Eurolegue Day 10 Zalgiris - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω αν έχει νόημα πλέον να παρακολουθούμε τον φετινό παναθηναϊκό... Θέλει η μιση ομάδα αλλαγή.
Νεντοβιτς, Φερελ, Εβανς, Οκαρο, Φλοιντ ειναι ολοι για φεύγα. Με αυτο το σύνολο μιλάμε πως θα παλέψουμε για το αν θα τερματίσουμε 17οι ή 18οι. Σοβαρές ευθύνες έχει και ο Πρίφτης για τα όσα βλέπουμε εκτος των άλλων. Εγω πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα να ξαναδώ ματς φετος, οκκ στήριξη αλλα ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία υποτίθεται, οχι ψυχοπλακωμα...
ΥΓ. Τον Παπαπετρου γιατί δεν τον βγάζει? Έτσι να δω κάτι που θέλω.
Νεντοβιτς, Φερελ, Εβανς, Οκαρο, Φλοιντ ειναι ολοι για φεύγα. Με αυτο το σύνολο μιλάμε πως θα παλέψουμε για το αν θα τερματίσουμε 17οι ή 18οι. Σοβαρές ευθύνες έχει και ο Πρίφτης για τα όσα βλέπουμε εκτος των άλλων. Εγω πραγματικά δεν ξέρω αν έχει νόημα να ξαναδώ ματς φετος, οκκ στήριξη αλλα ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία υποτίθεται, οχι ψυχοπλακωμα...
ΥΓ. Τον Παπαπετρου γιατί δεν τον βγάζει? Έτσι να δω κάτι που θέλω.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Νοέμ 16, 2021 9:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα
- Reactions: 3922
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ειχαμε προπονητη αλλα σε καποιους δεν αρεσεavtokrator13 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 16, 2021 9:58 pmαπλα διωχνεις τον πριφτη και φερνεις τον ιβανοβιτς με 2-3 προσφαιρεσεις για να γλιτωσεις την ξεφτιλα και τα ηνια στην ελλαδα
ηταν αγελαστος ελεγαν
2
2

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Παπαπέτρου ήταν άθλιος για άλλη μια φορά έχοντας 1/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 5/9 βολές (ούτε καν τις βολές δεν έβαζε σήμερα). Με τον Νέντοβιτς απόντα και τον Παπαπέτρου τόσο κακό, μόνο ο Μέικον υπήρχε για να προσφέρει σταθερό σκορ, και όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν αρκούσε. Εγώ τουλάχιστον έβγαλα κάποια χρήματα, ποντάροντας στη νίκη των γηπεδούχων.
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Περυ καλός για δεύτερος, οριακά για δεύτερος, Σαντ ρος 1 βήμα μπροστα 2 πίσω εδω και 2 χρόνια, Παπαπέτρου παιρνάει άσχημη φάση και πρέπει να σταματήσει να σουτάρει, Φλοιντ ενας παίκτης των 100 χιλ. οριακά των 100 χιλ σήμερα μου θύμισε τα μονά που έπαιζα με τον μεγαλύτερο αδερφό μου, αυτά που μόλις πλησίαζα την μπασκέτα απλά πέταγα την μπάλα να φύγει απο πάνω μου γιατί ερχόταν ταπίδι, για τον μπαρμπαεβανς δεν ξέρω ας φέρουμε πίσω και τον Γκιστ, Αυτός ο οκάρο μας το έπαιζε δύσκολος? φτάσαμε να παίζουμε με τον Κασελάκη στα κρίσιμα, που απο απροσδόκητα καλός συμπληρωματικός πέρυσι παίζει στα κρίσιμα φέτος. Ο Μποχωρίδης εμένα δεν μου αρέσει αλλά αλήθεια ποια είναι η φάση με την περίπτωση του? Την μια σταρτερ μέτα dnp για κανένα μήνα και στο τέλος είναι λίγος? Φερελ τι φάση?
Πρίφτης μας τελείωσε, είτε γιατί στελέχωσε άθλια μια ομάδα, είτε γιατί αποδέχθηκε την άθλια στελέχωση.
Πρίφτης μας τελείωσε, είτε γιατί στελέχωσε άθλια μια ομάδα, είτε γιατί αποδέχθηκε την άθλια στελέχωση.
0
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μαύρα χάλια και πάλι λοιπόν. Το τραγικότερο όλων είναι πως πλέον δεν ιδρώνει τ' αυτί μου. Απλά το περιμένω. Δεν ξέρω για πόσο βέβαια γιατί εδώ έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο αμπασκετοσύνης. Μηδέν συστήματα, μηδέν στόχευση, μηδέν λιπαρα και οξέα.
Τέτοια αμπάσκετη και χαμηλού επιπέδου ομάδα δεν βρίσκεται κάθε χρόνο στην Ευρολίγκα. Να τα λέμε αυτά.
Βέβαια είδαμε ντέρμπι μεταξύ των 2 χειρότερων ομάδων της λίγκας αλλά και πάλι είμασταν 40 λεπτά πίσω. Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Το σύστημα είναι Μέικον και άγιος ο θεός. Παίζει να έπαιξε 25 λεπτά σερί ο τυπάκος και έπρεπε, να κατεβάζει, να σκοράρει, να πασάρει και να μαρκάρει. Ρούκι λέμε τώρα. Ε κλάταρε στο τέλος και έμεινε ο κανένας.
Ο Παπαπέτρου είανι εξαιρετικά κακός συνολικά φέτος και ειδικά τελευταία. Πάγκο δεν μπορεί να φάει γιατί έχει τον κανένα πίσω του (ο ΣαντΡοος άραγε;) και βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα στο παρκέ.
Τώρα για κάτι Πέρι, Έβανς, Φλόιντ εντάξει... Καληνύχτα.
Η ικανότητα του Οκάρο στην πάσα είναι μνημειώδης. Φοβάμαι μην τον μπερδέψουν με τον Σίκμα και μας τον αρπάξουν του χρόνου.
Και χασαμε λοιπόν και προφανώς κλατάραμε (όσοι λίγοι είναι αυτοί που έχουμε) και πάμε για παρτάκι με Μπάγερν.
Κόουτς ωραίος.
Τέτοια αμπάσκετη και χαμηλού επιπέδου ομάδα δεν βρίσκεται κάθε χρόνο στην Ευρολίγκα. Να τα λέμε αυτά.
Βέβαια είδαμε ντέρμπι μεταξύ των 2 χειρότερων ομάδων της λίγκας αλλά και πάλι είμασταν 40 λεπτά πίσω. Που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Το σύστημα είναι Μέικον και άγιος ο θεός. Παίζει να έπαιξε 25 λεπτά σερί ο τυπάκος και έπρεπε, να κατεβάζει, να σκοράρει, να πασάρει και να μαρκάρει. Ρούκι λέμε τώρα. Ε κλάταρε στο τέλος και έμεινε ο κανένας.
Ο Παπαπέτρου είανι εξαιρετικά κακός συνολικά φέτος και ειδικά τελευταία. Πάγκο δεν μπορεί να φάει γιατί έχει τον κανένα πίσω του (ο ΣαντΡοος άραγε;) και βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα στο παρκέ.
Τώρα για κάτι Πέρι, Έβανς, Φλόιντ εντάξει... Καληνύχτα.
Η ικανότητα του Οκάρο στην πάσα είναι μνημειώδης. Φοβάμαι μην τον μπερδέψουν με τον Σίκμα και μας τον αρπάξουν του χρόνου.
Και χασαμε λοιπόν και προφανώς κλατάραμε (όσοι λίγοι είναι αυτοί που έχουμε) και πάμε για παρτάκι με Μπάγερν.
Κόουτς ωραίος.
0
Υπάρχει μια λύση για το ζήτημα του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Παπι. Να πάει στη θέση τέσσερα (που προσωπικά πιστεύω οτι είναι και η φυσική του θέση) και να ανέβει όπως σωστά σημειώνεις ο Σαντ Ρος στην θέση τρια (που επίσης πιστεύω οτι είναι η φυσική του θέση).
Χίλιες φορές σε αυτό τον Παναθηναικό ο Παπαπέτρου να παίζει 35 λεπτά ως τεσσάρι με τον Οκάρο back up παρά να κάθεται στην περιφέρεια και να σουτάρει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Ακόμα και αμυντικά πιστεύω οτι μπορεί πιο εύκολα να μαρκάρει αντίπαλα τεσσάρια ντούκια, παρά ευκίνητα και ελαφριά τριάρια.
-
- Reactions: 471
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ιωάννη ή Ντίνο;
Ιωάννη είπαμε το καλοκαίρι και μάλλον χάσαμε (;;;)...
Κατά τα λοιπά, το στενάχωρο δεν είναι το μαύρο μας το χάλι, αλλά το χάσιμο χρόνου.
Θα περάσει άλλη μια σεζόν και ουδέν εποικοδομητικο θα λάβει χώρα. Καμία βάση για την επόμενη χρονιά. Απλά χαμένος χρόνος...
Κατά τα λοιπά, όπως έγραψε και κάποιος φίλος, μπάσκετ βλέπουμε και για διασκέδαση. Οπότε, από το να χαλιομαστε, ας πάψουμε να παρακολουθούμε αυτήν την περιφερομενη τραγωδια....
Είπαμε... Θα βγουμε τελευταιοι. Κανένα πρόβλημα. Αλλά να δούμε μπάσκετ ρε φίλε...
Ιωάννη είπαμε το καλοκαίρι και μάλλον χάσαμε (;;;)...
Κατά τα λοιπά, το στενάχωρο δεν είναι το μαύρο μας το χάλι, αλλά το χάσιμο χρόνου.
Θα περάσει άλλη μια σεζόν και ουδέν εποικοδομητικο θα λάβει χώρα. Καμία βάση για την επόμενη χρονιά. Απλά χαμένος χρόνος...
Κατά τα λοιπά, όπως έγραψε και κάποιος φίλος, μπάσκετ βλέπουμε και για διασκέδαση. Οπότε, από το να χαλιομαστε, ας πάψουμε να παρακολουθούμε αυτήν την περιφερομενη τραγωδια....
Είπαμε... Θα βγουμε τελευταιοι. Κανένα πρόβλημα. Αλλά να δούμε μπάσκετ ρε φίλε...
1
1