Όχι είχε 4 επιλογές μόνο, Home Condensed Game, Away Condensed Game, All Possessions (νομίζω αυτό διάλεξα) και 10 minute Condensed.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:26 amΝαι ζητάει στις εφαρμογές να ανοίξεις το gps για να δεις αγώνα. Γράφει ότι δεν μπορείς να το δεις αλλά τα περισσότερα κονσέρβα που είδα έπαιξαν κανονικά. Ίσως πατησες watch recap αντί για του αγώνα καθώς την πάτησα και εγώ έτσι.megapoxy έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 8:38 amΛίγο εκτός θέματος, αλλά στα πλει οφ υπάρχει σε διάφορα μέρη του κόσμου ένα μπέρδεμα με το league pass. Είδα αρχικά να παραπονιούνται αρκετοί χρήστες στο twitter πως δε μπορούν να δουν τα ματς (τους βγάζει geo restriction) ενώ και σε μένα στο 4ο ματς της σειράς που γινόταν νωρίς, ενώ είδα το πρώτο ημίχρονο στην τηλεόραση (σε συνδρομητικό κανάλι που δείχνει όλα τα ματς της postseason και 1-2 ματς κάθε μέρα της regular) επειδή έφτασε 4 η ώρα τα ξημερώματα κοιμήθηκα. Το επόμενο πρωί όταν μπήκα στο league pass να δω το 2ο "σε κονσέρβα" είχε ελάχιστες επιλογές και δε μπόρεσα να το δω ολόκληρο (έδειχνε μόνο το τέλος των επιθέσεων, παρέλειψε κιόλας κάποιες, είχε 15 λεπτά διάρκεια ως βίντεο του 2ου ημιχρόνου).
Δεν ξέρω αν παρόμοιο θέμα υπάρχει και στην Ελλάδα, χθες μου έβγαζε και μένα το μήνυμα πως "η μετάδοση δεν είναι δυνατή στην χώρα μου" αλλά αν κλίκαρα επάνω έπαιζε κανονικά ("live" βέβαια, δε δοκίμασα ως "κονσέρβα" ύστερα).
Έχει προβλήματα το λιγκ πας. Έδειχνε το σκορ της σειράς παρά το hide scores που έβαζες. Σου έρχονταν ειδοποιήσεις για το σκορ από δεκάλεπτο πάλι με το hide scores ενεργοποιημένο.
Για αυτό το Euroleague TV δεν έχει τίποτα και είναι ήσυχο.![]()
Τώρα στο ματς της Βοστώνης έχει 11 επιλογές πχ με αρκετές από αυτές να είναι ολόκληρο ματς (TNT, Hawks, Celtics, Mobile View και στα Κορεάτικα, Ισπανικά κτλ). Τώρα βγάζει 10 επιλογές σε εκείνο των Κινγκς, τεσπά δεν ξέρω τι συμβαίνει, γενικά ναι έχει θεματάρες, το πιο κουραστικό από όλα είναι πως όταν πάω να σκρολάρω να πάει λίγο μπροστά (σε ταιμ άουτ ή περιόδους) κολλάει και είτε με πάει πίσω στην έναρξη είτε προς το τέλος που τρώω και σπόιλερ αβέρτα βέβαια.