Euroleague 2021-2022 Play Off - Barcelona vs Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
- benchwarmer
- Reactions: 1548
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

Προλαβαίνει να κάνει καμιά μεταγραφή ο Γιασκεβίτσιους για να μην κινδυνέψει με αποκλεισμό απο την Μπάγερν;; Που να του φτάσουν 40 εκατομμύρια μπάτζετ του ανθρώπου;
Μπράβο στον Ιταλό που αποδεικνύει χρόνια τώρα οτι το γνωρίζει σε βάθος το άθλημα. Εξαιρετική εμφάνιση απο την Μπαγερν με τραυματία Ραντόσεβιτς και άφαντο Λούσιτς. Λογικά θα περάσει η Μπαρτσελόνα, αλλά καλό είναι να στραπατσάρεται έστω και πρόσκαιρα η "τέλεια" εικόνα που φιλοτεχνούν οι Ισπανοί για τον εαυτό τους.
Μπράβο στον Ιταλό που αποδεικνύει χρόνια τώρα οτι το γνωρίζει σε βάθος το άθλημα. Εξαιρετική εμφάνιση απο την Μπαγερν με τραυματία Ραντόσεβιτς και άφαντο Λούσιτς. Λογικά θα περάσει η Μπαρτσελόνα, αλλά καλό είναι να στραπατσάρεται έστω και πρόσκαιρα η "τέλεια" εικόνα που φιλοτεχνούν οι Ισπανοί για τον εαυτό τους.
1
1

-
- Reactions: 282
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλο σοκ το αποψινό για την Μπαρτσελόνα. Επαναλαμβάνω ότι θα φανεί σε καλό στον Σάρας για το φάιναλ φορ. Το είχα πει και πέρσι με τα ζόρια που έβαλε η Ζενίτ στη σειρά, ΄΄οτι θα ήταν ¨"χρυσάφι"¨για τη ¨"νέα " Μπατσελόνα στον ημιτελικό κόντρα στην Αρμάνι.
Σε λοιπά νέα, όλα δουλεύουν για τον Ολυμπιακό. Χάνει το μεγάλο φαβορί στην έδρα του, τα κεφάλια μέσα αύριο στο ΣΕΦ και πάμε από το 0-0.
Σε λοιπά νέα, όλα δουλεύουν για τον Ολυμπιακό. Χάνει το μεγάλο φαβορί στην έδρα του, τα κεφάλια μέσα αύριο στο ΣΕΦ και πάμε από το 0-0.

-
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γεμάτη και πειστική εμφάνιση απο τη Μπαγερν που φωνάζει πως δεν θα πέσει εύκολα. Προφανως δεν ειναι να αγχώνεται η Μπαρτσελόνα για τη πρόκριση, αλλά ούτε πρόκειται να περάσει στο φαιναλ 4 αεράτη, θα ζοριστεί.
Σπουδαίο επιθετικά ματς από τον Ντεσον Τομας, πολυ ωραια διδυμο το Γιαραμαζ-Μπαμπ (τα λεγα εγω χθες και μου λέγανε πως δεν είναι και επίτευγμα οτι χάσανε με 10 και όχι με 20 - δεν ειναι τοσο αναγκαίος πλέον ο καρα-κλασσικος ασος σε winning teams). Απο τη Μπαρτσελόνα ωραίος ο Λαπροβιτολα, γεμάτη στατιστική ειχε και ο Μιροτιτς αλλα οποιος ειδε τον αγώνα κατάλαβε πως ήταν αρνητικός για την ομαδα του.
Κι εγω πιστεύω πως μονο καλό θα κάνει στον Σαρας αυτή η ήττα.
Σπουδαίο επιθετικά ματς από τον Ντεσον Τομας, πολυ ωραια διδυμο το Γιαραμαζ-Μπαμπ (τα λεγα εγω χθες και μου λέγανε πως δεν είναι και επίτευγμα οτι χάσανε με 10 και όχι με 20 - δεν ειναι τοσο αναγκαίος πλέον ο καρα-κλασσικος ασος σε winning teams). Απο τη Μπαρτσελόνα ωραίος ο Λαπροβιτολα, γεμάτη στατιστική ειχε και ο Μιροτιτς αλλα οποιος ειδε τον αγώνα κατάλαβε πως ήταν αρνητικός για την ομαδα του.
Κι εγω πιστεύω πως μονο καλό θα κάνει στον Σαρας αυτή η ήττα.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια ομάδα με φτωχό μπάτζετ για τα δεδομένα της ευρωλίγκα αλλά με "αλεπού" προπονητή εκανε πλάκα σε μια άλλη με υπεροψία και αδικαιολόγητα πολύ υψηλό μπάτζετ (4πλάσιο της Μπάγερν)...Προφανώς οι Ισπανοί θεώρησαν ότι θα καναν παρέλαση απόψε και θα το παιρναν οι φανέλες μόνες τους, ο Σάρας δεν ήξερε τι να κάνει έτσι όπως πήγαινε το ματς και τώρα τρέχει....Λογικά θα ξαναπάει στη Βαρκελώνη η σειρά, αλλά μόνο και μόνο που ο Τρινκέρι πήρε με άνεση ματς εκει μέσα, χωρίς τα 2 βασικά του γκαρντ, αξίζει πολλά συγχαρητήρια
0
Αν κερδίσει η μπάγερν στο 3ο παιχνίδι μέσα στη γερμανία στο 4ο θα γίνει μεγάλη μάχη . Η μπαρτσελόνα παραμένει φαβορί βέβαια αν και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το μόναχο δεν είναι αγία πετρούπολη είναι πιο έδρα.
Είναι δύσκολο να ακολουθηθεί το μοντέλο της μπάγερν, από τους 17 παίκτες μόνο οι 5 είναι γερμανοί και μόνο ένας παίζει. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα μ έναν από τα καλύτερα τριάρια της διοργάνωσης τον λούσιτς
0