jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 14, 2021 11:09 pm
Εντωμεταξύ, δεν ξέρω γιατί ο Μεσίνα (απ' ότι λέγεται) έχει πρόβλημα με τον Ταρζέφσκι. Μου αρέσει πολύ ο παίχτης, νομίζω είναι απο τους καλύτερους ψηλούς στην διοργάνωση. Γιατί να τον διώξει ο Μεσίνα;
Συγνώμη αλλά διαφωνώ σε όλες τις διαστάσεις με τον συγκεκριμένο παίχτη. Για την ακρίβεια απορώ γιατί τον κράτησε και φέτος. Για μεγαλύτερη ακρίβεια απορώ, πως κατάφερε αυτός ο παίχτης να έχει τόσα χρόνια συμβόλαιο σε ομάδα ευρωλίγκας. Αλλά ΟΚ, Αρμάνι είναι αυτή τα αποτελέσματά της είναι γνωστά.
Επιθετικά δεν έχει σουτ, πάσα (συγκεκριμένα κάνει περισσότερα λάθη από τις επιθέσεις που συμμετέχει), ποστ παιχνίδι ενώ τα σκριν του είναι ετεροχρονισμένα και σε λάθος χώρο. Στο μόνο που είναι καλός είναι γρήγορος και αλτικός και εκμεταλλεύεται τις αλευ ουπ πάσες που του βγάζουν οι ως συνήθως κορυφαίοι γκαρντ που έχει η Αρμάνι αντε και κανένα τιπ σουτ μετά από επιθετικό ριμπάουντ.
Αμυντικά μπορεί να τον ποστάρει μέχρι και ο Ταιρον Μπογκιουζ, ενώ αν τον βγάλεις από το ζωγραφιστό είναι σαν να βάζεις τρικλοποδιά σε βρέφος που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα. Οπότε ο εκάστοτε προπονητής είναι αναγκασμένος να τον παρκάρει στο ζωγραφιστό ώστε να εκμεταλλευτεί το μόνο καλό στοιχείο, που είναι το ψηλό παιχνίδι. Και ενώ είναι καλός μπλογκερ και ριμπάουντερ στα κρίσιμα παθαίνει κοκομπλόκο. Πολλά παιχνίδια πέρσυ έχασε η Αρμάνι γιατί ο συγκεκριμένος δεν μπορούσε να καθαρίσει ένα κρίσμο αμυντικό ριμπάουντ. Αυτά.
Είπαμε ο Μεσίνα κοουτσάρει στην δικιά του φανταστική διάσταση αλλά από μπάσκετ κάτι κατέχει.