Euroleague day 11, Bayern Munich-Panathinaikos Athesn, 21:30 Πέμπτη

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 19, 2021 9:24 am

Ήμουν μέσα στο γήπεδο χθες και ομολογώ ότι μ άρεσε αυτό που είδα. Έχασε άδικα ο ΠΑΟ, έπρεπε να συμβεί συνδυασμός πραγμάτων για να χάσει ( λανθασμένη πάσα Μεικον σε Παπ, χαμένες βολές Οκαρο, τρίποντο Λουσιτς). Συμβαίνουν αυτά όμως. Η ουσία είναι ότι οι παίκτες πάλευαν και έδειχναν να το απολαμβάνουν.

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 19, 2021 10:34 am

Εγώ πάντως όταν είδα τον Ομπστ (που μου θύμησε τον Έλληνα με τα Obst & Gemuse που ψωνίζω ζαρζαβατικά εδώ στο Βαυαρικό χωριό) να μας κλείνει οριστικά το σπίτι σκεφτόμουν "Μα είναι δυνατόν?". Λούσιτς επίσης πόσο κλατς τριποντάρες μας πέταξε πάνω σε άμυνα (έστω του Μέηκον στο πρώτο). Γενικά ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι χτες τουλάχιστον για 2.5-3 περιόδους. Οι τελευταίες επιθέσεις ήταν ναυάγιο όμως.

Αν δεν είχαμε χάσει και όλα τα προηγούμενα δεν θα πονούσε τόσο αλλά στο χέρι τους είναι πλέον να αποδείξουν πως μπορούν να παίζουν πιο ορθολογικά στα επόμενα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Νοέμ 19, 2021 11:49 pm

Gino_Bill έγραψε:
Εγώ πάντως όταν είδα τον Ομπστ (που μου θύμησε τον Έλληνα με τα Obst & Gemuse που ψωνίζω ζαρζαβατικά εδώ στο Βαυαρικό χωριό) να μας κλείνει οριστικά το σπίτι σκεφτόμουν "Μα είναι δυνατόν?". Λούσιτς επίσης πόσο κλατς τριποντάρες μας πέταξε πάνω σε άμυνα (έστω του Μέηκον στο πρώτο). Γενικά ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι χτες τουλάχιστον για 2.5-3 περιόδους. Οι τελευταίες επιθέσεις ήταν ναυάγιο όμως.

Αν δεν είχαμε χάσει και όλα τα προηγούμενα δεν θα πονούσε τόσο αλλά στο χέρι τους είναι πλέον να αποδείξουν πως μπορούν να παίζουν πιο ορθολογικά στα επόμενα.
Για πρώτη φορά παίξαμε σωστά σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, εγώ είδα βελτίωση και μάλιστα απέναντι σε ομάδα με πολύ σκληρή άμυνα και κόουτς που κυνηγάει τα μις ματς. Στο τέλος πραγματικά άτυχοι, αλλά ο Ομπστ είναι παιχτάρα με σουτάρα, έχει καιρό που τον λιγουρεύομαι, εξαιρετικός ρολίστας τύπου Μίχαελ Κοχ. Στο τέλος ας προσέχαμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, είναι ότι παίξαμε σχεδόν όπως πρέπει να παίζουμε, κι ας χάνουμε. Μου άρεσε και το κλίμα και το πάθος.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Σάβ Νοέμ 20, 2021 12:10 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Νοέμ 19, 2021 11:49 pm
Gino_Bill έγραψε:

Για πρώτη φορά παίξαμε σωστά σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, εγώ είδα βελτίωση και μάλιστα απέναντι σε ομάδα με πολύ σκληρή άμυνα και κόουτς που κυνηγάει τα μις ματς. Στο τέλος πραγματικά άτυχοι, αλλά ο Ομπστ είναι παιχτάρα με σουτάρα, έχει καιρό που τον λιγουρεύομαι, εξαιρετικός ρολίστας τύπου Μίχαελ Κοχ. Στο τέλος ας προσέχαμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, είναι ότι παίξαμε σχεδόν όπως πρέπει να παίζουμε, κι ας χάνουμε. Μου άρεσε και το κλίμα και το πάθος.
Βελτιωμενος ο Παναθηναικος. Πιστευω θα κοντραρει τον Ολυμπιακο και καλο θα ειναι να τα καταφερει γιατι μια μεγαλη ηττα θα φερει παλι εσωστρεφεια.
Εννοω μπορει να κερδισει γιατι παντα θα ειναι ντερμπυ αυτο το παιχνιδι, αλλα το βασικο ειναι να μην παθει καμια χοντρη νιλα.
Καλυτερα να το παει σε γκουεριλα μοουντ το ματσακι. Και να μην κερδισει τελικα, μην χασει ας πουμε με καμια 20ρα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”