Θα συμφωνήσεις κι εσύ μαζί μου ότι όπως το θέτεις εδώ, έχει σημαντική απόκλιση από τον τρόπο που το έθεσες στο προηγούμενο σου ποστ- όπου λίγο- πολύ φαινόταν ως βαρίδι. Εξού κι η παρέμβασή μου και τα περί Γαλλικών μου.ssoulliss έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 17, 2020 4:11 pm
Αυτό το είχα διαβάσει πέρυσι σε άρθρο (πριν υπάρξει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού), το οποίο όταν το βρώ θα το ανεβάσω. Ήθελαν να τον ξεφορτωθούν τον Γάλλο και η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν αποδεκτή και από τις δύο πλευρές. Δεν λέω ότι ήταν παλτουδιά εκεί στη Lyon, αυτό που θέλω να πω είναι πως η ASVEL είχε αποφασίσει να αλλάξει σελίδα και ο Yabusele τους έδωσε την αφορμή (μέχρι στιγμής και αυτός ψάχνεται). Άλλωστε ο Jean-Charles είναι ο παίκτης σύμβολο τους σ'αυτή τη δεκαετία (με τις περισσότερες συμμετοχές). Και πως θα μπορούσε ο Paker να φερθεί άσχημα σε κάποιον που συνυπήρξαν (όχι αγωνιστικά μιας και δεν έπαιξε ποτέ εκεί) μαζί στο San Antonio
.

Α προπό που λένε στη χώρα του (καθόλα ένοχου) πατέ και της μπαγκέτας εδώ είναι ένα φόρουμ που αν έχω ξεκούραστο μυαλό (τα γαλλικά δεν είναι στις πρώτες μου γλώσσες) τού ρίχνω κάνα βλέφαρο. Για την αμπάσκετη

Όλα τα ποστ που διάβασα από φίλους της Βιλερμπάν, έχουν τη μορφή παραπόνων για τη φυγή ενός τόσο σημαντικού παίκτη στο ζωγραφιστό.
http://basketinforum.com/viewtopic.php? ... start=5745
Με ενδιαφέρει πολύ να τον δω ως 4αρι, μαζί με Χάρισσον και Τζένκινς. Ως 5αρι ελπίζω να μη χρειαστεί,

Σε κάθε περίπτωση, είναι το μοναδικό στοίχημα για τον Μπαρτζώκα, φέτος. Παίζει και να μη του βγει. Πως και πως περιμένω να τον δω να παίρνει παιχνίδια και θα τον ξανακουβεντιάσουμε.