Euroleague Round 12 Armani - Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

vforvendetta85
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 04, 2020 12:21 am

yorgos έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 12:10 am
titsokk έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 12:03 am
Έκλεισε το rotation επιτέλους και αποτυπώνεται χαρακτήρας.

Πολύ καλή νίκη αρκεί όπως είπε και προλαλησας να μη μας γίνει συνήθεια το μια κρύο μια ζεστή.

Ίδια ένταση παντού. Go greens. Θα πέσω σα πούπουλο αποψε
Εγώ με τη ζημιά που μου έκανε η Άλμπα θα πέσω σα κοντέινερ με μόλυβδο.
Αν σε παρηγορεί, δεν είσαι ο μόνος!

Στα του αγώνα, φοβερό 2ο ημίχρονο, δίκαιη νίκη που θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Τέτοιες νίκες τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών κι ελπίζω όλοι να πάρουν τα πάνω τους.

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Δεκ 04, 2020 12:23 am

Μεγάλη ανατροπή και νίκη, μπράβο ρε μάγκες!
Πολύ καλός και ο Βοβοριτς σήμερα,του άξιζε αυτό το διπλό.Υπομονη και δουλειά και όπου μας βγάλει.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
titsokk

a1greece
Reactions: 177
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 04, 2020 12:33 am

yorgos έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 12:10 am
titsokk έγραψε:
Παρ Δεκ 04, 2020 12:03 am
Έκλεισε το rotation επιτέλους και αποτυπώνεται χαρακτήρας.

Πολύ καλή νίκη αρκεί όπως είπε και προλαλησας να μη μας γίνει συνήθεια το μια κρύο μια ζεστή.

Ίδια ένταση παντού. Go greens. Θα πέσω σα πούπουλο αποψε
Εγώ με τη ζημιά που μου έκανε η Άλμπα θα πέσω σα κοντέινερ με μόλυβδο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έπαθα το ίδιο epic fail απόψε αλλά με τράβηξε από την κατάθλιψη η Παναθα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Δεκ 04, 2020 1:54 am

Για να καταλάβουμε τι εστι ευρωλιγκα, η Βαλένθια που νίκησε σχεδον με 100αρα εμας και τη μπαρτσα, έχασε με 100 απο την αλμπα, η οποία αλμπα εβαλε 55 και έχασε με κατω τα χέρια προχθες από την Αρμάνι την οποία Αρμάνι νικήσαμε εμεις σήμερα ενώ είχαμε φάει 30αρα απο βιλερμπαν 2 μερες πριν και σχεδόν 100 απο την Βαλένθια όταν παίξαμε μαζι τους. Καταλαβαίνετε τι γίνεται??

Στα του ματς.. περα απο Νεντοβιτς που ο τύπος είναι αλλη κλάση και Παπαπέτρου που πρέπει να συνεχίσει να παιζει την σημερινή αμυνα και την αμυνα που έπαιζε περσι συνολικά και να αφήσει τις πολλές τζορντανιες μπροστα χαίρομαι που πολλοί παιχτες της ομαδας βελτιώνονται συνεχώς και ουσιαστικά παιζουν πανω απτο ταβάνι τους.

Μακ και Μποχω μαρεσαν πολυ μπρος και πίσω σημερα. Τιμιοτατοι, ενω κι ο Ρος αν και limited επιθετικά, αμυντικά ειναι κτήνος ο τύπος.

Μητογλου, Παπαγιάννης και Ουαιτ εξαιρετικοί σημερα και αισθητά βελτιωμένοι. Περα της νίκης είναι μεγάλο κέρδος για την ομαδα η φετινή τους εμφάνιση.

Για τον Μπεντιλ δεν εχω σχηματίσει άποψη ακομα, μαρεσει γενικα, νομιζω θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση μας στο ποστ αλλα ίσως τον άλλαζα για ένα 3/2αρι με σουτ τύπου Γιακα Μπλαζιτς , Νιελς Γκιφαι ή Σταν Οκογιε.

Τον άλλον που θα άλλαζα για εναν από αυτούς τους 3 είναι ο Φοστερ. Οχι επειδη δεν ήταν καλός, οκ απο τραυματισμό έρχεται, ουτε επειδη δεν ειναι σταθερός, είναι η πρώτη του χρονιά στην ευρωλιγκα αλλωστε.. Αλλα επειδη δεν ειναι ο παιχτης που μας λείπει, δεν εχει οφ μπαλ παιχνίδι, το σουτ του ειναι ανάλογα τη μερα του και θέλει πολύ ωρα τη μπαλα στα χερια. Ελπίζω να με διαψεύσει αμεσα!!

Αυτος ομως για τον οποίο απο την αρχή μέχρι το τέλος ειχα την ιδια αρνητική άποψη ειναι ο Ογκαστ. Εξαιτίας του κανουμε τωρα τον Μητογλου 5αρι με το ζόρι. Πραγματικά θα θελα να δω σε τι επίπεδα θα έφτανε η άμυνα μας με έναν mobile center στη θεση του στυλ Αλφα Καμπα.

ΥΓ. Όπως και να χει αυτους εχουμε, με αυτούς πορευόμαστε. Και δεν εχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Θέλω να δω που μπορούμε να φτάσουμε και τους παιχτες μας να εξελίσσονται μερα με την μερα. Και μαζί τους φυσικα να εξελιχθεί κι ο κοουτς μας που χρειάζεται εμπιστοσύνη και χρονο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nemesakos

nba
Reactions: 39

Παρ Δεκ 04, 2020 11:25 am

Για τον Φόστερ πάντως θα έλεγα λίγο να κάνουμε υπομονή.. Εδώ κάναμε με διάφορους Μπλουμς, Πάβλοβιτς, Φελντέιν, Μπανκς και πόσους ακόμα σε καλύτερα ρόστερ...

Ο Φόστερ έχει δείξει δείγματα ότι στη μέρα του μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο. Και αν το δούμε σε ένα γενικότερο πλαίσιο τέτοιου είδους παίκτες υπάρχουν σχεδόν σε κάθε ομάδα, που τους έχουμε δει να πηγαίνουν από 30άρες σε 0 στο επόμενο ματς, από 30λεπτα σε 5λεπτα με το ζόρι.

Σϊγουρα ο Φόστερ έχει βασικές ελλείψεις στο τακτικό κομμάτι και δη στην αμυντική του συμπεριφορά. Εκεί για να μένα θα πρέπει να υπάρξει κατακόρυφη βελτίωση και μετά θα είναι αρκετά χρήσιμος. Δεν μιλάω για την προσωπική του άμυνα αλλά για την αντίληψη της φάσης.

Εμένα μου αρέσει σαν παίκτης. Στα 2 τελευταία ματς είναι με μια προπόνηση έπειτα από 20 μέρες εκτός. Ας κριθεί λίγο πιο επιεικώς...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Δεκ 04, 2020 12:07 pm

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο αξίζει πίστωση χρόνου είναι οι τρομερές εμφανίσεις που έκανε στην αρχή της χρονιάς. Ειδικά μέσα στην Βαρκελώνη ήταν συγκλονιστικός, σαν πρωτάρης στην Ευρωλίγκα είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του μέχρι να πάρει τα "μέτρα" της διοργάνωσης. Εκτός του τραυματισμού του μην ξεχνάτε ότι άλλαξε 2 φορές ο άσσος δίπλα του και μάλιστα πάντα με παίκτες που είναι score first.

Δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει, εγώ θα τον ανενεωνα από φέτος και για του χρόνου, πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα παίξει πολυ πανω από αυτό που λέει το συμβόλαιο του.

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Δεκ 04, 2020 12:48 pm

εμενα ο φοστερ μου αρεσει. και την αμυνα του θα παιξει και θα τρεξει και στην επιθεση στην καλη του μερα θα τα σταζει.

το προβλημα δεν ειναι αυτο, ειναι οτι υπαρχει παικτης παρομοιος με αυτον (ο μακ) ενω και ο μποχω ειναι 1-2 και οχι καθαρος ασσος. με λιγα λογια εχουν μαζευτει 5 παικτες στο 1-2 και ολοι τους πιο πολυ ειναι 2 και καποιοι 1-2 (μποχω, μακ, φοστερ, νεντο, καλαιτζακης), ενω και ο σαντ ρος παιζει ουσιαστικα στο 1 ενω δεν ειναι.

και να γυρισει και να ειναι καλα δυσκολα θα βρει πανω απο 10 λεπτα. αντε 1 στα 5-6 ματς να βαλει 2-3 σουτ με το που μπει και να παιξει παραπανω. αλλα για να φαει χρονο απο νεντο-μακ-σαντρος δεν ειναι, ενω και ο μποχω 10-15 λεπτα θα τα παιρνει καθως ειναι ο μονος που βλεπει πρωτα γηπεδο και μπορει να οργανωσει και λιγο.

ισως να περιμενουμε κανα μηνα να δουμε και τα κοψιματα του nba και αν δεν δωσει κατι ο φοστερ σε αυτο το διαστημα, ισως μια αλλαγη με εναν καθαρο οργανωτη-δημιουργο και καθαρο ασσο θα μας εκανε καλυτερους.

το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουμε ενα ακομα αθλητικο σεντερ. ειναι κριμα τωρα που μητογλου και παπαγιαννης ειναι ανεβασμενοι και βελτιωμενοι να μην μπορουν να παιξουν μαζι γιατι ο μητογλου αναγκαστικα πρεπει να παιζει μονο στο 5, αφου ο ζαχαριας περα βρεχει!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Δεκ 04, 2020 2:20 pm

Το Φόστερ το σταυρώνουν τώρα που έπαιξε ένα ματς εντελώς ανέτοιμος (δε θα έβαζε καν στολή αν δεν είχαμε κάνει την πατάτα με το Μακ) κι άλλο ένα με μια προπόνηση. Αφήστε να επανέλθει το παιδί στις προπονήσεις και να πιάσει ρυθμό. Όσο ήταν υγιής δεν έπαιζε απλά καλά, αλλά ήταν και πολύ καλός αμυντικά, που δεν του το είχαμε. Εντάξει, θα βρει λιγότερο χρόνο τώρα, αλλά και ταρυματισμοί θα υπάρξουν, και ιοί και καταποντισμοί, είναι παιδί που μπορεί να προσφέρει και στα λεφτά του είναι και vfm.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
MaJesty23

euroleague
Reactions: 27
Αγαπημένος παίκτης: M.J23, D.Rose, Klaw,

Παρ Δεκ 04, 2020 5:21 pm

Τον Φόστερ τον σταυρώνω εγω :D ! Δεν είναι θέμα ταλέντου(που και για αυτό αμφιβάλλω) αλλά θέμα προσήλωσης στο παιχνίδι...Δεν είναι συγκεντρωμένος στην άμυνα/περιστροφές και είναι πραγματικά turnover machine στην πάσα...
Σορρυ guys αλλά για αυτό δεν φταίει κανένας τραυματισμός.Είναι θέμα στοχοπροσήλωσης !

Υπάρχει πρωτογενής ύλη(δυνατά πόδια ,αξιοπρεπές drive ,συμπαθητικό σούτ) αλλά βλέπω έλλειψη σε άλλα εξίσου σημαντικά.

Στα του παιχνιδιού ,ανέλπιστη νίκη ισχύει βάσει του πρώτου ημιχρόνου.Οταν πλησιάσαμε στα τελευταία 6-7 λεπτα,έριξα ενα στοιχηματάκι "ρε λες?" και το πιασα.

Δεν μου αρεσε για αλλη μια φορά ο Παπαπέτρου ...Ναι οκ τριποντέλα κρισιμη ,αλλά γίνεται υπερβολική κατάχρηση τρίπλας και η ομάδα κολλάει ,για να κάνει γιούρια στα 5sec.Σορρυ αλλά δεν εισαι ο Mike James ,δεν έχεις τέτοιο ατομικό ταλέντο στο 1vs 1.
Πολύ καλός ο Μακ...Ειναι εκπληκτικός ,στην αναλογία πόντων /προσπαθειών για σουτ.Και ο γλυκός Κοιλίτσας, ειναι και decent στην άμυνα.
Καλός και ο Νεμάνια!Οταν καθαριζει το μυαλό του,πραγματικά είναι απόλαυση...έχει ηγετική στόφα και είναι η ατμομηχανή μας ξεκάθαρα.
Καλος και ο Ντίνος...Εξελίσσεται συνέχεια και όσο παίρνει χρόνο ,τόσο θα βλέπουμε και νέα πράγματα και καλύτερη απόδοση.
Παπατζόν ,τι φάση με την περιφερειακή άμυνα?Εχω μείνει έκπληκτος με την βελτιώση του...τρομερά πλάγια βήματα ,σωστη αμυντική στάση ...χτές έκανε αλλη μια φορά δουλειά που δεν καταγράφεται. Στο παρελθον τον έχω κράξει για το worth ethic του. Φετος θέλω να με βουλώνει,να κάνω κολοτούμπες !! :shot:

Eαν παρουμε Ζαλγκιρις ,Αλμπα και μια decent εμφάνιση με Ρεάλ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος.Η ομάδα όπως εχω ξαναπει χτίζει φέτος για να δρέψει καρπούς μελλοντικά...!Δεν έχω απαιτήσεις ,μονο να βλέπω μαχητικότητα :peace:

0
I stich up myself and I do it again...
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Παρ Δεκ 04, 2020 7:04 pm

Εμενα μου εχει δημιουργηθεί ένα ερώτημα.. Ο Μητογλου τελικα είναι καλύτερος ως 4αρι ή 5αρι? Σε ποια θέση θα πρέπει να παιζει περισσότερο? Δηλαδή, ο παο μελλοντικά θελει σεντερ διπλα στον Παπαγιαννη ή αυτος ειναι ο Μητογλου και δεν το ξέρουμε?

Δηλαδή πως θα ταν καλύτερα δομημένη η front court μας?

Με:
Ουαιτ , Μπεντιλ
Παπαγιαννης , Μητογλου

Ή με:
Ουαιτ , Μητογλου
Παπαγιαννης , Καμπα

Στην μια ο Μητο θα παιζει με τον Μπεντιλ και στην άλλη με τον Καμπα. Δεν μιλάω για θεμα ποιότητας αλλα για θεμα χαρακτηριστικών. Θελει βαρύ 4αρι διπλα του ή ελαφρύ 5αρι?

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Σάβ Δεκ 05, 2020 4:36 pm

Fun fact

Από τα 2400 δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόνο για 20.

I love this game :bball:

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”