γιατι δινει ο ουαιτ spacing στον παπαγιαννη; δεν λεω οτι δεν ειναι καλυτερος σουτερ του μητογλου, αλλα οχι οτι ειναι και σουτερ ο ουαιτ.yorgos έγραψε: ↑Τετ Δεκ 23, 2020 3:10 amΓενικά δεν είμαι καθολου φαν του Μπεντερ, αλλά η λογική είναι ότι δίνει spacing στον ασουτο Χαντερ. Ο Μητογλιυ δε δίνει στον Παπαγιάννη και είμαστε πιο ασουτο ομάδα από τη Μακαμπι. Αλλά ένας από τους λόγους που η Μακαμπι είναι τόσο χειρότερη φέτος είναι ότι παίζουν αγυμναστα βύσματα σαν τον Μπεντερ.
ο μητογλου αδικειται παρα πολυ φετος. και ειδικα στα τελευταια ματς ισα που παιζει ενα 10λεπτο και δεν ξερω γιατι. εχω σκεφτει οτι ισως το κανουν για να μην κανει πολυ καλη σεζον φετος και ζητησει πολλα το καλοκαιρι ή δεχθει καποια προταση μεγαλη απο εξω. το ενδεχομενο να εχει κλεισει ηδη με οσφπ μου φαινεται πολυ μικρο.
τωρα οσον αφορα την ομαδα μπορω να πω ειμαστε ατυχοι. μας πεφτουν πολλα ματς σερι σε λιγες μερες και απορω που δεν ζητανε αναβολη για μια ημερα μετα. δηλαδη θα ηταν δυσκολο να πηγαινε σημερα το ματς αφου κυριακη βραδυ παιζαμε στο μεσολλογγι; το εχουμε πληρωσει πολυ αυτο γιατι το στυλ μπασκετ που παιζουμε απαιτει παρα πολυ ενεργεια, τρεξιμο και επαφες και σιγουρα δεν μπορεις να παιζεις ετσι σε ολα τα ματς, ειδικα οταν εχεις παιξει τοσα συνεχομενα ματς.
θα μπορουσαμε ευκολα να ειχαμε 3 νικες παραπανω και να ειμασταν για 8αδα, αλλα ακομα και ετσι δυσκολα θα μπαιναμε. θεωρω οτι στοχος μας απο δω και περα πρεπει να ειναι η ανανεωση των ελληνων (παπαπετρου, μητο, παπατζον), η δημιουργια ελληνικου κορμου και το δεσιμο τους (αν μεινουν οι 3 προηγουμενοι θα το πετυχουμε αυτο) και τελος να κρατησουμε και καποιους απο τους φετινους ξενους μας (οπωσδηποτε μακ, σαντ ρος και μπορεσουμε νεντο).
και οσες νικες κανουμε καλες θα ειναι για την ψυχολογια.