Εast Semifinals: Boston Celtics (2) vs Milwaukee Bucks (3)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Aποτέλεσμα σειράς

Celtics 4-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Celtics 4-1
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Celtics 4-2
3
13%
Celtics 4-3
10
42%
Bucks 4-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bucks4-1
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bucks 4-2
6
25%
Bucks 4-3
5
21%

Σύνολο ψήφων: 24
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1593
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 10, 2022 4:28 am

Εντυπωσιακο ποσο τραγικος ειναι ο Τatum,απο αγωνα σε αγωνα χειροτερος.Theis αγορινα,εφτασε η ωρα να ερθεις Ευρωπη σε κανα γιουροκαπι......

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τρί Μάιος 10, 2022 4:38 am

Ποσες επιθεσεις θα πουλησει ακομα ο Σμαρτ??
Θα νικησει αραγε μονος του ο Χορφορντ τους Μπακς??

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τρί Μάιος 10, 2022 4:47 am

Επικος Χορφορντ......δεν υπαρχουν λογια :obey: :obey: :obey: :obey:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 10, 2022 4:48 am

Τι κανει ο Horford ; :shock:

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τρί Μάιος 10, 2022 4:56 am

papp7 έγραψε:
Τρί Μάιος 10, 2022 4:48 am
Τι κανει ο Horford ; :shock:
Ωπα,τι εχουμε εδω??????Εμφανιστηκε και ο Tatum..........παμε λιγο γερα,3 λεπτακια εμειναν.........

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Τρί Μάιος 10, 2022 5:15 am

Φαινόταν από το προηγούμενο παιχνίδι ότι πάει για break , όταν η Βοστώνη με ανύπαρκτο Tatum ουσιαστικά και με κακά ποσοστά στο 3π έχασε το παιχνίδι στο σουτ. Σήμερα με ένα τρομερό Horford πήρε το διπλό και νομίζω βάσει εικόνας είναι το φαβορί πλέον. Για να δούμε…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Μάιος 10, 2022 5:15 am

Mεγαλο διπλο και φωτια στην σειρα, καταφεραν και κρατηθηκαν οι Κελτες παρα τον κακο Τειτουμ του πρωτου ημιχρονου, ο οποιος ηταν πολυ καλος στο δευτερο μισο. Αλλα ο Χορφορντ με τετοια εμφανισαρα εκλεψε την παρασταση.Και γενικα κανει εξαιρετικη σειρα, πραγμα που δεν το περιμενα γιατι θεωρουσα λογω ηλικιας πως δεν θα μπορεσει να ειναι επιδραστικος.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 10, 2022 2:06 pm

Φοβερά πράγματα από το Χόρφορντ στην ηλικία του αλλά... βαρεθηκα να τον βλέπω να σουτάρει ξεμαρκάριστος. Κατά τα άλλα, απόντος του Γουίλλιαμς ο Λόπες έπαιζε βόλει, αλλά πήρε λίγες μπάλες, ο Πόρτις δεν πάτησε ρακέτα κι ο Γιάννης την είδε Κάρι χωρίς λόγο. Κέρδιζαν νομίζω με 9 στο ξεκίνημα της 4ης κι έφαγαν απανωτά σερί.

Εξακολουθούν να είναι φαβορί για μένα οι Μπακς, πιο οριακά βέβαια, αλλά ένα μπρέικ πιστεύω θα το κάνουν. Παίζουν χαζά πάντως, αλλά στην άμυνα δέρνουν.

3
3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
whoever81

senior
Reactions: 203
Αγαπημένος παίκτης: Luka Magic

Τρί Μάιος 10, 2022 2:55 pm

Τα'λεγα εγώ να βάλει ο Bud το Θανάση...Δεν με άκουσε... :drunk:

Ρε Horford αγόρι μου...Μα 30 πόντους; Ούτε στον ύπνο του, έλεος! Ζει για να κάνει step up με τους Bucks.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Looter

a1greece
Reactions: 52
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Miami-Heat

Τρί Μάιος 10, 2022 3:07 pm

Έπεσα μέσα σχεδόν σε ότι έγραψα μετά το game 3.
Οι Celtics έχουν φθείρει και συνεχίζουν να φθείρουν με συνέπεια τους Bucks που απόντος του Middleton δεν έχουν την ποιότητα που χρειάζεται η σειρά.

Φαβορί πλέον οι Celtics , εκτός και αν γυρίσει στο 100% o Middleton για το game 7 καθώς προς τα εκεί οδεύει η σειρά.

Φαβορί τους Bucks δεν μπορείς να τους δώσεις όταν με το ζόρι στην κυριολεξία κέρδισαν το ένα από τα 2 παιχνίδια στην έδρα τους και ενώ έρχονταν καβάλα στο άλογο μετά από ένα απρόσμενο break στον πρώτο αγώνα με τη Βοστόνη να τα σπάει από παντού.

Οι Bucks συνεχίζουν να έχουν τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο ο οποίος μπορεί να γίνει ο x-factor , να βάλει 50 πόντους και να κρίνει την έκβαση ενός αγώνα αλλά δεν ξέρω αν αρκεί πλέον για να κρίνει τη σειρά μόνος του.

Λείπουν πολλά κομμάτια στο φετινό παζλ των Bucks και ο Middleton λείπει πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 749
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Μάιος 10, 2022 3:28 pm

Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία 2 παιχνίδια οι Celtics δείχνουν πιο φρέσκοι στην τελευταία περίοδο, εχθές νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το κακό βράδυ του Holiday. Επίσης αλήθεια είναι πως οι Bucks έχουν πάρει ελάχιστα από τους Portis-Allen στην επίθεση με τον πρώτο να σημαδεύεται συνεχώς στην άμυνα από τους Celtics.

* Περιμένω ένα καλό παιχνίδια από τους Bucks όσο αναφορά το τρίποντο.
* Ο Horford ταίριαζε και ταιριάζει γάντι με τους ψηλούς των Bucks, εάν συνεχίσει έτσι τότε γίνεται ο παράγοντας της σειράς και η πρόκριση θα γείρει προς τους Celtics.
* Ο George Hill λένε ότι είναι τρομερός τύπος, όμως σε καίει για δεύτερη φορά σε σειρά play-offs :-? . Νομίζω ότι με Carter δουλεύει καλύτερα η second unit.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Τρί Μάιος 10, 2022 4:24 pm

Ευτυχώς, έπεσα μέσα στην πρόβλεψη. Χάρη σε αυτή τη σειρά, δεν βλέπω καμία άλλη από τις τρεις. "Καρυδάτη" νίκη των Celtics, χάρη στην επιμονή, τον Horford και τον Tatum, που μπήκε σε mamba mode στο 4ο δωδεκάλεπτο. Μ' αρέσουν τα εξής:

Α) Η έμφαση στην άμυνα που δείχνουν και οι δύο ομάδες, παίζοντας στα όρια του φάουλ και επιδιώκοντας τις επαφές. Υπήρχαν φάσεις στο τέταρτο παιχνίδι που οι παίχτες σωριάζονταν ο ένας μετά τον άλλον στο παρκέ. Παραδίδουν σεμινάριο playoffικού μπάσκετ.
Β) Το γεγονός πως ο Γιάννης δεν "κωλώνει" και μπουκάρει στη ρακέτα παρά το ξύλο που τρώει. Κερδίζει με το σπαθί του τους πόντους του. Μάγκας.
Γ) Οι διαιτητές επιτρέπουν το σκληρό παιχνίδι και αφήνουν και λίγη ένταση ανάμεσα στους παίχτες. Εντάξει, δεν περιμένω την ανοχή των 80's ή των 90's αλλά κι έτσι καλά είναι. Λίγο trash talk χρειάζεται, μπάσκετ είναι, όχι γκολφ.
Δ) Το γεγονός ότι μπαίνουν τα θεμέλια για μια γερή κόντρα στα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να συναντηθούν στα πλέι οφ για 2-3 σερί χρονιές.
Ε) Ο die hard χαρακτήρας των Celtics. Μαχητές, ακόμη και σε κακές επιθετικές βραδιές, ακολουθούν το πλάνο τους και δεν δείχνουν κόμπλεξ κόντρα στους πρωταθλητές.

Πλέον, πιστεύω ότι θα πάμε σε 7 παιχνίδια. Μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα δύο συνεχόμενα. Κι εγώ πιστεύω ότι η Βοστώνη έχει ένα προβάδισμα, αφού φθείρει τους Bucks παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει ο νικητής της σειράς, αφού η φθορά ίσως κοστίσει στους επόμενους γύρους. Χαλάλι όμως, μπροστά στη μάχη που μας προσφέρουν. Αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει καλύτερη φετινή σειρά.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator

Τρί Μάιος 10, 2022 4:56 pm

Πολυ θετικη και η αποδοση του White.Μου εμπνεει ασφαλεια η παρουσια του στην 5αδα και αποφευγονται τα λαθη στην κυκλοφορια (Smart).

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 749
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Μάιος 10, 2022 6:07 pm

gspara έγραψε:
Τρί Μάιος 10, 2022 4:56 pm
Πολυ θετικη και η αποδοση του White.Μου εμπνεει ασφαλεια η παρουσια του στην 5αδα και αποφευγονται τα λαθη στην κυκλοφορια (Smart).
Ο Smart είναι χρήσιμος-καλός παίκτης, όμως υπερτιμημένος με αποκορύφωμα το φετεινό δώρο-βραβείο του καλύτερου αμυντικού. Ένας από τους λόγους που δεν πολυγουστάρω ετούτη τη version των Celtics, είναι αυτός και ο τρόπος που προσεγγίζει σε αρκετά σημείο του παιχνιδιού τους αγώνες (κουτοπόνηρος θα έλεγα). Όμως αυτά είναι για άλλο θέμα και όχι τη σειρά που βλέπουμε εδώ :P .
ggr έγραψε:
Ε) Ο die hard χαρακτήρας των Celtics. Μαχητές, ακόμη και σε κακές επιθετικές βραδιές, ακολουθούν το πλάνο τους και δεν δείχνουν κόμπλεξ κόντρα στους πρωταθλητές.
Έχουν φανέλα οι Celtics, κάτι που πάει από γεννιά σε γεννιά ανεξαρτήτως ρόστερ.
ggr έγραψε:
Πλέον, πιστεύω ότι θα πάμε σε 7 παιχνίδια. Μου φαίνεται δύσκολο να κερδίσει μια ομάδα δύο συνεχόμενα. Κι εγώ πιστεύω ότι η Βοστώνη έχει ένα προβάδισμα, αφού φθείρει τους Bucks παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι περίεργος να δω μέχρι που θα φτάσει ο νικητής της σειράς, αφού η φθορά ίσως κοστίσει στους επόμενους γύρους. Χαλάλι όμως, μπροστά στη μάχη που μας προσφέρουν. Αμφιβάλλω, αν θα υπάρξει καλύτερη φετινή σειρά.
Έτσι φαίνεται, ότι πάμε για τελικό στη Βοστώνη. Μακάρι η επόμενη σειρά να είναι καλύτερη και να μην ζήσουμε τους άχρωμους, άοσμους περυσινού τελικούς με Hawks.

3
3 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 793

Τρί Μάιος 10, 2022 7:04 pm

Καλά ...... εκεί στο Μιλγουόκι δεν έχουνε μαθει την 1-3-1 ???????
Να τους στείλω κανα βίντεο :roofl: :roofl: :roofl: :roofl:

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Απάντηση

Επιστροφή στο “2021-2022 Regular Season + Playoffs”