Quincy έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 2:36 am
Όλα αυτά χωρίς το άγχος του leader και με τους αμυντικούς με το ένα μάτι στον Γιάννη. Αν τέλειωνε το τουρνουά σήμερα μαζί σου, αλλά τα do or die είναι άλλη υπόθεση και μακάρι να έχει ο Ντόρσευ 5/6 σε εκείνα τα παιχνίδια, αλλα επειδή σίγουρος δεν είμαι, εναποθέτω τις ελπίδες και την ψήφο μου στον Γιάννη
χμμμμ δεν έχει το άγχος του leader αλλά έχει μια "αρχηγική" έπαρση . Παικτικά εννοώ , όχι σε συμπεριφορά . Ξέρει ότι ο Γιάννης είναι ο σουπερ σταρ αλλά θέλει να φανεί , ότι (και) αυτός καθαρίζει . Και στον ΟΣΦΠ το είχε αυτό
εγώ επιμένω ότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης και έχει ένα σερί από Μάϊο και μετά όπου τα καλάθια που βάζει είναι αρκούντως "do or die" . Σήμερα έβαλε δυο στο σημείο που έκαιγε η μπάλα και κόβει γόνατα , ε ;
Δεν θα τον πω clutch , δεν είναι Σπανούλης . Πιο κοντά σε Μαικ Τζειμς είναι . Gamechanger . Ας μείνει σε σεληνιασμένος σε όλο το τουρνουά το παιδί
ΥΓ : κι εγώ Ντορσέι ψήφισα λόγω του ύφους της ερώτησης ( μέχρι σήμερα 2η αγωνιστική ) . Αδικώ τον Γιάννη αλλά ο Ταιλερ και ο Άγρα είναι οι αποκαλύψεις . Τον Γιάννη τον ξέρουμε