Phoenix Suns
Συντονιστής: Captains
- Sharp Shooter
- Reactions: 295
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- nikolas_asteri
- Reactions: 884
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω ρίξει πάρα πολλή κριτική κριτικη στο front office των Suns για το πως υποθήκευσαν το μέλλον της ομάδας κλπ και σήμερα με βρίσκω να έχω κάνει μια τρομερή στροφή 180. Έφτιαξαν δυναμίτη περιφέρεια και αντάλλαξαν τον Αιτον με έναν τύπο που ναι μεν είναι χειρότερος σε «ταλέντο» αλλά κολλάει 100% περισσότερο επειδή αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Επίσης πήραν άλλους 3 rotation players που κατ’εμε τουλάχιστον οι 2 είναι αξιοπρεπέστατοι για ομάδα πρωταθλητισμού. Καλή δουλειά φαίνεται να έγινε λοιπόν και τώρα μου φαίνονται φαβορί για τελικούς περιφέρειας.
0
- kojito
- Reactions: 1253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην αρχή της off-season ήμουν αρκετά προβληματισμένος γιατί με τις κινήσεις που είχαν κάνει δεν είχαν καθόλου βάθος στο ρόστερ, και αποδεδειγμένα θα ήταν απίθανο να καταφέρουν να βγάλουν την χρονιά με rotation 7-8 παικτών ουσιαστικά. Με τις κινήσεις τους όμως στην συνέχεια όντως γέμισαν αρκετά την περιφέρεια τους (τους λείπει βέβαια ένας καθαρός άσος) αλλά και την ρακέτα τους που πίσω από τον Ayton πρακτικά είχαν τον...κανέναν, και έχουν πάρει και κάποιους ρολίστες που ναι μεν δεν είναι all-around, αλλά μπορούν να κάνουν 1-2 πράγματα αρκετά καλά ο καθένας τους είτε αυτό είναι μακρινό σουτ, είτε άμυνα, είτε hustle είτε slashing.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 28, 2023 6:57 amΈχω ρίξει πάρα πολλή κριτική κριτικη στο front office των Suns για το πως υποθήκευσαν το μέλλον της ομάδας κλπ και σήμερα με βρίσκω να έχω κάνει μια τρομερή στροφή 180. Έφτιαξαν δυναμίτη περιφέρεια και αντάλλαξαν τον Αιτον με έναν τύπο που ναι μεν είναι χειρότερος σε «ταλέντο» αλλά κολλάει 100% περισσότερο επειδή αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Επίσης πήραν άλλους 3 rotation players που κατ’εμε τουλάχιστον οι 2 είναι αξιοπρεπέστατοι για ομάδα πρωταθλητισμού. Καλή δουλειά φαίνεται να έγινε λοιπόν και τώρα μου φαίνονται φαβορί για τελικούς περιφέρειας.
Το ερωτηματικό για μένα βέβαια παραμένει η χημεία της τριάδας Booker-Beal-Durant αλλά και το πόσο οι δύο τελευταίοι θα μείνουν υγιείς όλη την σεζόν και θα καταφέρουν να βγάλουν πάνω από 60-65 ματς στην regular season και στα play-offs να είναι φρέσκοι.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 2116
- Αγαπημένη θέση: PG
- Twitter: https://twitter.com/Nashidis
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Pg
Beal/E.Gordon/Goodwin/K.Johnson
Sg
Booker/G.Allen/D.Lee
Sf
J.Okogie/N.Little/K.Bates Diop/Wainright
Pf
Durant/Watanabe/Bol Bol
C
Nurkic/Eubanks/Metu
Two way
Udoka Azubuike
Saben Lee
Keon Johnson και Wainwright πιθανολογω ότι θα γίνουν τρειντ.
Λείπει ο veteran pg που θα κλειδώσει το ρόστερ πρωταθλητισμού.
Βασική πεντάδα θεωρώ πως έχει πιθανότητες να είναι έτσι
Beal Booker Allen Durant Nurkic
Beal/E.Gordon/Goodwin/K.Johnson
Sg
Booker/G.Allen/D.Lee
Sf
J.Okogie/N.Little/K.Bates Diop/Wainright
Pf
Durant/Watanabe/Bol Bol
C
Nurkic/Eubanks/Metu
Two way
Udoka Azubuike
Saben Lee
Keon Johnson και Wainwright πιθανολογω ότι θα γίνουν τρειντ.
Λείπει ο veteran pg που θα κλειδώσει το ρόστερ πρωταθλητισμού.
Βασική πεντάδα θεωρώ πως έχει πιθανότητες να είναι έτσι
Beal Booker Allen Durant Nurkic
0

- ssoulliss
- Reactions: 3088
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Goodwin και Wainright έχουν μη εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που μάλλον τους θέτει εκτός ομάδας αργά ή γρήγορα. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή στην περιφέρεια όμως αυτός ο Nurkic πόσα παιχνίδια θα βγάλει υγιής; Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έχει παίξει 8, 37, 56 και 52 παιχίδια αντιστοιχα. Θα ρισκάρουν οι Suns να φτάσουν στο τέλος με έναν τέτοιο παίκτη ως βασικό;
0