Έπαιξα Κροατία στο +10.5 δε νομίζω να νικήσουμε εύκολα σε καμία περίπτωση. Θα έχουμε δυσκολία στο μαρκάρισμα του Ζούμπατς και όλων των φόργουορντ τους. Αν πάρουμε τα ριμπάουντ και τρέξουμε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί. Έχουν κορμιά για να ρίξουν στο Γιάννη, από κει και πέρα αν δε μπουν τα σουτ μας θα πρέπει να μπορέσουμε να τρέξουμε, όπου στο ανοιχτό γήπεδο για μένα είμαστε η καλύτερη ομάδα του τουρνουά.
Eurobasket 2022 - Ειδησεογραφία
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Reaper
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλαμε για ερασιτεχνικο επιπεδο διαιτησιας πλεον.yorgos έγραψε: ↑Τετ Σεπ 07, 2022 3:06 amhttps://www.sdna.gr/mpasket/1001200_tro ... g1KT7S1Pvk
Δεν το έχω ξαναδεί![]()
- Ξεχασανε βολη
- Χασανε 22 δευτερολεπτα
- Τραυματισανε παικτη
- Χρειαζονται 10 ριπλει για να δουν πεντακαθαρα αντιαθλητικα
Φοβαμαι οτι θα αλλοιωσουν αποτελεσμα στα νοκ αουτ με την ανικανοτητα τους.
Ενδεικτικα θα πω οτι οσο ηταν στη FIBA, θεωρουταν απ τις κορυφαιες διαιτητες η κα. Τσαρουχα που δεν ειναι ακριβως απ τις κορυφαιες σφυριχτρες της Εuroleague/Eurocup....
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Διαιτητες της ΦΙΜΠΑ το ανέκδοτο του μήνα.Reaper έγραψε: ↑Τετ Σεπ 07, 2022 3:12 amΜιλαμε για ερασιτεχνικο επιπεδο διαιτησιας πλεον.yorgos έγραψε: ↑Τετ Σεπ 07, 2022 3:06 amhttps://www.sdna.gr/mpasket/1001200_tro ... g1KT7S1Pvk
Δεν το έχω ξαναδεί![]()
- Ξεχασανε βολη
- Χασανε 22 δευτερολεπτα
- Τραυματισανε παικτη
- Χρειαζονται 10 ριπλει για να δουν πεντακαθαρα αντιαθλητικα
Φοβαμαι οτι θα αλλοιωσουν αποτελεσμα στα νοκ αουτ με την ανικανοτητα τους.
Ενδεικτικα θα πω οτι οσο ηταν στη FIBA, θεωρουταν απ τις κορυφαιες διαιτητες η κα. Τσαρουχα που δεν ειναι ακριβως απ τις κορυφαιες σφυριχτρες της Εuroleague/Eurocup....
Επίσης με τα στατιστικά και τα σκορ που τα αλλάζουν όποτε θυμηθούν τι γίνετε ;

1
1

- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξει ένα θέμα στιις εθνικές ομάδες με τίτλο σχετικό με τους νατουραλιζέ, γιατί ποστάρουμε τα ίδια και τα ίδια
. Έτσι θα διευκολυχθούν και οι φίλοι που δεν έχουν διαβάσει τα προηγούμενα. Νομίζω ότι είναι διασκορπισμένα σε αυτό το τόπικ, όπως και σε κάποια παιχνίδια της εθνικής/EuroBasket.

2
1
1