Eurolegue Day 10 Zalgiris - Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 17, 2021 3:37 pm

Εγω παντως δεν νομιζω οτι φταιει ο πριφτης κατα κυριο λογο για τον σχεδιασμο..Ειχε πολυ μικρο μπατζετ και ηδη πανω απο μισο το επαιρναν παπι παπαγιαννης νεντοβιτς..αμα βαλεις και οτι επρεπε να κρατησει μητογλου και χεζονια εκει νομιζω χαθηκε η μπαλα..

Τον εχω ακουσει σε συνεντευξεις να μιλαει και φαινεται οτι το γνωριζει το μπασκετακι..δεν ειναι ο τρελος του χωριου να εφτιαχνε τετοιο ροστερ,σιγουρα εχουν παιχτει πολλα..

Εχω την εντυπωση παντως οτι στις επομενες μερες θα τον τζασετε και κριμα για τον ανθρωπο που αφησε ετοιμη δουλεια..βεβαια τα χει παει αθλια η αληθεια ειναι.

1
1 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 17, 2021 3:54 pm

Το κακό δεν είναι η ήττα η οι ήττες…στο πρόγραμμα είναι εξάλλου,ειδικά από την στιγμή που έχουμε ένα πολύ χαμηλό για τα δεδομένα της euroleague μπατζετ
Το κακό είναι η κάκιστη στελέχωση της ομάδας
Έχουμε Γκαρντ από τα οποία λείπει το βασικότερο στοιχείο,η οργάνωση
Κανείς δεν είναι καθαρός οργανωτής που θα τρέξει την ομάδα
Κανείς δεν λειτουργεί σωστά χωρίς την μπάλα
Κανείς δεν έχει την μεγάλη ικανότητα στην άμυνα
Έχουμε ψηλούς που κανείς τους δεν έχει το σταθερό σουτ,η εστω κάποιον να μπορεί να δημιουργεί σταθερά φάση για τον εαυτό του
Όλοι εξαρτούνται καθαρά από τους κοντούς και τους χώρους που θα τους δώσουν
Δεν έχουμε παιχνίδι στο ποστ
Δεν έχουμε σταθερότητα στα ριμπάουντ
Γενικότερα κακούς παικτες δεν έχουμε αλλά σαν σύνολο είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν κάτι καλό καθώς δεν κολλάνε
Πληρώνουμε κατά την γνώμη μου την κάκιστη στελέχωση της ομάδας
Πολλοί λένε για τον Γουόλτερς,οκ
Δεν ξέραμε ότι θα ξεκινήσει έτσι,ενω πολλοί ακόμα και εδώ μέσα ήταν διστακτικοί για την περίπτωση του
Ήρθε ο περι ένα Γκαρντ που θα ήταν εντάξει αν ήταν δεύτερος άσσος
Ο πρώτος όμως έπρεπε να είχε διαφορετικά στοιχεία
Τον είχαμε στα πόδια μας και τον χάσαμε,πήγε αρμανι
Δεν λέω ότι θα έπιανε 100%,αλλα θα ήταν όμως κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση,και έχει τα στοιχεία που χρειαζόμασταν
Αντί του περι θα μπορούσε να έρθει πχ ο μουρατος,ένα παιδί που μπορεί να δημιουργήσει,ερχόταν από πολύ καλή χρόνια και είναι καλός οργανωτής.Γιατί να μην του δώσουνε την ευκαιρία να μπει και αυτός,αρχικά α1 και σιγά σιγά να έμπαινε και στην Ευρώπη
Εκει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ μου θα είχε ύπαρξη 7ου ξένου.Πχ του Γουόλτερς.Θα έπαιζε μόνο Ευρώπη χωρίς να έχει βασικό ρόλο,αλλά θα έδινε μια σταθερά μέχρι να μπουν σε πλήρη ρυθμό σε πρώτη φάση ο γκραντ και σε δεύτερη ο μουρατος και να υπάρχει μια πολύ καλή βάση της πιο νευραλγικής θέσης
Τώρα ξεκινήσαμε με τον περι σαν μοναδικό ασσο και τον κάψαμε.Ήρθε ο φερελ τον θεωρώ πολύ καλό παίχτη αλλά όχι καλό φιτ.Παρόλα αυτά όμως πρέπει να παίζει για να αποκτήσει ρυθμούς και όχι να είναι παρκαρισμένος και να παίζει ο κάκιστος περι
Για τον νεντοβιτς δεν έχω να πω κάτι
Δεν ήθελα όπως οι περισσότεροι να μείνει για τους γνωστούς λόγους
Για τον ρος…πιστεύω ότι είναι παιχτης που λειτουργεί καλά με την μπάλα στα χέρια και όχι χωρίς αυτήν,δεν είναι το αμυντικό κτήνος που παρουσιάζεται και δεν πολύ κολλάει με παπαπετρου.Ίσως να κάνω λαθος αλλά έτσι πιστεύω
Για τον οκαρο έχω να πω ότι είναι πολύ καλός αμυντικος σε επίπεδο eurocup,αλλά απλά καλός σε επίπεδο Euroleague.Επιθετικά δεν μπορεί να κάνει την διαφορά,με λίγα λόγια είναι καλός σε μια ομάδα σαν την δίκη μας να έρχεται δεύτερος με συμβόλαιο μάξιμουμ 350 χιλιάδες,η με τα λεφτά που πενρει τώρα να είναι σε ομάδα τύπου ουνιξ που θα έχει κατι διαφορετικό εκεί
Δεν είναι παιχτης που θα μπορούσε να είναι βασικά γρανάζι σε επίπεδο Ευρωλίγκα
Ο Έβανς μοιάζει καλή περίπτωση σαν 5ος ψηλός και όχι ως δεύτερο τεσσάρι πίσω από οκαρο
Για τον Φλόιντ,με τα λεφτά του σε ρίσκο θα πας,μοιάζει πάντως να εχει όρεξη και δουλεύει,αν ήθελε ο Πρίφτης πιο θετικά πράγματα από αυτον θα πρέπει να άφηνε και στην α1 και να πέρνει ευκαιρίες,έτσι όπως χρησιμοποιηται τώρα δεν βλέπω πολλα περιθώρια βελτίωσης
Μιας και πας σε παίχτη με ρίσκο εκεί και κανείς μια μεταγραφή(Έβανς)για να καλύπτει σε περίπτωση που δεν βγει ο Φλόιντ,γιατί δεν πας σε έναν πιο πλήρη ψηλο στο 4-5 και δεν τα δίνεις όλα για τον αντετοκουμπο;
Αθλητικός παιχτης με έφεση στην άμυνα,δίψα γι διάκριση,Έλληνας και μικρότερο ρίσκο από τον Φλόιντ
Τελοσπαντον στηρίζουμε την ομάδα σε όλα και τώρα και πάντα και το εννοώ
Αλλά όμως κάντε κάτι να αλλάξει αυτό,να φτιαχτεί μια ομάδα που να υπάρχει ένα πλάνο και όχι αυτό το τουρλουμπούκι
Δεν ήμουν ποτέ της θεωρίας να αλλάζει εύκολα προπονητής,αλλά όμως ισως πρέπει να γινει(όχι να μας έρθει κανένας παπαθεοδωρου… :fire: :banghead: )γιατί βλέπω να παθαίνει κανένα εγκεφαλικό ο Πρίφτης,και το εννοώ…μακάρι βέβαια να ανατραπεί το σκηνικό,γιατί τον θεωρώ καλό προπονητή
Τον έχει καταβάλει το άγχος και η πίεση και έχει χάσει τελείως την μπάλα
Και δεν φταίει φυσικά μόνο αυτός
Με αυτή την ομάδα έτσι όπως είναι δύσκολα κάποιος να κάνει κάτι καλό
Και αν φυγει δεν θα τον θεωρήσω αποτυχημένο αλλά ίσως άτυχο
Θα ήθελα να δω Πρίφτη με ομάδα που θα έχει στήσει μόνος του
Συγνώμη για το σεντονι

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 17, 2021 4:04 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 17, 2021 3:37 pm
Εγω παντως δεν νομιζω οτι φταιει ο πριφτης κατα κυριο λογο για τον σχεδιασμο..Ειχε πολυ μικρο μπατζετ και ηδη πανω απο μισο το επαιρναν παπι παπαγιαννης νεντοβιτς..αμα βαλεις και οτι επρεπε να κρατησει μητογλου και χεζονια εκει νομιζω χαθηκε η μπαλα..

Τον εχω ακουσει σε συνεντευξεις να μιλαει και φαινεται οτι το γνωριζει το μπασκετακι..δεν ειναι ο τρελος του χωριου να εφτιαχνε τετοιο ροστερ,σιγουρα εχουν παιχτει πολλα..

Εχω την εντυπωση παντως οτι στις επομενες μερες θα τον τζασετε και κριμα για τον ανθρωπο που αφησε ετοιμη δουλεια..βεβαια τα χει παει αθλια η αληθεια ειναι.
Μικροτερο μπατζετ ειχε και ο βοβορας και εφτιαξε πολυ καλυτερη ομαδα, που αν ειχε εναν ουολτερς (που μας τον πηρε ο Πριφτης Ουνιξ, τωρα που το σκεφτομαι μας εχει χαντακωσει 2 φορες ο Πριφταν στον ασσο), τοτε θα ηταν για πολυ ψηλοτερα. Αλλωστε μην ξεχναμε η ομαδα η περσυνη για 3 δεκαλεπτα παλευε ολα τα ματς και απλως εχανε στο 4ο δεκαλεπτο λογο του οτι δεν ειχε καποιον να μπορει να κατεβαζει την μπαλα. Ηταν δηλαδη για ψηλοτερα απο οτι τελικα τερματισε.

Οποτε αυτο δεν το βλεπω σαν δικαιολογια. Δεν λεω οτι με αυτο το μπατζετ απαιτω 8αδα, αλλα με την περσυνη βαση, συν 3 καλες προσθηκες (ενα σεντερ και 2-3 καλα γκαρντ) τοτε θα παλευε εως τελους την 8αδα (δηλαδη η μπαγερν και η ασβελ ποσο παραπανω μπατζετ εχουν ή μηπως ο ερυθρος εχει μεγαλυτερο μπατζετ απο μας που μας εριξε 35αρα?)

Ο Νεντοβιτς δεν ηταν στην ομαδα οταν ηρθε, με αυτον ανανεωσε. Αν τον ειχαν ανανεωσει απο πριν και δεν τον ηθελε, τοτε γιατι ηρθε στην ομαδα, οταν θα ηξερε οτι ο σχεδιασμος εχει καταστραφει με νεντο-μπρει? Οποτε σαφως και αυτος τον ηθελε. Επισης ασσο γιατι δεν πηρε παλι? Σεντερ? 4αρι με σουτ? μιλαμε σε ολα λαθος ετσι;

Για συνεντευξεις αστο, ακομα θυμαμαι τι ελεγε για μπρει και ουολτερς, πως θελει να χτισει την ομαδα κλπ κλπ. Καταρχας μονο και μονο που πηρε τον Φλοιντ (ενω εγω με Pan24 τα λεγαμε ποσο χαλια πηγε προμηθεα σαν 2ος εστω και λογο κορονα ηταν ατυχος) καταλαβαινεις οτι δεν το χει με το χτισιμο ομαδων.

Δεν λεω οτι πρεπει να φυγει, ισα ισα που αν φυγει δεν θα ρθει κανενας, στη καλυτερη πεδουλακης, αλλα οτι θα λεμε τα χειροτερα αν συνεχισει ετσι ναι θα το κανουμε, αλλωστε ποτε ξανα ηταν τοσο χαλια η ομαδα?

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 17, 2021 4:15 pm

Παντως οταν ηρθε ο πριφτης ηθελε να φερει το 5ρι της ουνιξ που τελικα ανανεωσε,μετα τον παικταρα το χαρβει που τον χασατε απο ομαδα γιουροκαπ κτλ..Δηλαδη μπορει να ζητουσε αλλους παικτες στην αρχη και αλλους να του φερανε.

Πιο πολυ τον κατηγορω που τα δεχτηκε ολα αυτα βεβαια παρα οτι μονος του εφτιαξε τετοιο ροστερ..δεν τα λεω με σιγουρια βεβαια μιας και δεν εχω παρακολουθησει τοσο τα σκηνικα σας,εσεις τα ξερετε καλυτερα..απλα οταν ο ιδιος λεει θελω το 4ρα μου να εχει φοβερο σουτ πως γινεται μετα να διαλεγει τον εβανς?

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Νοέμ 17, 2021 5:58 pm

Δηλαδή φταιει το budget που δεν μπορει να στησει 1 συστημα στην επιθεση και εχει μπει στο mood νταξει ειστε ολοι αχρηστοι παρε παπαπετρου και μεικον την μπαλα και καντε οτι θελετε?
Η γραφουν μονιμως στα παλια τους τα παπουτσια τα συστηματα οι παικτες και κανουν του κεφαλιού τους?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3922
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Νοέμ 18, 2021 5:32 pm

παντως το επιχειρημα που γραφουν οι υπερασπιστες του πριφτη
οτι δεν σχεδιασε αυτος την ομαδα αλλα τους την εκαναν και απλα τον εβαλαν για διαχειριστη ειναι χειροτερο απτο να εκανε ο ιδιος τις ατυχης επιλογες των φετινων παιχτων

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”