Offtopic ΝΒΑ Playoffs 2023

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 28, 2023 9:36 am

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 9:26 am
megapoxy έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 8:38 am
Λίγο εκτός θέματος, αλλά στα πλει οφ υπάρχει σε διάφορα μέρη του κόσμου ένα μπέρδεμα με το league pass. Είδα αρχικά να παραπονιούνται αρκετοί χρήστες στο twitter πως δε μπορούν να δουν τα ματς (τους βγάζει geo restriction) ενώ και σε μένα στο 4ο ματς της σειράς που γινόταν νωρίς, ενώ είδα το πρώτο ημίχρονο στην τηλεόραση (σε συνδρομητικό κανάλι που δείχνει όλα τα ματς της postseason και 1-2 ματς κάθε μέρα της regular) επειδή έφτασε 4 η ώρα τα ξημερώματα κοιμήθηκα. Το επόμενο πρωί όταν μπήκα στο league pass να δω το 2ο "σε κονσέρβα" είχε ελάχιστες επιλογές και δε μπόρεσα να το δω ολόκληρο (έδειχνε μόνο το τέλος των επιθέσεων, παρέλειψε κιόλας κάποιες, είχε 15 λεπτά διάρκεια ως βίντεο του 2ου ημιχρόνου).
Δεν ξέρω αν παρόμοιο θέμα υπάρχει και στην Ελλάδα, χθες μου έβγαζε και μένα το μήνυμα πως "η μετάδοση δεν είναι δυνατή στην χώρα μου" αλλά αν κλίκαρα επάνω έπαιζε κανονικά ("live" βέβαια, δε δοκίμασα ως "κονσέρβα" ύστερα).
Ναι ζητάει στις εφαρμογές να ανοίξεις το gps για να δεις αγώνα. Γράφει ότι δεν μπορείς να το δεις αλλά τα περισσότερα κονσέρβα που είδα έπαιξαν κανονικά. Ίσως πατησες watch recap αντί για του αγώνα καθώς την πάτησα και εγώ έτσι.

Έχει προβλήματα το λιγκ πας. Έδειχνε το σκορ της σειράς παρά το hide scores που έβαζες. Σου έρχονταν ειδοποιήσεις για το σκορ από δεκάλεπτο πάλι με το hide scores ενεργοποιημένο.

Για αυτό το Euroleague TV δεν έχει τίποτα και είναι ήσυχο. 😂
Όχι είχε 4 επιλογές μόνο, Home Condensed Game, Away Condensed Game, All Possessions (νομίζω αυτό διάλεξα) και 10 minute Condensed.
Τώρα στο ματς της Βοστώνης έχει 11 επιλογές πχ με αρκετές από αυτές να είναι ολόκληρο ματς (TNT, Hawks, Celtics, Mobile View και στα Κορεάτικα, Ισπανικά κτλ). Τώρα βγάζει 10 επιλογές σε εκείνο των Κινγκς, τεσπά δεν ξέρω τι συμβαίνει, γενικά ναι έχει θεματάρες, το πιο κουραστικό από όλα είναι πως όταν πάω να σκρολάρω να πάει λίγο μπροστά (σε ταιμ άουτ ή περιόδους) κολλάει και είτε με πάει πίσω στην έναρξη είτε προς το τέλος που τρώω και σπόιλερ αβέρτα βέβαια.

0
ggr

allstar
Reactions: 0
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 28, 2023 8:09 pm

Η τελευταία χρονιά που βρέθηκαν μαζί στους ημιτελικούς οι Celtics, Sixers, Knicks ήταν το μακρινό 1983, όταν και κατέκτησε η Φιλαδέλφεια το τελευταίο της πρωτάθλημα. Μπορεί να πει κάποιος ότι είναι η χρονιά των "ιστορικών" φέτος στην Ανατολή, μιας και αυτές οι τρεις ομάδες είναι οι παλιότερες της περιφέρειας. Το Μαϊάμι μπορεί να μην έχει ανάλογη παλαιότητα αλλά έχει τη μεγαλύτερη μπασκετική προσωπικότητα αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, τον μεγάλο Pat Riley.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 409
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Μάιος 13, 2023 7:55 am

Και κάποιοι, κάπου, ισχυρίζονται πως στη φούσκα του Orlando δεν παιζότανε πραγματικό μπάσκετ.....

2
2 Εικόνα
FIBA sucks!
ggr

allstar

Σάβ Μάιος 13, 2023 12:45 pm

Όντως, αν περάσει η Βοστώνη, έχουμε την τετράδα της φούσκας, πράγμα που δείχνει ότι δεν ήταν τυχαία η πορεία κάποιων ομάδων εκεί. Οι σταρ παραμένουν οι ίδιοι (Butler - Adebayo, James - Davis, Jokic - Murray, Tatum - Brown) και αυτό που έχει αλλάξει σε κάποιο βαθμό είναι το supporting cast.

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 508
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Μάιος 13, 2023 3:57 pm

Εάν συμβεί οι Lakers και οι Heat να παίξουν στους Τελικούς τότε θα έχουμε αφενώς την επανάληψη της Φούσκας, αφετέρου όμως θα έχουμε για πρώτη φορά το #7 της Δύσης και το #8 της Ανατολής να παίζουν εκεί, κάτι το οποίο θα είναι πρωτόγνωρο και ίσως μοναδικό στην ιστορία των ομαδικών σπορ.

Εάν παίξουν Celtics με τους Lakers θα έχουμε σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι της λίγκας και αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι ουδέτεροι φίλοι και παράγοντες. Όχι εγώ πάντως. :P

Εάν έχουμε όμως τους Nuggets κόντρα στους 76ers, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ιδανικά σε 7 παιχνίδια την κόντρα του Embiid με τον Jokic. Θα θυμήσει σε πολλούς την κόντρα Olajuwon-Robinson ή Olajuwon-Ewing ή Russell-Wilt. Για αυτό ας ελπίζουμε σήμερα να περάσουν οι Sixers. :P :D

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Μάιος 13, 2023 6:26 pm

ssoulliss έγραψε:
Εάν συμβεί οι Lakers και οι Heat να παίξουν στους Τελικούς τότε θα έχουμε αφενώς την επανάληψη της Φούσκας, αφετέρου όμως θα έχουμε για πρώτη φορά το #7 της Δύσης και το #8 της Ανατολής να παίζουν εκεί, κάτι το οποίο θα είναι πρωτόγνωρο και ίσως μοναδικό στην ιστορία των ομαδικών σπορ.

Εάν παίξουν Celtics με τους Lakers θα έχουμε σίγουρα το μεγάλο ντέρμπι της λίγκας και αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι ουδέτεροι φίλοι και παράγοντες. Όχι εγώ πάντως. :P

Εάν έχουμε όμως τους Nuggets κόντρα στους 76ers, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ιδανικά σε 7 παιχνίδια την κόντρα του Embiid με τον Jokic. Θα θυμήσει σε πολλούς την κόντρα Olajuwon-Robinson ή Olajuwon-Ewing ή Russell-Wilt. Για αυτό ας ελπίζουμε σήμερα να περάσουν οι Sixers. :P :D
Σέλτικς-ΛεΜπρον θα έχουμε φοβάμαι. Εγώ θέλω το Νικόλα τον παιδαρά να το πάρει μόνος του χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ συμπαίκτη αλ-σταρ, το χοντρό παιδάκια από τη Σερβία να τους πάρει τα σώβρακα, μετά να μπουν και τα αδέρφια του μέσα να τους δείρουν όλους σε WWF style, να ανάψουν και τσιγάρα να χορέψουν Μπρέγκοβιτς να κάτσουν και σταυροπόδι στο κέντρο σαν το Φάνη με τη σαγιονάρα στο κέντρο του γηπέδου και να ξεκινήσει ο Γιόκιτς τη συνέντευξη Τύπου με τη φράση " Λοιπόν π..νες!"

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
ggr

allstar

Σάβ Μάιος 13, 2023 7:12 pm

ssoulliss έγραψε:

Κι όμως το φετινό Celtics - Lakers θα ήταν ωραίο με φόντο το 18ο πρωτάθλημα. Έχουν δεκατρία χρόνια να αναμετρηθούν στους τελικούς, δεν έγινε πρόσφατα για να μιλήσουμε για επανάληψη και μονοτονία. Μια στο τόσο χρειάζεται ένα ιστορικό :) . Αν όμως βρεθούν φέτος, θα είναι η πρώτη φορά που θα υποστηρίξω τους Λέικερς, μιας και μου αρέσουν περισσότερο φέτος. Η προτίμηση μου όμως είναι Λέικερς - Σίξερς.

0
ggr

allstar

Κυρ Μάιος 14, 2023 8:37 am

Τα φετινά πλέι οφ απέδειξαν ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στο τρίποντο για να φτάσεις μακριά. Οι Lakers και οι Νuggets είναι ομάδες που δεν επιχειρούν πάρα πολλά τρίποντα αλλά βασίζονται και στο mid range παιχνίδι τους για να κρατηθούν κοντά στο σκορ και να κερδίσουν. Στο 6ο παιχνίδι ανάμεσα σε Lakers και Warriors η ομάδα του Λος Άντζελες σούταρε με ποσοστό 50% στα τρίποντα (13/26) αλλά παρόλα αυτά έμεινε πιστή στο πλάνο της και δεν παρασύρθηκε από το ποσοστό, ώστε να κάνει κατάχρηση. Ακόμη και το Μαϊάμι, που επιχειρεί περισσότερα τρίποντα από τις δύο δυτικές, βασίζεται σε έναν σταρ που το δυνατό του σημείο δεν είναι το τρίποντο.
Ίσως λοιπόν να ήρθε και το τέλος εποχής του μπάσκετ που βασιζόταν στην κατάχρηση του τριπόντου και να επιστρέψει πάλι στις βασικές του αρχές. Καταλαβαίνω ότι ένας παίχτης σαν τον Curry ήταν φοβερό ταλέντο και έκανε αυτά τα πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να τα κάνουν όλοι.Σίγουρα το τρίποντο είναι σημαντικό όπλο αλλά είχαμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε δυστοπικά σχήματα χωρίς σέντερ (βλ. Χιούστον) ή ομάδες να σουτάρουν τρίποντα χωρίς αύριο λόγω μαθηματικών υπολογισμών. Στο πέμπτο παιχνίδι ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Φιλαδέλφεια, ο Χόρφορντ είχε 0/7 σουτ και όλα ήταν τρίποντα. Μιλάμε για τον σέντερ της ομάδας. Ελπίζω η Φιλαδέλφεια σήμερα να στείλει άλλη μια ομάδα που κάνει κατάχρηση του τριπόντου στο σπίτι της.

Να και ένα σχετικό βίντεο

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 508
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Μάιος 14, 2023 11:22 am

ggr έγραψε:
Κυρ Μάιος 14, 2023 8:37 am
Τα φετινά πλέι οφ απέδειξαν ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι μόνο στο τρίποντο για να φτάσεις μακριά. Οι Lakers και οι Νuggets είναι ομάδες που δεν επιχειρούν πάρα πολλά τρίποντα αλλά βασίζονται και στο mid range παιχνίδι τους για να κρατηθούν κοντά στο σκορ και να κερδίσουν. Στο 6ο παιχνίδι ανάμεσα σε Lakers και Warriors η ομάδα του Λος Άντζελες σούταρε με ποσοστό 50% στα τρίποντα (13/26) αλλά παρόλα αυτά έμεινε πιστή στο πλάνο της και δεν παρασύρθηκε από το ποσοστό, ώστε να κάνει κατάχρηση. Ακόμη και το Μαϊάμι, που επιχειρεί περισσότερα τρίποντα από τις δύο δυτικές, βασίζεται σε έναν σταρ που το δυνατό του σημείο δεν είναι το τρίποντο.
Ίσως λοιπόν να ήρθε και το τέλος εποχής του μπάσκετ που βασιζόταν στην κατάχρηση του τριπόντου και να επιστρέψει πάλι στις βασικές του αρχές. Καταλαβαίνω ότι ένας παίχτης σαν τον Curry ήταν φοβερό ταλέντο και έκανε αυτά τα πράγματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να τα κάνουν όλοι.Σίγουρα το τρίποντο είναι σημαντικό όπλο αλλά είχαμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε δυστοπικά σχήματα χωρίς σέντερ (βλ. Χιούστον) ή ομάδες να σουτάρουν τρίποντα χωρίς αύριο λόγω μαθηματικών υπολογισμών. Στο πέμπτο παιχνίδι ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Φιλαδέλφεια, ο Χόρφορντ είχε 0/7 σουτ και όλα ήταν τρίποντα. Μιλάμε για τον σέντερ της ομάδας. Ελπίζω η Φιλαδέλφεια σήμερα να στείλει άλλη μια ομάδα που κάνει κατάχρηση του τριπόντου στο σπίτι της.

Να και ένα σχετικό βίντεο

Είναι σωστή η επισήμανση σου, ωστόσο κάτσε να δούμε αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο. Ο Horford που ανέφερες πάντα σούταρε καλά, ακόμη και στο κολλέγιο, όμως πλέον είναι 37 και το να μπαίνει βαθιά στη ρακέτα πέρα από το αγωνιστικό σύστημα των Celtics, που τον κουράζει περισσότερο κόβωντας του ποιοτικά λεπτά, νομίζω. Λείπουν επίσης παίκτες που θέριζαν από μέση απόσταση, π.χ. κάποτε είχαμε τον Hamilton, πιο πρόσφατα έπαιζε ο Jamal Crawford κλπ. Το πρόβλημα που έγκειται δεν είναι στους κοντούς τόσο, είναι πως οι ψηλοί πλέον, δεν δουλεύουν το post τους και προτιμούν να σουτάρουν τρίποντα, άρα το θεωρώ δύσκολο να αλλάξει κάτι άμεσα.

0
ggr

allstar

Κυρ Μάιος 14, 2023 11:59 am

ssoulliss έγραψε:
Κυρ Μάιος 14, 2023 11:22 am

Είναι σωστή η επισήμανση σου, ωστόσο κάτσε να δούμε αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο. Ο Horford που ανέφερες πάντα σούταρε καλά, ακόμη και στο κολλέγιο, όμως πλέον είναι 37 και το να μπαίνει βαθιά στη ρακέτα πέρα από το αγωνιστικό σύστημα των Celtics, που τον κουράζει περισσότερο κόβωντας του ποιοτικά λεπτά, νομίζω. Λείπουν επίσης παίκτες που θέριζαν από μέση απόσταση, π.χ. κάποτε είχαμε τον Hamilton, πιο πρόσφατα έπαιζε ο Jamal Crawford κλπ. Το πρόβλημα που έγκειται δεν είναι στους κοντούς τόσο, είναι πως οι ψηλοί πλέον, δεν δουλεύουν το post τους και προτιμούν να σουτάρουν τρίποντα, άρα το θεωρώ δύσκολο να αλλάξει κάτι άμεσα.
[/quote]

Κοίτα, αν δεν κερδίζεις, αναγκαστικά θα αλλάξεις. Αν αποκλειστεί η Βοστώνη σήμερα, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες θα έχουν κυρίαρχο ψηλό. Αυτοί οι τρεις ψηλοί έχουν εξαιρετικές κινήσεις στο ποστ, καλό σουτ από μέση απόσταση αλλά μέτριο (στην καλύτερη) από μακρινή. Οπότε επιστρέφουμε σε μια από τις βασικές αρχές , ότι είναι άθλημα των ψηλών. :) Πιστεύω , λοιπόν, ότι θα αλλάξει και η νοοτροπία των ψηλών και θα αρχίσουν να δουλεύουν το παιχνίδι τους κοντά στο καλάθι. Άλλωστε, ένας ψηλός με καλές κινήσεις στο ποστ, ευνοείται από την παρουσία κοντών που σουτάρουν καλά, αφού θα βρίσκει χώρους για να εκτελέσει. Όσοι ψηλοί του πρόσφατου παρελθόντος οδήγησαν τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα (O' neal,Olajuwon, Duncan), περιστοιχίζονταν από ικανούς περιφερειακούς. Το ξαναλέω, δεν είμαι κατά του τριπόντου, το θεωρώ σημαντικό ατού αλλά επιθυμώ τη λελογισμένη χρήση του και την πολυμέρεια μέσα στο παιχνίδι. Ούτε μόνο ποστ, ούτε μόνο τρίποντο, ούτε μόνο mid range αλλά επιλογή του ορθότερου τρόπου για να πετύχεις καλάθι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1467
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 14, 2023 12:59 pm

yorgos έγραψε:
Εγώ θέλω το Νικόλα τον παιδαρά να το πάρει μόνος του χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ συμπαίκτη αλ-σταρ, το χοντρό παιδάκια από τη Σερβία να τους πάρει τα σώβρακα, μετά να μπουν και τα αδέρφια του μέσα να τους δείρουν όλους σε WWF style,
Από το 2002 λέγεται WWE λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με την WWF για το trademark.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Μάιος 14, 2023 1:31 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 14, 2023 12:59 pm
yorgos έγραψε:
Εγώ θέλω το Νικόλα τον παιδαρά να το πάρει μόνος του χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ συμπαίκτη αλ-σταρ, το χοντρό παιδάκια από τη Σερβία να τους πάρει τα σώβρακα, μετά να μπουν και τα αδέρφια του μέσα να τους δείρουν όλους σε WWF style,
Από το 2002 λέγεται WWE λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με την WWF για το trademark.
Όπως κατάλαβες είμαι γέροντας. Δεν τα πηγαίνω καλά με τα κουμπιουτυράκια.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “2022-2023 Regular Season + Playoffs”