Την εξήγησα τη λογική, θαρρώ. Έφυγε κακήν κακώς (κι άδικα) ως "πελάτης¨ του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι κάτι που θέλει να το αφήσει πίσω (εμπράκτως).shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 03, 2020 3:24 pm
Δηλαδή αν χάσει την Παρασκευή τι θα γίνει; Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτι και κακώς αν υπάρχει σαν σκέψη στην ομάδα. Ότι δηλαδή υπάρχει κάτι να ισοφαριστει και αυτο γιατί αν έρθει ανάποδο αποτέλεσμα μπαίνεις σε μια εσωστρέφεια χωρίς κανένα λόγο και αιτία.
Νέα αρχή κάνει ο Μπατζωκας φέτος και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Καλό θα ήταν η τοξικότητα κάποια στιγμή να τελειώσει
Σχετικά με την τοξικότητα που λες τα έχουμε πει πολλές φορές και συμφωνούμε.
Γι΄αυτό άλλωστε χρησιμοποίησα τη λέξη "ποδοσφαιρικούς" ως επίθερο πριν το " φίλους¨. Τα λέει όλα, νομίζω.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει στο μυαλό του η ήττα στο ματς στο ΟΑΚΑ. ΠΑρόλα αυτά, αν χάσει, θα είναι αρκετά πιο εύπεπτη σχετικά με αυτή από τη Ζαλγκίρις.*Όσο ακόμα στο μυαλό των φιλάθλων δεν έχει γίνει το απαραίτητο γύρισμα διακόπτη από τα περασμένα χρόνια, στη φετινή χρονιά. Σε μια χρονιά που οι έδρες θα λένε από λίγα ως τίποτε.Ενίοτε θα γυρνάνε και μπούμεραγκ για τους "γηπεδούχους¨.
*Το δύσκολο θα είναι ότι το κοντέρ θα γράφει 0-2 κόντρα σε αντίπαλους με χαμηλότερα μπάτζετ. Εξακολουθώ να θεωρώ μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό για το ματς στο ΟΑΚΑ. Το γράφω εγκαίρως διότι μου αρέσει να εκτίθεμαι.