Eurobasket - Ανακοίνωση για αφιέρωμα basketforum

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1550
Αγαπημένη θέση: Bench
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 28, 2022 4:50 pm

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, λέμε να επιστρέψουμε στα καθιερωμένα αφιερώματά μας φέτος :wave:
Όποιος θέλει να συμμετάσχει, ας μου στείλει πμ με την ομάδα προτίμησής του (μία ή δύο), η φόρμα θα είναι κάπως έτσι, στα γνωστά:

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... 19911.html

Το χρονοδιάγραμμα είναι να ανεβάσουμε γύρω στις 27-28 Αυγούστου, σίγουρα μέχρι τις 10 Αυγούστου θέλουμε να έχουν δοθεί οριστικά οι ομάδες του καθενός, καθώς και η ακριβής φόρμα :)

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain

Δευ Αύγ 01, 2022 12:25 pm

bump για όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται :)

Υπάρχουν ακόμη καμιά 10αριά διαθέσιμες, για όλα τα γούστα :roll: :roll:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain

Πέμ Αύγ 11, 2022 11:10 pm

Last(?) call, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες οι: Ισπανία, Σλοβενία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Βοσνία και.... Ελλάδα :D

Όποιος θέλει κάποια να μου στείλει, πριν τις φορτωθεί κάποιος από αυτούς που έχουν και άλλες :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3395
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Αύγ 12, 2022 8:41 pm

benchwarmer έγραψε:
Πέμ Αύγ 11, 2022 11:10 pm
Last(?) call, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες οι: Ισπανία, Σλοβενία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Βοσνία και.... Ελλάδα :D

Όποιος θέλει κάποια να μου στείλει, πριν τις φορτωθεί κάποιος από αυτούς που έχουν και άλλες :dribble:
Yποχρεωτική ανάθεση στον Hipster μπορώ να κάνω bench; :) :wave:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain

Τετ Αύγ 31, 2022 11:58 pm

Με λίγες ώρες να απομένουν για το τζάμπολ, θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά (για άλλη μια χρονιά) τους φίλους GK_23, ssoulliss, Zoys, kojito, SteveNashidis που συνέβαλαν στο μέτρο που μπορούσε ο καθένας στο να ανέβει το αφιέρωμά μας :bblove: :bblove:
Για τα παιδιά που μάλλον δεν πρόλαβαν το δικό τους κομμάτι, παίρνω εγώ όλη την ευθύνη για αυτό, δυστυχώς πλέον σιγά σιγά και οι δικές μου δυνάμεις και ορέξεις με εγκαταλείπουν στο να μπορώ να καλύπτω όποια κενά πολύ ανθρώπινα μπορεί να δημιουργηθούν. Ελπίζω σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο να ανέβουν και οι τελευταίες ομάδες με κάποιον τρόπο :)

Ελπίζω του χρόνου στο Μουντομπάσκετ να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε κάτι ακόμα καλύτερο, με.... 32 ομάδες προς διάθεση :drunk:

9
6 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Σεπ 02, 2022 4:45 am

benchwarmer έγραψε:
Με λίγες ώρες να απομένουν για το τζάμπολ, θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά (για άλλη μια χρονιά) τους φίλους GK_23, ssoulliss, Zoys, kojito, SteveNashidis που συνέβαλαν στο μέτρο που μπορούσε ο καθένας στο να ανέβει το αφιέρωμά μας :bblove: :bblove:
Για τα παιδιά που μάλλον δεν πρόλαβαν το δικό τους κομμάτι, παίρνω εγώ όλη την ευθύνη για αυτό, δυστυχώς πλέον σιγά σιγά και οι δικές μου δυνάμεις και ορέξεις με εγκαταλείπουν στο να μπορώ να καλύπτω όποια κενά πολύ ανθρώπινα μπορεί να δημιουργηθούν. Ελπίζω σε κάθε περίπτωση μέχρι αύριο να ανέβουν και οι τελευταίες ομάδες με κάποιον τρόπο :)

Ελπίζω του χρόνου στο Μουντομπάσκετ να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε κάτι ακόμα καλύτερο, με.... 32 ομάδες προς διάθεση :drunk:
Του χρόνου θα βοηθήσουμε όλοι παραπάνω. Πολλά ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και σε σένα προσωπικά.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3395
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Σεπ 02, 2022 12:56 pm

Να συμπληρώσω στις ευχαριστίες τους GiwrgosAEK και Conan1982 για τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωσαν να συμπληρώσουν τις ομάδες , γνωρίζοντας ότι οι υποχρεώσεις τους είναι αρκετές. Σύντομα και ο Admin θα ανεβάσει τα δικά του μόλις μπορέσει να βρει χρόνο ( από τις Μαλδίβες στις οποίες βρίσκεται :banana: #not)

Ειδική μνεία θα κάνω στον στυλοβάτη αυτών των αφιερωμάτων, τον benchwarmer και τον καλώ να ανακαλέσει περί εξάντλησης διάθεσης και ενέργειας καθώς θα φάει φάουλ :drunk:

Να συγχωρέσετε το δικό μου λειψό αφιέρωμα της Εθνικής έγινε on the road από κινητό :sad:

Μετά το άνοιγμα του νέου φορουμ θέλει λίγο χρόνο για να αποκτηθεί και να μεγαλώσει το μομεντουμ συγγραφής μικρών αφιερωμάτων.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν έξω από δημοσιογραφικά σάιτ αρκετά αφιερώματα , τα δικά μας διαφέρουν ως προς τον άμεσο, πολιτισμένο σχολιασμό αυτών και φυσικά έχουν τη δικιά σας πινελιά .

Θέλουμε να μεγαλώσει η συγγραφική ομάδα ώστε να διαβάζονται πολλές ξεχωριστές πένες και όχι μία για πολλές ομάδες. Θα φροντίσουμε από τη μεριά μας τα αφιερώματα να ξοδεύουν τον ελάχιστο δυνατό χρόνο σας ως προς τη φόρμα.

Μην διστάζετε να δοκιμάσετε να γράψετε κάποιο στο μέλλον ώστε να συνεχιστεί η ωραία παράδοση που άρχισαν τα ιδρυτικά μέλη αυτού του φόρουμ, που πιστεύω μας διαβάζουν με χαρά ακόμη. 😎

Σιγά σιγά μόλις βρεθεί χρόνος θα μεταφερθούν και τα παλαιά αφιερώματα από το πεσμένο σάιτ. Έγιναν και κάποιες αλλαγές στην αρχική σελίδα ως προς την ιεράρχηση των θεμάτων για να διευκολυνθεί η προσβασιμότητα ανάλογα της τρέχουσας περιόδου. Περιμένω feedback ή κάποια ιδέα σας.

Μέχρι τότε ... Συνεχίζουμε 💪😍

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1055
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Σεπ 18, 2022 11:41 pm

benchwarmer έγραψε:

είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Στη πρώτη φορά που συμμετείχα σε αφιέρωμα, η ομαδα που ανέλαβα πήρε το χρυσό! Δηλώνω από τώρα ότι του χρόνου στο παγκόσμιο θα ζητήσω 4 ομάδες :)

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εurobasket 2022”