RipCity έγραψε: ↑Τρί Μαρ 30, 2021 12:45 pm
Πραγματικά διαφωνώ στα πάντα
Τα παρουσιάζεις όπως βολεύουν. Για τον Grant πχ δεν το έκαναν για rental και του πρόσφεραν 60Μ συμβόλαιο, αλλά επέλεξε να πάει Detroit. Δηλαδή τώρα θες να μου πεις δεν άξιζε ο Grant late 1st round pick σε ένα ντραφτ μάλιστα που οι Nuggets πήραν δύο παίκτες στον πρώτο γύρο, τους Hampton και Νnaji? Ήταν ακριβό το τίμημα πραγματικά? Και η επιτυχία συγκυρία μάλιστα. Τι hate είναι αυτό?
Οι Nuggets καλά κάνουν και ανταλλάζουν 1st round picks, αφού έχουν από τις νεότερες ομάδες της λίγκας σε ότι αφορά το βασικό τους κορμό. Murray, Morris, Porter, Jokic, Harris ήταν όλοι μαξ 25 όταν έγινε αυτό και αν είχε μείνει ο Jerami θα ήταν ακόμη ένας σε αυτό το ηλικιακό group. Σα να λέμε δεν άξιζε που έδωσαν ότι έδωσαν για Gordon τώρα, επειδή μπορεί να φύγει ο Gordon σε ένα χρόνο. Ε τι να κάνουν να μην ξαναπάρουν παίκτες με ένα χρόνο συμβόλαιο γιατί μπορεί σε 5 χρόνια να τους βγει καλός αυτός που θα επιλέξουν στο 18-20 του ντραφτ?
O Nurkic δε σερνόταν και στην τελική ακόμη και να σερνόταν ήταν ένας ψηλος που ήρθε από τη Βοσνία και ακόμη μάθαινε τη λίγκα. Είχε μάλιστα και θέματα τραυματισμών. Είχε δείξει όμως όταν έπαιζε σοβαρά δείγματα ταλέντου και άξιζε την υπομονή, ενώ στοίχιζε κανά 2Μ τίποτα δηλαδή. Μετά υπήρχαν θέματα συμπεριφοράς όταν μπήκε στο κάδρο για τα καλά ο Jokic και τον ξεφόρτωσαν, οπότε το εκμεταλλεύτηκαν οι Blazers και βγήκαν κερδισμένοι. Αλλά ακόμη κι έτσι εν τέλει ο Nurkic μια μέσα, δυο έξω ήταν ενώ με τον Plumlee στο rotation έφτασαν τελικούς Περιφέρειας. Πανάξια μάλιστα κι όχι συγκυριακά. Με ωραίες ανατροπές και ωραίο μπάσκετ κόντρα σε δυνατές ομάδες.
Για τον Γκραντ πάω πάσο. Αγνοούσα τελείως ότι οι Νάγγετς μάτσαραν την προσφορά, αλλά δεν ήθελε ο παίχτης, οπότε έχεις δίκαιο.
Η φούσκα δημιούργησε όλες τις συνθήκες για απρόβλεπτες καταστάσεις και αποτελέσματα, χωρίς να παραγνωρίζω το γεγονός ότι οι Ναγγετς ήταν και είναι καταπληκτική ομάδα χρίζοντάς τους μάλιστα και φέτος φαβορί για τελικούς περιφέρειας. Όσο και αν η σειρά των 7 αγώνων αποσβένει αυτή τη θεωρία δεν παύει να σημαίνει ότι η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη.
Το λες και μόνος σου ότι κερδισμένοι από τον Νούρκιτς βγήκαν οι Μπλέιζερς. Εγώ, όμως δεν ανέφερα τον Νούρκιτς τόσο σαν αποτυχημένο τρέιντ, όσο για να αναδείξω ότι τον Νούρκιτς τον πίστευαν και τον περίμεναν να εξελιχθεί πάνω από τον Γιόκιτς με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος και τελικά να κάνουν ένα σκοτωμένο τρέιντ. Μπορεί τότε να στοίχιζε 2Μ αλλά ήταν και η τελευταία χρονιά συμβολαίου. Αν αποφάσιζε ο Καρνισόβας να τον βγάλει στην αγορά το καλοκαίρι που είχε αναλάβει το πιο πιθανό να έβγαιναν κερδισμένοι και οι Νάγγετς. Τώρα όταν μου λες ότι με τον Πλάμλι έφτασαν τελικούς δύσης, είναι σαν να λέμε ότι οι Λέικερς πήραν πρωτάθλημα με τον Μακ Γκι.
Για τον Μίτσελ παίρνω σαν δεδομένο την αρχική σου τοποθέτηση ότι οι Νάγγετς καλώς έπραξαν.
Επειδή είναι και θρεντ των Μπουλς, εγώ εμμένω στην αρχική μου θέση ότι είναι μία κακή κίνηση, που δεν βλέπω σαν στόχο να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα, αλλά να εκμεταλλευτεί περισσότερο τις ανορθογραφίες των ανταγωνιστών. Κοίτα μόνο μην κάνει κανένα 0-8 στο προσεχές διάστημα με το πρόγραμμα "μανίκι" που έχει και μετά κυνηγάνε την Ουάσιγκτον για τα play-in.