Εast Semifinals: Boston Celtics (2) vs Milwaukee Bucks (3)
Συντονιστής: Captains
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mεγαλο διπλο και φωτια στην σειρα, καταφεραν και κρατηθηκαν οι Κελτες παρα τον κακο Τειτουμ του πρωτου ημιχρονου, ο οποιος ηταν πολυ καλος στο δευτερο μισο. Αλλα ο Χορφορντ με τετοια εμφανισαρα εκλεψε την παρασταση.Και γενικα κανει εξαιρετικη σειρα, πραγμα που δεν το περιμενα γιατι θεωρουσα λογω ηλικιας πως δεν θα μπορεσει να ειναι επιδραστικος.
3
3

Μέχρι φέτος
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φοβερά πράγματα από το Χόρφορντ στην ηλικία του αλλά... βαρεθηκα να τον βλέπω να σουτάρει ξεμαρκάριστος. Κατά τα άλλα, απόντος του Γουίλλιαμς ο Λόπες έπαιζε βόλει, αλλά πήρε λίγες μπάλες, ο Πόρτις δεν πάτησε ρακέτα κι ο Γιάννης την είδε Κάρι χωρίς λόγο. Κέρδιζαν νομίζω με 9 στο ξεκίνημα της 4ης κι έφαγαν απανωτά σερί.
Εξακολουθούν να είναι φαβορί για μένα οι Μπακς, πιο οριακά βέβαια, αλλά ένα μπρέικ πιστεύω θα το κάνουν. Παίζουν χαζά πάντως, αλλά στην άμυνα δέρνουν.
Εξακολουθούν να είναι φαβορί για μένα οι Μπακς, πιο οριακά βέβαια, αλλά ένα μπρέικ πιστεύω θα το κάνουν. Παίζουν χαζά πάντως, αλλά στην άμυνα δέρνουν.
3
3

- Looter
- Reactions: 52
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έπεσα μέσα σχεδόν σε ότι έγραψα μετά το game 3.
Οι Celtics έχουν φθείρει και συνεχίζουν να φθείρουν με συνέπεια τους Bucks που απόντος του Middleton δεν έχουν την ποιότητα που χρειάζεται η σειρά.
Φαβορί πλέον οι Celtics , εκτός και αν γυρίσει στο 100% o Middleton για το game 7 καθώς προς τα εκεί οδεύει η σειρά.
Φαβορί τους Bucks δεν μπορείς να τους δώσεις όταν με το ζόρι στην κυριολεξία κέρδισαν το ένα από τα 2 παιχνίδια στην έδρα τους και ενώ έρχονταν καβάλα στο άλογο μετά από ένα απρόσμενο break στον πρώτο αγώνα με τη Βοστόνη να τα σπάει από παντού.
Οι Bucks συνεχίζουν να έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο ο οποίος μπορεί να γίνει ο x-factor , να βάλει 50 πόντους και να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα αλλά δεν ξέρω αν αρκεί πλέον για να κρίνει τη σειρά μόνος του.
Λείπουν πολλά κομμάτια στο φετινό παζλ των Bucks και ο Middleton λείπει πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.
Οι Celtics έχουν φθείρει και συνεχίζουν να φθείρουν με συνέπεια τους Bucks που απόντος του Middleton δεν έχουν την ποιότητα που χρειάζεται η σειρά.
Φαβορί πλέον οι Celtics , εκτός και αν γυρίσει στο 100% o Middleton για το game 7 καθώς προς τα εκεί οδεύει η σειρά.
Φαβορί τους Bucks δεν μπορείς να τους δώσεις όταν με το ζόρι στην κυριολεξία κέρδισαν το ένα από τα 2 παιχνίδια στην έδρα τους και ενώ έρχονταν καβάλα στο άλογο μετά από ένα απρόσμενο break στον πρώτο αγώνα με τη Βοστόνη να τα σπάει από παντού.
Οι Bucks συνεχίζουν να έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο ο οποίος μπορεί να γίνει ο x-factor , να βάλει 50 πόντους και να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα αλλά δεν ξέρω αν αρκεί πλέον για να κρίνει τη σειρά μόνος του.
Λείπουν πολλά κομμάτια στο φετινό παζλ των Bucks και ο Middleton λείπει πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.
3
3

- ssoulliss
- Reactions: 749
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία 2 παιχνίδια οι Celtics δείχνουν πιο φρέσκοι στην τελευταία περίοδο, εχθές νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το κακό βράδυ του Holiday. Επίσης αλήθεια είναι πως οι Bucks έχουν πάρει ελάχιστα από τους Portis-Allen στην επίθεση με τον πρώτο να σημαδεύεται συνεχώς στην άμυνα από τους Celtics.
* Περιμένω ένα καλό παιχνίδια από τους Bucks όσο αναφορά το τρίποντο.
* Ο Horford ταίριαζε και ταιριάζει γάντι με τους ψηλούς των Bucks, εάν συνεχίσει έτσι τότε γίνεται ο παράγοντας της σειράς και η πρόκριση θα γείρει προς τους Celtics.
* Ο George Hill λένε ότι είναι τρομερός τύπος, όμως σε καίει για δεύτερη φορά σε σειρά play-offs
. Νομίζω ότι με Carter δουλεύει καλύτερα η second unit.
* Περιμένω ένα καλό παιχνίδια από τους Bucks όσο αναφορά το τρίποντο.
* Ο Horford ταίριαζε και ταιριάζει γάντι με τους ψηλούς των Bucks, εάν συνεχίσει έτσι τότε γίνεται ο παράγοντας της σειράς και η πρόκριση θα γείρει προς τους Celtics.
* Ο George Hill λένε ότι είναι τρομερός τύπος, όμως σε καίει για δεύτερη φορά σε σειρά play-offs

3
3

- ggr
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς, έπεσα μέσα στην πρόβλεψη. Χάρη σε αυτή τη σειρά, δεν βλέπω καμία άλλη από τις τρεις. "Καρυδάτη" νίκη των Celtics, χάρη στην επιμονή, τον Horford και τον Tatum, που μπήκε σε mamba mode στο 4ο δωδεκάλεπτο. Μ' αρέσουν τα εξής:
Α) Η έμφαση στην άμυνα που δείχνουν και οι δύο ομάδες, παίζοντας στα όρια του φάουλ και επιδιώκοντας τις επαφές. Υπήρχαν φάσεις στο τέταρτο παιχνίδι που οι παίχτες σωριάζονταν ο ένας μετά τον άλλον στο παρκέ. Παραδίδουν σεμινάριο playoffικού μπάσκετ.
Β) Το γεγονός πως ο Γιάννης δεν "κωλώνει" και μπουκάρει στη ρακέτα παρά το ξύλο που τρώει. Κερδίζει με το σπαθί του τους πόντους του. Μάγκας.
Γ) Οι διαιτητές επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι και αφήνουν και λίγη ένταση ανάμεσα στους παίχτες. Εντάξει, δεν περιμένω την ανοχή των 80's ή των 90's αλλά κι έτσι καλά είναι. Λίγο trash talk χρειάζεται, μπάσκετ είναι, όχι γκολφ.
Δ) Το γεγονός ότι μπαίνουν τα θεμέλια για μια γερή κόντρα στα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να συναντηθούν στα πλέι οφ για 2-3 σερί χρονιές.
Ε) Ο die hard χαρακτήρας των Celtics. Μαχητές, ακόμη και σε κακές επιθετικές βραδιές, ακολουθούν το πλάνο τους και δεν δείχνουν κόμπλεξ κόντρα στους πρωταθλητές.
Πλέον, πιστεύω ότι θα πάμε σε 7 παιχνίδια. Μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα δύο συνεχόμενα. Κι εγώ πιστεύω ότι η Βοστώνη έχει ένα προβάδισμα, αφού φθείρει τους Bucks παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει ο νικητής της σειράς, αφού η φθορά ίσως κοστίσει στους επόμενους γύρους. Χαλάλι όμως, μπροστά στη μάχη που μας προσφέρουν. Αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει καλύτερη φετινή σειρά.
Α) Η έμφαση στην άμυνα που δείχνουν και οι δύο ομάδες, παίζοντας στα όρια του φάουλ και επιδιώκοντας τις επαφές. Υπήρχαν φάσεις στο τέταρτο παιχνίδι που οι παίχτες σωριάζονταν ο ένας μετά τον άλλον στο παρκέ. Παραδίδουν σεμινάριο playoffικού μπάσκετ.
Β) Το γεγονός πως ο Γιάννης δεν "κωλώνει" και μπουκάρει στη ρακέτα παρά το ξύλο που τρώει. Κερδίζει με το σπαθί του τους πόντους του. Μάγκας.
Γ) Οι διαιτητές επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι και αφήνουν και λίγη ένταση ανάμεσα στους παίχτες. Εντάξει, δεν περιμένω την ανοχή των 80's ή των 90's αλλά κι έτσι καλά είναι. Λίγο trash talk χρειάζεται, μπάσκετ είναι, όχι γκολφ.
Δ) Το γεγονός ότι μπαίνουν τα θεμέλια για μια γερή κόντρα στα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να συναντηθούν στα πλέι οφ για 2-3 σερί χρονιές.
Ε) Ο die hard χαρακτήρας των Celtics. Μαχητές, ακόμη και σε κακές επιθετικές βραδιές, ακολουθούν το πλάνο τους και δεν δείχνουν κόμπλεξ κόντρα στους πρωταθλητές.
Πλέον, πιστεύω ότι θα πάμε σε 7 παιχνίδια. Μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα δύο συνεχόμενα. Κι εγώ πιστεύω ότι η Βοστώνη έχει ένα προβάδισμα, αφού φθείρει τους Bucks παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει ο νικητής της σειράς, αφού η φθορά ίσως κοστίσει στους επόμενους γύρους. Χαλάλι όμως, μπροστά στη μάχη που μας προσφέρουν. Αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει καλύτερη φετινή σειρά.
5
5

- ssoulliss
- Reactions: 749
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Smart είναι χρήσιμος-καλός παίκτης, όμως υπερτιμημένος με αποκορύφωμα το φετεινό δώρο-βραβείο του καλύτερου αμυντικού. Ένας από τους λόγους που δεν πολυγουστάρω ετούτη τη version των Celtics, είναι αυτός και ο τρόπος που προσεγγίζει σε αρκετά σημείο του παιχνιδιού τους αγώνες (κουτοπόνηρος θα έλεγα). Όμως αυτά είναι για άλλο θέμα και όχι τη σειρά που βλέπουμε εδώ

Έχουν φανέλα οι Celtics, κάτι που πάει από γεννιά σε γεννιά ανεξαρτήτως ρόστερ.
Έτσι φαίνεται, ότι πάμε για τελικό στη Βοστώνη. Μακάρι η επόμενη σειρά να είναι καλύτερη και να μην ζήσουμε τους άχρωμους, άοσμους περυσινού τελικούς με Hawks.ggr έγραψε: ↑Τρί Μάιος 10, 2022 4:24 pmΠλέον, πιστεύω ότι θα πάμε σε 7 παιχνίδια. Μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα δύο συνεχόμενα. Κι εγώ πιστεύω ότι η Βοστώνη έχει ένα προβάδισμα, αφού φθείρει τους Bucks παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει ο νικητής της σειράς, αφού η φθορά ίσως κοστίσει στους επόμενους γύρους. Χαλάλι όμως, μπροστά στη μάχη που μας προσφέρουν. Αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει καλύτερη φετινή σειρά.
3
3