Τον Φόστερ τον σταυρώνω εγω

! Δεν είναι θέμα ταλέντου(που και για αυτό αμφιβάλλω) αλλά θέμα προσήλωσης στο παιχνίδι...Δεν είναι συγκεντρωμένος στην άμυνα/περιστροφές και είναι πραγματικά turnover machine στην πάσα...
Σορρυ guys αλλά για αυτό δεν φταίει κανένας τραυματισμός.Είναι θέμα στοχοπροσήλωσης !
Υπάρχει πρωτογενής ύλη(δυνατά πόδια ,αξιοπρεπές drive ,συμπαθητικό σούτ) αλλά βλέπω έλλειψη σε άλλα εξίσου σημαντικά.
Στα του παιχνιδιού ,ανέλπιστη νίκη ισχύει βάσει του πρώτου ημιχρόνου.Οταν πλησιάσαμε στα τελευταία 6-7 λεπτα,έριξα ενα στοιχηματάκι "ρε λες?" και το πιασα.
Δεν μου αρεσε για αλλη μια φορά ο Παπαπέτρου ...Ναι οκ τριποντέλα κρισιμη ,αλλά γίνεται υπερβολική κατάχρηση τρίπλας και η ομάδα κολλάει ,για να κάνει γιούρια στα 5sec.Σορρυ αλλά δεν εισαι ο Mike James ,δεν έχεις τέτοιο ατομικό ταλέντο στο 1vs 1.
Πολύ καλός ο Μακ...Ειναι εκπληκτικός ,στην αναλογία πόντων /προσπαθειών για σουτ.Και ο γλυκός Κοιλίτσας, ειναι και decent στην άμυνα.
Καλός και ο Νεμάνια!Οταν καθαριζει το μυαλό του,πραγματικά είναι απόλαυση...έχει ηγετική στόφα και είναι η ατμομηχανή μας ξεκάθαρα.
Καλος και ο Ντίνος...Εξελίσσεται συνέχεια και όσο παίρνει χρόνο ,τόσο θα βλέπουμε και νέα πράγματα και καλύτερη απόδοση.
Παπατζόν ,τι φάση με την περιφερειακή άμυνα?Εχω μείνει έκπληκτος με την βελτιώση του...τρομερά πλάγια βήματα ,σωστη αμυντική στάση ...χτές έκανε αλλη μια φορά δουλειά που δεν καταγράφεται. Στο παρελθον τον έχω κράξει για το worth ethic του. Φετος θέλω να με βουλώνει,να κάνω κολοτούμπες !!
Eαν παρουμε Ζαλγκιρις ,Αλμπα και μια decent εμφάνιση με Ρεάλ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος.Η ομάδα όπως εχω ξαναπει χτίζει φέτος για να δρέψει καρπούς μελλοντικά...!Δεν έχω απαιτήσεις ,μονο να βλέπω μαχητικότητα