Οι Λιθουανοί είναι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου
Eurobasket 2022 - Group B : BIH - HUN - SLO - LTU - FRA - GER
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σοβαρός ο Heurtel στο τέλος, πολύ χρήσιμος αυτός ο Tarpey σε άμυνα και επίθεση.
,κέρδιζαν 64-58 και δέχτηκαν ένα σερί 13-0 σε κανά δίλεπτο. Όποιος προπονητής βρει τη λύση στο δίδυμο Valanciunas-Sabonis θα μακροημερεύσει, αλλιώς θα χάνουν τα σημαντικά παιχνίδια.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Γι'αυτό η Γαλλία είναι φαβορί για μετάλλιο γιατί αν πιάσουν τοπ απόδοση οι παίκτες της δεν βρίσκει εμπόδιο προς την νίκη.
Αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει το καλύτερο δίδυμο ψηλών του τουρνουά έχει ανοιχτό δρόμο προς τα νοκ άουτ.
Η Λιθουανία από την άλλη αντιμετωπίζει ένα βραχυκύκλωμα που οφείλεται στην έλλειψη καλού οργανωτή να κρατάει τα ηνία του παιχνιδιού. Επίσης: Σαμπόνις αγόρι μου τι έχεις πάθει....
Αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει το καλύτερο δίδυμο ψηλών του τουρνουά έχει ανοιχτό δρόμο προς τα νοκ άουτ.
Η Λιθουανία από την άλλη αντιμετωπίζει ένα βραχυκύκλωμα που οφείλεται στην έλλειψη καλού οργανωτή να κρατάει τα ηνία του παιχνιδιού. Επίσης: Σαμπόνις αγόρι μου τι έχεις πάθει....
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
Weekendman

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Λιθουανοί θα μπορούσαν αντί να προσπαθούν να κάνουν ευχαριστημένους και τους 2 NBAer ψηλούς βάζοντας τους σε κοινές πεντάδες να πάνε με περισσότερο Ζουκάουσκας αντι για Σαμπόνις στο power forward, αλλά υποθέτω ο Ζουκάουσκας που είναι combo-forward και θα έδινε περισσότερο σουτ στο 4 από τον Σαμπόνις, δεν υπολογίζεται για κάτι πολύ περισσότερο από το να κουνάει πετσέτες.
Όποτε πάνω-κάτω θα πάνε με την ίδια λογική όπως μέχρι τώρα, και θα ελπίζουν να διαχειρίζονται καλύτερα τους αγώνες στο τέλος. Τον Γιοκουμπάιτις να είναι το ίδιο ξεψαρωμένος με χθες. Και κυρίως να πάρει λίγο περισσότερο ρόλο ο Γκιεντράιτις. Γιατί στο 2 ο Γκριγκόνις παίρνει δικαιολογημένα την μερίδα του λέοντος σε χρόνο και στο 3 ο Ignas Brazdeikis είναι μια λύση και σε επίθεση και άμυνα. Όμως ίσως θα έπρεπε κάποια από τα σχεδόν 18 λεπτά του Μπουτκεβίτσιους των 2 εντός πεδιάς προσπαθειών να πάνε στον Γκιεντράιτις που το σουτ, η εκτός μπάλας κίνηση του, και το ολοκλήρωμα αιφνιδιασμών είναι πράγματι ικανά να δώσουν το έξτρα που λείπει από τους Λιθουανούς, όσο και αν ο Μπουτεβίτσιους θεωρείται χρήσιμος αμυντικά. Όλα αυτά για Γκεντράιτις αν φυσικά το επιτρέπει και η αντίπαλη πεντάδα που κατεβάζει ο αντίπαλος.
Όποτε πάνω-κάτω θα πάνε με την ίδια λογική όπως μέχρι τώρα, και θα ελπίζουν να διαχειρίζονται καλύτερα τους αγώνες στο τέλος. Τον Γιοκουμπάιτις να είναι το ίδιο ξεψαρωμένος με χθες. Και κυρίως να πάρει λίγο περισσότερο ρόλο ο Γκιεντράιτις. Γιατί στο 2 ο Γκριγκόνις παίρνει δικαιολογημένα την μερίδα του λέοντος σε χρόνο και στο 3 ο Ignas Brazdeikis είναι μια λύση και σε επίθεση και άμυνα. Όμως ίσως θα έπρεπε κάποια από τα σχεδόν 18 λεπτά του Μπουτκεβίτσιους των 2 εντός πεδιάς προσπαθειών να πάνε στον Γκιεντράιτις που το σουτ, η εκτός μπάλας κίνηση του, και το ολοκλήρωμα αιφνιδιασμών είναι πράγματι ικανά να δώσουν το έξτρα που λείπει από τους Λιθουανούς, όσο και αν ο Μπουτεβίτσιους θεωρείται χρήσιμος αμυντικά. Όλα αυτά για Γκεντράιτις αν φυσικά το επιτρέπει και η αντίπαλη πεντάδα που κατεβάζει ο αντίπαλος.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Λιθουανοί μόνο από Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας είναι ακόμα κοντά στο σκορ, οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί!
Οι Γερμανοί δίνουν την εντύπωση με τον ενθουσιασμό κι όλας της έδρας, ότι μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον ως τους 8....Αν πέσουν πάνω στην εθνική μετά, δεν θα έχουμε εύκολο έργο προβλέπω θρίλερ!
Συμβάλουν όλοι στο παιχνίδι και είναι πιο "ομάδα".
Οι Γερμανοί δίνουν την εντύπωση με τον ενθουσιασμό κι όλας της έδρας, ότι μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον ως τους 8....Αν πέσουν πάνω στην εθνική μετά, δεν θα έχουμε εύκολο έργο προβλέπω θρίλερ!
- antonispgs

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Γερμανοί ήταν στους "8" του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και στους "8" των περσινών Ολυμπιακών Αγώνων.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:28 pmΟι Λιθουανοί μόνο από Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας είναι ακόμα κοντά στο σκορ, οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί!
Η φετινή ομάδα όμως έχει σαφώς μεγαλύτερο ταβάνι, μιλάμε για σύνολο που δείχνει ικανό να φτάσει ως το τέρμα.
Με όσα έχουμε δει ως τώρα, είναι καλύτερο να τους αποφύγουμε στα προημιτελικά. Και λογικά θα τους αποφύγουμε γιατί με βάση το μπάσκετ που παίζουν είναι το φαβορί για να κερδίσουν την 1η θέση στον όμιλό τους.
Χωρίς σχόλια
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν τους αφήσουν οι Σλοβένοι ναι, αλλά νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να το πάρουν οι Σλοβένοι, ντέρμπι θα ναι φυσικά....Ε ποιον να πρωτοαποφύγεις, ή Γερμανία ή Σλοβενία θα πάρουμε στο τέλος.....Παίζουν και πολύ καλή άμυνα οι Γερμανοί συνέχεια πάνε σε βοήθεια και δεύτεροι παίκτες!Καλοδουλεμένη ομάδαGK_23 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:35 pmΟι Γερμανοί ήταν στους "8" του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και στους "8" των περσινών Ολυμπιακών Αγώνων.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:28 pmΟι Λιθουανοί μόνο από Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας είναι ακόμα κοντά στο σκορ, οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί!
Η φετινή ομάδα όμως έχει σαφώς μεγαλύτερο ταβάνι, μιλάμε για σύνολο που δείχνει ικανό να φτάσει ως το τέρμα.
Με όσα έχουμε δει ως τώρα, είναι καλύτερο να τους αποφύγουμε στα προημιτελικά. Και λογικά θα τους αποφύγουμε γιατί με βάση το μπάσκετ που παίζουν είναι το φαβορί για να κερδίσουν την 1η θέση στον όμιλό τους.
Χωρίς σχόλια![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο