Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 15, 2021 12:15 pm
Να βάλουμε μέσα και σαν έκπληξη (δυσάρεστη, ευχάριστη, δεν ξέρω) της Ευρωλίγκα τον Σβεντ; Έχει περιοριστεί εντυπωσιακά το usage του είναι τρίτος σε προσπάθειες και κοντά με τον Λούνμπεργκ ενώ είναι και μόλις 4ος στις ασσίστ.
Ο Μουντάι προς το παρών απογοητεύει να πιάσουμε και τα αρνητικά, ενώ παρά το σκοράρισμα του ψιλοαπογοήτευση είναι και ο Χεζόνια, θα μου πεις έτσι όπως είναι η Ουνίκς...
Πολύ σωστή η αναφορά σου στον Αλεξέι τον μέγα. Λέγαμε το καλοκαίρι ότι το μεγάλο στοίχημα θα είναι αν θα είναι διατεθειμένος να ξαναπαίξει κανονικό μπάσκετ σαν αυτό που είχε παίξει στα νιάτα του, που τον είχε στείλει στο ΝΒΑ.
Φαίνεται ότι προς το παρόν ακόμα

, έχει πειθαρχήσει κι αυτό είναι ένα σπουδαίο νέο για το μεγάλο φαβορί για μένα φέτος.
Παρόλα αυτά δεν θα τον έβαζα ανάμεσα στους Γουόλντεν (είναι σπουδαίος φέτος μπροστά και πίσω, και θυμίζω τι απαξίωση είχε φάει όταν είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό) Οκόμπο και Κ. Τζόουνς.
Για τον Χεζόνια και την Ούνικς που όπως έχασαν από τη Ζενίτ κέρδισαν την Μπάγερν, δεν μου κάνει εντύπωση- πέραν χθεσινού κάζου που σαφώς κανείς μας δεν το περίμενε και δη απέναντι σε μια ομάδα που προβλημάτιζε.
Η Ούνικς έχει φτιαχτεί με τρόπο που παραπέμπει στην Αρμάνι προ Μεσίνα. Αυτό το λέμε και πριν τη δούμε σε επίσημα παιχνίδια. Είναι η περιφέρεια της έτσι φτιαγμένη που ο ένας θα "τρώει" τον άλλον.
Όλα αυτά έχοντας κατά νου ότι 3μιση αγωνιστικές δεν είναι τίποτε. Ούτε καν νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα. Απλώς μια πρώτη γεύση μπορείς να πάρεις και δη σε ατομικό επίπεδο. Γιατί οι ομάδες είναι και κάπως πιο σύνθετη διαδικασία.
Δεν βλέπω πως οι περισσότεροι παίκτες από την "πειραματική" 12αδα που παρέθεσα πριν, δεν θα κάνουν
καλή χρονιά φέτος.