Λίστα Τραυματιών
Phoenix Suns: Dario Saric (εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν), Torrey Craig (day-to-day) / Milwaukee Bucks: Donte DiVincenzo (εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν)
Πιθανότητα Νίκης (σύμφωνα με το ESPN's Basketball Power Index)
Phoenix Suns 45% / Milwaukee Bucks 55%
Ιστορικό Αναμετρήσεων
Game 1
Game 2
Πηγές: espn.com, basketball-reference.com
(το παρών θέμα θα ανανεωθεί με οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί στα παραπάνω πριν την αναμέτρηση)
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιούλ 11, 2021 11:14 pm
από mixalisgate7
Ο Κρεγκ εκτός απροόπτου θα παίξει.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 5:08 am
από nikolas12
Αποφεύγουν τη σκούπα οι Bucks εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι με 22 πόντους μπροστά με μόλις την τέταρτη περίοδο να μένει σε έναν τελικό που εξελίσσεται σε blowout. Τρομερός Γιάννης με 34 πόντους, ακολουθεί Holiday με 19 και Middleton με 15, οι βασικοί των Suns τραγικοί, ο Crowder μόνο πολύ εύστοχος με 4/5 τρίποντα, αλλά ο Booker τραγικά άστοχος με 10 πόντους έως τώρα και 1/7 τρίποντα. Για να δούμε μήπως έχουν ψωμί οι Τελικοί.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 5:24 am
από reignman
Ε δεν γινεται σε καθε αγωνα να εχουν 7/12 τριποντα
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 8:23 am
από yorgos
Εμφάνιση Γιάννη που θύμισε Σακίλ σε επιδραστικότητα, προσωπικά ήταν το καλύτερο ματς που τον έχω δει ποτέ. ΤΡΟΜΕΡΟΣ.
Δεν αντέχει σε κριτική το ματς, οι Σανς δεν έκαναν τίποτε σωστά, ο Μπαντ άφησε εκτός το Λόπεζ για μεγάλο διάστημα (έπαιξε πολύ junk time) κι έπαιξε με τον Πόρτις που ήταν ολόσωστος στην άμυνα κι έδωσε κι 11 ποντάκια. Στο τέταρτο με τη διαφορά στους 20+ φαντάζομαι δεν ήμουν ο μόνος που κοιτούσε το Γιάννη μην τραυματιστεί πουθενά.
Αναμενόμενα εύκολη νίκη των Μπακς, για να δούμε το 4ο, πιστεύω πως θα είναι πιο ανταγωνιστικοί οι Σανς.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 9:31 am
από pan24
Ο Γιάννης είναι τρομερός σε αυτή τη σειρά, χτες που ανέβηκαν επιθετικά και οι Jrue, Middleton το πήραν εύκολα.
Έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία για ομάδα στο 0-2 και χωρίς εμπειρία τελικών, ακόμα και όταν η διαφορά πήγε στους 4 την ξανανέβασαν.
Credit και στον Bud για το ότι ήδη έχει δοκιμάσει τα πάντα στην άμυνα και το τρικ με την ενεργοποίηση του Teague στα 2 τελευταία παιχνίδια. Είδα στατιστικό ότι στο Game 2 οι Suns είχαν 13 ελεύθερα corner 3, σε αυτό μόλις 2.
Ο Γιάννης κάνει ό,τι θέλει τον Ayton και γενικά μέσα στην ρακέτα, όσο του επιτρέπουν να το κάνει αυτό παίζουν με τη φωτιά.
Το θέμα είναι αν μπορούν να το αλλάξουν. Οπως παίζουν φέτος δύσκολα στήνεις τοίχο και επιπλέον αν βάλεις τον Bridges και τον Crowder μαζί με τον Ayton στην ρακέτα για να στήσουν τοίχο θα κάνεις την ζωή εύκολη σε Middleton και Jrue.
Είναι και ο Γιάννης που μετά από 2 χρονιές με μεγάλες κατραπακιές σε playoffs δείχνει πλέον να ξέρει πως να διαβάσει playoff άμυνες.
Πέρα από σκορ και ποσοστά είναι εντυπωσιακό ότι στα playoffs έχει λάθη στον μέσο όρο του της regulara(3.3 με μέσο όρο 3.4) και στα 3 παιχνίδια με Suns έχει 2.3
Οι Suns το πάλεψαν όσο μπορούσαν, ο Crowder είχε και 6/7 τρίποντα μάλλον για να ρεφάρει το 0/8 του game 1 αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά.
Η εντολή στον Jrue να πηγαίνει με τον Paul μέχρι και στα αποδυτήρια δείχνει να δουλεύει. Επειδή είναι ο Point God πάλι καλά παίζει αλλά όχι με τόση άνεση όπως στο Game 1.
Οι Bucks θα είχαν χτυπήσει στα ίσια και το Game 2 αν οι Suns δεν σούταραν τόσο καλά τότε.
Όλο το παιχνίδι ήταν αυτό
Το επόμενο σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο.
Αν γίνει το 2-2 η σειρά ξαναρχίζει.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 10:26 am
από mixalisgate7
Αν και οι Μπακς κέρδισαν με 20 πόντους, η νίκη τους δεν ήταν εύκολη. Ξύπνησαν σ' αυτό το ματς ο Μίντλετον και ο Χόλιντει, ο δεύτερος ήταν κομβικός όταν έβαλε τρία σερί τρίποντα όταν μείωσαν οι Σανς. Το Φοίνιξ έχοντας σε κακή μέρα τον Μπούκερ δεν μπορούσε να μείνει μέχρι τέλους στον αγώνα, σωστή κίνηση να μην παίξει στην τελευταία περίοδο και να ξεκουραστεί. Επίσης δεν βοήθησαν και Πέιν και Μπρίτζες, ενώ ο Κρεγκ ήταν φανερά ανέτοιμος.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 10:35 am
από Conan1982
Οι Μπακς παίζουν και τον Γιάννη όλο και πιο ορθολογικά όσο περνούν τις σειρές, έχει μειώσει και κατά πολύ τα τρίποντα που παίρνει όπως και τα λάθη που κάνει. Πόσο πιο καλά να παίξει πλέον; Τα πάντα θα κριθούν για τους Μπακς αν οι Μίντλετον και Χολιντέυ κατορθώσουν να παίξουν και οι 2 καλά στα 2 από τα 3 απόμενα παιχνίδια για να πάμε τουλάχιστον σε game 7.
Εκτός από τον Γιάννη πάντως ωριμάζει και ο Μπαντ, κάνει προσαρμογές, δοκιμάζει πράγματα σε άμυνα και επίθεση, και να χάσουν δεν νομίζω να τίθεται πλέον θέμα μη παραμονής του και του χρόνου.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 12:49 pm
από Sharp Shooter
Το είχαμε πει πως ο Ντάριο είναι πολύ σημαντική απώλεια. Ο Ayton όντας μόνος στην ρακέτα πρέπει να προσέχει τα φάουλ και παράλληλα να κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην πρώτη του σεζόν στα πλέι οφς. Αν συνεχιστεί το πάρτι των Μπακς στις δυο ρακέτες, οι Σανς θα χρειαστούν τους Μπούκερ-Πολ σε πολύ καλή μέρα αν θέλουν να αποτρέψουν την ισοφάριση.
Αριθμητικά πάντως στους ψηλούς έχουν σοβαρό θέμα. Το πρωτάθλημα είναι ρευστό όσο ποτε, έχει πολλά ψωμιά η σειρά ακόμα.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 1:44 pm
από golitog7
Αποκλείεται να συνέχιστεί το πανηγύρι με τον Γιάννη που γράφει 40αρες για πλάκα σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι Σανς θα κλείσουν την ρακέτα τους. Τώρα τείχος θα είναι αυτό, φράχτης δεν ξέρω. Αν οι Μπακς καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν αυτό με τον Μίντλετον κατά κύριο λόγο, τον Χόλιντει κατά δεύτερο ή βάζοντας στην εξίσωση κανάν σουτέρ τύπου Forbes μένει να το ανακαλύψουμε στο Game 4.
Τι σου ζητάμε ρε cash να ούμε, μαύρες ορχιδέες??? Ένα παιχνιδάκι 35+ ζητήσαμε.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 2:32 pm
από Sharp Shooter
Εγώ πάλι πιστεύω πως το πανηγύρι του Γιάννη μόλις άρχισε. Πλέον πατάει καλύτερα στα πόδια του και όσο θα παίρνει λεπτά θα εμπιστεύεται και περισσότερο το γόνατό του.
Στην αντίπερα όχθη ο Ayton είναι απελπιστικά μόνος στη ρακέτα και μην ξεχνάμε πως είναι 22 μόλις ετών και rookie στα πλέι οφς. Αν τον μαρκάρει αυτός δεν έχει τη δύναμη και το κορμί να τον ακολουθήσει. Αν τον μαρκάρουν οι πλάγιοι των Σανς (Crowder πχ) ενώ έχει δύναμη και κορμό, υστερεί σε ύψος.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 3:58 pm
από SteveNashidis
Η ρακέτα άνοιξε για τον ΓΙάννη όταν χρεώθηκε το τρίτο φάουλ ο Ειτον. Υπήρχε που υπήρχε η αδυναμία στον σχεδιασμό του ρόστερ με 1,5 ψηλό (Ειτον , Σαριτς) τωρα εχουμε έναν. Και οι Μπακς χτύπησαν εκεί. Ενώ επιθετικά ο Έιτον ξεκίνησε τέλεια, αμυντικά δεν πρόσεξε και βγήκε εκτός.
Σε ένα σημείο που παίζαμε με 5 κοντούς πάλι φτάσαμε κοντά στο σκορ αλλά έπεσε η ψυχολογία όταν δε μπορέσαμε να πάρουμε τα ριμπαουντ. Στα ριμπαουντ υπήρχε μονο μία ομάδα. Οι Μπακς.
Φοβερός Γιάννης ο οποιος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το double team πήγαινε στον Μιντλετον και όχι σε αυτον. Ο Μοντυ επιλέγει για 3 συνεχόμενα παιχνίδια να "παγώσει" τον Κρις. Θα δουμε.
Αναμένω ανάλογη αντίδραση με Λεικερς και Κλιπερς όπου στο game 4 παίξαμε άμυνα σαν να μην υπαρχει αύριο. Ο Ειτον πρεπει να θυμηθεί πως είχε ανάλογη αντιμετώπιση με τους ψηλούς των Λεικερς και να παίξει όπως πρέπει.
Κάρφωμα Καμερον Τζονσον όπως Chambers . To μοναδικό κέδρος απο χθες.
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 4:25 pm
από ssoulliss
Το 82-76 με τους Suns να έχουν σφυγμό έγινε 101-76 σε περίπου 4 λεπτά με τους Suns να έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, παρατώντας το παιχνίδι. Οι Suns από την άλλη ακόμη και στα καλά τους παιχνίδια είχαν θέμα στην άμυνα με εξαίρεση ίσως ένα ή δύο παιχνίδια στα play-offs.
Οι Bucks είναι η ομάδα που μπορεί να παίξει εξαιρετική άμυνα συν ότι έχει Γιάννη (λες και δε χτύπησε καθόλου) σε οίστρο. Αυτό αν συνεχιστεί τους καθιστά σα φαβορί στη σειρά. Αν ειδικά ανεβούν στην επίθεση οι Holiday-Middleton δεν βλέπω πως μπορει να τους βάλει στοπ ο Monty.
Όλα μπορεί να συμβούν αλλά νομίζω πως δύσκολα οι Suns θα κάνουν άλλη νίκη στη σειρά (βαράτε αν πέσω έξω )
Re: ΝΒΑ Finals 2021 : Game 3 Phoenix @ Milwaukee
Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιούλ 12, 2021 7:44 pm
από papp7
Tην περιμενα την αντιδραση απο τους Bucks, εκτος του οτι οπως σωστα εχει αναφερθει ειναι ομαδα που ανεβαινει οσο περναει η σειρα, ηταν και ενα πρωτο do or die παιχνιδι γιατι σε περιπτωση που γινοταν το 3-0 μετα η επιστροφη θα ηταν σχεδον αδυνατη.Οντως ο Γιαννης παιζει πιο ωριμα χωρις να λειπουν οι στιγμες που προσπαθει να σκοραρει απεναντι σε ολη την ομαδα. Η αληθεια ειναι οτι οι Suns κοιτανε να μην μπει η ομαδα των Bucks στην επιθετικη εξισωση οσο αυτο γινεται και να σκοραρει με dominant εμφανισεις ο Γιαννης. Και η αληθεια ειναι οτι εφοσον εσυ εισαι στα στανταρ σου, μονο απο τον Γιαννη δεν χανεις, καλα κανει ο Μοντι.Χθες δεν ηταν το προβλημα τοσο στην αποδοση των ελαφιων αλλα οτι η ομαδα των Suns δεν κατεβηκε να παιξει ποτε, εκτος του Paul , Crowder, Ayton, Johnson οι υπολοιποι ηταν εκτος κλιματος.
Ωστοσο το επομενο παιχνιδι ειναι απο αυτα, που ενω εχει το μομεντουμ ο γηπεδουχος το χτυπανε οι Suns.Δεν ξερω αν κερδισουν, πιστευω ομως οτι θα παρουσιασουν πολυ καλυτερη εικονα σε αμυνα και επιθεση.Δεν συμφωνω με την αποψη οτι οι Suns δεν θα κανουν αλλη νικη στην σειρα, καθως θεωρω δεδομενο οτι και να χασουν στο επομενο, την εδρα τους θα την κρατησουν.Πιστευω επισης οτι απο εδω και περα θα παιξει ρολο και η κουραση και μεταξυ των 2 ομαδων οι Suns ειχαν περισσοτερες μερες συνολικα να ξεκουραστουν μεσα στις σειρες.Ο Γιαννης οντως γυρισε σαν να μην ειχε τραυμαστιστει ποτε, ομως ο τροπος που παιζει τον κανει να μενει απο δυναμεις ακομη και στην αρχη των παιχνιδιων, πχ χθες που ζητησε αλλαγη στα πρωτα 3 λεπτα για να παρει ανασες.
Κάρφωμα Καμερον Τζονσον όπως Chambers . To μοναδικό κέδρος απο χθες.
Sorry για το off topic αλλά ο Chambers όταν συγκρούστηκε με το σώμα του Jackson πήγε ακόμα ψηλότερα, κάτι που δεν βλέπω να γίνεται εδώ με τον Cam Johnson. Χώρια που είναι επιθετικό.