Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ αλλά μόλις τώρα έκανα account και κάνω το πρώτο ποστ. Και αυτό το έκανα γιατί δεν έχω σε ποιον να τα πω να ξεθυμάνω από κοντά. Αρχικά να πω ότι ήμουν από την αρχή πεπεισμένος ότι θα χάναμε γιατί όποιος είπε κάποιος πιο πάνω όσα χρόνια παρακολουθώ αυτήν την ομάδα έχουμε αυτήν την ιδεολογία. Κάθε χρονιά το βλέπω αυτό. Ενώ κάνουμε ωραία παιχνίδια και ωραίες νίκες δεν μπορούμε να κλείνουμε παιχνίδια με τις "μικρές" ομάδες. Ναι, σίγουρα θα έβγαζε αντίδραση η βιλλερμπάν που ήρθε λαβωμένη από τον παναθηναϊκό προχθές, αλλά μια ομάδα που θέλει 8δα δεν μπορεί να παίζει τέτοιο μπάσκετ. Ας το πηγαίναμε στον πόντο και να χάναμε αλλά όχι έτσι.
Και θέλω να πω επίσης ότι οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία, πάντα θα παίζεις με απουσίες στο βάθος μιας σεζόν. Δεν μπορώ καν να βρω και κάτι θετικό να πω σήμερα. Έχει το press conference του μπαρτζώκα τώρα οπότε θα σταματήσω να γράφω εδώ.
Είμαι επίσης πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε στη Γαλλία, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ας δούμε τι θα κάνουμε στην Καουνας.