Σελίδα 1 από 1

Houston Rockets

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 09, 2021 11:52 am
από SteveNashidis
Εικόνα


Τι θα δούμε φέτος:
Φέτος οι Ροκετς ενδέχεται να είναι μια πιο μαζεμένη ομάδα σε σχέση με την περσινή κατάσταση που λανθασμένα έδωσαν ελπίδες στους φίλους τους ότι θα συνεχίσουν σε ρυθμό νικών. Ο Wall δεν σκέφτεται να παίξει μπάσκετ σύντομα οπότε η ομάδα μάλλον θα τον διώξει. Αλλά το μέλλον δεν είναι δυσοίωνο καθώς στο φετινό draft οι Ροκετς είχαν την πολυτέλεια να επιλέγουν 4 ρούκι στον πρωτο γύρο (Green #2, Sengun #16 Garuba #23
Christopher #24) oι οποίοι αναμένετε να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα . Εξαιρετικές επιλογές από Χιούστον που κάλυψε όλες τις αδυναμίες του. Tate και K. Martin είναι αλλοι 2 εξαιρετικοί ταλαντούχοι νεαροί παίκτες. Πυλώνας σταθερότητας επιλέχθηκε κάτω από τη ρακέτα ο Wood με τον Theis :D , ενώ αν μείνουν στην ομάδα οι Wall, Augustin,Gordon θα βοηθήσουν την εξέλιξη των νεαρών παικτών (μπορεί και όχι :cry: )

Depth Chart:
PG : J. Wall, A.Brooks, D. Augustin
SG : J. Green, K.J. Porter Jr, E. Gordon, J. Christopher
SF : J.Tate, D.House, D.Nwaba, D. Exum, D. Nix
PF : K.Martin, T.Bey, A.Lamb
C : C. Wood, D. Theis, U. Garuba, A.Sengun

Ο σταρ:

Θα ρισκάρω λέγοντας ότι ο Jalen Green θα γίνει ο νέος ηγέτης αυτής της ομάδας με τον Wall να ακολουθεί την πόρτα της εξόδου. Ο μικρός που προέρχεται από την G-League είναι θρασύς, σκόρερ με κάθε τρόπο και έχει προσωπικότητα να αντέξει την πίεση στη μετά harden εποχή.


Στόχος/Πρόβλεψη:

Στόχος εμφανής η εκπαίδευση των ρούκις στη μετάβαση τους στο ΝΒΑ/ 18-64


Το ερώτημα:
Νεανική ομάδα με νίκες ή με τανκάρισμα; Οι Ρόκετς θα βρουν τοίχο με τον Wall :hoho: ?

Εικόνα

Re: Houston Rockets

Δημοσιεύτηκε: Δευ Νοέμ 15, 2021 10:59 pm
από benchwarmer
Ένα ωραίο κουίζ που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην πορεία της σεζόν είναι το πόσες ομάδες έχουν στην ιστορία της λίγκας δύο συνεχόμενες σεζόν με κάτω από 20 νίκες :D

Δεν ξέρω τι μπορούν να κερδίσουν οι Ρόκετς από φέτος πλην του καλύτερου δυνατού pick. Πιθανώς ένα καλό trade για τον Wall, ή να τους βγει ως μελλοντικός ηγέτης ο Green? Ο Silas πάντως δεν φαίνεται να ψάχνεται ιδιαίτερα προς το παρόν, εμπιστεύεται μία συγκεκριμένη πεντάδα που παίρνει τον χρόνο της, αλλά δεν φαίνεται να βγαίνει.

Re: Houston Rockets

Δημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 09, 2022 9:04 pm
από benchwarmer
benchwarmer έγραψε:
Δευ Νοέμ 15, 2021 10:59 pm
Ένα ωραίο κουίζ που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην πορεία της σεζόν είναι το πόσες ομάδες έχουν στην ιστορία της λίγκας δύο συνεχόμενες σεζόν με κάτω από 20 νίκες :D
Σε περίπου ένα μήνα ίσως επιστρέψουμε σε αυτό :P

Το θέμα του Wall δεν ξέρω πόσα αντίστοιχα προηγούμενα έχει στην ιστορία. Γενικά είναι ένα ερωτηματικό του τι ακριβώς θέλουν να φτιάξουν οι Rockets, το tanking από μόνο του δεν λέει πολλά πράγματα. O Green πάντως έχει πολύ άσχημα advanced stats, και δεν μιλάμε για τα γενικότερα στατιστικά, αλλά σε σύγκριση πάντα με τους συμπαίκτες του. Όποιο pick και να πάρουν στο draft, θα πρέπει να κινηθούν το καλοκαίρι και αλλιώς, δεν θα αρκεί αυτό για να τους αλλάξει την πορεία.