Day 8 - Olympiacos vs Alba Berlin

Συντονιστής: Captains

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Νοέμ 12, 2020 11:13 pm

Weekendman έγραψε:
Πέμ Νοέμ 12, 2020 10:59 pm
RipCity έγραψε:
Πέμ Νοέμ 12, 2020 10:43 pm
Παπανικολάου δεύτερο σερί πολύ καλό παιχνίδι. Πολύ καλοί κι οι Λιβιο, Μακισικ. Εγώ πάντως είμαι εντυπωσιασμένος με τον Σάσα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά να βελτιώσει τις αδυναμίες του στην άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί βαρίδι αμυντικά πια. Μάλλον είναι και θετικός.

Σλούκας ανέβηκε στο δεύτερο επιτέλους, άντε ρε Κώστα.

Γενικά απαραίτητη η νίκη σήμερα κι ευτυχώς ηρθε, αλλά από άποψη νοοτροπίας ήταν πισωγυρισμα το σημερινό. Δεν επιτρέπονται τέτοια ημίχρονα ειδικά με τέτοιους αντιπάλους.
Φέτος επιτρέπονται γιατί έχουμε ξεκινήσει σε αρκετά ματς μουδιασμένα το πρώτο ημίχρονο. Αν και στο προηγούμενο με την Ζενιτ δεν είχαμε τέτοιο θέμα.
Αυτό φίλε δεν ήτανε μούδιασμα, αυτό ήταν περπατάμε με τα γόνατα.

0
angel9

sophomore
Reactions: 11
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γιώργος Πρίντεζης

Παρ Νοέμ 13, 2020 2:13 am

Πολύ κακή η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας μπασκετ αλάνας εντελώς...Βελτιωμενη εικόνα στο 2ο ημίχρονο αλλά και πάλι έδειξε κάποιες αδυναμίες παίζοντας με μια ομάδα κατώτερη. Τη Τετάρτη με τη Μπαρτσελόνα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο.
Βλέπω όμως έναν παραγκωνισμο του πριντεζη και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ναι μεν έχει πλεονεκτήματα με τους άλλους ειδικά στην άμυνα Αλλά είναι ο μόνος παίχτης που απειλεί στη ρακέτα. Όταν δεν παίζει ο πριντεζης παίζουμε με χωρίς ποστ παιχνίδι. Επίσης ελπίζω να δούμε και λίγο λαρεντζακη που μπορεί να δώσει στοιχεία και δεν ξέρω γιατί δεν τον εμπιστεύεται... Ο Χαράλαμποπουλος πάντως σήμερα έδειξε καλή εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
Neondreamer

a1greece
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Big Al

Παρ Νοέμ 13, 2020 2:48 am

Βάρυνε για την Αλβα στο β΄ η απουσία του Σίβα.

Κατά τ' άλλα, αυτά που χάρηκα στο σημερινό ήταν ο Λιβιό και ο Γκρειντζερ, που τον είδα γερό & δυνατό :) :bblove:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 13, 2020 10:40 am

Neondreamer έγραψε:
Παρ Νοέμ 13, 2020 2:48 am
Βάρυνε για την Αλβα στο β΄ η απουσία του Σίβα.

Κατά τ' άλλα, αυτά που χάρηκα στο σημερινό ήταν ο Λιβιό και ο Γκρειντζερ, που τον είδα γερό & δυνατό :) :bblove:
Σωστός ο φίλος, και εγώ χάρηκα για τον Γκρέιντζερ. Κρίμα ο άνθρωπος μ αυτά που έχει περάσει.

Στα δικά μας έχω να πω ότι το μ,εγάλο μας κέρδος φέτος είναι αδιαμφισβήτητα ο Μπαρτζώκας. Σε παιχνίδια που πέρυσι θα τα χάναμε (ΠΑΟ, Ζενίτ, Αλμπα ακόμα και Μακάμπι) διατήρησε την ψυχραιμία του στα σημεία καμπής, έκανε τις αλλαγές που έπρεπε και τα πήρε. Ακόμα και αυτά που χάσαμε δεν τα χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Με την Εφες π.χ πέρυσι θα είχαμε χάσει άνετα με 20 πόντους όταν ξέφυγε με 13. Είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω και όσο περισσότερο θα δένουμε τόσο πιο δυσκατάβλητος αντίπαλος θα γινόμαστε. Η μόνη μου ένστασις είναι ο Σλούκας στον άσσο. Ίσως να μην του ταιριάζει τόσο πολύ και να πρέπει να πάει στο δύο. Σ αυτήν την περίτπωση πρέπει να πάρουμε ποιντ γκαρντ.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Νοέμ 13, 2020 10:49 am

angel9 έγραψε:
Παρ Νοέμ 13, 2020 2:13 am

Βλέπω όμως έναν παραγκωνισμο του πριντεζη και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ναι μεν έχει πλεονεκτήματα με τους άλλους ειδικά στην άμυνα Αλλά είναι ο μόνος παίχτης που απειλεί στη ρακέτα. Όταν δεν παίζει ο πριντεζης παίζουμε με χωρίς ποστ παιχνίδι. Επίσης ελπίζω να δούμε και λίγο λαρεντζακη που μπορεί να δώσει στοιχεία και δεν ξέρω γιατί δεν τον εμπιστεύεται... Ο Χαράλαμποπουλος πάντως σήμερα έδειξε καλή εικόνα
Καλά δεν είναι ότι δεν παίζει ο Πρίντεζης γενικά, στα 2 μόνο τελευταία ματς συμβαίνει που κερδίσαμε και εύκολα τελικά. Τρώει που τρώει τρελό σπρώξιμο και ξύλο λόγο του ποστ παιχνιδιού και προς το τέλος κλάταρε τις προηγούμενες χρονιές. Και με τον Πρίντεζη και με τον Σπανούλη εφ' όσον το αποδεχτούν έτσι πρέπει να γίνεται η διαχείριση τους. Μετρημένα λεπτά, να μπαίνουν μέσα όταν είναι ανάγκη και όχι να κουβαλάνε αυτοί την ομάδα.
Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος θα συμπληρώνουν την 12άδα όποτε χρειάζεται όπως φαίνεται αλλά δεν τους εμπιστεύεται ο κόουτς ή θεωρεί πως πρέπει να "δέσουν" πρώτα οι βασικοί παίκτες πριν δώσει και σ' αυτούς χρόνο.

0
ankostas333

sophomore
Reactions: 92

Παρ Νοέμ 13, 2020 10:59 am

Εγώ επίσης πιστεύω ότι η συνεχής απουσία του Κόνιαρη από την 12άδα και το παρκέ είναι η ύστατη προσπάθεια του coach να τον ξεμπλοκάρει. Σκέφτομαι δηλαδή ότι όταν χρειαστεί να παίξει θα τα δώσει όλα για να κερδίσει έστω και λίγο τον Μπαρτζώκα. Εγώ αυτό είδα και στον Χαραλαμπόπουλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως ο μόνος θρασύς για όσο έπαιξε. Μπορεί και όχι, έκανα μια σκέψη.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 13, 2020 11:19 am

Ο Πρίντεζης αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 2 παιχνίδια παίζει πάνω από 20 λεπτά. Κάθε άλλο παρά παραγκωνισμός λέγεται αυτό.

0
angel9

sophomore

Παρ Νοέμ 13, 2020 11:36 am

golitog7 έγραψε:
Ο Πρίντεζης αν εξαιρέσουμε τα τελευταία 2 παιχνίδια παίζει πάνω από 20 λεπτά. Κάθε άλλο παρά παραγκωνισμός λέγεται αυτό.
Εγώ δεν το έθεσα σωστά...Στα δύο τελευταία ματς όμως έχει μέσο όρο 8 λεπτά όπου ήταν δύο παιχνιδια στα οποία εύκολα θα μπορουσε να δωσει πόντους μέσα απο τη ρακετα αλλα και να τραβηξει ατομα πανω του. Είναι ο μόνος παιχτης μας που αποτελει φοβητρο μεσα στη ρακετα, οποτε ακουμπησει μπαλα αυτοματα πανε 2 ατομα πανω του και μπορει να δημιουργηθουν ελευθερα σου

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Νοέμ 13, 2020 11:53 am

angel9 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Εγώ δεν το έθεσα σωστά...Στα δύο τελευταία ματς όμως έχει μέσο όρο 8 λεπτά όπου ήταν δύο παιχνιδια στα οποία εύκολα θα μπορουσε να δωσει πόντους μέσα απο τη ρακετα αλλα και να τραβηξει ατομα πανω του. Είναι ο μόνος παιχτης μας που αποτελει φοβητρο μεσα στη ρακετα, οποτε ακουμπησει μπαλα αυτοματα πανε 2 ατομα πανω του και μπορει να δημιουργηθουν ελευθερα σου
Κι ο Σάσα είναι όμως εξαιρετικός, όπως ήταν κι ο Ζαν-Σαρλ σε αυτά τα δύο ματς. Δε γίνεται να παίζουν όλοι. Όπως και για τον Λαρεντζάκη που αναφέρθηκες είχαμε χθες 11 παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον 9 λεπτά. Ε δε γίνεται να μπαίνουν κι οι 12. Ίσα ίσα προσωπικά πιστεύω πρέπει να κλείσει και λίγο παραπάνω το rotation. McKissic και Σάσα νομίζω θα μπορούσαν να παίζουν 3-4 λεπτά μ.ό. παραπάνω απ' ότι μέχρι στιγμής με όσα έχουν δείξει.

0
Weekendman

champion
Reactions: 439

Παρ Νοέμ 13, 2020 2:05 pm

Όσο λείπει ο Χάρισον που τον φέραμε για να δίνει πολλές λύσεις στο μακρινό σουτ, και επειδή ο ΜακΚισικ είναι βασικό επιθετικό όπλο ακόμα και σε αυτόν τον Ολυμπιακό που οι πόντοι μοιράζονται κομμουνιστικά, θα βόλευε να έχουμε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται τον Βεζένκοφ αντί του Πρίντεζη.

0
angel9

sophomore

Παρ Νοέμ 13, 2020 2:33 pm

Δεν διαφωνώ με όσα λέτε, αλλά χθες με έναν κακό τζενκινς που έκανε άσκοπα φαουλ και χωρίς να βοηθάει επιθετικά, πόσο χειρότερος θα ήταν ο λαρεντζακης;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Παρ Νοέμ 13, 2020 3:42 pm

Εγώ χαίρομαι που επιτέλους η ομάδα βρήκε λύση σε ένα πρόβλημα που την ταλάνιζε πολύ καιρό. Επιτέλους υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις στο 4 πίσω από τον Πρίντεζη και δε χρειάζεται να τραβάει μόνος του κουπί ο Αι-Γιώργης. Για τον Βεζένκοφ το έχω ξαναπεί, τον είχα πουλέν όταν ήρθε, το καλοκαίρι δε με πείραζε να φύγει, αλλά τώρα τον βλέπω πάρα πολύ βελτιωμένο. Και στην άμυνα είναι καλύτερος και όχι χωνί και κυρίως στην επίθεση έχει βελτιωθεί πολύ με το τρίποντο να αγγίζει το 40%. Τελευταία φορά που είχαμε 4άρι να στάζει κανά τρίποντο ήταν ο Κιάμος-Petway, o Βεζέ προφανώς είναι πολύ καλύτερος σε κάθε aspect του παιχνιδιού. Και πλάκα πλάκα χθες που κοίταζα τα στατιστικά του, είδα ότι έχουμε γεννηθεί με μια μέρα διαφορά :D

Και από την άλλη έχεις και τον Livio που αποδεικνύεται το 4-5άρι που θέλαμε. Πρέπει να τον δούμε και με αντιπάλους ανώτερης δυναμικότητας φυσικά, αλλά το έλεγα και στο προηγούμενο παιχνίδι, αυτός ο παίκτης προσθέτει μάκρος και ύψος στη ρακέτα, χθες ήταν πάρα πολύ καλός. Το θετικό είναι ότι ο Μπαρτζώκας μοιάζει να έχει βρει πάνω κάτω τους ρόλους Σπανούλη-Πρίντεζη και οι δύο χρησιμοποιούνται υποδειγματικά, αν και κακά τα ψέματα φέτος η ομάδα έχει λειτουργικότερο ρόστερ και περισσότερες επιλογές από άλλες χρονιές.

Στα θετικά η εμφάνιση Παπ, ο McKissic όλα τα λεφτά, ενώ μου αρέσει που εντάσσει και τον Χαραλαμπόπουλο. Γενικά το rotation έχει ανοίξει αρκετά και δεν το έχουμε πληρώσει, αντίθετα βρίσκουμε αρετές παικτών. Στα αρνητικά το σκωτσέζικο ντους του Σλούκα μέχρι τώρα, από την άλλη φαίνεται ότι μπορεί να παίξει και είμαι αισιόδοξος ότι θα προσαρμοστεί με την ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Νοέμ 13, 2020 4:05 pm

angel9 έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Ο Πρίντεζης είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να παίξει με πλάτη., αλλά κακά τα ψέματα τα χρόνια έχουν περάσει, λιγα παιχνίδια είναι που θα παίζει 20 . Στα περισσοτερα 10λέπτα θα παίζει όπως και ο σπανούλης. Πρέπει να τους διαχειριστούμε σωστά αν θέλουμε να μας βοηθήσουν.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Νοέμ 13, 2020 6:33 pm

Τον Βεζενκοφ δεν τον πίστευα(και συνεχίζω να έχω ενδοιασμούς ως προς την σταθερότητα του) μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός και σημαντικότατος.
Τον Ζαν Σαρλ τον περιμενα, θεωρώ θα είναι από τις καλύτερες φετινές κινήσεις και σε πολλά παιχνίδια θα είναι x factor.
Για τον Σακ Μακ δεν έχω να πω πολλά για εμένα προσωπικά έχει γίνει ο αγαπημένος μου παίκτης.

Δεν θα πιάσω ξανά το θέμα του Σλούκα, όταν αποφασίσει να προσαρμοστεί ας παίξει, μέχρι τότε υπομονή και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει καθόλου η πνευματική προετοιμασία της ομάδας και εύχομαι να διορθωθεί στο μέλλον .

0
Μέχρι φέτος
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Παρ Νοέμ 13, 2020 7:13 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 13, 2020 6:33 pm
Τον Βεζενκοφ δεν τον πίστευα(και συνεχίζω να έχω ενδοιασμούς ως προς την σταθερότητα του) μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικός και σημαντικότατος.
Τον Ζαν Σαρλ τον περιμενα, θεωρώ θα είναι από τις καλύτερες φετινές κινήσεις και σε πολλά παιχνίδια θα είναι x factor.
Για τον Σακ Μακ δεν έχω να πω πολλά για εμένα προσωπικά έχει γίνει ο αγαπημένος μου παίκτης.

Δεν θα πιάσω ξανά το θέμα του Σλούκα, όταν αποφασίσει να προσαρμοστεί ας παίξει, μέχρι τότε υπομονή και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει καθόλου η πνευματική προετοιμασία της ομάδας και εύχομαι να διορθωθεί στο μέλλον .
Πιστεύω ότι παίκτες με το σουτ σαν το βεζένκοφ δεν τους αφήνεις. παρόλο που τον πίστευα δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλός

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”