Πιο λογικό μου φαίνεται από το να αφήσει ένας κόουτς μια βολή χωρίς να εκτελεστεί, κάτι έχω χάσει εδώ.Reaper έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 2:30 amΕδω στο Τουρκια-Γεωργια ξεχαστηκαν 24 δευτερολεπτα 4 λεπτα πριν το τελος. Πλακωνονταν Κορκμαζ και Σαναντζε, κυλαγε το χρονομετρο, και δεν γυρισε πισω ποτε μεταyorgos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 2:29 amΕπειδή δυστυχώς δεν το είδα το ματς, μποεί κάποιος να μου πει πώς διάολο έγινε να "ξεχαστεί" μια βολή; Κι άντε οι διαιτητές την ξέχασαν, ο πάγκος της Λιθουανίας δε διαμαρτυρήθηκε; Η απάντηση της ΦΙΜΠΑ στην ένσταση είναι άλλα αντ' άλλων, δηλαδή αν δεν είναι λόγος ένστασης ότι σου έκλεψαν μια βολή σε ματς στον πόντο 1.26 πριν τη λήξη της παράτασης, ποιος είναι;![]()
Γενικά έχουμε εξαιρετικό τουρνουά μέχρι στιγμής με διαιτησία πολύ κάτω της περίστασης. Η FIBA γουστάρει να παίζουν οι παίκτες της Ευρωλίγκας αλλά όχι οι διαιτητές της;![]()
![]()
Eurobasket 2022 - Group B : BIH - HUN - SLO - LTU - FRA - GER
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Γίνανε τέτοια πράγματα και δεν το πήρα χαμπάρι
Απίστευτα πράγματα, οι διαιτητές τη ευρωλίγκας παίζουν και στα εθνικά πρωταθλήματα γιατί να μη παίζουν και στα ευρωμπάσκετ κλπ.; Αυτοί δεν κάνουν ούτε για το τοπικό
.
Η Φιμπα ας καλέσει και τώρα διαιτητές από ευρωλίγκα, αλλοιώνονται παιχνίδια από ανικανότητα είναι ντροπή.

Η Φιμπα ας καλέσει και τώρα διαιτητές από ευρωλίγκα, αλλοιώνονται παιχνίδια από ανικανότητα είναι ντροπή.
0
Δεν αλλάζει την ουσία του γεγονότος (πως μιλάμε για διαιτησία/γραμματεία επιπέδου σχολικού πρωταθλήματος), αλλά το συγκεκριμένο συμβάν έγινε 1.26 πριν το τέλος της 3ης περιόδου, όχι της 4ης.yorgos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 2:29 amΕπειδή δυστυχώς δεν το είδα το ματς, μποεί κάποιος να μου πει πώς διάολο έγινε να "ξεχαστεί" μια βολή; Κι άντε οι διαιτητές την ξέχασαν, ο πάγκος της Λιθουανίας δε διαμαρτυρήθηκε; Η απάντηση της ΦΙΜΠΑ στην ένσταση είναι άλλα αντ' άλλων, δηλαδή αν δεν είναι λόγος ένστασης ότι σου έκλεψαν μια βολή σε ματς στον πόντο 1.26 πριν τη λήξη της παράτασης, ποιος είναι;![]()
Θα προσθέσω - πως άντε και ο πάγκος της Λιθουανίας ήταν προσηλωμένος στον αγώνα και αφαιρέθηκε - στη γραμματεία έχει διάφορους γραμματείς και φαρισαίους των οποίων η βασική δουλειά είναι τέτοιες λεπτομέρειες, ρολόι, υποδείξεις διαιτητών κλπ... Και τα 4-5 άτομα που κάθονται εκεί "ξεχάστηκαν" ??

2
2

- Crash95
- Reactions: 233
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ανοικτός όμιλος. Πιστεύω ότι η Λιθουανία δεν θα χάσει άλλο ματς και θα βγει 4η, και πιστεύω ότι είναι καλή ομάδα. Στους 16 λογικά θα πάμε σε ένα Ισπανία-Λιθουανία και για μένα θαναι φαβορί οι Λιθουανοί. Τώρα από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη ανάμεσα σε 3 ομάδες για την πρωτιά(η Βοσνία θεωρώ θα κάνει δύο ηττες και θα βγει 5η). Εγώ θέλω ένα πράγμα, να μην βγει η Σλοβενία 2η. Αν βγει 2η θα παίξει με την Ελλάδα στους 8, και αν και θεωρώ την Ελλάδα νο1 φαβορί σίγουρα αν παίξεις με τον Ντόνσιτς θες να είναι στον τελικό ή ημιτελικό. Εάν στον όμιλο βγει 1η ή 3η η Σλοβενία την αποφεύγουμε έως στον τελικό, οπότε σας παρακαλώ καλοί μου Γερμανοί και Γάλλοι χάστε και οι δύο να τελειώνουμε.
0
Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
https://www.basketblog.gr/1006/ethnikes ... agona-vid/
Βέβαια η ένσταση απορρίφθηκε από την FIBA, αλλά η φάση έχει αρκετό παρασκήνιο κι ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό οι διατητές πρότειναν η βολή να εκτελεστεί μετά το πέρας του τέταρτου δεκαλέπτου, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Λιθουανοί ευστοχούσαν θα έπαιρναν και την νίκη. Βέβαια οι τρεις άρχοντες του αγώνα όπως έγινε ξεκάθαρο κι από την εξέλιξη του αγώνα δεν υλοποίησαν αυτήν τους την σκέψη έπειτα από τι έντονες διμαρτυρίες των Γερμανών, με συνέπεια τα “πάντσερ” ναπανηγυρίσουν την νίκη έπειτα από πενήντα δραματικά λεπτά αγώνα.
Βέβαια η ένσταση απορρίφθηκε από την FIBA, αλλά η φάση έχει αρκετό παρασκήνιο κι ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό οι διατητές πρότειναν η βολή να εκτελεστεί μετά το πέρας του τέταρτου δεκαλέπτου, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Λιθουανοί ευστοχούσαν θα έπαιρναν και την νίκη. Βέβαια οι τρεις άρχοντες του αγώνα όπως έγινε ξεκάθαρο κι από την εξέλιξη του αγώνα δεν υλοποίησαν αυτήν τους την σκέψη έπειτα από τι έντονες διμαρτυρίες των Γερμανών, με συνέπεια τα “πάντσερ” ναπανηγυρίσουν την νίκη έπειτα από πενήντα δραματικά λεπτά αγώνα.

0
- GK_23
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Έβλεπα το ματς αλλά δεν αντιλήφθηκα καν τι είχε συμβείyorgos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 2:29 amΕπειδή δυστυχώς δεν το είδα το ματς, μποεί κάποιος να μου πει πώς διάολο έγινε να "ξεχαστεί" μια βολή; Κι άντε οι διαιτητές την ξέχασαν, ο πάγκος της Λιθουανίας δε διαμαρτυρήθηκε; Η απάντηση της ΦΙΜΠΑ στην ένσταση είναι άλλα αντ' άλλων, δηλαδή αν δεν είναι λόγος ένστασης ότι σου έκλεψαν μια βολή σε ματς στον πόντο 1.26 πριν τη λήξη της παράτασης, ποιος είναι;![]()

Δυστυχώς έχασα τα άλλα δύο ματσάκια

Η νίκη της Βοσνίας επί της Γαλλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου και η καλή της εμφάνιση στο ματς με τη Γερμανία προχθές μάλλον δεν ήταν τυχαίες. Αξιοθαύμαστο το ότι οι Βόσνιοι καταφέρνουν και κερδίζουν ματς με υψηλό σκορ απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο ταλέντο. Ο Roberson έβαλε 7 τρίποντα χθες

Πλέον ο όμιλος αυτός έγινε άνω-κάτω. Το 2/2 στα εναπομείναντα ματς ίσως δεν είναι αρκετό στους Λιθουανούς για να προκριθούν. Από την άλλη όποια ομάδα κάνει νίκες προκρίνεται σίγουρα.
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 784
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Λιθουανοί θα βάλουν όλα τα μέσα να μας πείσουν ότι αδικηθήκαν και ότι μόνο αυτό φταίει
. Τους έχω ικανούς να γράψουν ότι ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας παραδέχτηκε ότι το παιχνίδι θα έπρεπε να ξαναγινεί ή κα΄τι αντίστοιχο. Οι 3 ήττες για τον κοσμο τους είναι κάζο και μάλιστα επαναλαμβανόμενο κάζο, διότι αποδεικνύει ότι δεν είναι πλεόν κυρίαρχοι στην Ευρώπη ενώ η κλάψα που παρουσίαζουν είναι αντίστοιχη των δικών μας με την Ισπανία την προηγούμενη δεκαετία.
Ποιος έχει ξεχάσει ότι δημοσιογράφοι μασ, κορϊδεύαν τους Ισπανούς παίκτες; Αργήσαμε πολύ να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε οι καλύτεροι, ε μια από τα ίδια συμβαίνει τώρα στη Λιέτουβα. Το κλέινω λέγοντας ότι στο EuroBasket του 2015 όπου έπαιξαν τελικό η Γεωργία στο πρώτο νοκ-άουτ και η Ιταλία στον προημιτελικό έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για αυτά που συνέβησαν στα παιχνίδια με τους Λιθουανούς.
Όσο για την ένσταση, νομίζω ότι με το γράμμα του νόμου η FIBA έχει δίκιο. Όποιος γνωρίζει καλύτερα να μας διαφωτίσει.

Ποιος έχει ξεχάσει ότι δημοσιογράφοι μασ, κορϊδεύαν τους Ισπανούς παίκτες; Αργήσαμε πολύ να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε οι καλύτεροι, ε μια από τα ίδια συμβαίνει τώρα στη Λιέτουβα. Το κλέινω λέγοντας ότι στο EuroBasket του 2015 όπου έπαιξαν τελικό η Γεωργία στο πρώτο νοκ-άουτ και η Ιταλία στον προημιτελικό έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για αυτά που συνέβησαν στα παιχνίδια με τους Λιθουανούς.

Όσο για την ένσταση, νομίζω ότι με το γράμμα του νόμου η FIBA έχει δίκιο. Όποιος γνωρίζει καλύτερα να μας διαφωτίσει.

0
Η απάντηση της Φιμπα, που βέβαια δεν κρίνεται απο κοινούς θνητούς

Δηλαδή.....λάθος οι διαιτητές, παράβλεψη της γραμματείας, σύσκεψη των διαιτητών με το προπονητή των Γερμανών για να συναινέσει να εκτελεστεί η βολή σε άλλο χρόνο, τελος του παιχνιδιού και ο "Λιθουανός Νικολόπουλος ή Τσαγκρώνης' ξεχάστηκε και πήγε στο ξενοδοχείο να κάνει ένσταση??????

ΥΓ οι διατητές αποκλείονται απο τη συνέχεια των αγώνων με αποφαση Φιμπα
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- ssoulliss
- Reactions: 784
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι δημοσιογράφοι τους το σφύριξαν από ότι κατάλαβα (διότι οι παράγοντες μάλλον κοιμόντουσαν), αλλά χρονικά είχε περάσει πολύ ώρα και γνώριζαν ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι (π.χ. επανάληψη αγώνα). Αυτά που έγραψαν μετά για διαμαρτυρίες παικτών δεν δένουν με το σενάριο της καθυστέρησης. Άρα ή της έβγαλαν από την κοιλιά τους ή έπρεπε να γράψουν κάτι για να μην μείνει το 0/3. Και σήμερα αν προσέξεις, στη Λιθουανία, ασχολούνται με το εξωαγωνιστικό κομμάτι και ελάχιστα με τα κακώς κείμενα της ομάδας τους. (π.χ. https://basketnews.com/news-177445-blat ... ience.html)polykos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 05, 2022 10:09 pmΗ απάντηση της Φιμπα, που βέβαια δεν κρίνεται απο κοινούς θνητούς, περιέχει ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Λέει οτι η ένσταση έγινε πέραν των 60 λεπτών μετά το πέρας του αγώνα.
Δηλαδή.....λάθος οι διαιτητές, παράβλεψη της γραμματείας, σύσκεψη των διαιτητών με το προπονητή των Γερμανών για να συναινέσει να εκτελεστεί η βολή σε άλλο χρόνο, τελος του παιχνιδιού και ο "Λιθουανός Νικολόπουλος ή Τσαγκρώνης' ξεχάστηκε και πήγε στο ξενοδοχείο να κάνει ένσταση??????![]()
ΥΓ οι διατητές αποκλείονται απο τη συνέχεια των αγώνων με αποφαση Φιμπα
Το σίγουρο ήταν ότι οι διαιτητές θα τιμωρούνταν, όπως και έγινε.
0
- GK_23
- Reactions: 2730
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτούσα προσεχτικά τη βαθμολογία αυτού του ομίλου.
Τόσο η Γερμανία αλλά όσο και οι Σλοβενία και Γαλλία έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους "16"
Αν οι Γάλλοι κάνουν 0/2 στα εναπομείναντα ματς τότε οι Σλοβένοι και Βόσνιοι θα έχουν 3 νίκες τουλάχιστον και οι Λιθουανοί, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν 2 νίκες. Γάλλοι και Λιθουανοί θα ισοβαθμήσουν αλλά οι Γάλλοι υπερτερούν σε αυτή την ισοβαθμία.
Αν οι Σλοβένοι κάνουν 0/2 στα εναπομείναντα ματς τότε οι Γάλλοι θα πάνε στις 3 νίκες τουλάχιστον και οι Λιθουανοί, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν 2 νίκες. Σε περίπτωση ήττας της Βοσνίας από τη Γαλλία θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Βοσνίας, Σλοβενίας και Λιθουανίας. Οι Σλοβένοι έχουν ήδη 1-1 νίκες και +3 διαφορά πόντων σε αυτή την ισοβαθμία, επομένως προκρίνονται σίγουρα. Οι Λιθουανοί θα θέλουν νίκη επί της Βοσνίας με +6 τουλάχιστον σε αυτό το σενάριο.
Βέβαια αν αύριο οι Βόσνιοι κερδίσουν τους Γάλλους τότε οι Λιθουανοί πάνε σπίτι τους
Οι Γάλλοι έχουν μικρότερο κίνητρο από τους Βόσνιους στο αυριανό ματς, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν.
Τόσο η Γερμανία αλλά όσο και οι Σλοβενία και Γαλλία έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους "16"
Αν οι Γάλλοι κάνουν 0/2 στα εναπομείναντα ματς τότε οι Σλοβένοι και Βόσνιοι θα έχουν 3 νίκες τουλάχιστον και οι Λιθουανοί, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν 2 νίκες. Γάλλοι και Λιθουανοί θα ισοβαθμήσουν αλλά οι Γάλλοι υπερτερούν σε αυτή την ισοβαθμία.
Αν οι Σλοβένοι κάνουν 0/2 στα εναπομείναντα ματς τότε οι Γάλλοι θα πάνε στις 3 νίκες τουλάχιστον και οι Λιθουανοί, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν 2 νίκες. Σε περίπτωση ήττας της Βοσνίας από τη Γαλλία θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Βοσνίας, Σλοβενίας και Λιθουανίας. Οι Σλοβένοι έχουν ήδη 1-1 νίκες και +3 διαφορά πόντων σε αυτή την ισοβαθμία, επομένως προκρίνονται σίγουρα. Οι Λιθουανοί θα θέλουν νίκη επί της Βοσνίας με +6 τουλάχιστον σε αυτό το σενάριο.
Βέβαια αν αύριο οι Βόσνιοι κερδίσουν τους Γάλλους τότε οι Λιθουανοί πάνε σπίτι τους

Οι Γάλλοι έχουν μικρότερο κίνητρο από τους Βόσνιους στο αυριανό ματς, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα κάτσουν να χάσουν.
2
2

- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν οι Λιθουανοί βγουν 4οι είναι ικανοί για πολύ μεγάλη πορεία. Κι επειδή τη Βοσνία πιστεύω ότι θα την κερδίσουν για πολλούς λόγους, το κρίσιμο ματς είναι το Βοσνία-Γαλλία. Όπου δε νομίζω ότι οι Γάλλοι θα κάτσουν να χάσουν. Επειδή την άμυνα των Βόσνιων δεν την έχω σε πολύ εκτίμηση, πιστεύω ότι θα περάσει η Λιθουανία ως τέταρτη, αν έχω καταλάβει καλά τα σενάρια.
0
- Reaper
- Reactions: 1880
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τετοια πιστη για πορεια σε ομαδα που καταφερε να χασει 3/3 ματς που πηγαν στον ποντο ;yorgos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 12:56 amΑν οι Λιθουανοί βγουν 4οι είναι ικανοί για πολύ μεγάλη πορεία. Κι επειδή τη Βοσνία πιστεύω ότι θα την κερδίσουν για πολλούς λόγους, το κρίσιμο ματς είναι το Βοσνία-Γαλλία. Όπου δε νομίζω ότι οι Γάλλοι θα κάτσουν να χάσουν. Επειδή την άμυνα των Βόσνιων δεν την έχω σε πολύ εκτίμηση, πιστεύω ότι θα περάσει η Λιθουανία ως τέταρτη, αν έχω καταλάβει καλά τα σενάρια.
3
1
2

Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ώπα ώπα, εδώ έχουν βγάλει λαυράκι. yorgos μη μου πεις ότι εσύ είσαι αυτός που ψήφισε (ένας ήταν) Λιθουανία για χρυσό στο πολ.Reaper έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 1:12 amΤετοια πιστη για πορεια σε ομαδα που καταφερε να χασει 3/3 ματς που πηγαν στον ποντο ;yorgos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 12:56 amΑν οι Λιθουανοί βγουν 4οι είναι ικανοί για πολύ μεγάλη πορεία. Κι επειδή τη Βοσνία πιστεύω ότι θα την κερδίσουν για πολλούς λόγους, το κρίσιμο ματς είναι το Βοσνία-Γαλλία. Όπου δε νομίζω ότι οι Γάλλοι θα κάτσουν να χάσουν. Επειδή την άμυνα των Βόσνιων δεν την έχω σε πολύ εκτίμηση, πιστεύω ότι θα περάσει η Λιθουανία ως τέταρτη, αν έχω καταλάβει καλά τα σενάρια.

0
- yorgos
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πίστη όχι, αλλά ας πούμε ότι αφήνω την πόρτα ανοιχτή για ομάδα που έχασε στον πόντο από 3 διεκδικήτριες του χρυσού. αν βγουν 4οι αντιμετωπίζουν αρκετά εύκολες ομάδες.Reaper έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 1:12 amΤετοια πιστη για πορεια σε ομαδα που καταφερε να χασει 3/3 ματς που πηγαν στον ποντο ;yorgos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 12:56 amΑν οι Λιθουανοί βγουν 4οι είναι ικανοί για πολύ μεγάλη πορεία. Κι επειδή τη Βοσνία πιστεύω ότι θα την κερδίσουν για πολλούς λόγους, το κρίσιμο ματς είναι το Βοσνία-Γαλλία. Όπου δε νομίζω ότι οι Γάλλοι θα κάτσουν να χάσουν. Επειδή την άμυνα των Βόσνιων δεν την έχω σε πολύ εκτίμηση, πιστεύω ότι θα περάσει η Λιθουανία ως τέταρτη, αν έχω καταλάβει καλά τα σενάρια.
Ναι, εγώ τους ψήφισα για να σας τη σπάσω. Νομίζω ότι την Ισπανία την έχουν κι από κει και πέρα ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι Σέρβοι δεμένοι.
1
1