Κατά τα άλλα, νομίζω οτι συνήλθε κάπως στο δεύτερο ο Παναθηναικός. Είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός στην Μαδρίτη χωρίς Παπαγιάννη, οπότε αρκεί νομίζω για αρχή να προσπαθήσει να κρατηθεί κοντά στο σκορ, αν γίνεται και σε μονοψήφιες διαφορές.
Day 22: Real - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
Να πούμε κι έναν μπράβο στον Λάσο για την δουλειά που κάνει παραδοσιακά με νέους παίχτες. Πάρα πολύ βελτιωμένος ο Alocen σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Φαίνεται οτι είναι ακόμα ενα επιτυχημένο πρότζεκτ του Λάσο και μάλιστα σε ένα περιβάλλον που θα μπορούσε να παίρνει όποιον φτασμένο παίχτη θέλει. Όμως ανάμεσα σε μεταγραφές και εκατομμύρια, προσπαθεί να δουλεύει και με νέους παίχτες.
Κατά τα άλλα, νομίζω οτι συνήλθε κάπως στο δεύτερο ο Παναθηναικός. Είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός στην Μαδρίτη χωρίς Παπαγιάννη, οπότε αρκεί νομίζω για αρχή να προσπαθήσει να κρατηθεί κοντά στο σκορ, αν γίνεται και σε μονοψήφιες διαφορές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Τετ Ιαν 27, 2021 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Το παιχνίδι γύρισε με σχήμα νεντοβιτς φοστερ με δυο δυάρια. Δυστυχώς ξαναμπήκε ο μακ και τέλος το ματς
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SARAS1989 την Τετ Ιαν 27, 2021 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Σημάδια ζωής από τον Foster σήμερα. Εντάξει, όχι και σούπερ εμφάνιση, αλλά τουλάχιστον πρώτη φορά παίζει τόσο καλά ίσως τους τελευταίους 2-2,5 μήνες.
Αυτός πάντως που συνεχίζει την πτώση του παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται να είναι ο Mack. Ειδικά από το ματς με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και μετά τα έχει σπάσει από το τρίποντο.
Αυτός πάντως που συνεχίζει την πτώση του παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται να είναι ο Mack. Ειδικά από το ματς με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και μετά τα έχει σπάσει από το τρίποντο.
0
2
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html