Day 8 - Olympiacos vs Alba Berlin
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 347
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παπανικολάου δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι. Πολύ καλοί κι οι Λιβιο, Μακισικ. Εγώ πάντως είμαι εντυπωσιασμένος με τον Σάσα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά να βελτιώσει τις αδυναμίες του στην άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βαρίδι αμυντικά πια. Μάλλον είναι και θετικός.
Σλούκας ανέβηκε στο δεύτερο επιτέλους, άντε ρε Κώστα.
Γενικά απαραίτητη η νίκη σήμερα κι ευτυχώς ηρθε, αλλά από άποψη νοοτροπίας ήταν πισωγυρισμα το σημερινό. Δεν επιτρέπονται τέτοια ημίχρονα ειδικά με τέτοιους αντιπάλους.
Γενικά απαραίτητη η νίκη σήμερα κι ευτυχώς ηρθε, αλλά από άποψη νοοτροπίας ήταν πισωγυρισμα το σημερινό. Δεν επιτρέπονται τέτοια ημίχρονα ειδικά με τέτοιους αντιπάλους.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σημαντικό που κερδίσαμε το ματς ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άθλιοι έως τραγικοί. Ζαν Σαρλ και ΜακΚίσικ οι κορυφαίοι παίκτες μας, ενώ πολύ καλός ήταν ο Σπαν. Η απόδοση του Σλούκα στο σημερινό αγώνα ήταν σκωτσέζικο ντους. Επιμένω ότι χρειαζόμαστε κόμπο γκαρντ γιατί ο Σπανούλης δεν θα μπορεί πάντα να μας ξεκολλάει στην επίθεση.
1
1

-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
Papa και μκ κισσικ εβγαλαν εκαστος απο 2 ασσιστ την μια καλυτερη απο την αλλη στο λιβιο ... πολυ καλες τοποθετησεις ο γαλλος και εκμεταλευτηκε στο μεγιστο καθε μπαλα που πηρε εριξε και την ταπιτσα του , μια χαρα . κατα τα αλλα ο ορισμος της διπολικοτητας ειμαστε ... χαλια επιθεση και μαδαγαμε τη μαργαριτα στην αμυνα πρωτο ημιχρονο , με το μαχαιρι στα δοντια και φοβερη εμφανιιση επιθετικα στο δευτερο .RipCity έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 12, 2020 10:43 pmΠαπανικολάου δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι. Πολύ καλοί κι οι Λιβιο, Μακισικ. Εγώ πάντως είμαι εντυπωσιασμένος με τον Σάσα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά να βελτιώσει τις αδυναμίες του στην άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βαρίδι αμυντικά πια. Μάλλον είναι και θετικός.
0
Συμφωνώ απολύτως και αυτό νομίζω πρέπει να είναι το συμπέρασμα της βραδιάς και όχι τίποτα ηρωικά του στιλ "νικάει και στην κακή του βραδιά" ή "το dna του νικητή" και άλλα ωραία.
Υπάρχει θέμα με τον Σλούκα, είναι φανερό και λίγο απέχει απο το να γίνει κανονικό πρόβλημα. Μήπως ζητά πολλά η ομάδα απο τον παίχτη; Μήπως χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο για να μπει στον ρόλο του απόλυτου ηγέτη; Να τον περιμένουμε για του χρόνου; Δεν έχω απαντήσεις, απλά αναρωτιέμαι και συνεχίζω να ελπίζω για αισθητή βελτίωση του γιατί άλλον αξιόπιστο άσσο δεν διαθέτουμε και με αυτόν τον Σλούκα θα έχουμε προβλήματα στην επιθετική λειτουργία μας.
Επίσης έχουμε την τάση να δίνουμε πολύ νωρίς τα φαουλ μέσα στα δεκάλεπτα με αποτέλεσμα να διαλύονται νωρίς όλα τα αμυντικά μας πλάνα. Κι αυτό πρέπει να βελτιωθεί.
Πάντως βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και στην επίθεση ο Μακίσικ τα έκανε όλα μόνος του στο 3ο δεκάλεπτο. Καλός ο Βενζέκοφ επίσης και ο Ζαν Σαρλ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ελπίζω πραγματικά να μην ξαναδούμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ειδικά απέναντι στις τοπ ομάδες.
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος επιτρέπονται γιατί έχουμε ξεκινήσει σε αρκετά ματς μουδιασμένα το πρώτο ημίχρονο. Αν και στο προηγούμενο με την Ζενιτ δεν είχαμε τέτοιο θέμα.RipCity έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 12, 2020 10:43 pmΠαπανικολάου δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι. Πολύ καλοί κι οι Λιβιο, Μακισικ. Εγώ πάντως είμαι εντυπωσιασμένος με τον Σάσα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά να βελτιώσει τις αδυναμίες του στην άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βαρίδι αμυντικά πια. Μάλλον είναι και θετικός.
0