Οι Λιθουανοί είναι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου

Συντονιστής: Captains
Οι Γερμανοί ήταν στους "8" του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και στους "8" των περσινών Ολυμπιακών Αγώνων.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:28 pmΟι Λιθουανοί μόνο από Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας είναι ακόμα κοντά στο σκορ, οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί!
Οι Γερμανοί δίνουν την εντύπωση με τον ενθουσιασμό κι όλας της έδρας, ότι μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον ως τους 8....Αν πέσουν πάνω στην εθνική μετά, δεν θα έχουμε εύκολο έργο προβλέπω θρίλερ!
Συμβάλουν όλοι στο παιχνίδι και είναι πιο "ομάδα".
Χωρίς σχόλια
Αν τους αφήσουν οι Σλοβένοι ναι, αλλά νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να το πάρουν οι Σλοβένοι, ντέρμπι θα ναι φυσικά....Ε ποιον να πρωτοαποφύγεις, ή Γερμανία ή Σλοβενία θα πάρουμε στο τέλος.....Παίζουν και πολύ καλή άμυνα οι Γερμανοί συνέχεια πάνε σε βοήθεια και δεύτεροι παίκτες!Καλοδουλεμένη ομάδαGK_23 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:35 pmΟι Γερμανοί ήταν στους "8" του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και στους "8" των περσινών Ολυμπιακών Αγώνων.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 04, 2022 4:28 pmΟι Λιθουανοί μόνο από Βαλαντσιούνας και Κουζμίνσκας είναι ακόμα κοντά στο σκορ, οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί!
Οι Γερμανοί δίνουν την εντύπωση με τον ενθουσιασμό κι όλας της έδρας, ότι μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον ως τους 8....Αν πέσουν πάνω στην εθνική μετά, δεν θα έχουμε εύκολο έργο προβλέπω θρίλερ!
Συμβάλουν όλοι στο παιχνίδι και είναι πιο "ομάδα".
Η φετινή ομάδα όμως έχει σαφώς μεγαλύτερο ταβάνι, μιλάμε για σύνολο που δείχνει ικανό να φτάσει ως το τέρμα.
Με όσα έχουμε δει ως τώρα, είναι καλύτερο να τους αποφύγουμε στα προημιτελικά. Και λογικά θα τους αποφύγουμε γιατί με βάση το μπάσκετ που παίζουν είναι το φαβορί για να κερδίσουν την 1η θέση στον όμιλό τους.
Χωρίς σχόλια![]()