Τι να του πουν; Βασιλάρα δε βλέπεσαι και λέμε να κερδίσουμε και κανένα ματς φέτος, κάνεις λίγο στην μπάντα; Λες να μην το ξερει; Δε συζήτησε με τον κόουτς το καλοκαίρι; 16 λεπτά παίζει και συνήθως είναι χάλια, σε τι τον κορόιδεψαν; Δε νομίζω ότι κοτζάμ Σπανούλης δεν ξέρει πόσο πρέπει να παίζει και αν βλέπεται ή όχι. Ο άνθρωπος θέλει να σπάσει τα ρεκόρ του και είναι πολύ τίμιο αυτό κι αναμενόμενο. Από κει και πέρα ούτε θύμα καμία πλεκτάνης είναι ούτε τίποτε.manj13 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 27, 2021 12:26 amΝα ΒΓΟΥΝ και να ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ φιλε μου...ΑΝΤΡΙΚΑ....και πιστευω ο Σπανουλης εχει αρκετα μεγαλα κακαλα για να το διαχειριστει και ν αποφασισει...Για να ΜΗΝ ζησουμε deja vu μια παλια ιστορια ντροπης στους Αμπελοκηπους και αλλη μια συνεντευξη αυτη τη φορα στο γιο του Συριγου μετα απο καποια χρονια.......yorgos έγραψε: ↑Τετ Ιαν 27, 2021 12:19 am
Κάτσε ρε manj, farewell tour κάνουμε ή πα΄ζιουμε στην Ευρωλίγκα με στόχο να κερδίσουν κανένα ματς; Ο Σπανούλης δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν, ειδικά απέναντι στον γρήοφορ Σέρχι, τον ξαφνικοpullupjumper Πάντερ και τον αίλουρο Ντιλέινι, έκανε 3 φάουλ σε 3 άμυνες. Να τον έχει μέσα γιατί; Το ματς προσπαθούσε να πάρει ο Μπαρτζώκας, δεν ήταν σε μουσείο.
Ο Σπανούλης φέτος σουτάρει χειρότερα από τον Σαντ Ροος, δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν παρότι το προσπαθεί, ό,τι λ΄γες ασίστ δίνει ισοσκελίζονται από τα λάθη του (πολλές φορές μετράνε διπλά, όπως σήμερα στο τρανζίσιον), δεν είναι πια σίγουρος ούτε από τις βολές και πάλι παίζει 16' μέσο όρο. Mε εξαλιρεση το ΜακΚίσικ είναι ο χειρότερος σουτέρ της ομάδας, γιατί να τον βάλει παραπάνω, για να ξεφτιλιστεί; Δηλαδή σήμερα θα ήταν αξιοπρεπές να τον βλέπουμε να κυνηγάει το Σέρχι ή να ψάχνει να βρει από πού σηκώθηκε ο Πάντερ; Ο Μπαρτζώκας δουλεύει και κρίνεται από τις νίκες που παίρνει και την εικόνα που παορυσιάζει, δεν μπορεί να ρισκάρει περεταίρω ήττες για να σπάσει το Α ή το Β ρεκόρ ο Σπανούλης. Καλά κάνει ο Σπανούλης και παίζει όσο μπορεί, καλά κάνει κι ο Μπαρτζώκας και τον βάζει όταν θεωρεί ότι θα είναι λιγότερο επιζήμιος.
Για το Γκάλη τα έχει πει ο Παύλος. Τεράστιο εγώ, δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι πλέον δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του, ήδη στο Τελ Αβίβ τον είχε παίξει όβερ πλέι ο Σιγάλας και δεν είχε αγγίξει τη μπάλα. Ζητούσε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, απομάκρυνση προπονητή, δεν είναι εύκολο για τέτοια μεγέθη να αποδεχθούν ότι δεν μπορούν. Ξέρω πχ ότι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκου΄δεν επιτρεπόταν να τρέχει κανείς μρποστά από τον 39χρονο Γκάλη, ε δε γίνεται να λειτουργεί έτσι μια ομάδα. Αν ο Γκάλης δεν είχε την αξιοπρέπεια να καταλάβει ότι πια δεν ήταν γι αυτό το επίπεδο, ορθώς τον είχαν στον πάγκο. Παρεμπιπτόντως ήμουν μέσα στο ΜΕτς εκείνο το απόγευμα, το ματς παιζόταν στον πότνο (μέχρι που μπήκε ο Κουούσμα και το καθάρισε με 5/6 τρίποντα ή κάτι τέτοιο), δεν ήταν ματς για να μπει ο Γκάλης κι αν δεν πάει καλά τι να κάνουμε.
4 χρόνια αργότερα, βαθιά μέσα στο retirement του ο Γκάλης δήλωνε ότι "και τώρα να μπω να παίξω, κάνω τη διαφορά". Ε άμα δεν το καταλαβαίνει από μόνος του τι να κάνουμε, ου γαρ ερχεται μόνον.