EL Game 15, Armani Exchange Milan vs Panathinaikos OPAP Athens

Συντονιστής: Captains

GreenLantern

senior
Reactions: 77
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 15, 2021 3:59 pm

Ένα γενικό συμπέρασμα και από το χθεσινό ματς ότι υπάρχει απαξίωση της ομάδας. Κανείς πλέον δε πολυασχολείται και είναι αναμενόμενη η ήττα για όλους και λογικό. Υπάρχει πλέον ελάχιστο ενδιαφέρον από το κόσμο που αν δε βρεθεί επενδυτής τον επόμενο καιρό, αυτό θα είναι τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα. Διάβασα ότι δεν έχουμε καν χορηγό στη πλάτη της φανέλας. Πιστεύω όσο προχωράει και η σεζον, πέρα από τα διαρκείας, ελάχιστα εισητήρια θα κόβονται, που παρεπιμπιπτόντως είναι και πανάκριβα αναλογικά και με το ρόστερ της ομάδας.

Στα αγωνιστικά στα θετικά είναι πλέον ότι ο Παπαγιάννης εχει καθιερωθεί σε τοπ επίπεδο, ίσως και ελλείψη ανταγωνισμού στη θέση του. Επίσης αν δεν υπάρξει επενδυτής, δε βλέπω πως θα μείνει το καλοκαίρι.

Να προσθέσω και τον κασελάκη που κάποιες φορές μου φαίνεται ο πιο μυαλομένοσ παίχτης της ομάδας, που τελικα δε ξέρω αν είναι και τόσο θετικό.

Στα αρνητικά ότι ο πάπι έχει πάρει τη κάτω βόλτα. Θα έλεγα να συγκεντρωθεί στα basics του αθλήματος άμυνα, ριμπαόυντ, βοήθεις κλπ και από εκεί να ξαναχτίσει. Ας δει λίγο Λουσιτς σήμερα, για να καταλάβει πως παίζεται η θέση από natural leader.

Επίσης αρνητικό ο έβανς πλεόν μου φαίνεται μια σκάλα πάνω απο τον όκαρο, που ο έβανς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο παρά ένας ρολίστας.

Τέλος η έλλειξη ταλέντου μας αναγκάζει να παίζουμε παλαιακό μπάσκετ με αργές επιθέσεις και ποσταρίσματα και δε βλέπεται αυτό το μπάσκετ δυστυχώς.

ΥΓ. Πρίφτης για το ρόστερ που έχει (που έχει ευθύνη για το χτίσιμο του) και καλά είμαστε.

ΥΓ2. Ρε παιδιά αυτός ο μποχωρίδης μόνο εγώ δε μπορώ να το βλέπω. Πέρα απο το μπασκετικό του χάλι σε άμυνα και επίθεση και την μηδαμινή του προσφορά. Έχει και ένα ύφος ότι το έχει το επίπεδο και είναι και χαλαρός. Δεν ιδρώνει το παιδί και βλέπεις δίπλα του τον κασελάκη που το παιδί σκιζεται.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”