκετες φορες...Βεβαια αυτο με τον Σαν Ρος στον ασο ειναι η μεγαλυτερη παραφωνια...εκει αν υπηρχε κανονικος ο ασος θα ειμασταν αλλη ομαδα

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:34 pm

Eλπιζω ΑΝ η ομαδα παρει ασσο να καθυστερει γιατι ψαχνει να βρει κατι που να εκτιμαται ως πολυ καλο....Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:36 pm

Είναι όντως εξωφρενικά εύστοχοι οι της Τσκα αλλά απο την άλλη η περιφερειακή άμυνα του Παναθηναϊκού είναι ανύπαρκτη

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:43 pm

Εσείς σήμερα είστε πιο παράλογα εύστοχοι απο τους Ρωσους.

0
villiskabas

nba

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:50 pm

RipCity έγραψε:
σε καμια των περιπτωσεων ...

0
RipCity

champion

Παρ Νοέμ 06, 2020 10:55 pm

villiskabas έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 10:50 pm
RipCity έγραψε:
σε καμια των περιπτωσεων ...
Μα ειστε μια ασουτη ομαδα που σουταρει τριποντο 50% σημερα. Εχετε ξεπεράσει και το ποσοστό της ΤΣΚΑ πλεον.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:00 pm

Τέλος 3ου δεκαλεπτου, Παναθηναικός 50% στο τρίποντο, ΤΣΣΚΑ 41%.

Η ΤΣΣΚΑ έπεσε σχεδόν στο μισό, ενώ ο Πανθηναικός έμεινε σταθερός γιατι και στο πρώτο ημίχρονο ψηλά ήταν. Πάντως η ΤΣΣΚΑ βελτιώθηκε και στο παιχνίδι στην ρακετα με Μιλουτίνοφ.

Πολύ δεν άργησε η είσοδος του Νέντοβιτς; Ο πιο καυτός είναι σήμερα.

RipCity

champion

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:05 pm

Νομίζω ο Χακετ είναι εξαιρετικός σήμερα και άλλαξε το παιχνίδι μιας κι ο James τα είχε κάνει σαλάτα. Πρέπει να συνεχίσει καυτός ο Νεντοβιτς για να έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός.

Πολύ κακό παιχνίδι από τα forward σας. Επίσης είναι πολύ awkward το σκηνικό με Σαντ Ρος στον ασο, δείχνει να μην ξερει τι πρέπει να κάνει.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:05 pm

Bullying στη ρακετα του Παναθηναϊκου, σκληρο κιολας.

Ο Sant-Roos επρεπε να εχει ενα λιγο αναβαθμισμενο ρολο Θαναση Αντετοκουμπο, δε βλεπω πως αλλιως μπορει να προσφερει σε αυτη την ομαδα. Καλυτερα το χρονο του στο 1 να τον επαιρνε ο Καλαϊτζακης μεχρι να παρουμε το βασικο ασο.

Ειναι κριμα για την ομαδα, τον προπονητη, αλλα και τον ιδιο τον παιχτη.

1
1 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:16 pm

Συγγνώμη, είμαι ο μοναδικός που πιστεύει οτι ο Μποχωρίδης είναι οτι πιο ενθαρρυντικό έχει ο Παναθηναικός στα γκαρντ;

Μπράβο του, αξίζει κάθε ευκαιρία για να κάνει το step up.

thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:21 pm

Κάτι άσχετο για όσους βλέπατε Spartacus, ο κασελάκης δεν μοιάζει με τον κρίξο?? :D

0
villiskabas

nba

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:24 pm

Αν δεν μπορουν να εξοικονομησουν λεφτα καλο θα ηταν να αφησουν τον Σαντ Ρος να φυγει το παιδι ειναι παντελως περιττο σε ενα ελλιπες ροστερ !

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Παρ Νοέμ 06, 2020 11:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
villiskabas

nba

Παρ Νοέμ 06, 2020 11:25 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Νοέμ 06, 2020 11:16 pm
Συγγνώμη, είμαι ο μοναδικός που πιστεύει οτι ο Μποχωρίδης είναι οτι πιο ενθαρρυντικό έχει ο Παναθηναικός στα γκαρντ;

Μπράβο του, αξίζει κάθε ευκαιρία για να κάνει το step up.
εγω το ελεγα πριν καν ξεκινησει η χρονια αλλα πολλοι κοροιδευανε....

0
nikkal

euroleague
Reactions: 472
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Σάβ Νοέμ 07, 2020 12:09 am

Καλησπέρα σε όλους.
Αν και σας διαβάζω καιρό, τώρα τελευταία πήρα την απόφαση να εγγραφώ και έτσι αυτό είναι το πρώτο μου post.
Ας πω κι εγώ δυο-τρεις σκέψεις για το παιχνίδι, αλλά και την ομάδα γενικότερα...
1) Η βελτίωση του Μποχωρίδη είναι εξαιρετική. Και στον χειρισμό, αλλά πολύ περισσότερο στο να βλέπει το γήπεδο. Μπράβο του.
2) Ο Φόστερ για ένα ακόμα παιχνίδι πήρε λιγότερα σουτ από όσα θα μπορούσε. Και όχι γιατί δεν είχε χώρο, αλλά διότι δεν έφτανε η μπάλα στα χέρια του. Και όταν είναι μέσα ο Νέντοβιτς μπορώ να το καταλάβω. Αλλά αυτό απόψε γινόταν ακόμα και σε πεντάδες με φανερή έλλειψη σκοραρίσματος.
3) Ο Παπαγιάννης έχει βελτιωθεί αμυντικά, αλλά επιθετικά έχει ακόμα αρκετά θέματα.
4) Ο Σαντ Ρος είναι εξαιρετικό εργαλείο, αλλά δεν μπορεί να είναι βασικός πυλώνας της ομάδας. Αντίθετα, θέλει πρώτα βιολιά δίπλα του για να αναδειχθεί.
5) Ο Μήτογλου παραμένει άχρωμος, ενώ ο Ουάιτ έδειξε μερικά πράγματα παραπάνω, ειδικά αμυντικά.
6) Ο Παπαπέτρου θα πρέπει να μην εκβιάζει καταστάσεις, όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι.
7) Απόψε ένιωσε τί εστί Euroleague ο τίμιος Κασελάκης.
Και κάτι άσχετο με την εξέλιξη του ματς... Μόνο σε εμένα φάνηκε κάπως ο τρόπος που συμπεριφερόταν ο Δίπλαρος στα τάιμ-άουτ; Μάσημα τσίχλας σαν κατσίκα, κουβέντα και στυλάκι τουρίστα. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του και για να πω την αμαρτία μου, μου έφερε στο νου εκείνη την ψυχή τον Νίκο τον Παππά...
Καλή σεζόν να έχουμε!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”