6η αγωνιστική - Euroleague 2020-21
Συντονιστής: Captains
- benchwarmer
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Απόψε θα τα βρει σκούρα η Βαλένθια, εφόσον ταίσουν Τόκο κ Μίλου.
Για τη Ρεάλ τα είπαμε σε άλλο τόπικ. Το ματς στη Λυών δεν μπορώ να το ¨δω¨καθόλου. Αίνιγμα το πως θα φανεί η Βιλερμπάν.
Και τη Μακάμπι τη βλέπω σε καλύτερη κατάσταση από τη Φενέρ χωρίς να μου βγάζει και σιγουριά ότι είναι το απόλυτο φαβορί.
Για τη Ρεάλ τα είπαμε σε άλλο τόπικ. Το ματς στη Λυών δεν μπορώ να το ¨δω¨καθόλου. Αίνιγμα το πως θα φανεί η Βιλερμπάν.
Και τη Μακάμπι τη βλέπω σε καλύτερη κατάσταση από τη Φενέρ χωρίς να μου βγάζει και σιγουριά ότι είναι το απόλυτο φαβορί.
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανακοινώνω προβλέψεις, σημειώστε για να παίξετε τα αντίθετα:
Μακάμπι - Φενέρ: Το έχω ξαναγράψει ότι μου αρέσει πολύ το ρόστερ της Φενέρ, όπως και ο Κοκόσκοφ όταν δεν ουρλιάζει "fthe fucking foul" και δεν αφήνει το Σαντάμ Μαδούρο στη θέση του. Δεν τη θεωρώ φαβορί απέναντι στο Σφαιρό, αλλά μου αρέσει ο Πιερ, που με το Μπαρτέλ στα πιτς θα πάρει χρόνο και προσπάθειες. Πιστεύω under, αν δεν έχουμε καμία παράτα.
Ρεάλ-Μπάγερν: Πιστεύω πως θα το πάρει η Ρεαλ. Δεν παίζει ούτε ο Ντεκ, θα δούμε μπόλικο Τομπκινς, χρήσιμο για τα ατομικά (θυμίζω ότι δεν παίζει ούτε ο Ράντολφ) και μάλλον και Γκαρούμπα. Ο στοιχειωδώς καλός Ταβάρες δεν αντιμετωπίζεται από τη Μπάγερν και θέλω να δω πόσο γρήγορα θα φορτωθεί με φάουλ ο Ρέινολντς, πιστεύω θα τον στοχοποιήσουν.
Χιμκι-Ερυθρός: Σβεντ εντός έδρας, μετά από ματς που τα έσπασε, μυρίζει Σβεντοκατάσταση, 20+ σουτ. Το ερώτημα είναι ποιος θα σταματήσει τους περιφερειακούς του Ερυθρού (Αυτός! 1-0). Πιστεύω στον άσο, αλλά βασικά θα παίξω το Σβεντ στο ριμπ+ασ+πον = τείνει στο άπειρο κι ας τα σπάσει.
Ολυμπιακός-Εφές: Δεν ξέρουμε ποιοι θα κατέβουν από την Εφές ακόμη, δύσκολο το ματς, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Λάρκιν. Πιστεύω ότι ο Μίσιτς δε θα είναι τόσο άθλιος όσο ήταν σε άλλα ματς και θα τον τιμήσω, ειδικά αφού Λάρκιν και Σιμον δε θα παίξουν φουλ λεπτά (μάλλον!) και ο Μπαλμπάι καθόλου.
Μπασκόνια-Μπάαρτσελόνα: Δεν τα παρατάνε ποτέ οι ομάδες του τρελοκοτσιδά Ιβάνοβιτς, ομοίως και η Μπασκόνια που τα έχει πάει πολύ καλά απέναντι στους μπλαουγκράνα φέτος. Η Μπαρτσελόνα δεν πείθει ακόμη (αν και θα το βρει κάποια στιγμή με τέτοιο ρόστερ και τέτοιο κόουτς). Δεν πιστεύω τίποτε, δεν παίζω τίποτε είμαι ελεύθερος (και άφραγκος, αφού δε θυμόμουν το μικρό όνομα της Χρονοπούλου)
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις: Μεγάλο ερωτηματικό πώς θα εμφανιστεί η Βιλερμπάν, χου νόουζ μπόιζ; Μ' αρέσει το όβερ του Κόουλ σε ριμπ-ασ-πον . Το +10.5 της Βιλερμπάν δίνει 1.45 και άρα όμορφα συνδυάζεται με κάποιο άλλο "ασφαλές" 1.40 από κάποιο άλλο ματς για να δώσει ένα αξιοπρεπές 2.03.
ΤΣΣΚΑ-Βαλένθια: Λογικά θα θυσιαστεί ο Σενγκέλια να κυνηγάει τον Ντούμπλιεβιτς και η ΤΣΣΚΑ θα το πάρει εύκολα. Στα εντός είναι καλός ο Τζέημς και δε βλέπω ποιος θα τον μαρκάρει. Θα τον ετιμήσω κι αυτόνανε (ανενάνενα).
Μακάμπι - Φενέρ: Το έχω ξαναγράψει ότι μου αρέσει πολύ το ρόστερ της Φενέρ, όπως και ο Κοκόσκοφ όταν δεν ουρλιάζει "fthe fucking foul" και δεν αφήνει το Σαντάμ Μαδούρο στη θέση του. Δεν τη θεωρώ φαβορί απέναντι στο Σφαιρό, αλλά μου αρέσει ο Πιερ, που με το Μπαρτέλ στα πιτς θα πάρει χρόνο και προσπάθειες. Πιστεύω under, αν δεν έχουμε καμία παράτα.
Ρεάλ-Μπάγερν: Πιστεύω πως θα το πάρει η Ρεαλ. Δεν παίζει ούτε ο Ντεκ, θα δούμε μπόλικο Τομπκινς, χρήσιμο για τα ατομικά (θυμίζω ότι δεν παίζει ούτε ο Ράντολφ) και μάλλον και Γκαρούμπα. Ο στοιχειωδώς καλός Ταβάρες δεν αντιμετωπίζεται από τη Μπάγερν και θέλω να δω πόσο γρήγορα θα φορτωθεί με φάουλ ο Ρέινολντς, πιστεύω θα τον στοχοποιήσουν.
Χιμκι-Ερυθρός: Σβεντ εντός έδρας, μετά από ματς που τα έσπασε, μυρίζει Σβεντοκατάσταση, 20+ σουτ. Το ερώτημα είναι ποιος θα σταματήσει τους περιφερειακούς του Ερυθρού (Αυτός! 1-0). Πιστεύω στον άσο, αλλά βασικά θα παίξω το Σβεντ στο ριμπ+ασ+πον = τείνει στο άπειρο κι ας τα σπάσει.
Ολυμπιακός-Εφές: Δεν ξέρουμε ποιοι θα κατέβουν από την Εφές ακόμη, δύσκολο το ματς, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Λάρκιν. Πιστεύω ότι ο Μίσιτς δε θα είναι τόσο άθλιος όσο ήταν σε άλλα ματς και θα τον τιμήσω, ειδικά αφού Λάρκιν και Σιμον δε θα παίξουν φουλ λεπτά (μάλλον!) και ο Μπαλμπάι καθόλου.
Μπασκόνια-Μπάαρτσελόνα: Δεν τα παρατάνε ποτέ οι ομάδες του τρελοκοτσιδά Ιβάνοβιτς, ομοίως και η Μπασκόνια που τα έχει πάει πολύ καλά απέναντι στους μπλαουγκράνα φέτος. Η Μπαρτσελόνα δεν πείθει ακόμη (αν και θα το βρει κάποια στιγμή με τέτοιο ρόστερ και τέτοιο κόουτς). Δεν πιστεύω τίποτε, δεν παίζω τίποτε είμαι ελεύθερος (και άφραγκος, αφού δε θυμόμουν το μικρό όνομα της Χρονοπούλου)
Βιλερμπάν - Ζαλγκίρις: Μεγάλο ερωτηματικό πώς θα εμφανιστεί η Βιλερμπάν, χου νόουζ μπόιζ; Μ' αρέσει το όβερ του Κόουλ σε ριμπ-ασ-πον . Το +10.5 της Βιλερμπάν δίνει 1.45 και άρα όμορφα συνδυάζεται με κάποιο άλλο "ασφαλές" 1.40 από κάποιο άλλο ματς για να δώσει ένα αξιοπρεπές 2.03.
ΤΣΣΚΑ-Βαλένθια: Λογικά θα θυσιαστεί ο Σενγκέλια να κυνηγάει τον Ντούμπλιεβιτς και η ΤΣΣΚΑ θα το πάρει εύκολα. Στα εντός είναι καλός ο Τζέημς και δε βλέπω ποιος θα τον μαρκάρει. Θα τον ετιμήσω κι αυτόνανε (ανενάνενα).
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς Ντιό, Φρίμαν και Κόουλ κατέβηκαν οι άνθρωποι στα γκαρντ, δηλαδή τους 3 καλύτερους γκαρντ τους, χωρίς τον καλύτερο σουτέρ τους το Χάουαρντ και λείπει και ο Λομάζ και ο Στράζελ ήταν αμφίβολος. Παρόλα αυτά, απέναντι σε μια Ζαλγκίρις σκορποχώρι σήμερα, έχουν παίξει πολύ καλά, με ωραίους συνδυασμούς και όπως πάντα πολλή αθλητικότητα. Ωραίος και ποιοτικός ο Γιαμπουσέλε για τον οποίο έχει γίνει τόσος χαμός, αλλά το κλου είναι ο Φαλ βέβαια που κάνει πλάκα.
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- ssoulliss
- Reactions: 4004
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τους μάτιασες, yorgosyorgos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 29, 2020 8:12 pmΧωρίς Ντιό, Φρίμαν και Κόουλ κατέβηκαν οι άνθρωποι στα γκαρντ, δηλαδή τους 3 καλύτερους γκαρντ τους, χωρίς τον καλύτερο σουτέρ τους το Χάουαρντ και λείπει και ο Λομάζ και ο Στράζελ ήταν αμφίβολος. Παρόλα αυτά, απέναντι σε μια Ζαλγκίρις σκορποχώρι σήμερα, έχουν παίξει πολύ καλά, με ωραίους συνδυασμούς και όπως πάντα πολλή αθλητικότητα. Ωραίος και ποιοτικός ο Γιαμπουσέλε για τον οποίο έχει γίνει τόσος χαμός, αλλά το κλου είναι ο Φαλ βέβαια που κάνει πλάκα.

Εντωμεταξύ η Zalgiris πλην Ολυμπιακού και Valencia όλες τις υπόλοιπες ομάδες τις βρήκε με πολλά κρούσματα ή πολλούς τραυματισμούς (και τις κέρδισε). Πάντως στην άμυνα συνεχίζει την πετυχημένη συνταγή των Obradovic, Messina και εσχάτως Jasikevicius. Πολύ πίεση και άμυνα στα όρια του φάουλ (ειδικά στην περιφέρεια).

0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλό εργαλείο ο Γκέμπεν, βοήθησε πάνω στον Φαλ που είχε... 11 κερδισμένα φάουλ, σε κάποια φάση ήταν σα να βλέπεις το Σακίλ. Με τέτοιο Γκριγκόνις και Γουόκαπ πώς να χάσεις, απέναντι σε εξουθενωμένη περιφέρεια, της οποίας τα σωματικά προσόντα εξαφανίστηκαν όταν πέθαναν από την κούραση. Η Ζαλγκίρις σουτάρει λίγα και σωστά τρίποντα, γυρίζει τη μπάλα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και παρότι είναι περιορισμένου ταλέντου, απέναντι σε ομάδες που ψάχνονται, την κάνει τη δουλειά, έχοντας και την τύχη να μην έχει σοβαρές απώλειες .
0
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχαμε 2 Φενέρ απέναντι στην Μακάμπι, αυτή με το δεινοσαυρέ σχήμα που παρατάχθηκε με τον Βέσελι στο 4 και διευκόλυνε τον Σφαιρόπουλο στην άμυνα, και το light με σμολ-φόργουορντ στην θέση 4 με το οποίο η Φενέρ έβρισκε αρκετά σουτ. Το πόσο αναποτελεσματική ήταν η Μακάμπι στην επίθεση το καταλαβαίνεις από το ότι μάζεψε 21 επιθετικά ριμπάουντ παίζοντας βόλει που θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι, κρίμα που έπρεπε να παίξει και μπάσκετ.
1
1

- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς που λες. Δε ξερω για εσας αλλά προσωπικά όσο βλέπω τους παικτες να βαριούνται να παιξουν αλλο τόσο βαριέμαι να τους βλέπω και εγώ. Η χαρα ότι ξεκίνησε το μπασκετάκι πάλι αρχίζει να φεύγει και βλέποντας πλέον πιο αντικειμενικά τους αγωνες, νομίζω ότι οι παικτες απλά περιμένουν πότε θα ξανα σταματήσει η διοργάνωση. Η δικαιολογία της διακοπης που είχαμε για τις μέτριες εμφανίσεις δεν ισχύει πλέον.Weekendman έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 29, 2020 11:02 pmΕίχαμε 2 Φενέρ απέναντι στην Μακάμπι, αυτή με το δεινοσαυρέ σχήμα που παρατάχθηκε με τον Βέσελι στο 4 και διευκόλυνε τον Σφαιρόπουλο στην άμυνα, και το light με σμολ-φόργουορντ στην θέση 4 με το οποίο η Φενέρ έβρισκε αρκετά σουτ. Το πόσο αναποτελεσματική ήταν η Μακάμπι στην επίθεση το καταλαβαίνεις από το ότι μάζεψε 21 επιθετικά ριμπάουντ παίζοντας βόλει που θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι, κρίμα που έπρεπε να παίξει και μπάσκετ.
1
1