Euroleague Round 16 : Maccabi vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι οι ομάδες του Σφαιροπουλου είναι εξαιρετικές στην άμυναvilliskabas έγραψε: ↑Τρί Δεκ 22, 2020 9:57 pmΘελω να μ πει καποιος σε 5 εναντιον 5 ποσους ποντους εχουμε στο 1 ημιχρονο
Στην Μακαμπι βλεπουμε και ωραία πράγματα στην επίθεση
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ισορρόπησε προς το τέλος και οι 10 πόντοι διαφορά είναι καλοί με βαση την εικόνα της ομάδας. Προς στιγμή νομισα ότι παμε για πάνω από 20 πόντους στο ημίχρονο. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα , ενώ τα συστήματα ξεκινάνε σωστά, είναι τόσο καλή η άμυνα της μακάμπι που στη τελική πάσα γίνεται λάθος. Για κάποιο διάστημα η μόνη λύση, και το μόνο αξιόπιστο σύστημα ήταν το τρίποντο του νεντοβιτς.
Μόνη λύση για σήμερα, μου φαίνεται ότι είναι η πιεστική άμυνα και ο αιφνιδιασμός. Πρέπει να ανέβει ο Παπι που μέχρι τώρα δε βλέπεται.
Δε μου φαίνεται απίθανη η νίκη πάντως.
Μόνη λύση για σήμερα, μου φαίνεται ότι είναι η πιεστική άμυνα και ο αιφνιδιασμός. Πρέπει να ανέβει ο Παπι που μέχρι τώρα δε βλέπεται.
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω πιστευω οτι σημερα θα χασουμε πολυ ευκολα μακαρι να διαψευστω...και η αληθεια ειναι οτι η μκαμπι δεν παιζει ουτε εξαιρετικο μπασκετ ουτε εξαιρετικη αμυνα...οι δικες μας επιλογες απο τραβηγμενα isolation μεχρι λαθη αβιαστα σε αιφνιδιασμους και χαμενα λει απ τους εχουν κανει να μοιαζουν με Lakers ωρες ωρεςRedfly έγραψε: ↑Τρί Δεκ 22, 2020 10:09 pmΤο ισορρόπησε προς το τέλος και οι 10 πόντοι διαφορά είναι καλοί με βαση την εικόνα της ομάδας. Προς στιγμή νομισα ότι παμε για πάνω από 20 πόντους στο ημίχρονο. Υπάρχει επιθετικό πρόβλημα , ενώ τα συστήματα ξεκινάνε σωστά, είναι τόσο καλή η άμυνα της μακάμπι που στη τελική πάσα γίνεται λάθος. Για κάποιο διάστημα η μόνη λύση, και το μόνο αξιόπιστο σύστημα ήταν το τρίποντο του νεντοβιτς.
Υγ Ο Παπαπετρου στο μακραν χειροτερο παιχνιδι του φετος
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Δεκ 22, 2020 10:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη, μπορείς να μου πεις γιατί; Τι έκανε λάθος τεχνικά ο Βόβορας απόψε;
Το μεγάλο πρόβλημα είναι απόψε η άμυνα του Σφαιρόπουλου και οι στοχευμένες αλλαγές στην άμυνα που κάνει. Οι αλλαγές στην άμυνα και ο Ζίσιτς συνέχεια απέναντι στον Παπαπέτρου για παράδειγμα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Ιωάννης να έχει κάνει τραγικό πρώτο δεκάλεπτο. και ο Παπαγιάννης να μην μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά.
Επίσης, νομίζω οτι καλώς έριξε Βουγιούκα στο ματς. Αυτόν τον δεινόσαυρο έχει αυτόν έβαλε. Η κίνηση σωστή είναι. Αν είχε τον Ταβάρες θα έβαζε τον Ταβάρες.
Πιστεύω οτι η Μακάμπι ρισκάρει με την άμυνα της στα σουτ, αν στο δεύτερο ο Παναθηναικός πετύχει μερικά μεγάλα σουτ θα έχει καλύτερη τύχη.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το προβλημα ειναι οτι ο Παπαπετρου εδω ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΤΣ θελει ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ γιατι την εχει δει Κομπι Μπραιαντ και ψαχνει ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....Κι ο Βοβορας κοκοκο.....Και ευτυχως που τον Κομπι κανει για την ωρα ο Νεντοβιτς αλλιως θα γραφε 20 ποντους ηδη....Μονος του κι ολοι τους ο Σερβος....jazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 22, 2020 10:16 pmΣυγγνώμη, μπορείς να μου πεις γιατί; Τι έκανε λάθος τεχνικά ο Βόβορας απόψε;
Το μεγάλο πρόβλημα είναι απόψε η άμυνα του Σφαιρόπουλου και οι στοχευμένες αλλαγές στην άμυνα που κάνει. Οι αλλαγές στην άμυνα και ο Ζίσιτς συνέχεια απέναντι στον Παπαπέτρου για παράδειγμα, είχαν ως αποτέλεσμα ο Ιωάννης να έχει κάνει τραγικό πρώτο δεκάλεπτο. και ο Παπαγιάννης να μην μπορεί να τροφοδοτηθεί σωστά.
Επίσης, νομίζω οτι καλώς έριξε Βουγιούκα στο ματς. Αυτόν τον δεινόσαυρο έχει αυτόν έβαλε. Η κίνηση σωστή είναι. Αν είχε τον Ταβάρες θα έβαζε τον Ταβάρες.
Πιστεύω οτι η Μακάμπι ρισκάρει με την άμυνα της στα σουτ, αν στο δεύτερο ο Παναθηναικός πετύχει μερικά μεγάλα σουτ θα έχει καλύτερη τύχη.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Τρί Δεκ 22, 2020 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Βόβορας εκτός τόπου και χρόνου αντί να ξεκινήσει το νεντοβιτς τον βάζει αλλαγή με αποτέλεσμα να κυνηγάμε συνέχεια το σκόρjazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 22, 2020 10:16 pmΣυγγνώμη, μπορείς να μου πεις γιατί; Τι έκανε λάθος τεχνικά ο Βόβορας απόψε;
0
1
1

Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Οκ, κατάλαβα, δηλάδή το πρόβλημα με τον Βόβορα είναι το ροτέισον του. Λες και έχει να διαλέξει απο έναν απεριόριστα βαθύ πάγκο με πολλές ποιοτικές λύσεις και "δεν βάζει τους καλούς".
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική. Ο Βόβορας τα περισσότερα ματς τα προσεγγίζει απο καλά μέχρι πολύ καλά τακτικά. Κι επίσης σε λίγα μόνο ματς έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο παρκέ. Τώρα αν δεν βάζει τα τρίποντα ο Νέντοβιτς σε ένα μάτς, ή αν ο Ππαπέτρου δεν μπορεί να γίνει τριάρι με τίποτα και σε κάποιο ματς είναι χάλια στον ρόλο, νομίζω οτι το ροτέισον του Βόβορα δεν έχει σχέση με τα παραπάνω. Αυτά τα υλικά έχει και νομίζω κάνει καλή δουλειά δεδομένων των συνθηκών.
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική. Ο Βόβορας τα περισσότερα ματς τα προσεγγίζει απο καλά μέχρι πολύ καλά τακτικά. Κι επίσης σε λίγα μόνο ματς έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο παρκέ. Τώρα αν δεν βάζει τα τρίποντα ο Νέντοβιτς σε ένα μάτς, ή αν ο Ππαπέτρου δεν μπορεί να γίνει τριάρι με τίποτα και σε κάποιο ματς είναι χάλια στον ρόλο, νομίζω οτι το ροτέισον του Βόβορα δεν έχει σχέση με τα παραπάνω. Αυτά τα υλικά έχει και νομίζω κάνει καλή δουλειά δεδομένων των συνθηκών.
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τα ΥΛΙΚΑ που εχει τα διαλεξε Ο ΙΔΙΟΣ...Και ετρεχε μες στην μεση της σεζον ν αλλαζει ασσους...Ευτυχως του κατσε το λαχειο που λεγεται Μακ...Καλα για τους Ιουλιους Αυγουστους Καισαρες που πηρε στην φροντλαιν τον εφτασε να βαζει τον Ιαν να τους δειξει στα γεραματα πως πιβοταρουν κατω απ το στεφανι....jazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Δεκ 22, 2020 10:33 pmΟκ, κατάλαβα, δηλάδή το πρόβλημα με τον Βόβορα είναι το ροτέισον του. Λες και έχει να διαλέξει απο έναν απεριόριστα βαθύ πάγκο με πολλές ποιοτικές λύσεις και "δεν βάζει τους καλούς".
Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική. Ο Βόβορας τα περισσότερα ματς τα προσεγγίζει απο καλά μέχρι πολύ καλά τακτικά. Κι επίσης σε λίγα μόνο ματς έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο παρκέ. Τώρα αν δεν βάζει τα τρίποντα ο Νέντοβιτς σε ένα μάτς, ή αν ο Ππαπέτρου δεν μπορεί να γίνει τριάρι με τίποτα και σε κάποιο ματς είναι χάλια στον ρόλο, νομίζω οτι το ροτέισον του Βόβορα δεν έχει σχέση με τα παραπάνω. Αυτά τα υλικά έχει και νομίω κάνει καλή δουλειά δεδομένων των συνθηκών.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Τρί Δεκ 22, 2020 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- manj13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Τρί Δεκ 22, 2020 10:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.