Euroleague 2021-22, 2η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 08, 2021 11:07 am

Σωστές οι επισημάνεις που έκαναν οι συμφορουμίτες για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Μακάμπι στην προετοιμασία. Μου ειχε διαφύγει εντελώς το ζήτημα με τα αλλεπάλληλα κρούσματα covid19 που λογικό είναν να την κρατήσαν πίσω.

Οι Ζενίτ και Μπάγερν είναι από τις ομάδες προπονητή στην φετινή Ευρωλίγκα και μπορούνε να αναπληρώνουν απώλειες εξαιτίας ακριβώς αυτής της συνθήκης. Μάλιστα η Μπάγερν φέτος δείχνει να είναι κομμένη και ραμμένη στα ¨θέλω¨του Τρινκέρι. Ρούμπιτ, Ντεσόν, Χάντερ, Γουόλντεν, Χίλιαρντ( δείχνει να βρίσκει τον Χίλιαρντ που γνωρίσαμε στην Μπασκόνια, ΄με ισορροπία ανάμεσα σε δίποντα- τρίποντα κι όχι τον σουτέρ φτερού που ήθελε να κάνει ο Ιτούδης) είναι πετυχημένες μεταγραφές.
Έχω ξαναγράψει ότι η φετινή Μπάγερν θα παίξει πιο ελκυστικό μπάσκετ για όσους από εμάς μάς αρέσει το ομαδικό παιχνίδι. Κι ας μην φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε πέρσι. Άλλωστε και τους ίδιους παίκτες να είχε κρατήσει, πάλι δεν θα έφτανε, γιατί αφενός το επίπεδο έχει ανέβει κι αρκετά μάλιστα, κι αφετέρου την περιμένουν πια κι υπάρχει έστω κι ένα μικρό ¨"πρέπει" στις τάξεις των Βαυαρών που ενίοτε βαραίνει τα πόδια. :wink:

tarp7

allstar
Reactions: 2118

Παρ Οκτ 08, 2021 7:38 pm

Οι ρώσοι δεν έλεγαν ότι θα απαγορεύσουν τους φιλάθλους γιατί στο καζάν βλέπω έχουν κόσμο

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Οκτ 08, 2021 8:51 pm

Ντερμπάρα στο Καζάν με τον James να έχει 1/2 βολές με το ματς στο 74-73 στα 2.1 δεύτερα πριν την λήξη, να κερδίζει το επιθετικό ριμπάουντ μετά την 2η χαμένη βολή του αλλά να αστοχεί στο κάτι σαν πεταχτάρι που δοκίμασε. Για να δούμε τι θα γίνει στην παράταση. Και ο James και ο Hezonja πάντως είναι σε σχετικά μέτρια μέρα. Από την άλλη μου αρέσει αρκετά ο Hall της Monaco και σήμερα.
Το πρόβλημα της UNIKS είναι το αναμενόμενο με αυτό το ρόστερ : στην επίθεση Hezonja, Brown και Canaan θέλουν από μια μπάλα ο καθένας. Που να μπει κι ο Mayo.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 08, 2021 11:02 pm

Βλέποντας τη στατιστική- και μόνο- του Έφες- ΤΣΣΚΑ, δεν μπορεί να μην μου κάνει εντύπωση ότι ο Σβεντ πήρε λιγότερες επιθέσεις από τους Σενγκέλια, Φόικτμαν, Κλάιμπερν και Λούντμπεργκ.
Το δίχως άλλο, ενθαρυντικό για την "Αρκούδα" και φαντάζομαι ότι θα ήταν μέσα σε αυτά που κουβεντιάσαν με τον Ιτούδη πριν πέσουν οι τζίφρες το καλοκαίρι.
Άλλο αξιοσημείωτο είναι οι 7 ασ. του Φόικτμαν. Είναι πραγματικά ασυνήθιστό νούμερο για 5ρι.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1544
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Οκτ 08, 2021 11:13 pm

Aνατροπαρα πηγε να κανει η Εφες αλλα την απετρεψε το φολοου-καρφωμα του Σενγκελια.

Εβαλα και ενα λιτρο παγωτο να κατσω να απολαυσω την ομαδαρα του Μεσινα και τον καραπαιχτουρα Σιλντς.Ειναι πολυ νωρις λετε για να πονταρω Αρμανι νικητρια γιουρολιγκ??

0
basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 08, 2021 11:20 pm

gspara έγραψε:
Παρ Οκτ 08, 2021 11:13 pm
Aνατροπαρα πηγε να κανει η Εφες αλλα την απετρεψε το φολοου-καρφωμα του Σενγκελια.

Εβαλα και ενα λιτρο παγωτο να κατσω να απολαυσω την ομαδαρα του Μεσινα και τον καραπαιχτουρα Σιλντς.Ειναι πολυ νωρις λετε για να πονταρω Αρμανι νικητρια γιουρολιγκ??
Α, εσύ βλέπεις μακριά!!!
Εγώ στην ΤΣΣΚΑ θα τα ακούμπαγα τα λεφτά μου, εκτός κι αν μας φέρουν στο ΣΕΦ, κάναν Ντόρσεϊ στο 3-4. :P

Ο Σιλντς όντως είναι μες τους 3 κορυφαίους στη θέση του. Ψήνομαι να το δω κι εγώ, μιας και δεν έχω δει καθόλου την Αρμάνι φέτος.

basket72
Reactions:

Παρ Οκτ 08, 2021 11:37 pm

O Γκεντράιτις έπαιξε 37΄απόψε. Κι όχι το ματς ΔΕΝ πήγε στην παράταση. :P
Back to 90s by Dusko :) the ¨Sergeant" Ivanovic.

Weekendman

champion
Reactions: 439

Σάβ Οκτ 09, 2021 1:03 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Οκτ 08, 2021 11:02 pm
Βλέποντας τη στατιστική- και μόνο- του Έφες- ΤΣΣΚΑ, δεν μπορεί να μην μου κάνει εντύπωση ότι ο Σβεντ πήρε λιγότερες επιθέσεις από τους Σενγκέλια, Φόικτμαν, Κλάιμπερν και Λούντμπεργκ.
Το δίχως άλλο, ενθαρυντικό για την "Αρκούδα" και φαντάζομαι ότι θα ήταν μέσα σε αυτά που κουβεντιάσαν με τον Ιτούδη πριν πέσουν οι τζίφρες το καλοκαίρι.

Άλλο αξιοσημείωτο είναι οι 7 ασ. του Φόικτμαν. Είναι πραγματικά ασυνήθιστό νούμερο για 5ρι.
Τι να είναι πιο προσβλητικό για τον Μαικ Τζεημς; Το ότι ο Σβεντ φαίνεται να πειθαρχεί σαφώς πιο εύκολα ή ότι ο ίδιος σε μια Ευρωλίγκα που γίνεται G League του ΝΒΑ κατέληξε στην Μονακό;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”