Eurobasket 2022 - Group C : GRE - ITA - CRO - UKR - GBR - EST
Συντονιστής: Captains
- reignman
- Reactions: 3194
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα 5" θες την μπαλα στα σιγουρα χερια τoυ nick the quick για ενα step back 3p.
Περαν απο νικ δε κουικ και τον προπονητη του στην Φενερ που θελει να τον προετοιμασει σε επισημα παιχνιδια της εθνικης...
Με ενοχλει περισσοτερο που βλεπω τους παιχτες μας να ειναι στον παργαλατσο τους στο abuse και τα αντιαθλητικα μαρκαρισματα των Ουκρανων στο Γιαννη. Καμια βοηθεια/προστασια στον Γιαννη. Λιγο τσαμπουκα , λιγο επιστροφη του ξυλου στην αμυνα για να ξερουν οτι δεν περναει ετσι αυτο.
Στο τελος τελος θα επαιρνα και ενα αντιαθλητικο προσωπικα ισα ισα για να στειλω ενα μηνυμα οτι δεν θα βαρατε τον Γιαννη στο ψαχνο για να τον σακατεψετε χωρις retaliation. Εγω στη θεση του Γιαννη αν συνεχιστει αυτο δεν θα ξαναπατουσα.
Ρισκαρω συμβολαιο, καριερα, σωμα για να τραβαω το +70% του καρου μπροστα και πισω και να τρωω και τις καταμουτσουνες μπατσες μου, να μου τραβανε χερια ποδια και να μου σκανε με ολη τους τη δυναμη οταν κανουν drive στον κορμο μου.
Naaah, HARD PASS.
Περαν απο νικ δε κουικ και τον προπονητη του στην Φενερ που θελει να τον προετοιμασει σε επισημα παιχνιδια της εθνικης...
Με ενοχλει περισσοτερο που βλεπω τους παιχτες μας να ειναι στον παργαλατσο τους στο abuse και τα αντιαθλητικα μαρκαρισματα των Ουκρανων στο Γιαννη. Καμια βοηθεια/προστασια στον Γιαννη. Λιγο τσαμπουκα , λιγο επιστροφη του ξυλου στην αμυνα για να ξερουν οτι δεν περναει ετσι αυτο.
Στο τελος τελος θα επαιρνα και ενα αντιαθλητικο προσωπικα ισα ισα για να στειλω ενα μηνυμα οτι δεν θα βαρατε τον Γιαννη στο ψαχνο για να τον σακατεψετε χωρις retaliation. Εγω στη θεση του Γιαννη αν συνεχιστει αυτο δεν θα ξαναπατουσα.
Ρισκαρω συμβολαιο, καριερα, σωμα για να τραβαω το +70% του καρου μπροστα και πισω και να τρωω και τις καταμουτσουνες μπατσες μου, να μου τραβανε χερια ποδια και να μου σκανε με ολη τους τη δυναμη οταν κανουν drive στον κορμο μου.
Naaah, HARD PASS.
1
1

- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατι δε του μιλάει ο Ιτούδης μάλλον, στη Μπάρτσα το χαν πάρει γραμμή και δεν γινόταν ποτε αυτό.Reaper έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 6:53 pmΧασαμε λιγο το μυαλο μας, ενω η αμυνα μας στο 5 ειναι κακη.
Ο Παπαγιαννης δε δειχνει σε καλη κατασταση, ενω ως συνηθως λυσεις στο σουτ δεν εχουμε. Πρεπει να παιξει περισσοτερο ο Ντορσει στο β'.
Οταν τελειωνει ο χρονος και εχει τη μπαλα ο Καλαθης, γιατι δε τη δινει και περιμενει να σουταρει στο 0 ;;; Δεν εχει αισθηση ποσο κακος σουτερ ειναι ;;;
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 757
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς δεν έχουμε πόδια να τους ακολουθήσουμε στην περιφέρεια, σε όλο το παιχνίδι θα μας χτυπούν εκεί. Το λάθος του Ιτούδη είναι η αρχική επιλογή του Παπανικολάου στον Mykhailiuk, όπου ξεκίνησε με 8 πόντους και μετά πήρε όλη η Ουκρανία τα πάνω της. Ελπίζουμε σε ένα καλό τρίτο δεκάλεπτο να αλλάξει ο ρυθμός, ειδικά τώρα που οι ψηλοί τους έχουν φάουλ.
0
- Conan1982
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να ήταν μόνο στο 5 κακή η άμυνα οι περιφερειακοί μας έχουν χάσει κατά κράτος και τους αφήνουμε να κάνουν πολλά drive.Reaper έγραψε: ↑Τρί Σεπ 06, 2022 6:53 pmΧασαμε λιγο το μυαλο μας, ενω η αμυνα μας στο 5 ειναι κακη.
Ο Παπαγιαννης δε δειχνει σε καλη κατασταση, ενω ως συνηθως λυσεις στο σουτ δεν εχουμε. Πρεπει να παιξει περισσοτερο ο Ντορσει στο β'.
Οταν τελειωνει ο χρονος και εχει τη μπαλα ο Καλαθης, γιατι δε τη δινει και περιμενει να σουταρει στο 0 ;;; Δεν εχει αισθηση ποσο κακος σουτερ ειναι ;;;
1
1

- GK_23
- Reactions: 2670
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν σταματήσουμε τα drives των Sanon-Mikhayliuk θα χάσουμε εμείς με διψήφια διαφορά.
Επίσης ο Γιάννης στην άμυνα δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στους Ουκρανούς σέντερ. Τα κορμιά τους είναι προδιαγραφών NBA, δεν κοντράρει τέτοια κορμιά στο ΝΒΑ ο Γιάννης. Δεν είναι ο Melli και ο Ricci απέναντι του σήμερα.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην αμυνα οπως παντα δεν παιζουμε καλα. Σιγουρα θα υπάρξουν 3λεπτα που θα βαλουμε ταναλιες, αλλα σημερα ουτε αυτα τα τριλεπτα εχουμε.
Στην επίθεση κανουμε αυτο που εγραφα απο τα φιλικα να μην κανουμε, δηλαδη μπαλα στο γιαννη και τον σταυρο μας. Ειδικα οταν παει και ποσταρει ο Γιαννης ειναι τελειως σιγουρο οτι δεν πρόκειται να βαλουμε καλαθι.
Και το μεγαλυτερο κακο με αυτο ειναι οτι οταν ο Γιαννης δεν βαζει τριανταρες, τοτε ουτε οι αλλοι σκοραρουν γιατί πολυ απλα ειτε δεν παιρνουν την μπαλα ειτε οταν την παρουν δεν την παιρνουν με σωστές προυποθεσεις και δεν εχουν ρυθμο.
Θελει περισσότερο κινηση, περισσοτερο πικ εν ρολ και πολυ λιγοτερο γιαννης την μπαλα και καντε ακρη.
Η Ουκρανία θα εχει ασυλία σε ολα τα αθληματα φετος, μην απορειτε με αυτα.
ΥΓ Μιχαλιουκ ελα στην Παναθα μαζι με αγραβανη!
ΥΓ1 Ωραιος ο νατουραλιζε της ουκρανιας, ουτε οου τον ηξερα!
Στην επίθεση κανουμε αυτο που εγραφα απο τα φιλικα να μην κανουμε, δηλαδη μπαλα στο γιαννη και τον σταυρο μας. Ειδικα οταν παει και ποσταρει ο Γιαννης ειναι τελειως σιγουρο οτι δεν πρόκειται να βαλουμε καλαθι.
Και το μεγαλυτερο κακο με αυτο ειναι οτι οταν ο Γιαννης δεν βαζει τριανταρες, τοτε ουτε οι αλλοι σκοραρουν γιατί πολυ απλα ειτε δεν παιρνουν την μπαλα ειτε οταν την παρουν δεν την παιρνουν με σωστές προυποθεσεις και δεν εχουν ρυθμο.
Θελει περισσότερο κινηση, περισσοτερο πικ εν ρολ και πολυ λιγοτερο γιαννης την μπαλα και καντε ακρη.
Η Ουκρανία θα εχει ασυλία σε ολα τα αθληματα φετος, μην απορειτε με αυτα.
ΥΓ Μιχαλιουκ ελα στην Παναθα μαζι με αγραβανη!
ΥΓ1 Ωραιος ο νατουραλιζε της ουκρανιας, ουτε οου τον ηξερα!
0
παιδιά μην τρελάινεστε. Τα γνώστα θα γίνουν και σε αυτό το ευρωμπάσκετ. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικά θα ηρεμήσουν και θα γυρίσουν το ματς...θα πάμε αήττητοι στα νοκ αουτ, θα νικήσουμε το πρώτο εύκολο και στους 8 με την πρώτη σοβαρή ομάδα θα χάσουμε με κάτω τα χέρια (οι αδυναμίες είναι χτυπητές και ήδη φαίνονται)....και θα καθόμαστε να αναρωτιόμαστε τι σ**τα έβλεπαν οι γνωστοί δημοσιογραφάρες μπασκετικοί γκουρού της κακιάς ώρας και μας έλεγαν ότι μπορούμε να πάμε για μετάλλιο.
Ταλέντο υπάρχει. Ομοιογένεια δεν υπάρχει. Ψυχολογία δεν υπάρχει όταν η μπάλα καίει και το γήπεδο γέρνει, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για να γυρίσει το παιχνίδι. Ηγετικές προσωπικότητες δεν υπάρχουν. Σε εμένα είναι εμφανέστατο...μακάρι να διαψευστώ και να σηκώσουμε και κούπα.
Ταλέντο υπάρχει. Ομοιογένεια δεν υπάρχει. Ψυχολογία δεν υπάρχει όταν η μπάλα καίει και το γήπεδο γέρνει, να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για να γυρίσει το παιχνίδι. Ηγετικές προσωπικότητες δεν υπάρχουν. Σε εμένα είναι εμφανέστατο...μακάρι να διαψευστώ και να σηκώσουμε και κούπα.
3
1
2