EL Game 4, Olympiacos - Zalgiris 21:00 Παρασκευή
Συντονιστής: Captains
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 7
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπήκαν διαβασμένοι στο παιχνίδι όμως. Το πλεονέκτημα να έρχεσαι από τον πάγκο.Thefrenchman έγραψε: ↑Παρ Οκτ 15, 2021 9:54 pmΛαρετζακης, Σλούκας και ο Μακισικ με την ενέργεια του ψιλομαζεψαν την κατασταση.
Οι υποτίθεται κουρασμένοι απο προχθές δλδ.
Σε άλλα νέα κι η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα απόψε. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι γεγονός, πόσο μάλλον για τον Ολυμπιακό που θα έχει κι άλλα τέτοια θέματα στη χρονιά με τέτοια ένταση που βάζει στα παιχνίδια.
Τέλος πάντων, από απόψε και για μια σειρά λόγων θα γίνω Ssooulis και θα έχω στην μπούκα τους Λιθουανούς- κι ας μην φταίνε μόνο αυτοί.
Στα εντελώς δικά μας, λάθος της ομάδας που δεν μπήκε πιο δυνατά. Το ερώτημα είναι αν μπορούσε. Δεν το έχω καθαρό.
- Coach Periklis
- Reactions: 2043
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω τον αγώνα και τον ακούω από ντο ραδιόφωνο
Συνεπώς δεν ξέρω αν μπήκαμε yolo και χαλαρά ή απλά είμαστε κουρασμένοι και έτυχε η Ζαλγκίρις να τα στάζει από παντού στο πρώτο ημίχρονο... Πιστεύω το δεύτερο σενάριο ισχύει
Όταν τα ποσοστά και των δύο ομάδων έφτασαν τα φυσιολογικά επίπεδα και ο Ολυμπιακός έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και την διαφορά δυναμικής ( πάντα σύμφωνα με την εποχή έτσι ; ) φτάσαμε σε μια διαφορά ασφαλείας για την τελευταία περίοδο
Συνεπώς δεν ξέρω αν μπήκαμε yolo και χαλαρά ή απλά είμαστε κουρασμένοι και έτυχε η Ζαλγκίρις να τα στάζει από παντού στο πρώτο ημίχρονο... Πιστεύω το δεύτερο σενάριο ισχύει
Όταν τα ποσοστά και των δύο ομάδων έφτασαν τα φυσιολογικά επίπεδα και ο Ολυμπιακός έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του και την διαφορά δυναμικής ( πάντα σύμφωνα με την εποχή έτσι ; ) φτάσαμε σε μια διαφορά ασφαλείας για την τελευταία περίοδο
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Μόλις έχασες.
Έκανες ποστ που δεν έχει κάτι από τη θέση 5.

* Ήταν αναπόφευκτο το πείραγμα.
Κατά τ' άλλα και πέρσι (ψιλό) αμαρκάριστους τους αφήνανε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Οκτ 15, 2021 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.